2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

varis olabilir mi ?

Canim bu aylardan sonra odemler basliyor malesef. Tuzlu yesen de yemesen de bence odem bunyeyle alakali. Ben de cok siserim mesela henuz baslamadi ama bekliyorum. El ve ayaklarda sisme normal vucuda yayildigi zaman doktor kontrolu gerekir unutma. Kendine dikkat et. Ayaklarini arada havaya kaldir, altina yastik falan koy. Sıkı corap tayt giymemeye calis ve ayakta fazla durma. Yuruyus yap ama yarim saati gecmesin. Idrar sokuculerden uzak dur odem atmak icin basvurma sakin. Ben kizimda limon ve elmayi kaynatip iciyordum iyi geliyordu ama doktoruna danismanda fayda var. Insallah biran once rahatlarsin.

Ne güzel sevindim sizin adınıza. Allahım bizede kapılar açsın inşallah

böbreklerinede baktır bebek başını falan yaslamış olabilr

merhaba kızlar,
bestekız geçmiş olsun diş ağrısı ben de çektim çok zor biliyorum.
halauniversiteli geçmiş olsun, umarım iyi haberler alırsın ama içini ferah tut bence ve tek doktorla yetinme.
allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

hastane değişikliği derdine düştüm ben de kızlar, gittiğim yerde yenidoğan yoğun bakım yok.ankaradaki arkadaşlardan fikir almak istiyorum.bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?

Ne guzel benide eklemissin. Bu liste bulusma olayina tamam diyenler sanirim.ben ankaradayim eger bu listede yada liste disinda ankara olan varsa uygun bir yerde bizde bulusalim arkadaslar.daha oncede sordum ama kimseden ses soluk cikmadi.umarim simdi birileri cikar

canım varis oluşmuş olabilir bence dr unu ara bi sor..

sormak lazım

mrhb.çok şükür ii olmaya gayret ediyoruz.bide akşam menüsünüe karar verebilsem.ah şu kadınların yemek yapma dertleri.hergün ne pişirsem diye kara kara düşünüyorum

Off benim de en buyuk derdim bu yemek konusu. Esim cok yemek secmez yapmasam niye yapmadin da demez ama icim elvermiyor. Bir de kizim var mecbur iki uc cesit yapiyorum pifff. Sipalar da dogunca simdi ona ayri corba eve ayri yemek derdi baslayacak yine :)

Allah yardım etsin.benimde eşim ses çıkarmıyoda yapmiyımda açmı kalalımmecbur bişeyler yapacam da bakalım hala kararsızım.artık mesaiden çıkıcam.eve yürürken kendi kendime konuşa konuşa karar veririrm

valla ben de ya tost ya corne flakes ya kolaydan bı corba.. öle gecıstırcem bu aksam :)

Ne güzel sevindim sizin adınıza. Allahım bizede kapılar açsın inşallah

Amiinn inşallah en kısa zamanda

Tatlı anneler artık perte çıkmaya başladı yavaş yavaş

Gece uykusuzlukları bir düzenli bir düzenli ki anlatamam Bizim Mayıs babasıda dertli,üzülüyorum şaka bir yana

..................

Özellikle bu dönemde daha da canını sıkıyordur problemler ama inanıyorum Allah bir kolaylığını verecek..En azından elinden gelenlerle çabalamışsın,seçtiğin yoldan hiç pişman olma..Allah sağlığınızı,huzurunuzu eksik etmesin birbirinize karşı..Hep düşünerek hareket etmişsin,bu sürecide böyle kolaylıkla atlatacaksın umuyorum..Tabi ki hiç üzülmemek elde olmaz ama sağlığın için dularınla sakinleşerek,miniğin içinde çok üzülmeden atlatmaya çalış

Canım netten bu konuyla ilgili başka şeyler okumani yasaklıyorum. Senin bebis gayet turp gibi hiç bir şeyi yok bak gör dediğim çıkacak annesi :)

Oyy calisiyorsun bir de. Ben evde oldugum halde bunaliyorum. Allah yardimcin olsun valla.

ahh canım ya bende gün içinde o kadar yürüyorum ki iş icabı görsen 7 aylık hamileyim diyorum şok oluyor bazıları bu ne hareket diye.ama akşam eve gidince sanki tüm enerjim bitiyor kolum kalkmıyor denir ya benim cidden kalkmıyor enerjimi eşit kullanamıyorum gün içinde maalesef.

çok ayakta kalıyormusun belki ondandır.doktoruna bir sorsan?

ne güzel hep böyle güzel haberler alırsın inşallah

benim de eşim neden yemek yapmadın demez ama herşeyi de iştahlı yemez. yemek seçmesi, naz yapması gereken ben olmama rağmen, akşama ne yapsam da kocişim mutlu olsa diye kendi kendime düşünürken yorumlarınızı gördüm. ve kararımı sizlerle paylaşmak istedim. imkanınız varsa bulunduğunuz semte göre balıkçılardan balık pişirtebilirsiniz yada alıp evinizde pişirebilirsiniz kızlar. mayıs annelerinin bu haftalarında bebişlerin beyin gelişimi sürecinde olduğu için omega-3 almak önemli.. hem faydalı hem doyurucu :) işten çıkar çıkmaz bununla ilgili bir girişimde bulunacağım... hepinize kolay gelsin, iyi akşamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…