canim bn de sordum dr normal dedi bi b... yazmadi allahim yaaa tam olarak dr na ne dedin canim cumlesi cumlesine bende sorucam..tekrar..
canim hepsini yasamis bir insan olarak korkmaaa ya hu vicdanli bir hemsireye denk gelirsen guleryuzlu inan hepsi kolay
masallaaahhhh aminnnn
saol canm inşlllah öyledir..bakacam cuma giderim belki doktora..buarada şeker yükleme yaptrıdım kıslar ancak cumaya gösterebilecem doktora bi bilgim yok bu konuda anlayanlar bakabilirmi?
100 lük şeker açlık 88
1.saat 155
2.saat 151
3saat 100
nasıl acaba normalmi değerler yoksa diyetlikmi?
http://www.melinasmom.com/site/2014/02/19/bebek-hazirliklari/
Kizlar selam ben 2013 mart annesiyim. Bebegim icin yaptigim alisveriste yararli buldugum, begendigim veya memnun kalmadigim tum urunleri yazdim. Incelemek isterseniz bloguma beklerim. Faydasi olacagini dusunuyorum:)
Sevgiler
bence sorun yok ben 75 lik yaptırdım
açlık 102-1 saat tokluk 201- 2. saat çıkmıştı 127 tokluk 1 saat 180 altında olmalıymış oyuzden sekerden çaktım :)
Tatlım ne güzel haberler bunlar çok sevindimHerkese günaydın güzel anneler:)
Cuma günü son kontrolü olup yola çıktık. Önceki hafta kanama olmuştu çok az. Plesanta tekrar yukarı çıkmış ama benim kendisine pek güvenim kalmadı son ana kadar inanmıyorum nerde olduğuna50'lik yüklemede şeker 158 çıktı doktor 100'lük istedi. Halbuki ben aç kalınca şekerim falan düşer baygınlık geçiririm doktorada söyledim bunu gebelikte olur dedi. 100'lük sonucu ne diyecek bakalım.
İstanbul'dayım artık şükür ki 8 saatlik yolculuktan sonra ayağımda şişme bile olmadı. Bir kaç gün çok yoğundu eşim bütün akrabalarını görmek istedi çok özlemiş kıyamadım gezdik beraber biri dedi göbeğin çok büyük doğuracak gibisin biri dedi hiç kilo almamışsın toplamda 8 kilo aldım doktorda normal dedi bence başka sorun yok dedim
Eşimde gitti çok zor oldu O'da zorlaştırma daha fazla dedi giderken yolcu etmeye gelmemi istemediAnnem,babam hatta ergen kardeşim bile gözümün içine bakıyor birşey olmasın bana diye ama çok özledim ben kocamı
Ve en büyük bomba İstanbul'a adım attım aynı gün proje işi için aradılar çok sevindim bir kaç masraf aradan çıkar böylece :))
Ayy az önce haberlerde gördüm nasıl fena oldum anlatamamkızlar facede kadınlar kulübünün sayfasında bir video var. 'yeni doğmuş bebeğin annesinden ayrılmak istememesi' diye bir video. ayy ağlayarak izledim. çok güzel. izleyin mutlaka. bir yandan yemek yiyorum bir yandan ağlıyorum. bu hamilelik nasıl garip birşey :))
Geçenler de benimki de çok durgun di şimdiye alttan çıkacak diye korkuyorum horon tepiyor mubarekdikkat ettimde son günlerde bir çoğumuz aynı sorunla yazdık buraya acaba bebkler büyüdükçe hareketleri mi azalıyor sanırım daha çok uyuyorlar artık yada daha kontrollü hareketler yapıyorlar.
Canim kaslarda alakali bence sonuçta rahimdeki dokular da kaslarda oluşuyorAllah allah bu magnezyum tam olarak ne işe yarıyor ya? Normalde herkes kramlar olunca içmeye başlıyor. Ama göbeğin gerilmesini önlemede nasıl bi yardımı oluyor yada neden göbeğin gerilmesi çok tehlikeli acaba? Ben kramplarım olmadığı için bi süredir hiç içmiyorum. Göbeğim de geriliyor bazen ama belki gazdır yada çok yediğimden filandır dedim çok düşünmedim :26:
walla kizlarr ne bu boleee 1 gun degil yaaaa bu sabahtan beri bu saate kadar ne cok yazmissiniz ya hu walla okuyamadim yarisini sofra kurmaya kalkcam kahve mi icerken dewam edicem.....
SEKER İCİN acaba benim 2 .saat olan tokluk yuksekti ondan mi dr bole dedi bana....
BEBEK İCİN ne zarari war kizlar sekerin triod ya kg aldirio ya zayiflatio mus bebegi ondan horman ilaci kullanioz peki seker napio bebege anne karnin da yada sonradan....
COK MUYLUYUM dedemizzz odamizi aldi hemde benim goz ucuyla bakmadigim fiyati yuksek buldugum bir takim cumartesi badanadan sonra gelicek
EMZİK eksigimizii halledemedim hala awentin damaklisini almali yoksa anne gohusune benzeyen uclusunu mu deneyimli anneler model cins fikri werebilir mi aceppp
Saol cnm insallah sorun yoktur.srn insulun mu aliyosun diyetmi?ben telefonda bi arkadasa sordum degerleri oda bi dr arkadasina sormus 2 saat tokluk yuksrk demis.pufffff..diyet onerir doktoru demis bilemedim.cuma gidicem kendi doktorumda izinde baskasina gidecem bakalim ne dicek.hemde su sertlesmeleri soracam
yazdıklarımı söyledim karnım top gibi sert ve gergin oluyor ağrı sızı yok ama sertleşme rahatsız ediyor dedim. o da muhim kasılma bunlar dedi magnezyum yazdı günde 1 iç dedi. sonra sıklaşınca magnezyumun hiç zararı yok 2 adet içebilirsin dedi.
