2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
gozun aydinnnn nur topu sekerlerimizle napsak bilmem

Al şekeri koy çuvala salla sall vur duvaraaa
ah bu şarkılarda olmasa nasıl anlatıcam dertlerimi bilmem :))

sende demi çıktı puff biz mayıs anneleri çok şekeriz çokkk

Sorma yaa bu kadar şeker olmayaydık eyidi bi de ödem oluşmaya başlamış tuzuda kesti ohh gerçek anlamında tadından yenmez şimdi

Gecmis olsuuun napalım seker bi kuzun olsun..

Saol canım inşallah geçer bi an önce kuzumuz şeker olsun da ben yemesemde olur napalım

Ay çok tatlı bir bebeğin olacak demekki
Şaka bir yana geçmiş olsun canım

:) öyle olacak sanırım şeker delisi yapmışım kızı içerde, ben yedikçe o kendinden geçmiş sarelle reklamındaki bebişler gibi :)
Saolsın canım bi an önce alışırım inşallah bu duruma..

Bugün kontolde vardı kızlar. 26+2 deyim Bebiş 1 kilo olmuş nerdeyse 974 gr. Boyunu sormayı unuttum o sırada. Makat gelişliymiş şuan da ama daha dönmesi için zaman var sıkıntı yapılacak bi durum değil dedi. 34. Haftaya kadar dönmesini bekleyeceğiz yüksek bi ihtimalle de döner normal doğum olmaması içinde bi sıkıntı görünmüyor şimdilik dedi. Gerçi benim illa normal yada sezeryan olsun diye bi sıkıntım yok. Normal olursa hayır demem sevinirim ama sonuçta şuanda İkiside korkutuyor beni :) Hayırlısı hangisi olacaksa o olsun inşallah kazasız belasız doğuralım miniklerimizi inşallah..
Yine herzamanki gibi yürü, yürü, yürü dedi.. Ah onu bi yapabilsem. Bide plates topu üzerinde oturarak basit bi iki hareket gösterdi.. Bi de fitil vermişti çok düzenli kullanmadım ama yine sordu onu kullan mutlaka dedi normal doğum sırasındaki vajinal yırtıkları en aza indirmek için yararlı dedi. Hafta da bi kere vajinadan alınan bi fitil. Var mı aranızda kullanan böyle bişey acaba?
Göbekteki gerginliği sordum kasılma onlar dedi, ilerde ağrılarda eklenecek bunlara ama düzenli olmadığı sürece sıkıntı yapma, eğer düzenli 15 dakkada 10 dakka da bir olursa mutlaka haber ver dedi. Böyle yani bi on gün sonra tekrar gidecrğim şeker durumumu kontrol için. Bebeğin kilo alımını filanda kontrol edecekmiş şekere bağlı bi sıkıntı olmasın diye.

Son düzenleme:

Balık yağını dr mu verdi arkadaşım? Bol muz ye yumurta ye süt ic kaşar peyniri ye canım bunlar bebeğe kilo aldırıyor.

Evet evet bencede bulusalım ve tanısalım artık :)

bilmiyorum canim ya.cok uyaniyorum.uzun sure uyuyamiyorum.sende uyumamissin

Normal 850 sezeryan 950

Gunaydın ben ıstanbulda A sınıfı bır hastaneye gıdıyorum , dogu ucretlerıne de yenı 1 ay once 500-650 tl arasında zam gelmıs.
Normal 1450 + epıdural 500 TL / zorunlu sezeryan 2.000 istege bağlı sezeryan 2500 tl
henuz doktorum yanaşmadı konusmadık ama ben epıdural normal dogum ıstıyorum yanı 1950 temız olcak

Günaydın güzel anneler bende de bu aralar cok uyku var ama hep bölünüyo acayip bir ağrı giriyor uyanıveriyorum.
Benimde göbeğimin üstü cok sert pazartesi doktordan randevu aldık bakalım özel okmeydanı hastanesinden herkes çok övdü giden var mı?
Bu arada istanbul buluşmsı iyi fikir:))

Kızlar , 1 aydır kontrole gıtmıyorum kısmetse pazartesı ogleden sonra randevum var , bu aralar gun asırı afedersınız
camasırımız ıslandıgını farkedıyorum ama kokusuz renksız bır sıvı ve sadece çamasırım ıslanıyor cok fazla mıktar degıl .
Bır kaç kez bu durumla karsılastım cıddı bır sey mıdır ? Degılmıdır bılemedım telefonda da doktora anlatmak ıstemedım gıdınce anlatacagım sızde de benzer bır durum oldu mu ?
Canlarım bırde bende 1 haftadır sancılı agrılar basladı 4-5 dakıkada tekrar gırıp cıkan cok kısa 5-6 sanıyelık sancılarım oluyor . Ayaga kaltıgım zaman sankı ayakları ıle asagıya dogru kendını ıttırıp gelecekmıs gıbı hıssedıyorum .

Ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar ben cok mu sıkayetlenıyorum dıyorum ama yok agrım sancım hıc eksılmıyor .
İşe gelip gitmek artık zorlamaya başladı ben 38. haftaaya kadar devam etmek ıstıyorum ama rabbım sabır ve guc kuvvet versın hepımıze o gunlerı kazasız belasız gostersın ınsallah.

Bak yıne cumartesı sabah sabah ısteyım, dun gece uyuyamadım zaten o yana don bu yana don dondum durdum 3 de uyudum sabah 7 de akltım geldım ıse cok bıtkınım :)

Evınde olan anneler ne olur benım ıcınde bırazcık uyuyun ...
opuyorum herkesı ıyı hafta sonları ...................................................................................................................................

Ayyy canm sen bagrina bas beniii..:)) senden sonra pinpirik bayragini brn alayim:)) ya doktorlar tuhaf yani allah korusun illa kanama beklemekmi gerek bize onlrm alsinlar ya da sunu yap bunu yap drsinler..bnmki hic bi oneride bulunmadi olur olr dedi fircalar gibi..herseyi ciddiye alan doktorlara oyle imreniyorumki..arkadaslar anlatiyo burda herseyi dusinen doktorlari ne vuzel ya..bnm ole bi sansim yok kucuk biyerde yasiyorum baska ilceye gidiyorum ordada secenegim yok tek doktor diyebilirim bu gittigim pufff.neysee no panicccc insallah gecer bu gunlerde..

Canm neyseki kontrolune az kalmis stres yapma brnce normaldir akinti falandir..biz anneler boleyiz. iste takmasak ne guzel olur ama kitlenip kaliyoruz ufak bi sorunda..bende cok pinpirikliyim.sertlesmelerim oluyo karnimda doktora gittim sallamadi normal kasilma o ded gecti,ousa nette kasilmalrin obrmli oldugundan sayfalarca bahsediliyo allah korusun grlde rahatla.allah saglikla aldirsin kucagimiza miniklerimizi

evet daha fazla agırlasmadan bulusma fıkrı guzel :)

ben varım ama ortak bıyerde bulusalım vallaha evım cok ters bıyerde uzaklara gelemem

Günaydın kızlar.. Açlık kan şekerinizi ölçmeden önce su içiyor musunuz? Yani içsek etkiler mi? Eşim eczaneye almaya gitti aleti ama acayip susadım ve acıktım biraz su içebileydim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…