2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

yazdıklarımı söyledim karnım top gibi sert ve gergin oluyor ağrı sızı yok ama sertleşme rahatsız ediyor dedim. o da muhim kasılma bunlar dedi magnezyum yazdı günde 1 iç dedi. sonra sıklaşınca magnezyumun hiç zararı yok 2 adet içebilirsin dedi.

bence sorun yok ben 75 lik yaptırdım
açlık 102-1 saat tokluk 201- 2. saat çıkmıştı 127 tokluk 1 saat 180 altında olmalıymış oyuzden sekerden çaktım :)

bloğunuza kullandığınız bebek eşyaları için bakayım dedim ama zorlu mücadelenizi okuyunca hıçkıra hıçkıra ağladım ve ne kadar güçlü bir kadınmış dedim. zaten hamilelik hormonları hat safada..benim bebeğim de tüp bebek, ben de sizin gibi sürekli yatıyorum benim de kanama enfeksiyon sorunlarım oldu. şimdi erken doğum riskim var.inşallah ben ve tüm hamile bayanlar bebeklerine kavuşur.

bence sorun yok ben 75 lik yaptırdım
açlık 102-1 saat tokluk 201- 2. saat çıkmıştı 127 tokluk 1 saat 180 altında olmalıymış oyuzden sekerden çaktım :)

Saol cnm insallah sorun yoktur.srn insulun mu aliyosun diyetmi?ben telefonda bi arkadasa sordum degerleri oda bi dr arkadasina sormus 2 saat tokluk yuksrk demis.pufffff..diyet onerir doktoru demis bilemedim.cuma gidicem kendi doktorumda izinde baskasina gidecem bakalim ne dicek.hemde su sertlesmeleri soracam

Tatlım ne güzel haberler bunlar çok sevindim
Ayy az önce haberlerde gördüm nasıl fena oldum anlatamam
dikkat ettimde son günlerde bir çoğumuz aynı sorunla yazdık buraya acaba bebkler büyüdükçe hareketleri mi azalıyor sanırım daha çok uyuyorlar artık yada daha kontrollü hareketler yapıyorlar.
Geçenler de benimki de çok durgun di şimdiye alttan çıkacak diye korkuyorum horon tepiyor mubarek
Canim kaslarda alakali bence sonuçta rahimdeki dokular da kaslarda oluşuyor

Canımı kahve cekittin yaa inşallah vardır evde yoksa markete çıkacağım...Yeşilçay da icebilirim aslında...Bu arada bebişin odasına sevindim Güle güle kullansın inşallah

Kızlar ben 1 haftadir nasıl tatlı şeyler yiyorum anlatamam... seker yüklemem riskli grupta olduğum için 22. Haftada olmuştu ve temiz çıkmıştı şimdiye korkuyorum ya sonradan çıktiysa diye devlet dr u tekrar yaptırmaya gerek yok dedi ama icim rahat değil tekrar yaptıracağım bu gidişle rüyamda sekerimi olcerken gördüm kendimi

Bu arada hamile olduğumu bilen bilmeyen insanlar rüyasında görmüş beni oğlum oluyormuş hep...ama kiz dedi kaç Sr detaylı da da kız dendi panik oluyorum bak... alıştım ben asyama

ben hiçbişi kullanmıyorum ölçüyorum sabah 100-110 arası 1 saat toklu 120 kusur. o civar delirsem bile 150 civarı çıkıyor. bıraktım peşini ama sekerli gıdaları kestim. işlenmiş sekerli gıdaları hiç yemiyom. bugun yurudum 1 saat gun içi 82 açlık gördüm şok oldum...

saol tatlim parnaklarina saglik dr ma ayni bole dicem yine normal derse a...

acik yakin olaydik yaparda getirirdim bile yaawwww....kusura bakma .....amin insallahhh..yesilcay zararli degil dimi

Iyi ya sevindim sadeve olcuyosan iyi..hakkimizda hayirlisi insallah saglikla kucaklariz bebislerimizi

acik yakin olaydik yaparda getirirdim bile yaawwww....kusura bakma .....amin insallahhh..yesilcay zararli degil dimi
Estağfurullah canim ne kusuru...
Valla nasıl bir dengesizsem portakal sıktım da içtim demir ilaciyla gribim de zaten ii gelir... Yeşilçay da normal çay ve kahve kadar zararlı ayda yılda bir içiyorum çok canım isterse hamilelikten önce hergün icerdim bir fincan

Kizlar ben hamile kalmadan once 2fincan turk kahvesi icmeden duramazdim hamilr kalinca icmefim arada 5gecmistir bugun tesadufen bir yerde okudum cok etkiliyormus kafein bebegin gelisimini ve kilosunu etkiliyormus az kilolu oluyolarmis bide yesil cay ozellikle dusuk ve erken dogum habercisi az kaldi kizlar 2.3ay sabredelim bebislerimiz icin

ne yapalım çalışmak zorundayım keşke evde daha fazla kalabilsem.37.haftaya kadar çalışmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa canım.

güle güle kullanın odanızı çok keyifli yerleştirmesi gerçektende.

ben çalıştığım için çok işime yaramıştı güzdüz bebeğe gidemediğim için hep sağıyordum sütlerimi ama akşamları emziriyordum.çalışacaksan mutlaka almalısın.

bugün şekerim için dahiliye doktoruna gittim diyabet üzerinede uzman doktor.zaten 10 gündür şekerimi ölçüyordum değerlerimi çok yüksek buldu ve insülün başladı bana.sabah öğle akşam ve yatmadan önce günde dört kere yapacağım.şekerli herhangi bişey yemek asla yok makarna pilav hamur işi yok gazlı içecekler yok kısacası aç yaşa dedi resmen bana.moralim yerlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum 3 ay çok zor olacak benim için.

Ayy valla içime korku saldin arada içiyordum içmem bundan sonra
Deme oyle yavrum sabırlı ol yoğurt yumurta süt peynir salata et tavuk balık... bak ne güzel yiyecekler bunlar aç kalmasın merak etme miniklerimize hem azıcık kaldı bak ne heyecanli
İlginç gerçekten ben içeyim en iyisi tekrardan magnezyumu..

Iç tatlım iç ihmal etme

Kızlar yıllardır dizi izlemeyen ben muhteşem yüzyıl a sardım bu ara aglamaktan helak oldum ya...

Bir şey soracağım adet sancısı gibi agriniz oluyor mu benim adet donemim çok sancılı geçerdi 1 hafta önceden başladı sizi sanki adet olacağım birazdan nasıl sızlıyor rahim Endiselenmeli miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…