- 4 Eylül 2013
- 2.081
- 135
- 163
Canım ya kıyamam uyku cok tatlı su son zamanlarımızda galiba..bende gece pek dalamiyorum ama nerdeyse bütün gun uyuyorum..allah yardımcınız oldun..bu arada akıntı bende bastan beri vardı 20. Haftadan sonra çoğaldı biraz ama kokusuz olunca pek önemsemedim..amniyon sıvısı şeffaf yapışık ve kokulu olurmuş bu arada her akıntıya telaş etmeyin diye yazdım..bu arada eger ağrıların ritmik aralıklar ile geliyosa doktoruna danış canım allah korusun erken dogum da riskli bi durum..ana ayaga kalkınca çatı agrısı normal bende de var..artık vücut doguma hazirlaniyo yavas yavas..Kızlar , 1 aydır kontrole gıtmıyorum kısmetse pazartesı ogleden sonra randevum var , bu aralar gun asırı afedersınız
camasırımız ıslandıgını farkedıyorum ama kokusuz renksız bır sıvı ve sadece çamasırım ıslanıyor cok fazla mıktar degıl .
Bır kaç kez bu durumla karsılastım cıddı bır sey mıdır ? Degılmıdır bılemedım telefonda da doktora anlatmak ıstemedım gıdınce anlatacagım sızde de benzer bır durum oldu mu ?
Canlarım bırde bende 1 haftadır sancılı agrılar basladı 4-5 dakıkada tekrar gırıp cıkan cok kısa 5-6 sanıyelık sancılarım oluyor . Ayaga kaltıgım zaman sankı ayakları ıle asagıya dogru kendını ıttırıp gelecekmıs gıbı hıssedıyorum .
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar ben cok mu sıkayetlenıyorum dıyorum ama yok agrım sancım hıc eksılmıyor .
İşe gelip gitmek artık zorlamaya başladı ben 38. haftaaya kadar devam etmek ıstıyorum ama rabbım sabır ve guc kuvvet versın hepımıze o gunlerı kazasız belasız gostersın ınsallah.
Bak yıne cumartesı sabah sabah ısteyım, dun gece uyuyamadım zaten o yana don bu yana don dondum durdum 3 de uyudum sabah 7 de akltım geldım ıse cok bıtkınım :)
Evınde olan anneler ne olur benım ıcınde bırazcık uyuyun ...
opuyorum herkesı ıyı hafta sonları ...................................................................................................................................
Ya canım artık misafir almayın ya degil misafir almak misafirliğe gitmek bile beni cok yoruyo artık..misafir ağırlamak benim neyime neyime.. dün gece 11 gibi giden misafirin ardından nasıl yattıysam sabah 8.30 da anca açabildim gözlerimi. ben artık çalışmak istemiyorummmmmheleki cumartesileri ooofff offf. bu akşamda misafirim var umarım bayılmadan düşmeden atlatırım bu geceyide kızlar. eşime de söyledim bugun gelecek olan misafirlerimiz doğumdan önceki son misafrimiz olsun lütfen ben artık kaldıramıyorum dedim. ayhhh çok ağırımmm nefes alamıyorum diyaframıma bi ton ağırlık koymuşlar gibiyim
haftaya pazartesi olsunn artık ve ben bebeğimi görmeye gideyim lütfeeeeeeeen
Ins normal dogum yaparsın o zaman:) bende istiyorum ama ikizlerle ne kadar gercek olur bilmiyorum..ama dikkat et canım agrilar sürekli ritmik aralıklarla olursa doktora danış mutlaka erken gelen bebek de cok zor cunku..allah yaşatmasın...valla kızlar bugun son mesaım bırdaha cts gunu calısmak yok ınsallah :)
ilk defa az once mınık bır sancı yasadım.. adet sancısı gıbı.. hos onu da pek cekmedım bılmem de belden kasıklara dogru gıden bı sancı ama saymayı unuttum kac sanıyedır bılemıcem :)
bu cocuk mayısı beklemıcek vallahı.. oyle bır ıttırıyorkı kendını,gormenız lazım.. ayaga kalkınca cıkacak dıye korkuyorum..
Allah hayırlısıyla dogru duzgun dogumlar nasıp etsın hepımıze
bole yaklastıkca heyecanlanıyorum
zaten doktorum 20.02.2014 tarıhlı randevumda cıkmasına 3.5 cm kalmıs erken dogum ıcın cok uygun demıstı .. bakalım hayırlısı..cokta erken olmasın tabı gelıssın cocugum ama etrafım doguramayan mecbur sezeryana gıren annelerle dolu.. Allahın ıznıyle normal dogum ıstıyorum ben.o yuzden boyle olması bıyandan da hosuma gıdıyor :)
Allah tan hayırlısı