- 13 Haziran 2013
- 1.944
- 3.919
- 133
sana katılıyorum canım. inan ben evde olmama rağmen bazen çekemiyorum hiçbirşeyi size allah yardım etsin. dikkat et kendine en son ne zaman gittin doktora ben 15 gün oldu gitmiyorum cuma kontrolüm vardı eşimin işi çıktı pazartesiye kaldı randevu. bakalım benim bebeiş kaç kilo olmuş. bu arada canım kaburgaların batıyor mu benim çok batıyor artık. kiloya da gelecek olursak zayıfsan bi sıkıntı olmaz. ben çok zafıy değildim ama hamileliğin ilk ayları 7 kilo verdim o kiloya dönmeme daha 1 kilo var toplamda 6 kilo aldım ama verdiğimi sayarsak daha hiç kilo almadım aksine 1 kilo eksiyim.
Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayımdaha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş
maşallahne güzel hiç kılo almamışsın:)) benım kendı kendıme nazarım degdi.ne güzel 5 kılo aldım derken acaba kaçla kapatacagım:)))))))))))) artık karnım çok acıkıyor. akşam yediden sonra yemezdim. şimdi öyle bir yiyorum ki kıtlıktan çıkmış gibi. hamur iş tatlıda yemeye başladım.kılo aldıgımı hissediyorum. gece acıkıyorum kalkıp dolaba bakıyorum geri yatıyorum:)))))))))))))))o derecede yani..canım habire bırseyler ıstıyor aşerme dönemınde bu kadar canım çekmedi.
peki belinden başlayıp kasığa yayılan bi sancı mıydı, yoksa sadece kasıkta mı? ben 15inde tahlil yaptırmıştım, enfeksiyon yoktu, bi belirtim de yok idrar yollarla ilgili...yorulunca benim belim de çok ağrıyor ama bu farklı, bildiğin regl sancısı sanki
normal sanırım canım 2 gün önce bende yazmıştım buraya benimde oluyor. regl zamanlarında daha artıyomuş
selam kızlar,
adet sancısına benzer bir ağrım var, normal midir? ara sıra oluyor, sanki adet olacakmışım gibi belim ve kasıklarımda.:26:
Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayımdaha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş
20 subatta doktora gttıgımde aynısını bana da soyledı kontrolden sonra ama bende ara ara sancılanmadan baska bıse yok :S acaba endıselenmelımıyım.. yanı dogum pozısyonunu coktan almıstı zaten bebegım ama hıc kanama yasamadım..3cm kalmıs cıkmasına.. ama benım acılmam yok tabı.. bılmıyorum nasıl olur..
Allah yardımcın olsun canım umarım yaramazını saglıkla sıhhatle kucagına alırsın..ınsallah zamanından once dogmaz.Allah buyuktur.
Bebeğin başı aşağıda rahim ağzına baskı yapıyor canım çok hareketli kafasıyla itiyor kendini bu yüzden rahimde incelme olmuş canım
sürekli sola yatmaktan bacağınızda uyuşma karıncalanma oluyormu?
Bugün tahliller için devlet hastanesine gittim(sağlıkocağından istenilen tahliller için),doktor tahlilleri ve nst istedi..
Herşey normal dedi sadece lutfetti beyimiz :) Ne ultrason fotografı ne bilgi hiçbirşey yok..Nst'de uzun uzun kalp atışlarını dinledim tekmelerin gürültüsünü duydum miniğin en güzeli buydu :) Tahlillerde kanım az düşük çıktı sadece..
30+4 çıktım,başaşağı dedi..
Kendi doktorumun randevusunu bekliyorum şimdi merakla
Kilosu boyu söylemedi mi hiç
şuan sadece kontrol ediliyo ama böyle giderse ilaca başlıycam muhtemelen önceki gebelikte günde 6 tane içiyodumtansiyonun yüksek cnm önlemini almak için tansiyon ilacı vermediler mi???
benimde yüksek sürekli kontrol ediyorum hatta doktorum falanda ediyo.... yediklerine dikkat edip dengelemeye çalış tuzu azalt gerekirse doktor tamamen kes tuzu diycek zaten. hamur işini falan azalt.. ben oğlumda 18 hatta 19 ları görmüştüm Allah'a şükür oğlumda bende sağlıklıyıztansiyonum yüksek çıkıyor, 14 e 7 bazen 12 ye 9. bazı doktor yüksek diyor bazısı sınırda diyor. kalp atış hızım 101 buna normal diyorlar. tansiyonun yükselirse gel diyorlar. bu biraz düşündürüyor bu ara beni, cünkü annede körlük beyin kanaması kalp krizi bebekte zeka geriliği yapıormuş tabi benimki bu olumsuzluklar kadar yüksek değil de risk yine
Malesef söylemedi..
