2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ya kımsen yok mu annen falan? ya da eşin iş yerınden ızın alamaz mı bugunluk?

valla kalkıp gelesım geldı yardıma..

sakın agır kaldırma ole! iç ilacını yat! önemlı gunlerdeyız nıye cocugunu da kendını de yoracaksın..yavas yavas yapıverırsın bı ayaklan da..

günlerdir içim içimi yemişti cnm içimi rahatlattınız.. tşk ederm

ilk defa bu saatte ayaktayım:))
bugün bi aksilik olmazsa bebişimi görmeye gidicez eşimle 1 aydır görmedim yavrumu özledim
eşiminde doğum günü bugün pasta yapıcam ona o yüzden ayaktayım yani

ailecek mutlu mesut seneler

Hay Allah canım tam aradığın gibi birisini buldun derken bu da gitti, hayırlı değilmiş demek ki. En kısa zamanda bulursun inşallah.

oyyy maşallah oğluşuna Dualarımdasın canım

Canım ben henüz o kadar şişmedim. Galiba idrarda proteinden ve yuksek tansıyondan bellı oluyordu Allah korusun o kötü hastalık...
Tansıyonun sık sık ölçüp not almak ve arada idrarda proteine baktırmak faydalı olabilir?

Hastalık, eşyaların gelişi, eşimin de nazları üstüste gelnce dayanamadım artık. Bu sefer ki zaten yabancıydı. Çok ta sevmiştim, gözünün içine bakıyordum valla

Çok şükür Allah'a, sağlık olsun da bunlar halledilir. Halıyı çekelerken şimdi sancı girince aklım başıma geldi. Yeter artık kızımı düşüneceğim biraz da. Sağol cnm.

Teşekkür ederim. Yarın sabah ilk iş başlayacağım. Vücudun asidik-bazik dengesini ayarladığından karbonatın çok yararlı olduğunu duymuştum ama hemoroide iyi geldigini sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkürler :)

İnşallah canım. Herkes çok çekiyor bu yardımcı bakıcı vs olayından. Binlerce kere şükürler olsun ki, bu sabah oğlumu evde bırakıp işe gitmek zorunda olsam ne olacaktı? Kimsem yok bakacak bana bize, benden başka... İnsan üzülüyor ama her olayda şükredecek şeyler gizli aslında.

Eşimi biraz anlatmıştım canım belki hatırlarsın dünya iyisidir ama işte dün akşam fasulyeyi verev mi kesmemişim nedir o yuzden yemedi sırf. O konularda ondan hiçbirşey beklememek sonucta daha hayırlı oluyor. Alısverıs torbalarını ağır tasıyamam mesela, gel beraber gidelm der hsonu, bir ke gittik onda da magazayı ayaga kaldırdı, butun gun kan kustuk, kalabalık, sıra, çocuk durmuyor vs dıye kızdı...

Anneme gelınce, babamla ayrı baskasıyla evlı. Suan evlı oldugu adamın oglunun evi tadılatta, ustalara cay demlıyormus hayatta gelmez. Torununu toplasan on kere gormustur. O da kotu degıldır ama ne bıleyım çağırma yardım ısteme oyle uzaktan...

nedir bu yardımcılardan çektiğimiz benim temizliğe yardıma gelen kadın da bıraktı beni yüzüstü. evin dağınıklığını pisliğini gördükçe ağlayasım geliyor benim de. allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Ne demek rica ederim. Umarım siz de benim kadar memnun kalırsınız. :)

Canım kalp atışıma dikkat etmedim ama sırt üstü bende yatamıyorum nefesim daralıyor tıkanıyorum diyaframa baskı yaptığı için olabilir. Magnezyum günün herhangi saatinde tok karna içebilirsin

Bunu bilmem kaçıncı kez söylüyorum bilmem ama "iyi ki varsınız kızlar" ...

Dertlerimi sizle paylaştığımda; yargılamıyorsunuz, "seninki dert mi bak biz neler yaşadık demiyorsunuz", moral veriyorsunuz her zaman.

