merhaba kızlar...
29 haftalık olan anneler bebekleriniz kaç gram?
benim kızımda bu haftaya kadar herşey normaldi ama bundan sonra kilo alması geriye gitmişti. sanırım bu bebeğimde öyle olacak 1 hafta ilerden giderken şimdi geriye düşmüş. clexane iğne vuruluyordum detaylı ultrasondan sonra onuda kesti doktort coraspine başladım umarım bu sefer bebeğim nıormal kiloda doğar
Özel göztepe echomar hastanesine gidiyorum doktorum gülşen hanım ilgili bir bayan,biraz kuralcı ama iyiliğim için olduğundan yediklerime dikkat ediyorum.
Ben istanbul bahcelievlerdeyim canim nisa hastanesine gidiyorum suan..
merhaba kızlar...
29 haftalık olan anneler bebekleriniz kaç gram?
benim kızımda bu haftaya kadar herşey normaldi ama bundan sonra kilo alması geriye gitmişti. sanırım bu bebeğimde öyle olacak 1 hafta ilerden giderken şimdi geriye düşmüş. clexane iğne vuruluyordum detaylı ultrasondan sonra onuda kesti doktort coraspine başladım umarım bu sefer bebeğim nıormal kiloda doğar
canım göztepe echomar epidural sezeryan fiyatları konusunda bilgin var mı acaba bende orayı düşünüyorum daha kesin değil ama.
martta kontrolüm var o zaman tüm fiyatları öğreneceğim epidural normal sezeyen hepsini yazarım[/QUOTE
sevinirim teşekkürler.
Derya hanima gidiyorum..Nisa hastanesinde kime gidiyorsun bende oraya gidiyorum Seymin Hanım'a
Herkese mutlu pazarlar.. Kızlar ben hastanede dağıtmak için bebek kolonyası yapmak istiyorum. Ama sticker nasıl yapacağız üstüne. Bilen anlayan varmı.. Bi el atıverin bilenler
Gülmekten öldüm, Allah ta seni güldürsün canım ya. Hakkaten ters dönmüş oğlumun yatağından çıkmak için debelenen hallerim gözümün önüne geldi de:))))))) Oferta'm arabalı yataktan çıkmak çok zormuş di mi canım:)))))
Ne kadar güZel kendini en güvendiğin kişiye emanet edeceksin. :)
Bebek kolonyasi nasil oluyor tatlim.siselirmi sekilli oluyo.tam cozemedim ama tulun icine koyup, agzini baglayip hosgeldin yazisini ustune zimbalayabilirsin
Eki Görüntüle 992480
İstediğim aslında böyle bişey ama şişelere yapıştırmak için bu hoşgeldin yazısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvarlak şekilde bunu yapabilirsem gidip kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alıcam. Yokmu bilen biri
Eki Görüntüle 992480
İstediğim aslında böyle bişey ama şişelere yapıştırmak için bu hoşgeldin yazısını nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yuvarlak şekilde bunu yapabilirsem gidip kırtasiyeden yapışkanlı kağıda çıktı alıcam. Yokmu bilen biri
evet zor cidden bende oğlanla keyif yapayım dedim dedimde çıkamadım yanlar yüksek kendi alçak valla göbekte kocaman olunca debelendim epeyce.
evet çok şanslıyım.
:26:bu gün eşimle kahvaltıya gittik. 3 dilim köy ekmeği yedim yanında reçeller ballar yedim hep tatlı ama hepsi doğal şeyler. 1 saat sonra tokluk şekerime baktım ve dıdı dıdım 127 geldi. Demekki benim şekerimi doğal olmayan şeyler yükseltiyormuş bunu anlamış olduk. :) mutlu pazarlar :)
Eki Görüntüle 992480
Nerede oturuyorsun gelebiliyr musun buluşmaya cnm?
geliyorum yer ve zaman belli oldumu
Kızım bi taneyle fenalık geçiriyorsunuz biz napalım? :)kizlar doguruom sandim awm nin ortasinda derin nefes almaya falan basladim aaa acaba normal dogum sancisi bu kadar basit mi falan die dusundum....bilmiorum benim kiz kafa asa surati da gorunur durumdaydi bilmiom heralde ayagi asa dondu bi sag bi sol taaa asa kasigiminda altinda yumrtaliklarim sanki bir batio sanki itio duruo itio duruo arabada oturamadimm yatirdim koltuu gezmemin icine etti bunun acisini sorucam onaaaa....simdi iim bisi kalmadi
ben bir de 4 hafta gerideyim canım senden, seni sollarım kesinben de sağlıklı şeyler yiyorum, tatlıyla çok aram olmadı hiçbir zaman o da kahvaltıda reçel bal vs yani. çok nadiren tatlı canım isteyip yedim, ekmek de akşamları pek yemem ama nasıl oldu anlamadım. dediğin gibi yok ceviz, fındık, meyve, süt, yoğurt derken abarttım herhalde biraz. doğumdan sonra veririz, dimi? veririz verirzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?