Valla dolaplar geldi şimdi. Halıyı kaldırdım boş bulunup karnıma çok şiddetli bir sancı girdi. Gece de sabaha kadar uyuyamadım, boğazım şiş konuşamıyorum, ateşim çıkacak belli ki...
Yapmıcam hiçbişey, batsın heryer, takıp gitsinler... Bebeğimden canımdan kıymetli değil hiçbirşey...
Evet canım pek kalmadım gibi gerçekten sonumuz hayır olsun bir süre doktor arayacağım galiba. Şu an nereye devam ediyorsun yine yakın çevrede mi?
Canım bende de var uyuşma sol elde özellikle doktora söyledim kalsiyum eksikliğinden olur dedi kalsiyum verdi. 10 gündür içiyorum ama değişen bir şey yok. Elimi uzun süre kullanınca uyuşmaya başlıyor.
Hormonlardandır canım aklına kötü şeyler getirme. Öyle ki bende anneme karşı aynı tavırdayım kadın gözümün içine bakıyor ben hep azarlıyorumSonra pişman oluyorum. Stresi birinden çıkarmamız lazım sanırım Başka türlü şeyler düşünme bende inanırım öyle şeylere ama inandıkça etkisi artar derler. Duanı et ve Allah'a tevekkül et. Bu arada insülin için çok geçmiş olsun inşallah dozu artmaz
Çok geçmiş olsun canımm. Bu forumda çoğumuzun başına birşeyler geldi ve hepimiz atlattık. Umarım seninde öyle olur. Dualarımdasın.
Bende de oldu aynısı göğsüm yarılacak oda çıkacak ordan diye korktum öylece kaldım 2 gündür yatıyorum onun yüzünden ayaktayken daha acı veriyor. Baş aşağı duran bebek 29. haftada makat gelişli oldu.
Canım başından beri öyleydi doktor hiç bir zaman sorun olarak görmedi onu telaşlanma bence.
ilk defa bu saatte ayaktayım:))
bugün bi aksilik olmazsa bebişimi görmeye gidicez eşimle 1 aydır görmedim yavrumu özledim
eşiminde doğum günü bugün pasta yapıcam ona o yüzden ayaktayım yani
Yeni yardımcımızı çok sevmiştim hatırlarsınız, çok memnundum. 15 günlik deneme süresi dolmak üzereyken karşılıklı anlaştığımız için, komisyonunu aracıya ödedik. Aynı akşam kız demz mi ben gündüzlü çalışayım, yatılı değil diye. Amcasının evi varmış ama bizim eve o kadar uzak ki gidip gelmesi mumkun değil, zaten yabancılar hep yatılı çalışıyorlar.
Derken ben çocuklarımı özledim, yapamayacağım çalışamayacağım filan diye bir başladı ağlamaya, ne desem anlatamadım. Tamam canım özlediysen dönersin memleketine, kaybettiğin bişey yok vs diye 2 saat dil döktüm moral verdim vs...
Neyse uzatmayayım daha ödenen meblağın karşılığı dolmadan tutamadık kızı, gitti gece gece.... Yarın butun mobilyalar gelecek bari ki gün kal, ben de hastayım bu halde bırakma desem de gitti....
O kadar moralim bozuldu ki gece 2 saat te ben ağladım, bu kişilere muhtaç oluşuma...
kızlar 1 ay bekledim dr gittim oğluşum yan yatmıştı dr rahatsız edelim bize dönsün bir poz alalım dedi ki beni atarlı oğlum poposunu döndü ve bize hiç yüz vermedinormalde tansiyon problemim olmamasına rağmen doktorum ölçütüğünde 13-9 çıktı oğlumu görücem diye heyecanlanmıştım aslında ben bir hafta takip verdi yazıp haftaya tekrar gideceğim çok korkuyorum inşallah tansiyon problemim çıkmaz gerçi bu sabah ölçtürdüm tok karnına 12-7 çıktı inşallah böyle devam eder :129:28 haftada 13 kilo aldığım için bundan sonra kilo almak yok dedi koruyacaksın durumunu nasıl yapıcam :18: bebeğim 28+0 da kilosu 1280 gr boyu da 38 cm inşallah haftaya gidince oğlumu görürüm kızlar dua edin tansiyonum çıkmasın:2:
Canım ben henüz o kadar şişmedim. Galiba idrarda proteinden ve yuksek tansıyondan bellı oluyordu Allah korusun o kötü hastalık...Pek sevgili hamiş arkadaşlarım son dönemde sabhları bir kalkıyorum o kadar şişmiş oluyorum ki kollarımı bacaklarımı kıvıramıyorum ellerimi kapatamıyorum o derece yani, ayakkabılarımdan sadece 1 tanesi oluyordu ayağıma artık o da olmuyor düşünün zaten yüzük müzük hak getire sizde de benzer hadiseler yaşanıyor mu bi de erken değil mi bu kadar ödem için daha yaaaaa demek yazın doğursam ne olacakmışım allah korumuş bu arada anacığım da beni gebelik zehirlenmesi neticesinde erken doğurmuş iyice içkillendim valla :44:
nedir senin bu yardımcılardan çektiğin
Günaydın kızlar,
Ben de grip oldum, boğazım feci ağrıyor kulaklarıma kadar vuruyor ağrısı, nefes de alamıyorum... klasik yöntemler de fayda etmedi... iki gündür işe de gitmiyorum, aile hekimime gidicem biraz kendime gelirsem.
