cnm bende telden giriyorum :) telden ve tabletten girince hafta bilgisinin gozukmemesi kotu.30+1 deyim bugun.idrar yolu icin ornek mi vereceksin.Masallah cnm bebisine telden giriyorum haftani goremiyorum kacinci haftadasin bende yarin gidecegim yarin 31 giriyorum idrar yollari icin 11:20 de randevumuz heycanlandim simdiden
benim de eşim neden yemek yapmadın demez ama herşeyi de iştahlı yemez. yemek seçmesi, naz yapması gereken ben olmama rağmen, akşama ne yapsam da kocişim mutlu olsa diye kendi kendime düşünürken yorumlarınızı gördüm. ve kararımı sizlerle paylaşmak istedim. imkanınız varsa bulunduğunuz semte göre balıkçılardan balık pişirtebilirsiniz yada alıp evinizde pişirebilirsiniz kızlar. mayıs annelerinin bu haftalarında bebişlerin beyin gelişimi sürecinde olduğu için omega-3 almak önemli.. hem faydalı hem doyurucu :) işten çıkar çıkmaz bununla ilgili bir girişimde bulunacağım... hepinize kolay gelsin, iyi akşamlarrrr
Canım selam ben Özel okmeydanı hastanesine hamileliğimin ilk aylarında gittim akşam 7 den sonra gelen yaşlı bir doktor vardı sanırım ismi İrfan beydi hiç memnun kalmadım adam sanki seni dövecek gibi konuşuyor açıkçası hastaneyide hiç sevmedim ama sen yinede git bir bak umarım memnun kalırsın
günaydın aydin haftalarini olsun inş............catlak konusuna deginmisinniz maleseff benimde iki yanımda olmuss cumartesii gördüm üzüldüm.kılcal damar gibi mor.çok diil amaa sankiii devamm edecek gibi....bide bi sorum olcak sag elim ve özellilklee parmak uclarım uyusuyo sebebini bilen barmi acep:26:
şu son 2 haftadır bende acayip bir gerilim sinir stress hali var.evdede sürekli kavga içindeyiz.en çok üzüldüğüm oğlum artık benden korkar oldu çok bağırıyorum eşile kavga ediyorum.bana ne oluyor bilmiyorum hormonlardanmı nedir anlamadım.çok mutsuzum.hiç birşeye tahammülüm yok dün evlilik yıldönümüzdü bütün günü kavga ederek geçirdim arada oğlum kaldı hep.bana dua edin ne olur sabır versin allah bana biraz.
Günaydın Bütün annelere güzel bir hafta dilerim.
Ben bu hafta kontrolde ürkütücü bir haber aldım ventriküler genişleme. Benzer haber umarım kimse almamıştır ama varsa ne oldu ne bitti paylaşabilir mi?
günaydın kızlar.nasılsınız?rahatsız geçen haftasonundan sonra işte yine burdayım.cuma eve gittiğimde nasıl oldu bilmiyorum karnım birden çok acayip sertleşmeye başladı.öyleki bişey yukarı doğru bastırıyor ve ben nefes alamıyordum.gece geç saatte hadi uyuyacam dedim baktım yok.sancılanıyorum.ama elim sürekli karnımdaydı.bi baktım iki göğüs kafesimin ortasında yuvarlak ve sert bi çıkıntı belirdi.hafifçe dokunup hissetmeye çalıştım.tmm bu bebeğimde ama neresi diye.sonra bi baktım kafasını resmen avuçluyorum.çünkü bariz dışarıya doğru tümsek oluşturmuştu.meğersem bebeğim doğum pozisyonundan tam aksi yöne dönmüş.2gündür mücadele ediyoruz.göğüs kafesim patlayacam sanıyordum o kadar zor acısı.eğilemiyordum yemek yiyemiyordum.çok şükür bugün daha yumuşakça yeri.sanırım tekrar eski haline döndü.hamilelikte olurmuş dediler ama 2 gün canım çok yandı.umarım bi daha olmaz.
slm arkadaşlar... geçen hafta doktor kontrolüm vardı bnım bebeğim baş aşağı dönmüş.. doktorum normal olduğunu söyledi ama sanki bana erken gbi geldisizdede böyle bi durum varmı normalmi bu
Yemek yemek ve yapmak bizde de büyük sorun, ben ilk aylarımda böyle sıkıntı çekmedim, şimdi ise ne yapmak ne de yemek canım istiyor. Çok sevdiğim balığı bile ilk aylarda yedim şimdi ise kokusu acaip rahatsız ediyor maalesef yiyemiyorum. Kurban bayramından bu yana ağzıma et sürmedim elimi bile değdiremiyorum. Birçok yemekten çok afedersiniz tiksindim, ne yiyeceğimi ne yapacağımı şaşırdım artık
1 hafta sonra kontrolüm ozman sorarım dr uma nerde duruyo bu çocukk
Ben de cok saglikli besleniyor sayilmam. Yani etle aram yok pek. Zorla da olsa yiyorum. Baliga bayilirdim hamilelikte toplasam uc kere anca yemisimdir. Canimin cektigi ve bayila bayila yedigim iki sey var; yesil sogan ve roka :) hemen hemen her aksam tuketiyorum tere maydanoz bazen de salata (yogurt yemiyorsam). Midem mahvoluyor ama tutamiyorum kendimi. Oglum pis pis sogan kokacak galiba.
