2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

canım benimki 28+4'te 1520 gr çıktı, bi 10 gün ilerde dedi ama hep öyleydi... ben de şekerden ötürü iri olmasından korkuyorum ama doktor normal dedi...bu haftalarda önde veya geride olması doğum kilosu için belirleyici olmaz sonlara doğru net bir fikrimiz olur demişti

sen de sıkma canını inşallah sağlıkla, normal kilolarda doğar bebeklerimiz

Özel göztepe echomar hastanesine gidiyorum doktorum gülşen hanım ilgili bir bayan,biraz kuralcı ama iyiliğim için olduğundan yediklerime dikkat ediyorum.

canım göztepe echomar epidural sezeryan fiyatları konusunda bilgin var mı acaba bende orayı düşünüyorum daha kesin değil ama.

Cnm ben 28+0 gittigimde 1.250 gramdi

kizlar doguruom sandim awm nin ortasinda derin nefes almaya falan basladim aaa acaba normal dogum sancisi bu kadar basit mi falan die dusundum....bilmiorum benim kiz kafa asa surati da gorunur durumdaydi bilmiom heralde ayagi asa dondu bi sag bi sol taaa asa kasigiminda altinda yumrtaliklarim sanki bir batio sanki itio duruo itio duruo arabada oturamadimm yatirdim koltuu gezmemin icine etti bunun acisini sorucam onaaaa....simdi iim bisi kalmadi

Herkese mutlu pazarlar.. Kızlar ben hastanede dağıtmak için bebek kolonyası yapmak istiyorum. Ama sticker nasıl yapacağız üstüne. Bilen anlayan varmı.. Bi el atıverin bilenler

Bebek kolonyasi nasil oluyor tatlim.siselirmi sekilli oluyo.tam cozemedim ama tulun icine koyup, agzini baglayip hosgeldin yazisini ustune zimbalayabilirsin

evet zor cidden bende oğlanla keyif yapayım dedim dedimde çıkamadım yanlar yüksek kendi alçak valla göbekte kocaman olunca debelendim epeyce.

Ne kadar güZel kendini en güvendiğin kişiye emanet edeceksin. :)

evet çok şanslıyım.

Bebek kolonyasi nasil oluyor tatlim.siselirmi sekilli oluyo.tam cozemedim ama tulun icine koyup, agzini baglayip hosgeldin yazisini ustune zimbalayabilirsin

İstediğim aslında böyle bişey ama şişelere yapıştırmak için bu hoşgeldin yazısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvarlak şekilde bunu yapabilirsem gidip kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alıcam. Yokmu bilen biri

Son düzenleme:

çok güzelmiş canım ama ben nasıl yazacağını bilemiyorum.nasıl olduğunu öğrenirsen haber ver.grafikerlere sor bence

Sticker basan siteler var canım. Netten arat bir sürü yer var, 15 Tl'ye ik günde istediğin stickeri gönderiyorlar.
Sen kolonya ve şişeleri nereden hallediyorsun, biraz bilgi verir misin cnm?

Afiyet olsun çok sevindim keyifli bir öğün geçirmenize. İnşallah artık hep böyle olur, buna da Mayıs Annelerinin düşünce gücü ile şekeri yenmesi denir))

Link verilmiyor ozelbaskilar.com sitesine bak cnm ben oradan bastıracağım hem oğlumun dgünü , hem de kızmın doğumu için inş...

Kızım bi taneyle fenalık geçiriyorsunuz biz napalım? :)

Bence de veririz tatlım yaaaa zaten bebişlerin peşinde koşarken mutlaka eriyeceğiz bence biraz dav kendimiz dikkat etsek olur gider üzülmeyelim bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…