2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

çok şükür benim uykularım ıyı gıdıyor yattıgım gıbı kalkıyorum.. ole cok setleşme de yok.
hatta cok aşağıda.. gecen gun doktora gıttık cıkmasına 3.5 cm kalmıs. :) erken gelecek gıbı duruyor ama bana bı agrı sancı vermedı..

okmeydanı hastanesını bılmıyorum.. ınsallah ıyıdır canım.

Günaydın cnm,
Su gibi akıntı bende baştan beri var. Herşeye bakıldı doktor önemsiz dedi. Hamilelikte artar böyle akıntılar dedi. Birkaç kez fitil verdi ama pek faydası oldu diyemem. Rengini kokusunu miktarını takip edip değişiklik olursa söyleyeceğim. Ben bebeğin suyu olabilir diye korktum ama bakınca anlıyorlar, değilmiş. Sen de muhakkak sor doktoruna cnm.
Uykuya gelince benim oğlum dün gece 5'te kalktı. Bu gece 2'de uyanıp saatlerce ağladı inledi. Hasta oluyor sanırım. boğazı kıpkırmızı ya da diş çıkıyor. Birkaç saat uykuylayım ayakta peşindeyim.
İlk gebeliği olanlar bol bol uyuyun kıymetini bilin bugunlerın...

bende bakınıp duruyorum .işe başladığını unuttum nerelerde bu hatun diye hoşgeldin canım
görünmeyen 1 kaç kişi daha var
selam hamişlerrr musmutlu hafta sonları .... ben işe başladı başlayalı buralara yazamaz oldum

Canım tesekkur ederım bende koku ve renk olmadıgı ıcın bıraz rahat davrandım aslında .
E canım desene bunlar en ıyı gunlerımız Oglusuna gecmıs olsun ınsallah cabuk atlatır kuzucuk .
Allah sabır versın hepımıze ...
Opuyorum

misafir ağırlamak benim neyime neyime.. dün gece 11 gibi giden misafirin ardından nasıl yattıysam sabah 8.30 da anca açabildim gözlerimi. ben artık çalışmak istemiyorummmmm heleki cumartesileri ooofff offf. bu akşamda misafirim var umarım bayılmadan düşmeden atlatırım bu geceyide kızlar. eşime de söyledim bugun gelecek olan misafirlerimiz doğumdan önceki son misafrimiz olsun lütfen ben artık kaldıramıyorum dedim. ayhhh çok ağırımmm nefes alamıyorum diyaframıma bi ton ağırlık koymuşlar gibiyim
haftaya pazartesi olsunn artık ve ben bebeğimi görmeye gideyim lütfeeeeeeeen

Günaydın kızlar,

iki gündür çok mutluyum (kdv dönemi hariç) Dün doktor randevumuz vardı. Anlatmıştım rahimdeki sol damarda darlık vs. var diye kuzumda bir hafta geriden geliyordu ve çok kafaya takıyordum. Artık haftasıyla uyumlu 36,5 cm ve 1139 gr olmuş minişim. diğer kontrollere göre gelişimi çok iyi olmuş maşallah iyi bakmışsınız dedi doktorum. Tabi ben havalarda şekerimiz çıkmadı. kan ve idrar testleri normal. eski sorunsuz günlerime geri döndüm. İçim bi rahatladı ki sormayın. Kızım ya çok inat ya da çok utangaç olacak dün yüzünü hiç göstermedi eli hep suratında. kaşlarını çatıyo bide. Özlemde tavan yaptı bende tam bi sevgi kumkumasıyım şu anda. Buluşma bence süper fikir bende gelebilirm haftasonu olursa. Kendinize iyi bakın annişler. Ben kdv işlemeye geri döneyim

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar midemden uyuyamıyorum demiştim yaa meğersem midemde acı sarı su birikmiş ben üşütünce böyle oluyorum onu istifra etmeden düzelemem dün sabaha kadar uyumadım ...şimdi iyiyim yanlız kendimi zorladım biraz kasıklarım ağrıyor...hepinize sağlıklı haftasonları dilerim

benimde bugece baya miğdemmi ben kızımın yaşadığı yere fanusum diyorum ordan biyermi aradı anlayamadım ama uyandıkça sancılanıyodu, acılı yemek yedim akşam misafirlikteydim heralde o beni rahatsız etti, tatlıyı azaltınca kızımın hareketleride azaldı bazen korkuyorum konuşmaya başlıyorum hemen tepki veriyo bakıyorum tatlım benim ya okadar heycan verici bişeyki içimde onun hareket etmesi çok çok hoşuma gidiyo tarif edilemez bi duygu gerçekten Allah istiyen herkese en kısa zamanda nasip etsin

Canım çamaşırın çok ıslanıyorsa doktoru ara. Benimde çoktu aradım doktoru fitil verdi. Ve 4-5 dk da bir düZenli sancın varsa bencede git doktora hemen. Bu arada bu gün bende çalışıyorum.

