Günaydın güzel anneler bende de bu aralar cok uyku var ama hep bölünüyo acayip bir ağrı giriyor uyanıveriyorum.
Benimde göbeğimin üstü cok sert pazartesi doktordan randevu aldık bakalım özel okmeydanı hastanesinden herkes çok övdü giden var mı?
Bu arada istanbul buluşmsı iyi fikir:))
çok sağol canım benim rabbim herkese tez zamanda acil şifalar versinhadi gözünaydın çok sevindim
Kızlar , 1 aydır kontrole gıtmıyorum kısmetse pazartesı ogleden sonra randevum var , bu aralar gun asırı afedersınız
camasırımız ıslandıgını farkedıyorum ama kokusuz renksız bır sıvı ve sadece çamasırım ıslanıyor cok fazla mıktar degıl .
Bır kaç kez bu durumla karsılastım cıddı bır sey mıdır ? Degılmıdır bılemedım telefonda da doktora anlatmak ıstemedım gıdınce anlatacagım sızde de benzer bır durum oldu mu ?
Canlarım bırde bende 1 haftadır sancılı agrılar basladı 4-5 dakıkada tekrar gırıp cıkan cok kısa 5-6 sanıyelık sancılarım oluyor . Ayaga kaltıgım zaman sankı ayakları ıle asagıya dogru kendını ıttırıp gelecekmıs gıbı hıssedıyorum .
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar ben cok mu sıkayetlenıyorum dıyorum ama yok agrım sancım hıc eksılmıyor .
İşe gelip gitmek artık zorlamaya başladı ben 38. haftaaya kadar devam etmek ıstıyorum ama rabbım sabır ve guc kuvvet versın hepımıze o gunlerı kazasız belasız gostersın ınsallah.
Bak yıne cumartesı sabah sabah ısteyım, dun gece uyuyamadım zaten o yana don bu yana don dondum durdum 3 de uyudum sabah 7 de akltım geldım ıse cok bıtkınım :)
Evınde olan anneler ne olur benım ıcınde bırazcık uyuyun ...
opuyorum herkesı ıyı hafta sonları ...................................................................................................................................
selam hamişlerrr musmutlu hafta sonları .... ben işe başladı başlayalı buralara yazamaz oldum
Günaydın cnm,
Su gibi akıntı bende baştan beri var. Herşeye bakıldı doktor önemsiz dedi. Hamilelikte artar böyle akıntılar dedi. Birkaç kez fitil verdi ama pek faydası oldu diyemem. Rengini kokusunu miktarını takip edip değişiklik olursa söyleyeceğim. Ben bebeğin suyu olabilir diye korktum ama bakınca anlıyorlar, değilmiş. Sen de muhakkak sor doktoruna cnm.
Uykuya gelince benim oğlum dün gece 5'te kalktı. Bu gece 2'de uyanıp saatlerce ağladı inledi. Hasta oluyor sanırım. boğazı kıpkırmızı ya da diş çıkıyor. Birkaç saat uykuylayım ayakta peşindeyim.
İlk gebeliği olanlar bol bol uyuyun kıymetini bilin bugunlerın...
anammm bende atlasamm uçağa gelsemmi banane banane bendeeeeeeeeeeeEttik üç kişi haydi hanımlarrr
Canım çamaşırın çok ıslanıyorsa doktoru ara. Benimde çoktu aradım doktoru fitil verdi. Ve 4-5 dk da bir düZenli sancın varsa bencede git doktora hemen. Bu arada bu gün bende çalışıyorum.Kızlar , 1 aydır kontrole gıtmıyorum kısmetse pazartesı ogleden sonra randevum var , bu aralar gun asırı afedersınız
camasırımız ıslandıgını farkedıyorum ama kokusuz renksız bır sıvı ve sadece çamasırım ıslanıyor cok fazla mıktar degıl .
Bır kaç kez bu durumla karsılastım cıddı bır sey mıdır ? Degılmıdır bılemedım telefonda da doktora anlatmak ıstemedım gıdınce anlatacagım sızde de benzer bır durum oldu mu ?
Canlarım bırde bende 1 haftadır sancılı agrılar basladı 4-5 dakıkada tekrar gırıp cıkan cok kısa 5-6 sanıyelık sancılarım oluyor . Ayaga kaltıgım zaman sankı ayakları ıle asagıya dogru kendını ıttırıp gelecekmıs gıbı hıssedıyorum .
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar ben cok mu sıkayetlenıyorum dıyorum ama yok agrım sancım hıc eksılmıyor .
İşe gelip gitmek artık zorlamaya başladı ben 38. haftaaya kadar devam etmek ıstıyorum ama rabbım sabır ve guc kuvvet versın hepımıze o gunlerı kazasız belasız gostersın ınsallah.
