2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
[QUOTE
Cnm en son zimbalaniyor onlar yafa yapistiriliyor onemlibolan sekerlerin hazir olmasi en son dogum tarihi ekleniyor[/QUOTE]
ben netten yaptırmayı düşünüom ama sonra zımbalamak için ayrıyeten kağıtları benm hazırlamam gerekir , o da uğraştırır sanki :)

selam arkadaşlar bugün doktordaydım bebek aşağıda dedi, sol yanına yatıp dinlenmen lazım dedi. erken gelebilr diyo, korktum bende....
böyle bşey yaşayan varmı aranızda?
Cnm aman dikkat et kacinci haftandasin goremiyorum telden girince ama daha erken bol bol dinlen bide en son 28+0 da gittigimde kizim 1250 gramdi

Aranızda çok kilo alan var mı kızlar yaaa ben çok kilo aldım ve sanki forum daki tek çok kilo alan benmişim gibi geliyor. Allahım yaaa ne koca boğazlıyım yaaaaaa offffff

9 kilo aldım ama hiç göbüşüm yok desem yeridir çoğu dioki hamile olduğunu bilmesek balık etli bi bayan derdik diolar. Bnm bebik neremde acep:)

[QUOTE
Cnm en son zimbalaniyor onlar yafa yapistiriliyor onemlibolan sekerlerin hazir olmasi en son dogum tarihi ekleniyor
ben netten yaptırmayı düşünüom ama sonra zımbalamak için ayrıyeten kağıtları benm hazırlamam gerekir , o da uğraştırır sanki :)[/QUOTE]

Cnm renkli yada normsl cikti alirsin zor bisey degil ama erken yaptiracaksan isimi belliyse ismini yazirsanda olur tarih olmasin dersen

Canim normalde dogduktan sonra okuma falan yapiliyo ya orda dagitiyorlar tabi dogmus oldugu icin dogum tarihi yaziliyor.fakat ne benim nede esimin ankarada kimsesi yok.okuma olayini annem yapicak.ben 50 tane yaptircam zitarete gelen olursa veririm artik. Oyuzden sadece hosgeldin deniz yazacak mesela.

ben 15 kilo almıştım 15 gün öncesine kadar canım. 2 haftada ne kadar gelişme kaydettim bilmiyorum ama eminimki en az iki kilo vardır. çok da yemiyorum aslında ama neden öyle oldu anlamadım :44:

Ahhhh yoldaşımmmmmmmm sana kardeşim diyesim geldi benim de öyle 16 kilo aldım daha 2 ay var ohaaaaanessssss yani bi de çok kötü şeyler de yemiyorum sağlıklı şeyler yemeye çalışıyorum ama fazla fazla yiyorum sanırım, bi de ben hamilelikle ilgili hiç sıkıntı yaşamadım kusmadım midem bulanmadı yani ilk aylarda hiç kilo kaybı olmadı üstüne bi de home office çalışıyorum evden fazla çıkmadığımdan da oluyor sanırım amaaaannnn ne bileyim yaaaaaa işte inşallah doğumdan sonra veririrz bacım

Ahhh çok iyi canım yaaaa emin ol aldığın kilonun bebeğe hiç faydası yok beni gören tosun gibi kızın olacak falan diyor ama ultroson değerleri hiç öyle değil ne alıyorsam kendime alıyorum yani

9 kilo aldım ama hiç göbüşüm yok desem yeridir çoğu dioki hamile olduğunu bilmesek balık etli bi bayan derdik diolar. Bnm bebik neremde acep:)

Süpermiş canım valla bigün niyeti bozup 2. yi yaparsam ben de az kilo almaya çalışıcam

Cnm ben ilk kizimda 22 kilo aldim bunda 30. Haftam 4-5 kilo aldim dikkat etmiyorum ama cokta almadim

Canim bunalıma kendini sıkma böyle yaparak çok güzel günler getireceğiz miniklerimize sağolsun kimseye kurmaya vaktimiz olmayacak
Tatlım sen de dersane öğretmeni misin branş kurum şehir???
Üzülme canım allah herkesin gönlüne göre versin kimbilir nasıl bir bereketli kazançla gelecek minigin

birde bebek 900 gr mış sizcede az değil mi?

