2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canm sanırım bundan sonra hep yaşıcaz o kasılmaalrı falan ..benmde sertlikler oluyo arada inşallah normaldir ..allahım sağlıkla aldırsın bebklerimizi kucağımıza inşallah..

ya kızlar benım bebek sadece akşam 10dan sonra oynuyor tüm gün tık yok. günduz cıkolata bıle yesem oynamıyor.bana hereket etmıyorsun ondan oynamıyor dıyorlar.oynasın dıye hep çıkolatamı yıyecegım. sızın bebışler fıldır fıldır benım ki tembel teneke hep uyuyor

Bende seker olcumumu ve detayli ultrasonu orda fiyat yuksek diye bizim evin orda polikilinikte yaptirdim daha uygun fiyati diye sonuclari goturup aylik kontrolleri ultrasonu felan fatmaya gidiyorum bi kerede olsa git fatmaya cok ilgili bi kadin bence memnun kalicaksin sen bilirsin

kızlar bugun çok kasık ağrısı çektim yarın doktora gidicem hem kontrolumde var. idrar yollarımdada enfeksiyon var heralde bebeğin baskısıda olabilir ama erken doğum en korktuğum şey olduğu için ne olur ne olmaz bi idrar kültürüde yaptırmak istiyorum.. kan hapımıda bilerek düzensiz kullanıyorum çünkü aşırı kabızlık yapıyo bende zaten ezelinden beri kabızlık var çok zorluk çekiyorum o yüzden bide kan sayımlarıma baktımam gerekicek..

son 1 hafta içinde bariz kilo artışım oldu halbuki 75 le hamile kalmıştım ve son kontrolümde 77 kiloydum mutluluktan uçuyodum ama şu an 79- 80 olmuşumdur heralde.. Allah can sağlığı versin doğurunca veririz kiloları napalım tek derdimiz kilo olsun bu saatten sonra amaaann

Canım selam ben Özel okmeydanı hastanesine hamileliğimin ilk aylarında gittim akşam 7 den sonra gelen yaşlı bir doktor vardı sanırım ismi İrfan beydi hiç memnun kalmadım adam sanki seni dövecek gibi konuşuyor açıkçası hastaneyide hiç sevmedim ama sen yinede git bir bak umarım memnun kalırsın

bayanlar çatlaklar başladı mı , kaçıncı haftadan nerelrden hangi bölgelerden başladı

haftasını hatırlamıyorum ama benim oldu canım hemde çok bariz canımı çok sıkıyolar bacaklarımda başladı bariz hemde geçende karnımdada çok hafıf var sanırım gördükçe kendimi çok çirkinleşmiş hissediyorum bebek yağı kullanıyorum ama daha faydalı önereceğiniz işey varmı kızlar

bayanlar çatlaklar başladı mı , kaçıncı haftadan nerelrden hangi bölgelerden başladı

benım 29. haftada yanlardan acılma basladı sankı.. ortada hıc gerılme yok halbukı bebegım ortada dogum pozısyonunu aldı bıle coktan ama mor mor kılcal damarlar yandan ufak şeritler halınde bas gostermeye basladı.. bılemıyorum catlarmıyım oralardan.. lierac almıstım aslında kullansaydım catlamazdım da .. dogru duzgun kullanmadım bole oldu..

Bende karından çatladım ya hemde fena yani ben 12. Haftalarda çatlamaya başlamıştım 18 haftalarda çatlamam tamamlandı :) hiç bir şey işe yaramadı. Ben zaten kilo alınca çatlamaya müsaittim :)

şu son 2 haftadır bende acayip bir gerilim sinir stress hali var.evdede sürekli kavga içindeyiz.en çok üzüldüğüm oğlum artık benden korkar oldu çok bağırıyorum eşile kavga ediyorum.bana ne oluyor bilmiyorum hormonlardanmı nedir anlamadım.çok mutsuzum.hiç birşeye tahammülüm yok dün evlilik yıldönümüzdü bütün günü kavga ederek geçirdim arada oğlum kaldı hep.bana dua edin ne olur sabır versin allah bana biraz.

