sizlerle bi de yüzyüze tanışmayı çok isterdim ama malesef çok uzaktayım.istanbula gelmem imkansız.yalnız mart ayında annem istanbula gelecek. onu mu yollasam ne yapsam
arkadaşlar merhaba,
sol ayağım şişti ve üzerine basamıyorum bile. ayağımın üzerindeki damarlar oldukça belirginleşmiş ve koyu mavi bir renk almış durumda. sırtımda ve belimde ise sancılar var. kontrolüm daha 1 martta olduğu için doktoruma da soramadım.
var mı bu belirtileri yaşayanlar? ya da bu konuda bilgisi olan arkadaşlar?
ödem atmak için fikri olan var mı? oldum olası tuzlu sevmem ve yemem de... neden böyle oldum ben
arkadaşlar merhaba,
sol ayağım şişti ve üzerine basamıyorum bile. ayağımın üzerindeki damarlar oldukça belirginleşmiş ve koyu mavi bir renk almış durumda. sırtımda ve belimde ise sancılar var. kontrolüm daha 1 martta olduğu için doktoruma da soramadım.
ödem atmak için fikri olan var mı? oldum olası tuzlu sevmem ve yemem de... neden böyle oldum ben
Şuan sevinçten ağlayarak yazıyorum.Dualarımı okumuş meyve yiyordum,eşimden çok güzel bir haber geldi,bu süreçte bizi rahatlatacak birşey..Sıkıntımız yok çok şükür ama tam anlamıyla bebeğin kısmeti gb birşey oldu :)
Akşam rüya gördüm kötüydü,ağlayarak uyandım,anlatmayacağım cünkü eşim dedi ki birbirinizi okudukça istemeden aklınızda kalıyor belki rüyanın etkiside böyledir dedi biraz hak verdim tabii :) Aklınızda kalmasın sizinde :)
Çarşamba tüm tahlillerim yapılacak,önümüzdeki hafta doktor kontrolüm,Mart ayı içinde sağlıkocağı kontrolüm var,inşallah iyi haberler duyarım..
Ufak tefek sıkıntılar bende de var ama son zamanların sıkıntıları hep okuduğum bildiğim kadarıyla,buna da şükür..
Halaüniversiteli
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.Benimde konuyla ilgili bir bilgim yok okuyunca baktım,internetteki herşeyi okuma bence de en azından şuan daha da stres yapmaman için..İyi haberlerle geleceğine inanıyorum..Hamileyken okunacak dualar var internettede yazar..Bildiklerini oku,yeter ki iste..Allah kabul etsin inşallah..
Allah herkesin yardımcısı olsun,herkesin farklı farklı endişeleri sıkıntıları kafasında soruları var,inşallah bu zamana kadar geldiğimiz gb son zamanlarımızıda güzelce atlatır,kimseden can sıkıcı haberler almayız..Keyifle doğum hikayelerimizi okuruz :)
kızlar ben artık yürüyemiyorum:18: dışarı çıktım bebeğimin dolap içine kapitone dikmek için kumaş vs alayım dedim 1saat falan dolandım ama hem kasık ağrısı hem bacak ağrısı mahvetti beni. bide sürekli gelen vc ihtiyacı.. off çok aşağıda bu çocuk kesin.. karnım aşağı düşecek zannediyorum yürürken:44:
alemsin ya. Benimde eşimin halası var onu mu göndersem bende uzağım
merhabalar herkesenasılsınız tatlı anneler
Liste çıkarıyorum da kızlar anadolu yakası ve h.sonu ağırlıklı gidiyoruz şuan.
Forumdan çıkarabildiğim isimlere birazdan mail atacağım. Benim atladığım unuttuğum birileri varsa kusura bakmayın ne olur, sizin farkettiğinZ birileri varsa lütfen ekleyin listeye, ya da maili yönlendirin direkt.
Liste olunca yeterli sayı varsa, belki de sadece avrupaya gelebilenler orada, anadoluya gelebilenler anadoluda hatta varsa farklı aynı sehirler kendi aralarında toplanır. Ne güzel olur:))
Yakutesra : avr hsonu ok
Sweetseptember :
Moonserose1607:
Minamustafa:
Esra25
Melekim19
Echose
Psikologanne: anadolu hsonu ol
Sugar234: anadolu hsonu ok
Handrake: anadolu, salı-pzt ok
Ela26yeni: anadolu ok
Berirem
Halauniversiteli
Miraclemiracle
Domatespatates
Mucize_1406
Sedosss
Sheflera
Koseden
Aromel
Aytezcan: anadolu ok
Yawyaw
Saiking
fzl985
Deniz1006
Niyall : cmt avr ok
Dalokaysmom
_inci
Yagmur damlası
Sibela85
Northstar
Gldn1993
Ses06
Plojovic : istanbulda oturmuyor. Katılım?
