canım seni bulmuşken sorayım benim şeker ölçümünü şu şekilde yaptılar: aç karnına sabah parmaktan delip kan alıp ölçtüler şekeri,bir de kolumdan kan aldılar o da hemogram içinmiş.
sonra bir saat sonra yine parmaktan kan aldılar ölçtüler bir de idrar tahlili verdim.
ama doktorum öyle umursamazki mesela tahlil sonuclarında bazı degerler normal aralıgın altında ve üstünde cıktı beni bilgilendirme gereği bile duymadı ayak üstü baktı yolladı.
hiç güvenim kalmadı anlayacagın.
bir de son bişey açlık yüksek cıkmıs ya,ben bir gün önce yediklerimi kontrol altında tutmayı bırak coştum resmen 5 tane kadar muz yemiştim,çikolatalar tatlı şeyler saymıyorum bile,acaba o etkilemiş midir 12 saat aç kalsam bile etkiler diye düşünüyorum.
oferta kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
bugün şekerim için dahiliye doktoruna gittim diyabet üzerinede uzman doktor.zaten 10 gündür şekerimi ölçüyordum değerlerimi çok yüksek buldu ve insülün başladı bana.sabah öğle akşam ve yatmadan önce günde dört kere yapacağım.şekerli herhangi bişey yemek asla yok makarna pilav hamur işi yok gazlı içecekler yok kısacası aç yaşa dedi resmen bana.moralim yerlerde kendimi çok mutsuz hissediyorum 3 ay çok zor olacak benim için.
oferta çok gecmış olsun.sen ne sıkıntıları atlattın bu da gececek..az önce tvde ızledım..ııbrahım saracoğlu tvde sekerı olanlar yada cocugu dıabet hastası olanlar turp suyu içsın dedi.şekeri düşürüyormuş.
Arkadasin cidden dengesizmis ya oyle soylenirmi...sirf bana merhametle bakmasinlar diye ben kimseye tup bebek oldugunu bile soylemedim ....herseyi konusma hakki buluyor insanlar kendilerinde nereden buluyorlar bu cesareti ben anlamiyorum..canım salla gitsin milleti.Ağzı olan konuşuyor..dünde bana arkadasım geldı ben de tüm hevesle aldıklarımızı gösterdım odasını gösterdım.bana ne dedı aa canım cok erken almasaydın bır arkadasımda aynı senın gıbı tüp bebek ıkız erken dogumda bebeklerı öldü aldıkları ellerınde kaldı. gerizekalı hamileye bu denır mı ben aglamaklı oldum.ne bıçım konusuyorsun hevesımı krıcaksan bırdaha gelme dedim. annem bana kaş göz yapıyor.ayıp oldu diye..yasadıgım sıkıntılı gebelıgım ıcın kımseyı takmıyorum.odasının rengıne uyku setıne karısana bıle sen mı doguruyorsun dıyorum..bu benım zevkım sen begenmeyebılrısın dıyorum. iş konusunda eşimede dedım kvdeyede dedm. eylulde okul acılınca baslıcam. ekişlerıme de özel ders dersaneyede devam edıcem.hayatıma kımseyı mudahale ettırmeyecegım.
evet, doğurana kadar çalışmayı planlıyorum, oturabildiğim sürece hasta bakmaya devam edicem. bebeğime kavuştuktan bir ay sonra da işe yeniden başlıcam. deli gibi böbrek ağrısı çekerken de, doktorlarım eve git dediği halde çalışmaya devam ettim. paraya ihtiyacım yok, buna rağmen çalışıyorum ve evde tıkılı kalmaktan ölesiye korkuyorum bu zamana kadar geceli gündüzlü emek verip oluşturduğum bir hasta kitlem var onları başkasına emanet etmek, aradıklarında beni bulamamaları en az bebeğimi bırakmak kadar korkutuyor.. bana bebeğini o kadar küçük bırakamazsın, nasıl yani doğum izni kullanmayacak mısın, son zamanlar istesen de çalışamazsın, ay yazık olacak bebeğine, onun sana ihtiyacı var, peki bebeğe kim bakacak, bari anane yada babaanne gelsin baksın, nasıl yani daha bakıcı bulmadın mı, ee nasıl yapıcaksın diyenlere ayağımdaki ayakkabıyı çıkartırken nazikçe gülümseyip, ağzının ortasına ortasına vurasım var.