Bir de iki akşamdır regl sancısına benzer bir sancı giriyor belime kasıklara vuran, yarım saat falan süren... kasılma değil ama, nedir sizce? bi fikri olan var mı, endişenlenmeli miyim?
Canım durumuna çok üzüldüm umarım düzgün birini bulman çok uzun sürmez, hiç yabancı uyruklu birini çalıştırmayı düşündün mü? benim iki arkadaşımın evinde gürcü hanımlar çalışıyor, çalışma izni SSK falan halledilsinler sorun yaşamadılar hiç, bizim insanımızdan daha profesyonel oluyorlar sanırım, Ankara'da olsan soruştururdum senin için...
bir de buluşma planına dahil olamıycam, malum Ankaradayım... bir de lütfen ağlama
eşine mutlu yıllar, size de tüm aile sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dilerim
ALLAH yar ve yardımcın olsun.senin şu sıkıntıların bitmedi gitti.yazık sanada bebeğinede.çok stresli günler atlattın.bi de şu kendini bilmez insanlar yüzünden sıkıntı yapma kendine.kızın doğduğunda yine çeken sen olursun.şu hamilelik sürecini biraz daha rahat geçirmeye çalış.
cok ufak karbonatlı su için. 1 lt ye 1 cay kasıgı koyup ac karna onu ıcın hem hemoroıde bıre bır hem de mıde kaynamasına..
ben oturarak calısıyorum.. ınanınkı oturamıyordum acısından.. smdı hıssetmıyorum bıle epey ufaldı hemoroıdım. 10 gun falan oldu adam gıbı ıcmeye baslayalı.. anında etkı gosterıyor..
ben yarım lt suya 1 cay kasıgı koyup sabah ac karna ılaclarımı o suyla ıcıyorum.. valla cok ıyı geldı.. cok ufak tansıyon oynaması yapabılır ama 10 dk ya gecıyor..
tavsıye ederım.
Canım çok geçmiş olsun, ilaçla bebeğine ve sana zarar gelmeyecekse mecbur bunu da çekeceğiz. Sen clexane i bırakmıştın sanırım değil mi, ben de onu günde ikiye çıkardım plasenta yaşlanmasından sonra...
Bence artık şu yasaklı meyve mevsimi gelemi yetti gayrı
Canımmm yaaaa inan çok üzüldüm Allha gönlüne göre bir yardımcı verir sana inşallah, ben de nisan da anlaşacağım bir yardımcı ile haftada 3 günlüğüne inşallah senin zorlandığın kadar zorlamz beni...
Anaaaaammmm çok fena güzel annesi ellerine sağlık...
Canım ben daha demin iş arkadaşlarıma dedim ki, bu ne yaaaa ellerim şrek'in elleri gibi olmuş ayaklarım da mamut gibi elmimi büküp kalem bile tutamıyorum, tuzlu yemem ve sevmem lakin nedir bu bende ki şişlik anlamadım gitti(((((((((
ya kımsen yok mu annen falan? ya da eşin iş yerınden ızın alamaz mı bugunluk?
valla kalkıp gelesım geldı yardıma..
sakın agır kaldırma ole! iç ilacını yat! önemlı gunlerdeyız nıye cocugunu da kendını de yoracaksın..yavas yavas yapıverırsın bı ayaklan da..
Yeni yardımcımızı çok sevmiştim hatırlarsınız, çok memnundum. 15 günlik deneme süresi dolmak üzereyken karşılıklı anlaştığımız için, komisyonunu aracıya ödedik. Aynı akşam kız demz mi ben gündüzlü çalışayım, yatılı değil diye. Amcasının evi varmış ama bizim eve o kadar uzak ki gidip gelmesi mumkun değil, zaten yabancılar hep yatılı çalışıyorlar.
