Ben de aksam icmeyi deneyeyim o zaman. Aserme mi bilmiyorum valla bagimli bizim velet diye dalga geciyoruz esimle:)Kan ilacını ben yatmadan önce içiyorum gece bişey olmuyor zaten uyuyorum :) temizlik malzemeleri koklamak ilginçmiş. Aslında aşerme zamanında değil ama bilemedim
ben kan ilacı içtiğimde tuhaf oluyorum zaten kabızlık yapıyo diye öyle düzenlide içmiyorum..
sanırım bende sapıttımbendede naneli şeylere karşı aşırı istek duyuyorum nerdeyse her lavaboya girdiğimde dişlerimi fırçalamak istiyorum etrafımda naneli şeker sakız filan varsa hiç affetmiyorum saldırıyorum.. ve cifin lavanta kokulu yüzey temizleyicisi.. resmen aşk yaşıyoruz
Cok guldum yaaaa ama bendede sana benzer bi durum var benimde hergun burnuma hamur kokusu geliyo pismemis hamur yiyesim var .
Sticker basan siteler var canım. Netten arat bir sürü yer var, 15 Tl'ye ik günde istediğin stickeri gönderiyorlar.
Sen kolonya ve şişeleri nereden hallediyorsun, biraz bilgi verir misin cnm?
günaydın canım,
zazzle.com dan baby stickerlarına bakabilirsin çok çeşit var beğendiğini seçip ozalit baskı yapan kırtasiyelere yaptırabilirsin.
günaydın canım,
zazzle.com dan baby stickerlarına bakabilirsin çok çeşit var beğendiğini seçip ozalit baskı yapan kırtasiyelere yaptırabilirsin.
Kızlar hergün çok hareketli olan bebeğim bugün çok hareketsiz ve kasıklarımdada ağrı var çok korkuyorum kötü birşeymi var diye
Sağol canım çok kilo aldım diye tatlıda yiyemiyorum ama şimdi yicem inş tepki verir:)Kendini cok dinleme canim ters donmustur amuda kalkmistir bisi olmustur mutlaka biraz rahatsiz et mesela bi paket cikolata ye ayaklari dikip yat hopidik hopidik gezmeye baslar :))
KIZLAR aramıDan birisi Mayıs anneleri doğum hikayeleri topiğini açsın. Zaman yaklaşıyor artık:18:
Kızlar hergün çok hareketli olan bebeğim bugün çok hareketsiz ve kasıklarımdada ağrı var çok korkuyorum kötü birşeymi var diye
uzuuunnn uğraşlarım sonucu hala yükleyemedim resmihata oluştu deyip duruyor.
nasılsınız bakalım annişler benm bugun aynı regl ağrısı gibi ağrım var kasıklarımdayağmur yağmış hava soğuk.. bitmeyen bir gün olacak sanırımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?