Tatlım ne güzel haberler bunlar çok sevindim
Ayy az önce haberlerde gördüm nasıl fena oldum anlatamam
Geçenler de benimki de çok durgun di şimdiye alttan çıkacak diye korkuyorum horon tepiyor mubarek
Canim kaslarda alakali bence sonuçta rahimdeki dokular da kaslarda oluşuyor
Canımı kahve cekittin yaa inşallah vardır evde yoksa markete çıkacağım...Yeşilçay da icebilirim aslında...Bu arada bebişin odasına sevindim Güle güle kullansın inşallah
Kızlar ben 1 haftadir nasıl tatlı şeyler yiyorum anlatamam... seker yüklemem riskli grupta olduğum için 22. Haftada olmuştu ve temiz çıkmıştı şimdiye korkuyorum ya sonradan çıktiysa diye devlet dr u tekrar yaptırmaya gerek yok dedi ama icim rahat değil tekrar yaptıracağım bu gidişle rüyamda sekerimi olcerken gördüm kendimi
Bu arada hamile olduğumu bilen bilmeyen insanlar rüyasında görmüş beni oğlum oluyormuş hep...ama kiz dedi kaç Sr detaylı da da kız dendi panik oluyorum bak... alıştım ben asyama
ben hiçbişi kullanmıyorum ölçüyorum sabah 100-110 arası 1 saat toklu 120 kusur. o civar delirsem bile 150 civarı çıkıyor. bıraktım peşini ama sekerli gıdaları kestim. işlenmiş sekerli gıdaları hiç yemiyom. bugun yurudum 1 saat gun içi 82 açlık gördüm şok oldum...
Estağfurullah canim ne kusuru...acik yakin olaydik yaparda getirirdim bile yaawwww....kusura bakma .....amin insallahhh..yesilcay zararli degil dimi
Ya tabi sen şuan öyle bi durumda senin işe aldıkları için haklı olarak bişey demiyorsun ama insan kıyamaz ya bi buçuk aylık çocuğa.. SEN diyemesende insanın vicdanının el verememesi lazım ama neyse işte..
Peki öncesinde ne zaman ayrılacaksın onda da mı az kullanacasın??
walla kizlarr ne bu boleee 1 gun degil yaaaa bu sabahtan beri bu saate kadar ne cok yazmissiniz ya hu walla okuyamadim yarisini sofra kurmaya kalkcam kahve mi icerken dewam edicem.....
SEKER İCİN acaba benim 2 .saat olan tokluk yuksekti ondan mi dr bole dedi bana....
BEBEK İCİN ne zarari war kizlar sekerin triod ya kg aldirio ya zayiflatio mus bebegi ondan horman ilaci kullanioz peki seker napio bebege anne karnin da yada sonradan....
COK MUYLUYUM dedemizzz odamizi aldi hemde benim goz ucuyla bakmadigim fiyati yuksek buldugum bir takim cumartesi badanadan sonra gelicek
EMZİK eksigimizii halledemedim hala awentin damaklisini almali yoksa anne gohusune benzeyen uclusunu mu deneyimli anneler model cins fikri werebilir mi aceppp
bitirdimmmm uhhhhbu arada ne sorcam die dusunuodum hatirladim bu sut sagma makinasi yada ellesi falan illada gerekli mi arkadaslar ne ye dayanarak aliosunuz maddi acidan 200 ler de bi rakam okumustum suan imkani yok almama ama tam olarak ne zaman ne ise yarior bi anlatirmisiniz
Canim kaslarda alakali bence sonuçta rahimdeki dokular da kaslarda oluşuyor
ne yapalım çalışmak zorundayım keşke evde daha fazla kalabilsem.37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa
cnm bende dün akşam telden girdigimde dua istegini gördüm okudum hemen,şimdi yazmak nasip oldu,inş en kısa zamanda melegine kavuşursun...
Ayy valla içime korku saldin arada içiyordum içmem bundan sonraKizlar ben hamile kalmadan once 2fincan turk kahvesi icmeden duramazdim hamilr kalinca icmefim arada 5gecmistir bugun tesadufen bir yerde okudum cok etkiliyormus kafein bebegin gelisimini ve kilosunu etkiliyormus az kilolu oluyolarmis bide yesil cay ozellikle dusuk ve erken dogum habercisi az kaldi kizlar 2.3ay sabredelim bebislerimiz icin
Deme oyle yavrum sabırlı ol yoğurt yumurta süt peynir salata et tavuk balık... bak ne güzel yiyecekler bunlar aç kalmasın merak etme miniklerimize hem azıcık kaldı bak ne heyecanlibugün şekerim için dahiliye doktoruna gittim diyabet üzerinede uzman doktor.zaten 10 gündür şekerimi ölçüyordum değerlerimi çok yüksek buldu ve insülün başladı bana.sabah öğle akşam ve yatmadan önce günde dört kere yapacağım.şekerli herhangi bişey yemek asla yok makarna pilav hamur işi yok gazlı içecekler yok kısacası aç yaşa dedi resmen bana.moralim yerlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum 3 ay çok zor olacak benim için.
İlginç gerçekten ben içeyim en iyisi tekrardan magnezyumu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?