2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Sen nerde oturuyodun canim

Mine nasilsin canim yeni isin nasil gidiyor umarim hersey yolundadir

Saolun kızlar herşey yolunda çok şükür evde onca zaman geçirdikten sonra çalışmaya alışmak biraz süre aldı ama çok şükür koşullar güzel sürekli uykum gelio eve gelince çok uyumaya başladım :) hepinizin muhabbetini çok özledim umarım hepiniz iyisinizdir

Ne kadar güZel kendini en güvendiğin kişiye emanet edeceksin. :)

Ay alemsin canım ya bütün uyuzlarda sana denk geliyor. Sınanıyorsun sabır :)

:26:bu gün eşimle kahvaltıya gittik. 3 dilim köy ekmeği yedim yanında reçeller ballar yedim hep tatlı ama hepsi doğal şeyler. 1 saat sonra tokluk şekerime baktım ve dıdı dıdım 127 geldi. Demekki benim şekerimi doğal olmayan şeyler yükseltiyormuş bunu anlamış olduk. :) mutlu pazarlar :)

tünadın güzel mayıs anneleri bir yazı okudum sizinle paylaşmak iztedim
MUTLAKA OKU ELİN PAYLAŞA GİDECEK ZATEN....!

Doğacak bebek doğumdan bir gün önce Allah ile görüşür:
''Allah'ım gidecegim ve orada ne yapacağım bilmiyorum.''
*Ben senin için bir melek yarattım ve o seninle ilgilenecek...
''Allah'ım onların dilini bilmiyorum.Onlarla nasıl anlasacagım, nasıl iletisim kuracagım?''
*Senin için yarattıgım melek, sana onların dilini ögretecektır.
''Allah'ım duydugum kadarıyla dünyada çok kötülükler varmış. Onlarla nasıl basa
çıkacagımı bılmıyorum.''
*Senin için yarattıgım melek, seni canı pahasına kötülüklerden koruyacaktır. Merak etme.
''Allah'ım sana tekrar nasıl donecegım?''
*Senin için yarattıgım melek, bana nasıl donecegını sana anlatacaktır.
Derken melekler gelir ve dunyaya gıtme zamanının geldıgını soylerler ve çocugu
Allah'ın huzurundan gotururlerken bebek tekrar sorar;
''Allah'ım benım için yarattıgın melegın adı ne?''
*Adının onemi yok;
ama, sen ona
ANNE DİYECEKSİN!!!

güzel bi gün geçirelim inş

bize birazdan kahvaltıya gidecez bugün herkesin keyfi yerinde sanırım gerçi bizimki biraz geç bi kahvaltı olacak ta hemde evlilik yıl dönümümüz

Bu yazıyı biliyorum çok güzel

aaahh kızlar.bugune kadar mide bulantısı nedir bilmdim.ama artık bulanıyo
çok rahatsız edici.araçlara binemez oldum.iştah hiç kalmadı bu ndir yaw

Herkese mutlu pazarlar.. Kızlar ben hastanede dağıtmak için bebek kolonyası yapmak istiyorum. Ama sticker nasıl yapacağız üstüne. Bilen anlayan varmı.. Bi el atıverin bilenler

Herkese mutlu pazarlar.. Kızlar ben hastanede dağıtmak için bebek kolonyası yapmak istiyorum. Ama sticker nasıl yapacağız üstüne. Bilen anlayan varmı.. Bi el atıverin bilenler

Canım ben kolonya değilde izzetbaysal caddesinde bebek çikolataları butik kurabiyeler satan bi dükkan var ordan çikolatalar alacağım hastane için. Bebek şekeri Mevlüt'e dağıtacağım çünkü. Mevlüt yapacaksan kolonyaları Mevlüt'e hazırlaman daha iyi bence. Yazık çok masraflı olur. Birde içindeki kolonyaları döküp atarlar şişesini insanların bazıları. Sen hevesleri yaparsın ama herkes bizim gibi düşünmez.O yüzden bence tekrar düşün :)

Demekki doğal beslenmeliyiz bir kez daha ispatlandi
bize birazdan kahvaltıya gidecez bugün herkesin keyfi yerinde sanırım gerçi bizimki biraz geç bi kahvaltı olacak ta hemde evlilik yıl dönümümüz
Nice mutlu yıllar geçirin inşallah
aaahh kızlar.bugune kadar mide bulantısı nedir bilmdim.ama artık bulanıyo
çok rahatsız edici.araçlara binemez oldum.iştah hiç kalmadı bu ndir yaw

Arada benim de hotrluyor bulantilarim temiz hava derin nefesler sakinlestiriyor beni

Canım bende mevlitte bebek şekeri dağıtcam. Hastaneye görmeye en yakınlarım gelir fazla gelen olmaz diye düşünüyorum. Zaten 25-30 tane yapıcam. İzzet baysal caddesinde 1 yer var orda biz bişey beğenemedik. Bide kadın çok ilgisiz. Sticker nasıl yapılacağını bilsem gidip kırtasiyeden bastırcam.

Cok güldüm ya benim yatak da alçak biraz yataktan kalkarken aynen dedigin gibi cirpinmalarim aklıma geldi birden..:)

merhaba;

bende nısaya gıdıyorum memnunum sen degıl mısın fatma nurgul benım doktor
Benim doktorum derya hanim...aslinda hastane fena deil fiyatina gore iyi ama gecen ay muayene oldum seker yuklemesi yapti sonuclari telefonda degerlendirdi ustelik bende gebelik sekeri cikti 100 luk istemedi hadi istemedi gerek duymadi diyelim ama telde hic olurmu yani..10 gun icinde kontrol muayenesi olur benim bildigim ama hanimefendi kontrol muayenesi yapmiyormus bebegi ultrason isinlarina maruz birakmiyomus sanki biz uzayda yasiyoruz bilmiyoruz ultrasonun bebege zarari olmadigini o yuzden sogudum ondan zaten ilk kez gitmistim ona daha once medicana ya gidiyodum dogum fiyati yuksek diye degistirdim ama umdugumu bulamadim derya hanimda...

merhaba kızlar...

29 haftalık olan anneler bebekleriniz kaç gram?
benim kızımda bu haftaya kadar herşey normaldi ama bundan sonra kilo alması geriye gitmişti. sanırım bu bebeğimde öyle olacak 1 hafta ilerden giderken şimdi geriye düşmüş. clexane iğne vuruluyordum detaylı ultrasondan sonra onuda kesti doktort coraspine başladım umarım bu sefer bebeğim nıormal kiloda doğar

canım ben pazartesi kontrole gitmiştim 1134 gr çıktı doktor iki hafta ileri şeker olabilir dedi 100 gr şeker yüklemesi yaptırdım temiz çıktı iri bebek dediler kişiden kişiye o kadar çok değişiyo doğum kilosu önemli ben bi ara hergün hiç aksatmadan muz yemiştim hergün süt yoğurt yumurta bolca tüketiyorum sol yanıma yatıyorum onunla alakalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…