Sefamolsunnn
Asilemm
AhmetYahya
Emineyildiz: ist dışı
Sec
Esmasrn
Kaseker avrupa ok. Anadolu?
Smyrna07
Hersey_mumkun
Goforit
SevdaSoner
derin58
MrsBeyaz :ist dışı
canım varis oluşmuş olabilir bence dr unu ara bi sor..arkadaşlar merhaba,
1 hafta sonra kontrolüm ozman sorarım dr uma nerde duruyo bu çocukkböbreklerinede baktır bebek başını falan yaslamış olabilr
sormak lazım
mrhb.çok şükür ii olmaya gayret ediyoruz.bide akşam menüsünüe karar verebilsem.ah şu kadınların yemek yapma dertleri.hergün ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum
Off benim de en buyuk derdim bu yemek konusu. Esim cok yemek secmez yapmasam niye yapmadin da demez ama icim elvermiyor. Bir de kizim var mecbur iki uc cesit yapiyorum pifff. Sipalar da dogunca simdi ona ayri corba eve ayri yemek derdi baslayacak yine :)
Allah yardım etsin.benimde eşim ses çıkarmıyoda yapmiyımda açmı kalalımmecbur bişeyler yapacam da bakalım hala kararsızım.artık mesaiden çıkıcam.eve yürürken kendi kendime konuşa konuşa karar veririrm
Ne güzel sevindim sizin adınıza. Allahım bizede kapılar açsın inşallah
Tatlı anneler artık perte çıkmaya başladı yavaş yavaş
..................
Allahım inşallah geçicidir, bir yerde durduğu pozisyondan bile kaynaklanabileceğini yazmış ve bizimki cidden baş aşağıya uyuyordu. Valla cidden şu sitenin kıymetini bildim. Okuduklarım o kadar olumsuz yazılardı ki sabahtan beri uykuyla kaçmaya çalışıyorum. İki üç güzel mesaj okudum da bir nebze rahatladım. Bütün taramalar normal çıkmıştı. Detaylı ultrason da .. Bakalım size mutlu haber vermeyi o kadar istiyorum ki, hatta galiba şu ana kadar hayatımda en çok istediğim şey bebeğimin sağlıklı olduğunu bilmek.
Allah yardım etsin.benimde eşim ses çıkarmıyoda yapmiyımda açmı kalalımmecbur bişeyler yapacam da bakalım hala kararsızım.artık mesaiden çıkıcam.eve yürürken kendi kendime konuşa konuşa karar veririrm
kızlar ben artık yürüyemiyorum:18: dışarı çıktım bebeğimin dolap içine kapitone dikmek için kumaş vs alayım dedim 1saat falan dolandım ama hem kasık ağrısı hem bacak ağrısı mahvetti beni. bide sürekli gelen vc ihtiyacı.. off çok aşağıda bu çocuk kesin.. karnım aşağı düşecek zannediyorum yürürken:44:
arkadaşlar merhaba,
Şuan sevinçten ağlayarak yazıyorum.Dualarımı okumuş meyve yiyordum,eşimden çok güzel bir haber geldi,bu süreçte bizi rahatlatacak birşey..Sıkıntımız yok çok şükür ama tam anlamıyla bebeğin kısmeti gb birşey oldu :)
Akşam rüya gördüm kötüydü,ağlayarak uyandım,anlatmayacağım cünkü eşim dedi ki birbirinizi okudukça istemeden aklınızda kalıyor belki rüyanın etkiside böyledir dedi biraz hak verdim tabii :) Aklınızda kalmasın sizinde :)
Çarşamba tüm tahlillerim yapılacak,önümüzdeki hafta doktor kontrolüm,Mart ayı içinde sağlıkocağı kontrolüm var,inşallah iyi haberler duyarım..
Ufak tefek sıkıntılar bende de var ama son zamanların sıkıntıları hep okuduğum bildiğim kadarıyla,buna da şükür..
Halaüniversiteli
Rabbim hayırlı haberler nasip etsin.Benimde konuyla ilgili bir bilgim yok okuyunca baktım,internetteki herşeyi okuma bence de en azından şuan daha da stres yapmaman için..İyi haberlerle geleceğine inanıyorum..Hamileyken okunacak dualar var internettede yazar..Bildiklerini oku,yeter ki iste..Allah kabul etsin inşallah..
Allah herkesin yardımcısı olsun,herkesin farklı farklı endişeleri sıkıntıları kafasında soruları var,inşallah bu zamana kadar geldiğimiz gb son zamanlarımızıda güzelce atlatır,kimseden can sıkıcı haberler almayız..Keyifle doğum hikayelerimizi okuruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?