2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Tekrar merhaba kızlar, umarım hepiniz iyisinizdir inşallah.
Uzun zamandır yoğunluğumdan fırsat bulup bilgisayarın başına oturamadım, zaten hamilelikte b.sayarımdan ayrı düştük herşeyi ceple idare ediyorum. Bugün elime almışken yazayım dedim ama geçmişi okuyamadım maalesef.
Bizde durumlar iyi diyelim iyi olsun inşallah. Bir kızımız olacak, sanırım biraz keyfine düşkün bir aydır hiç pozisyonunu değiştirmedi,doktor burayı çok sevdi galiba diyor :) kafası tam midemin olduğu yerde ve bu bana çok sıkıntı veriyor. Zaten ocak ayından beri reflü başladı, bütün yediklerim bana yanma olarak geri geliyordu, birşey yiyemiyordum şimdi ise mideme yaptığı baskı sonucu açken ayrı tokken ayrı ağrı çekiyorum. Ama elhamdülillah biliyorum ki yavrumu kucağıma aldığımda bütün sıkıntılar bitecek inşallah.

Masallah cnm bebisine telden giriyorum haftani goremiyorum kacinci haftadasin bende yarin gidecegim yarin 31 giriyorum idrar yollari icin 11:20 de randevumuz heycanlandim simdiden
cnm bende telden giriyorum :) telden ve tabletten girince hafta bilgisinin gozukmemesi kotu.30+1 deyim bugun.idrar yolu icin ornek mi vereceksin.

kızlar doktorumun son bir şans olarak verdiği bu haftada şekerim diyetle düşmediği için insülüne başlıyorum bu akşam.şimdi bir hafta düşük dozlarla başlayıpyine takip edeceğim.sonuçlara göre değerlendirecekmiş yeniden.

kızlar 1 ay bekledim dr gittim oğluşum yan yatmıştı dr rahatsız edelim bize dönsün bir poz alalım dedi ki beni atarlı oğlum poposunu döndü ve bize hiç yüz vermedi normalde tansiyon problemim olmamasına rağmen doktorum ölçütüğünde 13-9 çıktı oğlumu görücem diye heyecanlanmıştım aslında ben bir hafta takip verdi yazıp haftaya tekrar gideceğim çok korkuyorum inşallah tansiyon problemim çıkmaz gerçi bu sabah ölçtürdüm tok karnına 12-7 çıktı inşallah böyle devam eder :129:28 haftada 13 kilo aldığım için bundan sonra kilo almak yok dedi koruyacaksın durumunu nasıl yapıcam :18: bebeğim 28+0 da kilosu 1280 gr boyu da 38 cm inşallah haftaya gidince oğlumu görürüm kızlar dua edin tansiyonum çıkmasın:2:

Son düzenleme:

Yemek yemek ve yapmak bizde de büyük sorun, ben ilk aylarımda böyle sıkıntı çekmedim, şimdi ise ne yapmak ne de yemek canım istiyor. Çok sevdiğim balığı bile ilk aylarda yedim şimdi ise kokusu acaip rahatsız ediyor maalesef yiyemiyorum. Kurban bayramından bu yana ağzıma et sürmedim elimi bile değdiremiyorum. Birçok yemekten çok afedersiniz tiksindim, ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım artık

Evet canım pek kalmadım gibi gerçekten sonumuz hayır olsun bir süre doktor arayacağım galiba. Şu an nereye devam ediyorsun yine yakın çevrede mi?

Canım bende de var uyuşma sol elde özellikle doktora söyledim kalsiyum eksikliğinden olur dedi kalsiyum verdi. 10 gündür içiyorum ama değişen bir şey yok. Elimi uzun süre kullanınca uyuşmaya başlıyor.

Hormonlardandır canım aklına kötü şeyler getirme. Öyle ki bende anneme karşı aynı tavırdayım kadın gözümün içine bakıyor ben hep azarlıyorum Sonra pişman oluyorum. Stresi birinden çıkarmamız lazım sanırım Başka türlü şeyler düşünme bende inanırım öyle şeylere ama inandıkça etkisi artar derler. Duanı et ve Allah'a tevekkül et. Bu arada insülin için çok geçmiş olsun inşallah dozu artmaz

Çok geçmiş olsun canımm. Bu forumda çoğumuzun başına birşeyler geldi ve hepimiz atlattık. Umarım seninde öyle olur. Dualarımdasın.

