2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım ya kıyamam uyku cok tatlı su son zamanlarımızda galiba..bende gece pek dalamiyorum ama nerdeyse bütün gun uyuyorum..allah yardımcınız oldun..bu arada akıntı bende bastan beri vardı 20. Haftadan sonra çoğaldı biraz ama kokusuz olunca pek önemsemedim..amniyon sıvısı şeffaf yapışık ve kokulu olurmuş bu arada her akıntıya telaş etmeyin diye yazdım..bu arada eger ağrıların ritmik aralıklar ile geliyosa doktoruna danış canım allah korusun erken dogum da riskli bi durum..ana ayaga kalkınca çatı agrısı normal bende de var..artık vücut doguma hazirlaniyo yavas yavas..
Ya canım artık misafir almayın ya degil misafir almak misafirliğe gitmek bile beni cok yoruyo artık..
Ins normal dogum yaparsın o zaman:) bende istiyorum ama ikizlerle ne kadar gercek olur bilmiyorum..ama dikkat et canım agrilar sürekli ritmik aralıklarla olursa doktora danış mutlaka erken gelen bebek de cok zor cunku..allah yaşatmasın...

hayırlı olsun canım güle gule kullansın bebişin.. benım kuzumun da mobılyası alındıktan ıkı gun sonra geldi.. şu anda da badanası yapılıyor:))

Güle güle kullansın kuzun bol bol uyusun ins odasında:)

Cok sagolun kizlar hepimizin bebisi mışıl mışıl uyusun inşallah daha isimiz cok ama duvar kagidi var dolap ocone ortu diktircem onlar var sonrada kiyafetlerini yikicam. Ayyy cok güzel. Allah isteyen herkese daha guzellerini versin

bilmiyorum canim ya.cok uyaniyorum.uzun sure uyuyamiyorum.sende uyumamissin

Normal 850 sezeryan 950

doğum ücretleri ne durumda kızlar, 1200 tl benimki
Kizlar hastane isimlerinizide yazarmisiniz fikir olsun cunku suanki doktorum cok ilgisiz

Yaparsın inşallah canım geçen glaze ile de konuştuk benim annem ikizlerini tam 40 ta normal doğurdu mümkün yani

Bugünkü sizleri cevap veremedim yoğunluktan şimdi de Afedersiniz popom Bile ağrıyor yorgunluktan...

ayy ayy kızıma ödev yaptırayım dedim sinirlerim zıpladı karnım kasıldı şimdide kasığımda sancı var off off inş devam etmez

Sabun konusunda araştırma yapıyorum bende :) nette çok hoşuma gitti ama biraz pahalı gibi.tanesi 3tl dedi fiyat aldığım biyer. kendim deneyeyim dedim evde oluyor ama buhar çıkışı kimyasal zararlı olcak gibi geldi.Şimdi daha farklı bişey buldum. Edirnede sabunculuk ünlüymüş meyve şeklinde ve bazı yerlerde çiçek şeklinde yapıyorlar, uğur böceği bile gördüm.ben en çok çilek şeklindekini beğendim sabun hangi meyveyse onun kokusunda oluyormuş.eğer alabilirsem onu strece sarıp,güzel organze tül ve kurdeleyle süsleyip vermek istiyorum hem orjinal olmaz mı siz ne düşünüyorsunuz

Benim bebişimin odasıda geldi çok güzel iş yerinden arkadaşlarım odası için birleşip halı aldılar kelebek şeklinde takım beyaz kelebek pembe çok güzel uyumlu oldu e-bebek indirimlerini kaçırmayın derim. bugün bebek arabası indirimdeydi eşimle sabahtan gidip aldım kendi arabamız yok ama bebeğin var allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

güzel fikirmiş arkadaşım da tanesini kaça yapacaklar ki? en son ucuz bir şey almaya karar vereceğim bu gidişle...

Ben sincan koruda yapicam kismetse :)

sincan'da oturanlar için iyi bir hastane. genelde herkes oraya gidiyor. ben çok kararsızım ya ne olacak benim sonum... ankara tıp fakültesine gidiyorum şimdi. cem beyin özel hastasıyım ama doğumu konuşamadık. bir dahaki randevuda konuşuruz belki. turgut özal'da mı yapsam, bilgi'de mi yapsam acaba... aklımdan bir sürü yer geçiyor. buralarda doğum yapan bilen var mı acaba?

amin canim dilerim tez zamanda hayirlisiyla kurtuluruz......zaten benim de en kotu sorunum bu yasadigim yerde 1dewlet hastanesi war yilpardir yasadiim aci tecrubelerle de oraya gitmei hic dusunmedim.....bu sefer hem baska sehif hem sorunlu dr lar coj sikiliorummmm......allah buyukkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…