Derken ben çocuklarımı özledim, yapamayacağım çalışamayacağım filan diye bir başladı ağlamaya, ne desem anlatamadım. Tamam canım özlediysen dönersin memleketine, kaybettiğin bişey yok vs diye 2 saat dil döktüm moral verdim vs...
Neyse uzatmayayım daha ödenen meblağın karşılığı dolmadan tutamadık kızı, gitti gece gece.... Yarın butun mobilyalar gelecek bari ki gün kal, ben de hastayım bu halde bırakma desem de gitti....
O kadar moralim bozuldu ki gece 2 saat te ben ağladım, bu kişilere muhtaç oluşuma...
Teşekkür ederim. Yarın sabah ilk iş başlayacağım. Vücudun asidik-bazik dengesini ayarladığından karbonatın çok yararlı olduğunu duymuştum ama hemoroide iyi geldigini sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler :)
Günaydın arkadaşlar.
hafta sonu DR a gittim. Bebek , suyu , kalp atışı falan Allah'a şükür normal dedi. bana göre boyu ve kilosu az gibi geldi ama sağlıklı olsunda... (bizde zaten minyonuz) 28+3. boy : 35 cm kilo : 1175 gr.
ilaç olarak sadece kan ilacı içiyorum onuda gece kalkıp içiyorum böylece mide bulantısı yapmıyor.
ayaklarımdaki ağrıdan dolayı magnezyum verdi ama haala içmeye başlamadım. içen arkadaşlar günün hangi saatinde aç mı tok mu içiyorsunuz?
bir de ben tv falan izlemek için sırt üstü uzandığımda kalp atışım hızlanıyor, birden bir heyecan basıyor ve nefes nefese kalıyorum. bunun nedenini sordum o an tansiyonum düşüyormuş, sırt üstü değil sağa veya sola uzanmam gerekiyormuş. böyle şeyler yaşayan arkadaşlar için paylaşmak istedim.
Eşimi biraz anlatmıştım canım belki hatırlarsın dünya iyisidir ama işte dün akşam fasulyeyi verev mi kesmemişim nedir o yuzden yemedi sırf. O konularda ondan hiçbirşey beklememek sonucta daha hayırlı oluyor. Alısverıs torbalarını ağır tasıyamam mesela, gel beraber gidelm der hsonu, bir ke gittik onda da magazayı ayaga kaldırdı, butun gun kan kustuk, kalabalık, sıra, çocuk durmuyor vs dıye kızdı...
Anneme gelınce, babamla ayrı baskasıyla evlı. Suan evlı oldugu adamın oglunun evi tadılatta, ustalara cay demlıyormus hayatta gelmez. Torununu toplasan on kere gormustur. O da kotu degıldır ama ne bıleyım çağırma yardım ısteme oyle uzaktan...
nedir bu yardımcılardan çektiğimizbenim temizliğe yardıma gelen kadın da bıraktı beni yüzüstü. evin dağınıklığını pisliğini gördükçe ağlayasım geliyor benim de. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.
Bunu bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmem ama "iyi ki varsınız kızlar" ...
Dertlerimi sizle paylaştığımda; yargılamıyorsunuz, "seninki dert mi bak biz neler yaşadık demiyorsunuz", moral veriyorsunuz her zaman.
Allah tek tek herbirinizden razı olsun, evlatlarımıza uzun uzun ömürler versin inşallah.
Sağlıklı olalım, ailemiz bir olsun gerisi hallolur en iyi şekilde hayatta değil mi? Bugun kendımı hiç yormayacağım. Adamlar girdi bebek odasına, kapadım evdeki tüm kapıları, mutfaktayım yemeklerimi yapacagım şimdi. Öyle eğil kalk kaldır, herseyı tek basına yapmaya calısmak fılan yok... Herseyden onemlısı oğlum ve bebeğim... Onlar sağ olsun da , gerisi hallolur. Eşim de yemeğe, odanın dağınıklığın, birşeye laf ederse hiç duymazdan gelicem karar verdim, haklısın diyip geçicem üzmeyeceğim kendimi...
Çok şükür Allah'a, sağlık olsun da bunlar halledilir. Halıyı çekelerken şimdi sancı girince aklım başıma geldi. Yeter artık kızımı düşüneceğim biraz da. Sağol cnm.
Topigin en seker en tatli en balli anneleriseker diyetinden sonra kilo alimi duran cici anneler, lutfen su mucize diyet menulerinizi yazin yoksa kafayi yicem her hafta bi kilo almaya basladim biri beni durdursuuunn!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?