bir tek doğuran sizsiniz, o kutsal görev yanlızca tüm hayatını bebeğe endeksleyerek oluyor, siz bebeğinize çok iyi baktınız, geri kalan herkes çok kötü anne, bir bebeğin ihtiyaçlarını ancak en iyi siz bilebilirsiniz, evden 40 gün çıkmayınca, gece uyumayınca kutsallığınız adına kademeler atlıyorsunuz,en iyi siz emziriyor, en güzel altı siz alıyorsunuz, zaten cankuşunu bakıcıya bırakan anne canavar, bir tek size veriliyor o hormonlar, biz taşız zaten doğurup arkamızı dönüp gidicez, aylar önce burada bir gerizekalının yazdığı gibi bir kadının yapabileceği en iyi şey çocuk doğurup bakmak.
canım salla gitsin milleti.Ağzı olan konuşuyor..dünde bana arkadasım geldı ben de tüm hevesle aldıklarımızı gösterdım odasını gösterdım.bana ne dedı aa canım cok erken almasaydın bır arkadasımda aynı senın gıbı tüp bebek ıkız erken dogumda bebeklerı öldü aldıkları ellerınde kaldı. gerizekalı hamileye bu denır mı ben aglamaklı oldum.ne bıçım konusuyorsun hevesımı krıcaksan bırdaha gelme dedim. annem bana kaş göz yapıyor.ayıp oldu diye..yasadıgım sıkıntılı gebelıgım ıcın kımseyı takmıyorum.odasının rengıne uyku setıne karısana bıle sen mı doguruyorsun dıyorum..bu benım zevkım sen begenmeyebılrısın dıyorum. iş konusunda eşimede dedım kvdeyede dedm. eylulde okul acılınca baslıcam. ekişlerıme de özel ders dersaneyede devam edıcem.hayatıma kımseyı mudahale ettırmeyecegım.
turp yesem acaba oda aynı etkiyi yaparmı
Arkadasin cidden dengesizmis ya oyle soylenirmi...sirf bana merhametle bakmasinlar diye ben kimseye tup bebek oldugunu bile soylemedim ....herseyi konusma hakki buluyor insanlar kendilerinde nereden buluyorlar bu cesareti ben anlamiyorum..
kızlarr şimdi hamile bi arkadaşımdan haber aldım 35. haftadaymış sancıları başlamış hastaneye almışlar iğnelerle falan doğumu durduruyolarmış. inşallah iki hafta daha bekler bebiş. allahımmmmmmmmmm hepimize 38 leri görmeyi nasip et yarabbimm
Benimde mayıs 12 gibi bebişim doğucak inşallah .erkekmiş daha yeni gösterdi yaramaz...
evet, doğurana kadar çalışmayı planlıyorum, oturabildiğim sürece hasta bakmaya devam edicem. bebeğime kavuştuktan bir ay sonra da işe yeniden başlıcam. deli gibi böbrek ağrısı çekerken de, doktorlarım eve git dediği halde çalışmaya devam ettim. paraya ihtiyacım yok, buna rağmen çalışıyorum ve evde tıkılı kalmaktan ölesiye korkuyorum bu zamana kadar geceli gündüzlü emek verip oluşturduğum bir hasta kitlem var onları başkasına emanet etmek, aradıklarında beni bulamamaları en az bebeğimi bırakmak kadar korkutuyor.. bana bebeğini o kadar küçük bırakamazsın, nasıl yani doğum izni kullanmayacak mısın, son zamanlar istesen de çalışamazsın, ay yazık olacak bebeğine, onun sana ihtiyacı var, peki bebeğe kim bakacak, bari anane yada babaanne gelsin baksın, nasıl yani daha bakıcı bulmadın mı, ee nasıl yapıcaksın diyenlere ayağımdaki ayakkabıyı çıkartırken nazikçe gülümseyip, ağzının ortasına ortasına vurasım var.