Kaç haftaliksin ki tatlım bundan sonra minikler her hafta 150 200 gr alarak ilerleyecekler hatta son zamanlarda 250 gr alacaklar

canim benim 75 lik ti fakat seninle hemen hemen ayni....benimki 1gunluk liste werdi dahileyicim yani ben 5 asa yukari uydurmaya calisiom gun icinde...
sabah 1 2 bardak sekersiz cay 5 zeytin 2 dilim ekmek peyaz peynir kibrit kutisu kadar domates salatalik

kusluk 1 bardak sut 3,4biskuwi meyva

oglen 3,5 kasik pilaw etbaliktavuk vb 3koftenin kaplicagi yer kadar tabakta
yogurt salata meyva 2dilim ekmek

kusluk meyva cay biskuwi badem bisi yazio orda

aksam sebze 8 kasik yourt 2..3 dilim ekmek domates salatalik salata neyse iste meywa

gece sut

iste bole sekerim benim listem bi cok okudugum listeden daha insafli ben ekmekleri kepek ekmegi yapiorum aralarda kuru uzum leblebi muz elma falan yiorum...haaa arada bi lokma cukalata etmek yiom elimde degil oturup agliom bole yerken harbi harbi......
ahhh domatesim patatesim naptin sen yaaa....ama war ya bunu yap arada bana cok ii geldi hergun bi cemkir git wallaaa.ne bu bole idinin didisindan canim dedigim insana kadar sirf morel bozmaya odaklanio....yok cocuk olunca sole yok bole allahim hepiniz duyuonuz ayni seleri eminim...bi gun oterligi bende patlicam ama du bakalim...yani ewet tabiki zorlugu wardr ama ben abartildigi kadar oldugunu dusunmuorum...ayrica yapmis ewlenir ewlenmez ilk geceden bi tane sonradan bi tane daha ee isteyerek dio ama saydgi laflari duysaniz hayattan bikmis gebertcek cocuklari eee napimmmm senin o bunalimla baktnn cocukla benim 4 sene gezip tozup hazir olduumda yaptigim cocuga bakmam bir mi....bole film izleyemezsiniz rahatiniz bittio dio bi pteki nieee yaaa biz mutlulugumuza mitluluk katmak icin yaptik bu cocugu sanki ewe ocu alioz....bole film seyredemezsiniz alip alip dio ee onada cizgi film alririz odasinda izler bizde yabanci filmimizi izleriz daha ne diyim tabiki hastalik saglik zorlugu olucak ama hayatimizi zindan edicegine inanmiorum...

selam arkadaşlar bugün doktordaydım bebek aşağıda dedi, sol yanına yatıp dinlenmen lazım dedi. erken gelebilr diyo, korktum bende....
böyle bşey yaşayan varmı aranızda?

Canim dikkat kendine dinlen dedigi gibi.ben meraktan dun sordum doktora bazi bebekler dogum kanalina yakin duruyormus yani asagida ama yukariya cikabiliyormus yada yukaridaki asaga inebiliyormus buda erken doguma neden oluyo.benim dun 26+3 tu 980 gram geldi.tablatten giriyorum haftani goremiyorum

Cnm ben ilk kizimda 22 kilo aldim bunda 30. Haftam 4-5 kilo aldim dikkat etmiyorum ama cokta almadim

Herkes cok kilodan bahsediyo.benim gibi az kilo alan varmis.bende 3.5 kilo aldim 27 haftaligim ama oglumun durumu iyi sukur.benim kardesimde tam 27 haftakikkken 3 kilo almis.6 kiloyla girdi doguma ciktiginda 9 kilo vermişti

Ben de 27 haftalığım 2.5 aldım...cok kilo aldım diye üzülen arkadaslara sesleniyorum üzülmeyin sizinkinin çoğu ödem doğumdan sonra siz bizlerden daha hızlı atacaksınız fazlaliklari kiminin doğumda 7 kg şu gidiyor kiminin 5 gidiyor kiminin 10 gidiyor...Kuzenim geçen ay doğum yaptı tansiyon problemi vardı çok şişmişti inanır mısın hala haftada 2 3 kilo eksiliyorum diyor...

cok haklisin yazdiklarinda ....ben kesinlikle katiliorum annelik derecesi sewgisi kimsenin agzini acabilcegi konu degil...bilemezsin nee boyutlarda yasadigini kimsenin...
yuh diorum baska bisi demiorum bu ne yaaa bu da arkadasmi oluo simdi
buna da katiliorum ben off herkes hakli galiba kizlar...cunku bu da cok dogru yigenim bi kez otururken cok uzuluorum ya kresteler ya annemde anne biz senle nie hic ewde oturmuoz bizim ewde nie bi babam calismio demis....cocuklar bunun eksikliginide yasiyabilio malesef...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…