Bende de oldu aynısı göğsüm yarılacak oda çıkacak ordan diye korktum öylece kaldım 2 gündür yatıyorum onun yüzünden ayaktayken daha acı veriyor. Baş aşağı duran bebek 29. haftada makat gelişli oldu.

slm arkadaşlar... geçen hafta doktor kontrolüm vardı bnım bebeğim baş aşağı dönmüş.. doktorum normal olduğunu söyledi ama sanki bana erken gbi geldi sizdede böyle bi durum varmı normalmi bu

Canım başından beri öyleydi doktor hiç bir zaman sorun olarak görmedi onu telaşlanma bence.

Malesef benim de bulantılarımın maksimum düZeyde olduğu döneme kurban bayramı denk geldi. O yüzden etli şeyleri yemekten de yapmaktan da nefret ediyorum ama eşim de hergün et koysan yer... Napalım artık ortasını bulmaya çalışıyoruz. Allah hepinize kolaylıklar versinn..

Ben de cok saglikli besleniyor sayilmam. Yani etle aram yok pek. Zorla da olsa yiyorum. Baliga bayilirdim hamilelikte toplasam uc kere anca yemisimdir. Canimin cektigi ve bayila bayila yedigim iki sey var; yesil sogan ve roka :) hemen hemen her aksam tuketiyorum tere maydanoz bazen de salata (yogurt yemiyorsam). Midem mahvoluyor ama tutamiyorum kendimi. Oglum pis pis sogan kokacak galiba.

Size bir iki sorum olacak. Kan ilaci ictigimde iki uc saat halsiz oluyorum. Tansiyonum dusuyor gibi iki adim atamiyorum. Butun gunum bos geciyor. Sizde de oluyor mu? Bir de garip bir sekilde temizlik malzemeleri koklamak istiyor canim. Cif ozellikle de :S Sapittim mi noldu anlamadim.

kan hapı bana da çok dokunuyor ne yazık ki bu hafta doktorum hapı şurupla değiştirdi içemediğimi söyleyince gerçi psikolojik mi bilmiyorum ama bana da kan hapından sonra bebeğin hareketleri daha az ve yavaş geliyor doktorum kanın sınırda içmen gerekiyor dedi hiç sevmiyorum hapları şurupları :2:

Uff ben de hic sevmem ilac icmeyi:/ Basim agrisa bile icmem de sezeryan olacagi icin iceyim dedim. Doktoorum sagolsun canin istemitorsa icme dedi de arada kaytariyorum. Bir kutu surup bitirdim ama agzim burnum uyustu Insallah sende oyle olmaz. Iki ay daha dayanabilirsek ne ala.

bende içmemek için herşeyi yaptım ama doktorum kan hapı önemli diyor içmeliymişim bazen bir gün atlatıyorum oğlumun tekmelerini daha çok duyabilmek için az kaldı inşallah bütün bekleyişlerimiz hayırla sonuçlanır

Son düzenleme:

Bende aynı gün içerisinde hareketli olmak zorundayım işim gereği. Eve gelince 1 saatim var o bir saatte yemek falan yaptım yaptım yapamadım birdaha yapamam. Hiç oturmadan yemeğe girişiyorum. Sonra eşim geç geliyor ben çok acıkıyorum yiyorum sonra pilim bitiyor. Eşim gelince yaptığım yemeği bile zor koyuyorum ona

Kan ilacını ben yatmadan önce içiyorum gece bişey olmuyor zaten uyuyorum :) temizlik malzemeleri koklamak ilginçmiş. Aslında aşerme zamanında değil ama bilemedim

ben kan ilacı içtiğimde tuhaf oluyorum zaten kabızlık yapıyo diye öyle düzenlide içmiyorum..

sanırım bende sapıttım bendede naneli şeylere karşı aşırı istek duyuyorum nerdeyse her lavaboya girdiğimde dişlerimi fırçalamak istiyorum etrafımda naneli şeker sakız filan varsa hiç affetmiyorum saldırıyorum.. ve cifin lavanta kokulu yüzey temizleyicisi.. resmen aşk yaşıyoruz

Cok guldum yaaaa ama bendede sana benzer bi durum var benimde hergun burnuma hamur kokusu geliyo pismemis hamur yiyesim var
Yasaklı meyve çıkmadı daha dimi ya ucuZlamadı dimi :44:
Hayir cikmadi cikmadigi gibi hic biyerdede yok gormedim
ben ankaradayım canım, yoksa fikir vermek isterdim : (
Tesekkur ederim saol arkadasim..ben bu gidisle yine ayni doktora gidicem cunku artik haftalarimiz ilerliyo birde baska doktora anlatamam sanirim derdini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…