bir tek doğuran sizsiniz, o kutsal görev yanlızca tüm hayatını bebeğe endeksleyerek oluyor, siz bebeğinize çok iyi baktınız, geri kalan herkes çok kötü anne, bir bebeğin ihtiyaçlarını ancak en iyi siz bilebilirsiniz, evden 40 gün çıkmayınca, gece uyumayınca kutsallığınız adına kademeler atlıyorsunuz,en iyi siz emziriyor, en güzel altı siz alıyorsunuz, zaten cankuşunu bakıcıya bırakan anne canavar, bir tek size veriliyor o hormonlar, biz taşız zaten doğurup arkamızı dönüp gidicez, aylar önce burada bir gerizekalının yazdığı gibi bir kadının yapabileceği en iyi şey çocuk doğurup bakmak.
canım salla gitsin milleti.Ağzı olan konuşuyor..dünde bana arkadasım geldı ben de tüm hevesle aldıklarımızı gösterdım odasını gösterdım.bana ne dedı aa canım cok erken almasaydın bır arkadasımda aynı senın gıbı tüp bebek ıkız erken dogumda bebeklerı öldü aldıkları ellerınde kaldı. gerizekalı hamileye bu denır mı ben aglamaklı oldum.ne bıçım konusuyorsun hevesımı krıcaksan bırdaha gelme dedim. annem bana kaş göz yapıyor.ayıp oldu diye..yasadıgım sıkıntılı gebelıgım ıcın kımseyı takmıyorum.odasının rengıne uyku setıne karısana bıle sen mı doguruyorsun dıyorum..bu benım zevkım sen begenmeyebılrısın dıyorum. iş konusunda eşimede dedım kvdeyede dedm. eylulde okul acılınca baslıcam. ekişlerıme de özel ders dersaneyede devam edıcem.hayatıma kımseyı mudahale ettırmeyecegım.
slm arkadaşlar nasılsınız bugün. ben bugün kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum. bir iş de yapmadım ama bilmiyorum yaa hiç yataktan çıkmadım uykumda yok.
ben sende insülün kullanıyordun diye hatırlıyordum tamam canım
Selam kızlar, bugün sözleşmemizi yenilediler zam almadık tabi ki, seneye birinizi çıkaracağız dediler suratıma baktılar. Peki dedim beni idare edin Aralık'a kadar ben giderim dedim. Artık hayırlısı ne ise o olsun ne yapalım, bir kapıyı kapayan Rabbim daha güzelini açar inşallah. Başım felaket derecede ağrıyor, emeğim var o kadar iş yerinde dönüp suratıma hadi çık dediler resmen...
Biz arzum ateş ölçer aldık. Sonuçta hepsi aynı işi görüyor diğerleri çok pahalı. Gereksiz pahalı bence.
Bugün iş yerim çok kalabalıktı çol sorunluydu şef bi vatandaşla kavga etti o kadar çok sıkıntılı dosya geldiki bugün kaçı bi arada sayamadım......
Nası istersen oyle yaşamakta özgürsün insanlardan sıkılmış bunalmış olabilirsin de....bana da geri zekalı demesen de iyiydi geri zekalı degilim çünkü cok sükür..ınsanlarda kınadığın şeyi kendin yaptın ya simdi ? Senin Fikrinde degilim diye oldumu bu?evet, doğurana kadar çalışmayı planlıyorum, oturabildiğim sürece hasta bakmaya devam edicem. bebeğime kavuştuktan bir ay sonra da işe yeniden başlıcam. deli gibi böbrek ağrısı çekerken de, doktorlarım eve git dediği halde çalışmaya devam ettim. paraya ihtiyacım yok, buna rağmen çalışıyorum ve evde tıkılı kalmaktan ölesiye korkuyorum bu zamana kadar geceli gündüzlü emek verip oluşturduğum bir hasta kitlem var onları başkasına emanet etmek, aradıklarında beni bulamamaları en az bebeğimi bırakmak kadar korkutuyor.. bana bebeğini o kadar küçük bırakamazsın, nasıl yani doğum izni kullanmayacak mısın, son zamanlar istesen de çalışamazsın, ay yazık olacak bebeğine, onun sana ihtiyacı var, peki bebeğe kim bakacak, bari anane yada babaanne gelsin baksın, nasıl yani daha bakıcı bulmadın mı, ee nasıl yapıcaksın diyenlere ayağımdaki ayakkabıyı çıkartırken nazikçe gülümseyip, ağzının ortasına ortasına vurasım var.
Ay bu facebooktaki annesinden ayrılmak istemeyen bebeğin videosunu izledim okadar duygulandımki okadar güzelki nasılda annesinin başına koymuş elini miniğim süper izleyin mutlaka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?