2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sende haklısınm tatlım , benım de kayınvalıdem cok heveslendı tutmasam en son geldıgınde alıp goturecektı hepsını yıkayım utuleyım getırım dedı :) Erken daha dursun onlar ben hevesımı almadımmmm dedım de vermedım ...
( ben bakıyorum onlara arada )
En kotu ben yapamasamda kv yapmaya nıyetlı bende ona guvenıyorum :)

hayırlısı olsun cnm,eninde sonunda yapılcak şeyler bunlar,çok keyifli çok heyecanlı, kayınvalidenden çok senin yapmanı öneririm

amin canım.sanırım aynı durumdayız sadece farkımız.eşim benle yaşıt.evin en küçük çocuğu.bizden büyük yiğeni var eşimin:))yaştanmı bilmiyorum yoksa çok görmüş ve yaşamışlıktanmı kaynaklanıyor onuda bilmiyorum ama hayatı bilen insanlarla olmak çok güzel bişey...

Galiba sadece merhametli olmak :) Herkesin harcı değil..

Canım ben de utanıyorum artık hareketlerinden felan, ben de kapatıyorum karnımı sürekli nazar değmesinden korkuyorum:nazar::nazar:

Aman maşallah :nazar: Nazar olmasın minikcik :) Kıyamam..Bende bazen korkuyorum,çok kilo almadım zaten çıtı pıtı birşeyim,şirince bir göbiş var,kapatıyorum bazı yerlerde :9:

arkadaşlar merhaba,
ben bişley sormak istiyorum, bebişlere aldığımız kıyafetleri nasıl yıkıyorsunuz? bebek için özel deterjan tabiki alacağız ama elde mi yıkıyorsunuz, makinede mi?

Bizde Dalan Roxy aldık,bebişinkileri daha yıkamadım eşimin gömleklerinde denedim :) Beğendim..Bebeğinkileride makinede bebek programı var onda deneyeceğim bakalım..

Masallah Rabbim eksikliklerini göstermesin size torunlarinin buyuyup evlendikleri gunleride gösterir insallah ...
Böyle insanlarin laflarini duydukca kiskaniyorum sanirim :))
kayinbabamin tek kizi var oda babasinin lafini dinlemeyerek biriyle evlendi ogunden beri kiz oldugunu ögrendiginizde bile kurtaj yapin ama dogmasin demisti Insallah o lafinin bedelini agir öder o lafi yuzunden bebegimin kiz olduguna bile sevinemedik esimle esimde az baba lafi dinleyen biri degil ama bukadarini dinlemekte fazla ama detaylara girmek istemiyorum dusundukce bile zoruma gidiyor
Allahim hangi evlat bizim icin hayirliysa onu versin ama kaynanam kayinbabam gibi insanlardan da tiksiniyorum adeta

Bugün duyduklarımın hepsi birbirinden ilginç :53: Allah'ın verdiği evlat,hatalıysa bile evladı sonuçta..Eyy büyük Allah'ım nelere sabrediyor :31: Neyse ki minişin senin gb bir annesi var,cünkü bazı bayanlardada bu takıntı olabiliyor ailelerden sebep..Rabbim mahrum etmesin sizi ondan,kim ne derse desin..:16:

Benimkide 2 hafta öncesine kadar cok hareketliydi sizinki gibi tembellestimi ne önceki gibi yumruklamiyor :1:

Daha sert yumruklar için hazırlanıyordur annesi,sıkı dur :9:

Bebeğim az kıpırdıyor, kıpırdamıyor, çok kıpırdıyor şimdi de derdimiz bu oldu. Allah hepimizin bebeğini korusun takmayın kızlar :)
gerçi bir kaç hafta önce da ben böyle düşünmüştüm. bir yere uzandım. çok uzanınca kordon kopabilir dedi büyükler. ben de bebeğim çok kıpırdıyo mu can çekişiyo mu diye dinledim az kıpırdadı sonra da 7,8 saat hiç kıpırdamadı. geçmek bimeyen saatler olmuştu :)

Ben izne ayrıldım artık ev hanımıyım demiştim ya yaklaşık 3 haftadır evdeyim, büyük bir şehirde yaşamama, sürekli gezmeme rağmen, hatta ev temizliği yemek gibi işleri daha çok aksatıyorum artık, sıkılmaya başladım. sanırım ev hanımı olmak bana göre değil

