2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım benimde kanıyo bazen ama pıhtı şeklinde olmuyor yada akmıyor öyle 1 damla falan. arayıp sor demez bişey aklında kalmasın

merhaba kızlar,
hastane değişikliği derdine düştüm ben de kızlar, gittiğim yerde yenidoğan yoğun bakım yok.ankaradaki arkadaşlardan fikir almak istiyorum.bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?

canım ben medicanaya gidiyorum, yenidoğan yoğun bakımı var, doktorumu da çok seviyorum, düşünecek olursan adnı da yazarım sana... hastane de güzel ben genel olarak memnunum

Pek sevgili hamiş arkadaşlarım son dönemde sabhları bir kalkıyorum o kadar şişmiş oluyorum ki kollarımı bacaklarımı kıvıramıyorum ellerimi kapatamıyorum o derece yani, ayakkabılarımdan sadece 1 tanesi oluyordu ayağıma artık o da olmuyor düşünün zaten yüzük müzük hak getire sizde de benzer hadiseler yaşanıyor mu bi de erken değil mi bu kadar ödem için daha yaaaaa demek yazın doğursam ne olacakmışım allah korumuş bu arada anacığım da beni gebelik zehirlenmesi neticesinde erken doğurmuş iyice içkillendim valla :44:

tansıyonuna bı baktır canım tuzlu yeme !

tansıyonun cok yukselmıs olabılır .. ben su sıra devamlı tansıyon aletıyle dolasıyorum..

canım ben medicanaya gidiyorum, yenidoğan yoğun bakımı var, doktorumu da çok seviyorum, düşünecek olursan adnı da yazarım sana... hastane de güzel ben genel olarak memnunum

cevabın için teşekkür ederim canım.düşünebilirim hala araştırıyorum. doğum ücreti muayene ücretleri hakkında da bilgi verebilirsen sevinirim.

Günaydıınn anneleerr :)

Benim hiç kanamadı burnum ama normalden daha fazla olmuş,bence ara için rahatlasın Maşallah miniğede :)

bu sefer başardım sanırım kızlar. güzel olmuşmuu fikirleriniz önemli benim için

Çok beğendm :) Sade ve şirin olmuş,ellerine sağlık

Canım çok geçmiş olsun, ilaçla bebeğine ve sana zarar gelmeyecekse mecbur bunu da çekeceğiz. Sen clexane i bırakmıştın sanırım değil mi, ben de onu günde ikiye çıkardım plasenta yaşlanmasından sonra...

Yasaklı meyve çıkmadı daha dimi ya ucuZlamadı dimi :44:
Bence artık şu yasaklı meyve mevsimi gelemi yetti gayrı

Canımmm yaaaa inan çok üzüldüm Allha gönlüne göre bir yardımcı verir sana inşallah, ben de nisan da anlaşacağım bir yardımcı ile haftada 3 günlüğüne inşallah senin zorlandığın kadar zorlamz beni...

bu sefer başardım sanırım kızlar. güzel olmuşmuu fikirleriniz önemli benim için
Anaaaaammmm çok fena güzel annesi ellerine sağlık...

Canım ben daha demin iş arkadaşlarıma dedim ki, bu ne yaaaa ellerim şrek'in elleri gibi olmuş ayaklarım da mamut gibi elmimi büküp kalem bile tutamıyorum, tuzlu yemem ve sevmem lakin nedir bu bende ki şişlik anlamadım gitti (((((((((

Off moralim cok bozuk arabamiz bozuldu 1500 lira masraf cikti. Dogum param arabaya gidicek sanirim devlet hastanesinde dogum yapicsm mecbutiyetten

Günaydın kızlar,

Artık geri sayımlar da başladı...Ben de çok ağırlaştım, artık bir çok şey zor gelmeye başladı. Ama üniversitede ders verdiğim için, son haftaya kdr gelip gitmeye devam edeceğim. Kendi hastalarımı da bırakamıyorum uzun süre...Allah hepimize kolaylık versin bu son haftalarda özellikle...

Siz de gün içinde çok oturuyorsanız, ayağınızın altına ufak alçak taburelerden koyun, ödemi ve ayak ağrısını büyük ölçüde önlüyor. Bir de bel ağrısı çekenler var snrm... Kedi deve hareketi diye bir hareket var, onu yapın sık sık..Internette şeklini bulabilirsiniz...O da bel ağrısına çok iyi geliyooo...

Ben mide kaynamasından müzdaribim cok...ılık su iyi geliyor sadece... hmm bir de hemoroid başladı...aman dikkat edin sizler de :)

öptüm!

Topigin en seker en tatli en balli anneleri seker diyetinden sonra kilo alimi duran cici anneler, lutfen su mucize diyet menulerinizi yazin yoksa kafayi yicem her hafta bi kilo almaya basladim biri beni durdursuuunn!!!!

arkadaşım sanırım diyet yapıp da kilo almayan yok gibi. çünkü bende diyetle ayda 2 kilo aldım. tek şekerli bir şey yemedim her sabah 3 km. yürüyüş yapıyorum ama maalesef kilo almaya devam. ben asıl göbişlerinizi merak ediyorum. benim ki tam bir davul oldu :))

Valla dolaplar geldi şimdi. Halıyı kaldırdım boş bulunup karnıma çok şiddetli bir sancı girdi. Gece de sabaha kadar uyuyamadım, boğazım şiş konuşamıyorum, ateşim çıkacak belli ki...
Yapmıcam hiçbişey, batsın heryer, takıp gitsinler... Bebeğimden canımdan kıymetli değil hiçbirşey...

cok ufak karbonatlı su için. 1 lt ye 1 cay kasıgı koyup ac karna onu ıcın hem hemoroıde bıre bır hem de mıde kaynamasına..
ben oturarak calısıyorum.. ınanınkı oturamıyordum acısından.. smdı hıssetmıyorum bıle epey ufaldı hemoroıdım. 10 gun falan oldu adam gıbı ıcmeye baslayalı.. anında etkı gosterıyor..
ben yarım lt suya 1 cay kasıgı koyup sabah ac karna ılaclarımı o suyla ıcıyorum.. valla cok ıyı geldı.. cok ufak tansıyon oynaması yapabılır ama 10 dk ya gecıyor..

tavsıye ederım.

Bence artık şu yasaklı meyve mevsimi gelemi yetti gayrı

Yasaklıyı aşerince eşim bulmuştu ama şimdi aklımdaki çok umutsuz vaka Çoook beklemem lazım çook:26:

Off moralim cok bozuk arabamiz bozuldu 1500 lira masraf cikti. Dogum param arabaya gidicek sanirim devlet hastanesinde dogum yapicsm mecbutiyetten

Allah yardımcınız olsun canım..Hep diyoruz ya bir kapıyı kapatan Rabbim diğerini açar,inşallah güzel bi çözüm bulunur eğer illa devlette yapmak istemiyorsan..Kötü düşünme,vardır bir hayır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…