Ettik üç kişi haydi hanımlarrr
gozun aydinnnn nur topu sekerlerimizle napsak bilmem
sende demi çıktı puff biz mayıs anneleri çok şekeriz çokkk
Gecmis olsuuunnapalım seker bi kuzun olsun..
Ay çok tatlı bir bebeğin olacak demekki
Şaka bir yana geçmiş olsun canım
Off uykusuz gecen bir gece daha
kızlar anne karnında bebeğe ne kilo aldırır diye bakıyorumda,
et süt yumurta öncelikte.. ve yemeklerden hemen sonra yarım saatliğine sol tarafa yatmak bebeğe kilo aldırırmış.
yarın balık yağına başlıycam, ama eti nasıl tüketicem bilmiyorum, hiç sevmiyorum.
doğum ücretleri ne durumda kızlar, 1200 tl benimki
Anakara'da yaşayan anne adayları nerede doğum yapacaksınız? Ben hala karar veremedim. Bütün hastanelere gittim neredeyse. Ne olacak benim halim yaa.
bilmiyorum canim ya.cok uyaniyorum.uzun sure uyuyamiyorum.sende uyumamissinhayırdr sen niye uykusuzsun ?
doğum ücretleri ne durumda kızlar, 1200 tl benimki
Eşimden bilirim. Dünyann en sinirli ama aynı zamanda en vicdanlı en iyi kalpli insanlarından biridir. Sinir başka bişey, iyi olmak başka:)))
İstanbul Mayıs Anneleri buluşmak isteyen var mı? Eğer çoğunluk uygunsa bir plan yapabiliriz iyice aırlaşmadan, ne dersiniz:)
Eşimden bilirim. Dünyann en sinirli ama aynı zamanda en vicdanlı en iyi kalpli insanlarından biridir. Sinir başka bişey, iyi olmak başka:)))
İstanbul Mayıs Anneleri buluşmak isteyen var mı? Eğer çoğunluk uygunsa bir plan yapabiliriz iyice aırlaşmadan, ne dersiniz:)
bilmiyorum canim ya.cok uyaniyorum.uzun sure uyuyamiyorum.sende uyumamissin
Normal 850 sezeryan 950
selam hamişlerrr musmutlu hafta sonları .... ben işe başladı başlayalı buralara yazamaz oldum
ha hay sen bide beni gor topigin en pimpiriklisi olarak tarihe gectim gecen ay simdi beni kimse kale almio((( : (((( ühuuuu senide bagrima basarim hemen......ben dr ma ayni sei dedim kanaman disinda her sikayetin normal dedi gel de bi daha sori sor bu na simdi ama 12sine baska hastane baska dt buldum yasasin insallah dogum farki ucuk degildir hemen degisicem
Kızlar , 1 aydır kontrole gıtmıyorum kısmetse pazartesı ogleden sonra randevum var , bu aralar gun asırı afedersınız
camasırımız ıslandıgını farkedıyorum ama kokusuz renksız bır sıvı ve sadece çamasırım ıslanıyor cok fazla mıktar degıl .
Bır kaç kez bu durumla karsılastım cıddı bır sey mıdır ? Degılmıdır bılemedım telefonda da doktora anlatmak ıstemedım gıdınce anlatacagım sızde de benzer bır durum oldu mu ?
Canlarım bırde bende 1 haftadır sancılı agrılar basladı 4-5 dakıkada tekrar gırıp cıkan cok kısa 5-6 sanıyelık sancılarım oluyor . Ayaga kaltıgım zaman sankı ayakları ıle asagıya dogru kendını ıttırıp gelecekmıs gıbı hıssedıyorum .
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar ben cok mu sıkayetlenıyorum dıyorum ama yok agrım sancım hıc eksılmıyor .
İşe gelip gitmek artık zorlamaya başladı ben 38. haftaaya kadar devam etmek ıstıyorum ama rabbım sabır ve guc kuvvet versın hepımıze o gunlerı kazasız belasız gostersın ınsallah.
Bak yıne cumartesı sabah sabah ısteyım, dun gece uyuyamadım zaten o yana don bu yana don dondum durdum 3 de uyudum sabah 7 de akltım geldım ıse cok bıtkınım :)
Evınde olan anneler ne olur benım ıcınde bırazcık uyuyun ...
opuyorum herkesı ıyı hafta sonları ...................................................................................................................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?