Doktorum bana en son gittiğimde,bir sonraki randevumuzda 1 ay sonra olsun sonra sıklaştıracaz ama buarada bebeğin hareketlerinde veya seni tedirgin eden en ufak birşeyde gelmeni istiyorum dedi..Bende o zamandan beri çok dinlemiyorum ama tedirgin olan arkadaşlara en azından ufak bir kontrol olur diye hatırlatıyorum :)

Aaaa evet canım ya hiç bu açıdan düşünmemiştim, :) isim konusu biraz da insanın o isimdeki tanıdıklarıyla da ilgili heralde benim tanıdığım 2 eylül var 2 si de azcık hüzünlüdür ama Eylül tabiki çok hoş bir isim ve o isimdeki herkes de aynı olacak diye birşey yok :) yani düşünülebilecek bir isim bence de :)

Evet aslında insan o isimde başkaları varsa direk onlarla bağdaştırıyor. Allahtan benim yok hiç eylül diye bi tanıdığım :D

Vala kızlar artık daraldım sizce hangi isimler daha güzel bana da bi el atın. :1:
Bade
Öykü ( aşkımızın öyküsü diye bi anlam kattım bunada :1:)
Cemre
Ceren
Eylül
Yaren( bu ismi önceden de severdim aslında ama geçen kayınvalidem bunu taksanıza babaannesi taksın ismini nolur gibi bi anda patlayınca acayip soğudum :) kızımın ismini ben takmak istiyorum başkası niye taksın ki :( :37: )
Böyle garip hallerdeyim işte :1:

Kızlar geçmişi okuyamadım... Son zamanlarda acayip bi halsizlik vaki oluyor bende :S uyandıktan iki saat sonra uykum geliyor tekrar, gün boyu uykulu halsiz mecalsiz bir haldeyim.. Kanım düşük çıkmıştı kan ilacı başladık. Et yemiyorum çocukluğumdan beri, b12 vitamini mi ölçtürsem bi de acaba? Aile hekimliğinde bile yapılıyormuş b12 tahlili internetin yalancısıyım araştırırken rastladım... b12 ölçtüren var mı içinizde? Yada benim gibi halsizlik yaşayan??

işte oğlumun odası :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

:nazar: Allah güzel günlerde kullanmayı,şen kahkahalarınızı odasında çınlatmayı nasip etsin :))) Çok güzelmiş..

Evet aslında insan o isimde başkaları varsa direk onlarla bağdaştırıyor. Allahtan benim yok hiç eylül diye bi tanıdığım :D

Vala kızlar artık daraldım sizce hangi isimler daha güzel bana da bi el atın. :1:
Bade
Cemre
Ceren
Eylül
Yaren( bu ismi önceden de severdim aslında ama geçen kayınvalidem bunu taksanıza babaannesi taksın ismini nolur gibi bi anda patlayınca acayip soğudum :) kızımın ismini ben takmak istiyorum başkası niye taksın ki :( :37: )

Anlamı için gelgitler yaşadım yoksa bizimkide kesin Bade olacaktı ama anlamını araştırmanı öneririm,farkediyorsa..
Öykü'yü beğendim..Özgü'de güzel ona yakın..

1 bardak sute 1 tatli kasigi bal ekle ic sonra sol tarafina dogru uzan yarim saat icinde bebek oynar benimkide hareketsiz kalinca öyle yapiyorum ve fazlasiyla oynuyor :emir_bebek:

evet bu kesinlikle işe yarıyo.. ben her akşam süt içip yatıyorum ve dün gece nerdeyse hiç uyumadım hele ilk yattığımda öyle bi tekmelediki eşime bu galiba karnımı yırtıp dışarı çıkıcak dedim :)

Bade
Cemre
Ceren
Eylül

oyumu CEREN den yana kullanıyorum,benim kızımda ceren,bir görseniz tam yavru ceylan:16::nazar:

Bade
Cemre
Ceren
Eylül

Canım aslında var ya bence isimler arasında en güzeli Cemre neden diyeceksin malum küçüklerimiz cemreler düşerken dünyaya gelecek ben yırtındım resmen cemre ismi için babaya beğendiremedim bence o kadar anlamlı o kadar derin bir isim ki Bade de çok tatlı bir isim millet anlamı kötü diyor ama sonuçta 2 anlamı var ben ii tarafını kullanıorum belki ne var yani badenin de söylenişi çok güzel kulağa şiir gibi geliyor :) benim de aklımda hep cemre ve bade vardı bi türlü beğendiremedim babamıza :)

:47: :47: agumentin die 1000 lik antibiotik werdi yahuuuu kadi dogumcu aradim agumendini bitir cekcem dedi dedim tamam dedi :47: ben bir parol icmedim 7 ay SESİMİ DUYAN WAR Mİ KİZLAR BİSİ OLMAZ DİO ECZACİ BİLE NE DİOSUNUZ BEN KUTUYA KUTU BANA BAKİO

ayy bi anda kendi yaşadıklarım geldi aklıma nerdeyse derdimiz aynı canım tek fark beni millete değilde eşime kesiyolar :( bizde düğün zmanı nişanlılık döneminde cok kavga ettik cok tartıştık kaynanam ve annem hala konuşmuyorlar ve hala eşimle aramızda senin ailen benim ailem kavgası ediyoruz ama hep kaynanam yüzünden allah kimseyi cahillerle karşılaştırmasın cahille uğraşması cok zorrrrrrrrrr :47:

Sorma canım aynı işte bi de benim gözlemlediğim kız anneleri babaları yavrumun yuvası yıkılmasın diye hep alttan alıyor ama milletin oğlu çok kıymetli sanırsın her biri bulunmaz hint kumaşı burda biraz da eşin iyi olması önemli eşin makul olduktan sonra hiç birşey olmaz ama ben benimkinden korkuyorum en ufak kavgada boşanabiliriz malesef

Allah abhavale ediyorum boyle insanlarI Allah onlara bizi unutturacak dert versin diyorum,her mutlu gununde sikinti kavga sebebi,dugunde ev almissin mevlut okutayim diyosun mubarek mevlutte,yavrunun dogum gununde,dis hediginde,sunnetinde ahhh ahh rabbim sen bizim yanimizda ol yarsimcimiz olll cok sinirlendim arkadasim tahammulum kalmamis artik

Aynen canım aynen kendi 40-50 yaşındaki çocuklarının doğum günü kutlanır partilerle seninki kutlanacağı zaman kaç yaşında kutlamayın şununkini der olan dengesizliği yapar ağlatır, ne düğünden bişey anlarsın , ne nişandan var yaaaa hiç düğün fotolarına bile bakasım gelmiyor içimden fotoğrafçıdan almadım bile albümü o kadar kötü hatırlıyorum düğün zamanlarımı doğumda neler yapacak bakalım yüce rabbim büyük bir mucize olsun da doğumda bulunamasınlar inşallah diye dua ediyorum sadece benimkinin vehametini anlatmak için geçen gün sana başıma ne geldiğini anlatayım kayınpeder gelmiş 14 şubatta fısrı fısır benim eşime bişeyler anlatıyor gittikten sonra sordum ne oldu diye babası bugün sevgililer günü ya ablana çiçek al onunla geçir demiş adamdaki kafaya bak normalde bana bişey alınacak olsa salak işi falan der hakaret ederler ölür müsün öldürü müsün yaaa deli olucam sinirden ben eşime bana bişey alma çocuğumuza harcayalım bu seneki parayı dedim bana alınmayacakmış sevgililer gününde görümceye alınacakmış, koca kadının sevgililer gününü kutlamaya gittik gece saat 1 de offffff allahım yaaa anlattıkça daha da çıldırıom valla allah akıl fikir versin vermiosa da kara toprak diyorum yani ben uğraşamicam bu insanlarla

bende hareket etmiyor diye endişeliyim.