Canım çok üzüldüm durumuna ama daha önceden konuştuğumuza göre işti senin gerilme sebebin, bu kez de aynı nedenden dolayı mı gerginsin yoksa eşinin beklentilerini karşılamamasından (evlilik yıl dönümü için) dolayı mı gerginsin. Benim eşim de bana diyor ki izinliyken pamuk gibi oluyorsun, işe gidince de canavar..

günaydın aydin haftalarini olsun inş............catlak konusuna deginmisinniz maleseff benimde iki yanımda olmuss cumartesii gördüm üzüldüm.kılcal damar gibi mor.çok diil amaa sankiii devamm edecek gibi....bide bi sorum olcak sag elim ve özellilklee parmak uclarım uyusuyo sebebini bilen barmi acep:26:

günaydın canım,
zazzle.com dan baby stickerlarına bakabilirsin çok çeşit var beğendiğini seçip ozalit baskı yapan kırtasiyelere yaptırabilirsin.

yok canım herhangi bir beklentim yoktu eşimden biz öyle şeylere takılmıyoruz zaten uzun zamandır.işlede bir sorun yok aslında ama bende genel olarak bir gerginlik tahammülsüzlük durumu var.birde dışarda normalimde sanki evin içine girince bana bişeler oluyor.eve bişeymi yaptılar koydular diye saçma sapan düşünmeye başladım artık.hiçte inanmam ama böyle şeylere.özelikle evin kapısından girdiğim an bana bişeyler oluyor sanki.çok mutsuzum kimsede anlamıyor beni zaen eşiminde oğlumunda kalbini o kadar çok kırdımki bu hafta sonu çok pişmanım çok üzgünüm.

Günaydın Bütün annelere güzel bir hafta dilerim.
Ben bu hafta kontrolde ürkütücü bir haber aldım ventriküler genişleme. Benzer haber umarım kimse almamıştır ama varsa ne oldu ne bitti paylaşabilir mi?

mutsuzum deme,ne olursa olsun deme oferta.
hormonlardan işte sen de biliyorsun,hamilelikle ilgili geçici bir durum bu.
oğlunu da üzme işte,hele karnındakini hiç hiç üzme,sen onlara ne zor kavuştun hatırlasana.
dün geçti madem bugün eşinle aranı düzelt,ne bileyim bir mesaj at,seni seviyorum de,akşam eve yumuşamış gelir emin ol.
siz de geçikmiş de olsa kutlarsınız ailece yıldönümünüzü,ufak da bir pasta al.
dua edeceğim senin için,zaten hep diyorum allahım kimsenin evinin huzurunu bozma,en önemli şey bir sağlık,iki huzurmuş onu çok iyi anladım.

günaydın kızlar.nasılsınız?rahatsız geçen haftasonundan sonra işte yine burdayım.cuma eve gittiğimde nasıl oldu bilmiyorum karnım birden çok acayip sertleşmeye başladı.öyleki bişey yukarı doğru bastırıyor ve ben nefes alamıyordum.gece geç saatte hadi uyuyacam dedim baktım yok.sancılanıyorum.ama elim sürekli karnımdaydı.bi baktım iki göğüs kafesimin ortasında yuvarlak ve sert bi çıkıntı belirdi.hafifçe dokunup hissetmeye çalıştım.tmm bu bebeğimde ama neresi diye.sonra bi baktım kafasını resmen avuçluyorum.çünkü bariz dışarıya doğru tümsek oluşturmuştu.meğersem bebeğim doğum pozisyonundan tam aksi yöne dönmüş.2gündür mücadele ediyoruz.göğüs kafesim patlayacam sanıyordum o kadar zor acısı.eğilemiyordum yemek yiyemiyordum.çok şükür bugün daha yumuşakça yeri.sanırım tekrar eski haline döndü.hamilelikte olurmuş dediler ama 2 gün canım çok yandı.umarım bi daha olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…