Bak yıne cumartesı sabah sabah ısteyım, dun gece uyuyamadım zaten o yana don bu yana don dondum durdum 3 de uyudum sabah 7 de akltım geldım ıse cok bıtkınım :)
opuyorum herkesı ıyı hafta sonları ...................................................................................................................................
Kızlar , 1 aydır kontrole gıtmıyorum kısmetse pazartesı ogleden sonra randevum var , bu aralar gun asırı afedersınız
canım bana 1 aydır misafir gelmiyor evde olduğum halde. çünkü gerçekten zor. ayağımızı uzatmalıyız mutlaka , belimiz ağrıyor. sürekli çay doldur , evi topla, meyve hazırla üst üste 2 gün zor. inşallah misafirlerin yakınlarındır da yardım ederler, ayağını uzatabilirsinmisafir ağırlamak benim neyime neyime.. dün gece 11 gibi giden misafirin ardından nasıl yattıysam sabah 8.30 da anca açabildim gözlerimi. ben artık çalışmak istemiyorummmmmheleki cumartesileri ooofff offf. bu akşamda misafirim var umarım bayılmadan düşmeden atlatırım bu geceyide kızlar. eşime de söyledim bugun gelecek olan misafirlerimiz doğumdan önceki son misafrimiz olsun lütfen ben artık kaldıramıyorum dedim. ayhhh çok ağırımmm nefes alamıyorum diyaframıma bi ton ağırlık koymuşlar gibiyim
haftaya pazartesi olsunn artık ve ben bebeğimi görmeye gideyim lütfeeeeeeeen
geçmiş olsun canım. hamilelilkte daha çok dikkat etmeliyizmrb arkadaşlar midemden uyuyamıyorum demiştim yaa meğersem midemde acı sarı su birikmiş ben üşütünce böyle oluyorum onu istifra etmeden düzelemem dün sabaha kadar uyumadım ...şimdi iyiyim yanlız kendimi zorladım biraz kasıklarım ağrıyor...hepinize sağlıklı haftasonları dilerim
benimde bugece baya miğdemmi ben kızımın yaşadığı yere fanusum diyorum ordan biyermi aradı anlayamadım ama uyandıkça sancılanıyodu, acılı yemek yedim akşam misafirlikteydim heralde o beni rahatsız etti, tatlıyı azaltınca kızımın hareketleride azaldı bazen korkuyorum konuşmaya başlıyorum hemen tepki veriyo bakıyorum tatlım benim ya okadar heycan verici bişeyki içimde onun hareket etmesi çok çok hoşuma gidiyo tarif edilemez bi duygu gerçekten Allah istiyen herkese en kısa zamanda nasip etsin
canım bana 1 aydır misafir gelmiyor evde olduğum halde. çünkü gerçekten zor. ayağımızı uzatmalıyız mutlaka , belimiz ağrıyor. sürekli çay doldur , evi topla, meyve hazırla üst üste 2 gün zor. inşallah misafirlerin yakınlarındır da yardım ederler, ayağını uzatabilirsin
geçmiş olsun canım. hamilelilkte daha çok dikkat etmeliyiz
ben de acı veya çok salçalı yiyince öyle oluyorum.artık bıraktım bunları uyutmuyo. sen de dikkat et.benim bebeğimde geçen gün akşama kadar hiç kıpırdamadı. akşam hadi annecim tekme at anneye kuvvetlice dedim bi vurdu, ağladım mutluluktan. bebeklerimizle kalbimiz kalbimize karşı onu farkettim.bu dönemde melekler daha çok yanımızda işlerimiz daha rast gidiyor, insanlar anlayışlı prenses gibi hissediyorum
anammm bende atlasamm uçağa gelsemmi banane banane bendeeeeeeeeeee
dedim zaten bu son diye de belli de olmaz :) gerçekten zor sağolsun eşim yardım ediyo elinden geldiği kadar ama stresi bile sırtıma kramplar girmesine yetiyo vallahi
Arkadaşlar konuşmalar arasında biraraya gelip tanışma, dertleşme fikrine sıcak bakıldı sanki... İstanbul'da oturanlar ya da İstanbul' a gidip gelebilenler, Şubat sonu-Mart başına dek bir buluşma ayarlayalım o halde.
Bir topic açıyorum. Gelebilecek olanlar özel durumlarıyla (hangi gun , tarih, saatler, yer daha uygun vb) beraber o sayfaya not yazarsa çoğunluk için uygun zaman ve yer sağlayabiliyorsak buluşalım. Düşünsenize ne zevkli olur ve konuşacak ne çok şeyimiz olur:))
Hadi bekliyorum cevaplar yeni topicte olsun ki, toplu şekilde takip edip değerlendirelim.
2014 Mayıs Anneleri Buluşması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?