kizlar doguruom sandim awm nin ortasinda derin nefes almaya falan basladim aaa acaba normal dogum sancisi bu kadar basit mi falan die dusundum....bilmiorum benim kiz kafa asa surati da gorunur durumdaydi bilmiom heralde ayagi asa dondu bi sag bi sol taaa asa kasigiminda altinda yumrtaliklarim sanki bir batio sanki itio duruo itio duruo arabada oturamadimm yatirdim koltuu gezmemin icine etti bunun acisini sorucam onaaaa....simdi iim bisi kalmadi
Benim doktorum derya hanim...aslinda hastane fena deil fiyatina gore iyi ama gecen ay muayene oldum seker yuklemesi yapti sonuclari telefonda degerlendirdi ustelik bende gebelik sekeri cikti 100 luk istemedi hadi istemedi gerek duymadi diyelim ama telde hic olurmu yani..10 gun icinde kontrol muayenesi olur benim bildigim ama hanimefendi kontrol muayenesi yapmiyormus bebegi ultrason isinlarina maruz birakmiyomus sanki biz uzayda yasiyoruz bilmiyoruz ultrasonun bebege zarari olmadigini o yuzden sogudum ondan zaten ilk kez gitmistim ona daha once medicana ya gidiyodum dogum fiyati yuksek diye degistirdim ama umdugumu bulamadim derya hanimda...
Günaydın güzel anneler bende de bu aralar cok uyku var ama hep bölünüyo acayip bir ağrı giriyor uyanıveriyorum.
Benimde göbeğimin üstü cok sert pazartesi doktordan randevu aldık bakalım özel okmeydanı hastanesinden herkes çok övdü giden var mı?
Bu arada istanbul buluşmsı iyi fikir:))
bayanlar çatlaklar başladı mı , kaçıncı haftadan nerelrden hangi bölgelerden başladı
Ay bu facebooktaki annesinden ayrılmak istemeyen bebeğin videosunu izledim okadar duygulandımki okadar güzelki nasılda annesinin başına koymuş elini miniğim süper izleyin mutlaka.
bayanlar çatlaklar başladı mı , kaçıncı haftadan nerelrden hangi bölgelerden başladı
Linkini yollar misin canin bakmak istedim
Canım çok üzüldüm durumuna ama daha önceden konuştuğumuza göre işti senin gerilme sebebin, bu kez de aynı nedenden dolayı mı gerginsin yoksa eşinin beklentilerini karşılamamasından (evlilik yıl dönümü için) dolayı mı gerginsin. Benim eşim de bana diyor ki izinliyken pamuk gibi oluyorsun, işe gidince de canavar..şu son 2 haftadır bende acayip bir gerilim sinir stress hali var.evdede sürekli kavga içindeyiz.en çok üzüldüğüm oğlum artık benden korkar oldu çok bağırıyorum eşile kavga ediyorum.bana ne oluyor bilmiyorum hormonlardanmı nedir anlamadım.çok mutsuzum.hiç birşeye tahammülüm yok dün evlilik yıldönümüzdü bütün günü kavga ederek geçirdim arada oğlum kaldı hep.bana dua edin ne olur sabır versin allah bana biraz.
Eki Görüntüle 992480
İstediğim aslında böyle bişey ama şişelere yapıştırmak için bu hoşgeldin yazısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvarlak şekilde bunu yapabilirsem gidip kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alıcam. Yokmu bilen biri
Canım çok üzüldüm durumuna ama daha önceden konuştuğumuza göre işti senin gerilme sebebin, bu kez de aynı nedenden dolayı mı gerginsin yoksa eşinin beklentilerini karşılamamasından (evlilik yıl dönümü için) dolayı mı gerginsin. Benim eşim de bana diyor ki izinliyken pamuk gibi oluyorsun, işe gidince de canavar..
şu son 2 haftadır bende acayip bir gerilim sinir stress hali var.evdede sürekli kavga içindeyiz.en çok üzüldüğüm oğlum artık benden korkar oldu çok bağırıyorum eşile kavga ediyorum.bana ne oluyor bilmiyorum hormonlardanmı nedir anlamadım.çok mutsuzum.hiç birşeye tahammülüm yok dün evlilik yıldönümüzdü bütün günü kavga ederek geçirdim arada oğlum kaldı hep.bana dua edin ne olur sabır versin allah bana biraz.
Anakara'da yaşayan anne adayları nerede doğum yapacaksınız? Ben hala karar veremedim. Bütün hastanelere gittim neredeyse. Ne olacak benim halim yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?