Soracam diyordum ama öyle kalabalık ki hastane soracak vakitte olmuyor,ekranı fln hiçbirşey görmüyorsun,öyle yattım ben neden geldiğimi ve birkaç birşeyi söylerken doktor içerdeki bayana not düşmesi gerekenleri söyledi o kadar..
Ben oraya veteriner diyorum ! Birsürü gebe inek varmış gb tavırları..Onlarında haklı oldukları şeyler vardır çok hasta bakıyorlar ama bu hiç kimse için geçerli bir sebep değil bence..Çok şükür ki özele gidebiliyorum ve doktorumu seviyorum..Başıma ne gelecek bilinmez belki devlet hastanesine muhtaç kalacam ama en azından su süreçte özeldeki ilgi,miniğin görüntüsü,bilgisi vs ayrı bir tat:
Ben devlet hastanesinde gebelere kötü davrananlara daha çok kızıyorum. Özelde böyle doktor olsan zaten hasta tekrar gelmez hemen karşılığını alırsın ama devlette bazen kötü de olsa tekrar gitmek zorunda kalabilirsin. Yanlarına kar kalıyor davranısları yani. Tüm zorluk ve imkansızlıklarına rağmen, hamile ve haftalarca bebeğini görmeyi bekleyen bir kadına, azıcık güleryüz, biraz bilgiyi çok görmemeliler.
Onlar böyle yaparsa doğuda, ücra yerlede, hatta Afrika'da gönüllü çalışanlar ne yapsın.
kızlar iyi aksamlar internetten alışveriş yapanlar hangi sitelerden yapıyorsunuz.ürünler nasıl çıkıyor.henuz bir cöp bile almadım.oldugum yerde pek secenek yok ve bu yuzden pahalı.netten almaya da biraz cekiniyorum kötü çıkarsa diye.
İyi aksamlar,
E-Bebek, butikbebe hep çok guzel çıktı,zamanında gönderdi.
Ödeme için sanal kart oluşturmanızı tavsiye ederim. Benim kartımdan 1000 tl lik sahte alısverıs yapılmıstı, tiyatro bıletı aldıktan sonra.
Ben devlet hastanesinde gebelere kötü davrananlara daha çok kızıyorum. Özelde böyle doktor olsan zaten hasta tekrar gelmez hemen karşılığını alırsın ama devlette bazen kötü de olsa tekrar gitmek zorunda kalabilirsin. Yanlarına kar kalıyor davranısları yani. Tüm zorluk ve imkansızlıklarına rağmen, hamile ve haftalarca bebeğini görmeyi bekleyen bir kadına, azıcık güleryüz, biraz bilgiyi çok görmemeliler.
Onlar böyle yaparsa doğuda, ücra yerlede, hatta Afrika'da gönüllü çalışanlar ne yapsın.
sana katılıyorum canım. inan ben evde olmama rağmen bazen çekemiyorum hiçbirşeyi size allah yardım etsin. dikkat et kendine en son ne zaman gittin doktora ben 15 gün oldu gitmiyorum cuma kontrolüm vardı eşimin işi çıktı pazartesiye kaldı randevu. bakalım benim bebeiş kaç kilo olmuş. bu arada canım kaburgaların batıyor mu benim çok batıyor artık. kiloya da gelecek olursak zayıfsan bi sıkıntı olmaz. ben çok zafıy değildim ama hamileliğin ilk ayları 7 kilo verdim o kiloya dönmeme daha 1 kilo var toplamda 6 kilo aldım ama verdiğimi sayarsak daha hiç kilo almadım aksine 1 kilo eksiyim.
senin kartın hesap kartımıydı yoksa kredi kartımı .normal kredi kartı kullanmak guvenli olmuyormu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?