Allah tek tek herbirinizden razı olsun, evlatlarımıza uzun uzun ömürler versin inşallah.

Sağlıklı olalım, ailemiz bir olsun gerisi hallolur en iyi şekilde hayatta değil mi? Bugun kendımı hiç yormayacağım. Adamlar girdi bebek odasına, kapadım evdeki tüm kapıları, mutfaktayım yemeklerimi yapacagım şimdi. Öyle eğil kalk kaldır, herseyı tek basına yapmaya calısmak fılan yok... Herseyden onemlısı oğlum ve bebeğim... Onlar sağ olsun da , gerisi hallolur. Eşim de yemeğe, odanın dağınıklığın, birşeye laf ederse hiç duymazdan gelicem karar verdim, haklısın diyip geçicem üzmeyeceğim kendimi...

hay tüküreyim böyle işe..! yazıktır ya! Allah yardımcın olsun arkadaşım ve de SABIR VERSİN!

keşke elimden bişey gelse.. valla canım sıkıldı yahu!:117:

Aynı durumdayız cnm. Maalesef bunlar 50 TL daha fazlaya iş bulsa; o anda parkta ortada bırakır senin çocuğunu giderler valla...
Onun için güvenmiyorum bakıcı-yardımcı vs kişilere hiç...

yok canım eşin de laf etmez artık. ederse de "buyur sen taşı çocuğu bak o zaman tertemiz olur heryer " deyiverirsin.

senden de Allah razı olsun canım. Amin.

Çok şükür Allah'a, sağlık olsun da bunlar halledilir. Halıyı çekelerken şimdi sancı girince aklım başıma geldi. Yeter artık kızımı düşüneceğim biraz da. Sağol cnm.

illa kötü bişey olmasını bekleme.ha şöyle bırak herşeyi bi yana.rahatına bak.eşinde yemese yemesin yaptıklarını.sen yemene içmene ve rahatına bak oğlunulada gücün yettiğince kendini zorlamadan ilgilen ve lütfen bolbol dinlen.hamilelik çok zor ve yorucu bi süriç.üstüne bide başka sıkıntılar eklenince eminim tahammülsüzlük olabiliyor.ama bu tahammülsüzlüğü kendini yıpratıp ağlayarak geçirme.kayınvaliden çok anlayışlı biriydi sanırım.çağırsan ya gelse yanına.hem destek olur sana

kızlar şunu anladım ki bu aşamada bebeklerimiz herşeyi hissediyor. duygularımız onlara yansıyor. pazar günü eşimle biraz tartıştık ve ben ağladım. bütün gün ve gece hiç durmadı bebeğim. hep döndü tekmeledi. bizim aramız düzelene kadar sakinleşmedi. dün akşam eşim karnımı okşadı konuştu ve kızım bir anda sakinleşti. daha 6 aylık bir bebeğin anne karnında annesinden babasından bu kadar etkileneceği aklıma gelmezdi. belki bana öyle gelmiştir bilmiyorum.

Topigin en seker en tatli en balli anneleri seker diyetinden sonra kilo alimi duran cici anneler, lutfen su mucize diyet menulerinizi yazin yoksa kafayi yicem her hafta bi kilo almaya basladim biri beni durdursuuunn!!!!

Ben aşırı abur cubur yiyordum onu tamamen kestim. Dışardan çok yiyordum onuda çok azalttım günde 3 öğün yemek yiyorum. 2- öğünde ara öğün yapıyorum. Ekmeği çok çok az tüketiyorum. Makarna vs yerken yanında yoğurt yiyorum. Pirinç pilavı yok. Hamur işi çok çok az. Bal reçel pekmezde yasak. Çok canım tatlı isterse bi çay kaşığı nutella okadar günde 1 kez falan. Çok kilo almadım 24. Haftadan beri 1 buçuk almıştım sonra onuda geri vermişim 2 haftadır ne oldu bilemiyorum. Bende şeker var ama çok dikkat edemediğim hali bu şekilde işte. Ama ben 24. Haftaya kadar 9 kilo almıştım o hala duruyor tabi :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…