Size bir iki sorum olacak. Kan ilaci ictigimde iki uc saat halsiz oluyorum. Tansiyonum dusuyor gibi iki adim atamiyorum. Butun gunum bos geciyor. Sizde de oluyor mu? Bir de garip bir sekilde temizlik malzemeleri koklamak istiyor canim. Cif ozellikle de :S Sapittim mi noldu anlamadim.
kan hapı bana da çok dokunuyor ne yazık ki bu hafta doktorum hapı şurupla değiştirdi içemediğimi söyleyince gerçi psikolojik mi bilmiyorum ama bana da kan hapından sonra bebeğin hareketleri daha az ve yavaş geliyor doktorum kanın sınırda içmen gerekiyor dedi hiç sevmiyorum hapları şurupları :2:
Uff ben de hic sevmem ilac icmeyi:/ Basim agrisa bile icmem de sezeryan olacagi icin iceyim dedim. Doktoorum sagolsun canin istemitorsa icme dedi de arada kaytariyorum. Bir kutu surup bitirdim ama agzim burnum uyustuInsallah sende oyle olmaz. Iki ay daha dayanabilirsek ne ala.
ahh canım ya bende gün içinde o kadar yürüyorum ki iş icabı görsen 7 aylık hamileyim diyorum şok oluyor bazıları bu ne hareket diye.ama akşam eve gidince sanki tüm enerjim bitiyor kolum kalkmıyor denir ya benim cidden kalkmıyor enerjimi eşit kullanamıyorum gün içinde maalesef.
çok ayakta kalıyormusun belki ondandır.doktoruna bir sorsan?
ne güzel hep böyle güzel haberler alırsın inşallah
kızlar doktorumun son bir şans olarak verdiği bu haftada şekerim diyetle düşmediği için insülüne başlıyorum bu akşam.şimdi bir hafta düşük dozlarla başlayıpyine takip edeceğim.sonuçlara göre değerlendirecekmiş yeniden.[/
Kafayı yicem ben diyet yapamıyorum. Yemekte yemezsem aklıma sigara geliyor. Yiyorum napayım. Alllahım inş çok yükselmez
Evet canım pek kalmadım gibi gerçekten sonumuz hayır olsun bir süre doktor arayacağım galiba. Şu an nereye devam ediyorsun yine yakın çevrede mi?
Şu an Türkiye hastanesine gidiyorum doktorum Figen Ezen İşler çok memnunum çok ilgili ve tatlı bir kadın seninle arkadaş gibi sohbet ediyor tavsiye ederim.Zaten biz kızımıda doğduğundan beri o hastaneye götürüyoruz aşina olduğumuz bir yer ben Halıcıoğlunda oturuyorum hemde yakın.
Ben de cok saglikli besleniyor sayilmam. Yani etle aram yok pek. Zorla da olsa yiyorum. Baliga bayilirdim hamilelikte toplasam uc kere anca yemisimdir. Canimin cektigi ve bayila bayila yedigim iki sey var; yesil sogan ve roka :) hemen hemen her aksam tuketiyorum tere maydanoz bazen de salata (yogurt yemiyorsam). Midem mahvoluyor ama tutamiyorum kendimi. Oglum pis pis sogan kokacak galiba.
Size bir iki sorum olacak. Kan ilaci ictigimde iki uc saat halsiz oluyorum. Tansiyonum dusuyor gibi iki adim atamiyorum. Butun gunum bos geciyor. Sizde de oluyor mu? Bir de garip bir sekilde temizlik malzemeleri koklamak istiyor canim. Cif ozellikle de :S Sapittim mi noldu anlamadim.
Ben istanbul bahcelievlerdeyim canim nisa hastanesine gidiyorum suan..
Hayir cikmadi cikmadigi gibi hic biyerdede yok gormedimYasaklı meyve çıkmadı daha dimi ya ucuZlamadı dimi:44:
Tesekkur ederim saol arkadasim..ben bu gidisle yine ayni doktora gidicem cunku artik haftalarimiz ilerliyo birde baska doktora anlatamam sanirim derdini...ben ankaradayım canım, yoksa fikir vermek isterdim : (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?