canım ben de her gece uyuyamıyorum, ilerleyen haftlarda daha da zorlanacağız anlaşılan. akıntı hamilelliğim boyunca bende hep vardı ve bu normalmiş. günde 2 kez çamaşır değiştiriyorum.hergün işe gitmek hele uykusuzsan zordur ama ben de evde sıkıldım artık.ilk 3 ay 10 saat uyurdum şimdi ne gece ne gündüz uyuyabiliyorum.benim de ara ara karnım çok ağrıyor hatta bu ağrıdan korkuyorum.ama bu gaz yada wc ihtiyacından, wc ye gidince geçiyor. doğumun biraz pahalıymış ama önemli olan içine sinmesi. ben de hastane konusunda hala emin değilim.bu şikayetler şikayet sayılmaz hamileyiz biz naz yapmak sonuna kadar hakkımızz :)

canım bana 1 aydır misafir gelmiyor evde olduğum halde. çünkü gerçekten zor. ayağımızı uzatmalıyız mutlaka , belimiz ağrıyor. sürekli çay doldur , evi topla, meyve hazırla üst üste 2 gün zor. inşallah misafirlerin yakınlarındır da yardım ederler, ayağını uzatabilirsin

geçmiş olsun canım. hamilelilkte daha çok dikkat etmeliyiz

ben de acı veya çok salçalı yiyince öyle oluyorum.artık bıraktım bunları uyutmuyo. sen de dikkat et.benim bebeğimde geçen gün akşama kadar hiç kıpırdamadı. akşam hadi annecim tekme at anneye kuvvetlice dedim bi vurdu, ağladım mutluluktan. bebeklerimizle kalbimiz kalbimize karşı onu farkettim.bu dönemde melekler daha çok yanımızda işlerimiz daha rast gidiyor, insanlar anlayışlı prenses gibi hissediyorum

dedim zaten bu son diye de belli de olmaz :) gerçekten zor sağolsun eşim yardım ediyo elinden geldiği kadar ama stresi bile sırtıma kramplar girmesine yetiyo vallahi

valla kızlar bugun son mesaım bırdaha cts gunu calısmak yok ınsallah :)

ilk defa az once mınık bır sancı yasadım.. adet sancısı gıbı.. hos onu da pek cekmedım bılmem de belden kasıklara dogru gıden bı sancı ama saymayı unuttum kac sanıyedır bılemıcem :)

bu cocuk mayısı beklemıcek vallahı.. oyle bır ıttırıyorkı kendını,gormenız lazım.. ayaga kalkınca cıkacak dıye korkuyorum..

Allah hayırlısıyla dogru duzgun dogumlar nasıp etsın hepımıze

bole yaklastıkca heyecanlanıyorum

zaten doktorum 20.02.2014 tarıhlı randevumda cıkmasına 3.5 cm kalmıs erken dogum ıcın cok uygun demıstı .. bakalım hayırlısı..cokta erken olmasın tabı gelıssın cocugum ama etrafım doguramayan mecbur sezeryana gıren annelerle dolu.. Allahın ıznıyle normal dogum ıstıyorum ben.o yuzden boyle olması bıyandan da hosuma gıdıyor :)

Allah tan hayırlısı

Arkadaşlar konuşmalar arasında biraraya gelip tanışma, dertleşme fikrine sıcak bakıldı sanki... İstanbul'da oturanlar ya da İstanbul' a gidip gelebilenler, Şubat sonu-Mart başına dek bir buluşma ayarlayalım o halde.

Bir topic açıyorum. Gelebilecek olanlar özel durumlarıyla (hangi gun , tarih, saatler, yer daha uygun vb) beraber o sayfaya not yazarsa çoğunluk için uygun zaman ve yer sağlayabiliyorsak buluşalım. Düşünsenize ne zevkli olur ve konuşacak ne çok şeyimiz olur:))

Hadi bekliyorum cevaplar yeni topicte olsun ki, toplu şekilde takip edip değerlendirelim.

2014 Mayıs Anneleri Buluşması

dedim zaten bu son diye de belli de olmaz :) gerçekten zor sağolsun eşim yardım ediyo elinden geldiği kadar ama stresi bile sırtıma kramplar girmesine yetiyo vallahi

bırak mısafır gelmesını ben mısafırlıge gıderken bıle mırın kırın edıyorum canım yav.. zor yanı..

bu aksam bız de gıdecekmısız eşimin abısının arkadasları bızı de cagırmıs..

e bazen sıkıntı yasıyorum uzanmam gerekıyor ayaklarım sısiyor..

hadı kalkalım desem arabamız yok, heryere esımın abısıyle gıtmek zorunda kalıyoruz, abısını beklemek zorunda kalıyoruz.. falan fılan.. sorun yanı..

doguma da dedım taksıyle gıderım valla abını bekleyemem dedım esıme .. bazen uzuluyorum benım canım kocıkosum napsın .. sankı ımkanı vardı da o mu almadı.. olmayınca olmuyor ıste.. amaan nerden nereye geldık..

yanı mısafır zor arkadasım Allah kolaylık versın :)))

canım yenı topıc bulma konusunda berbatım ya
bı lınk atıversen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…