çok az hareket hissettim mesai bitimi doktora gideceğim.kendi doktorumda yokmuş ama nöbetçi doktora gideceğim.

allah kolaylık versin çok zor gerçektende durum ben okurken bile sıkıldım.

bebek için özel deterjanla makinada yıkıyorum ben

Sağol canım sağol benim sınavımda bunlar işte ne yapacaksın

hepimizin kayınvalidesi ile ilgili farklı bir sorunu var benimki gelmez gitmez pek zaten normalde ne etliye ne sütlüye durumundadır karışmaz etmez bebek içinde çok şaşırmıyor alışveriş falan yapmadı bir iki yelek örüyor zaten parası gidecek diye aklı çıkacağı için pek birşey alacağını da sanmıyorum :9: ama benimkinin ilginç bir durumu var ki ağzının ayarı yok özellikle oğluna karşı eşim bebek konusunda inanılmaz hevesli ve ilgili görmemişin çocuğu olacak diyo eşime o da ilk herhalde ama kaldı ki 10 tane olsa sana inat hepsine şaşırıcam diyo bana hiç gerek kalmıyo ana oğul kendi kendilerine çekişiyorlar... benim kayınvalidem ilk evlendiğimizde bana sizin çocuğunuz olmaz oğlum bebekken ateşli hastalık geçirdi dedi ve düşünün ilk hafta eşimin hayatı boyunca hiç duymadığı birşey hemde bu ben evlendikten 3 ay olmadan hamile kaldım kendi söylediği ile kaldı yine de kötü bilmiyorum eşimin annesi ilginç bir kadın deyip geçiyorum.

Kizlar nasilsiniz bakalim.gecmise hizlica bir baktim.disi agriyan arkadasa gecmis olsun.bebisler nasil.benim oglusum artik tekmeye ek olarak ittirme hareketini uyguluyor.disaridan cok rahat gorebiliyorum hareketlerini.esim persembe gunu banyoda dustu.kac gundur esimle hastanelerdeyim.cok sukur iyi sayilir artik tabi hala topalliyo.185 boyunda 80 kilo koca adam.nasil kaldirdim tasidim onu hala inanamiyorum kendime.allahtan bebegime bisey olmadi.

hepimizin kayınvalidesi ile ilgili farklı bir sorunu var benimki gelmez gitmez pek zaten normalde ne etliye ne sütlüye durumundadır karışmaz etmez bebek içinde çok şaşırmıyor alışveriş falan yapmadı bir iki yelek örüyor zaten parası gidecek diye aklı çıkacağı için pek birşey alacağını da sanmıyorum :9: ama benimkinin ilginç bir durumu var ki ağzının ayarı yok özellikle oğluna karşı eşim bebek konusunda inanılmaz hevesli ve ilgili görmemişin çocuğu olacak diyo eşime o da ilk herhalde ama kaldı ki 10 tane olsa sana inat hepsine şaşırıcam diyo bana hiç gerek kalmıyo ana oğul kendi kendilerine çekişiyorlar... benim kayınvalidem ilk evlendiğimizde bana sizin çocuğunuz olmaz oğlum bebekken ateşli hastalık geçirdi dedi ve düşünün ilk hafta eşimin hayatı boyunca hiç duymadığı birşey hemde bu ben evlendikten 3 ay olmadan hamile kaldım kendi söylediği ile kaldı yine de kötü bilmiyorum eşimin annesi ilginç bir kadın deyip geçiyorum.

kimbilir kaç kere söylemiştir oğluna o ateşli hastalık olayını psikolojisini bozmuştur kesin. annem de ablam zayıf diye hep bena "tombiş kızım", "beline bak incelmez bu", koca bacaklı şort giyiyor boyna" diye diye 30 yaşımdan sonra şişman etti rahatladı. oysa hiçbir zaman kilo sorunum olmamıştı ayna da hep şişman sekilsiz bir kız gördüm durdum. boyum 173 kilom 65 ustune çıkmazdı ki zaten okuldan mezun olana kadar spor yaptım, hatta universitenin ilk yılların da klupte voleybol oynayıp okul paramı çıkarıyordum. 15 km koşuyordum 3 gunde bir şimdi eğilemiyorum bile. neyse annem rahatladı en azından.gerçekten şişman ve hımbıl olunca ben.

Iyi akşamlar arkadaşlar. Çok şükür bugün kızımın oyun parkını yatağını ve uyku setini aldım. Kafam rahatladı yaa.Çok takıyordum kafama. Ufak tefek şeyleri kaldı sadece darısı almayı düşünenlere inşallah sizler nasılsınız

Back
X