çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun dualarım seninle yat dinlen hiç kalkma bebeğin annesini üzmez inşallah bekler zamanını
çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun dualarım seninle yat dinlen hiç kalkma bebeğin annesini üzmez inşallah bekler zamanını
1 de 8'i de olur bana fark etmez. Öğleden sonra olursa daha iyi olur ama. Bir de KAdıköy diyoruz ama, kadıkoyun kalabalıklığını (özellikle cumartesi günleri) hesaba katıp, gideceğimiz yeri şimdiden belirlememiz gerekir. Yoksa o kdr gebe tavuk gibi perişan oluruz valla :)
güzel annişler,
bakıyorum eşlerden konuşulmuş. benim eşimde malesef yardım etmeyenlerden.1-2 kez evi sildi süpürdü, 1-2 kez de beraber temizlik yaptık ama onun haricinde hiç bir yardımı yok bana.illa benim dürtüklemem gerekiyor bazen de onu dürtükleyene kadar kendim yaparım daha iyi diyorum. bende yavaş yavaş parçalara bölerek yapıyorum temizliğimi. marttan itibaren bende artık düzenli olarak temizlik için birini alacağım tabi her gün değil. ilk ay tam gün gelsin, sonra 2 haftada bir yarım gün gelsin diye düşünüyorum. yemek konusunda da eşimle anlaşamıyoruz ama artık onun da yemek konusunda benden beklentisi cok yok. kv de hep soylüyorum çok kötü alıştırmışsın diye. o da hak veriyor bana. şimdi Allah nasip ederse bizimde oğlumuz olacak ve ben inşallah onu böyle yetiştirmeyeceğim.
son olarak bugün yine bayağı bir kişi burdayken sevgili izmirli anne adayları siz nerede ne kadara doğum yapacaksınız?
eşim kent, ben çınarlı istiyordum ama dr. kenti çok önermem dedi fiyatları hem uçuk hem de kadro sürekli değişiyor diyor. çınarlı da bu sene fiyatlarına zam yapmış kentle yarışıyor artık dedi. senin herhangi bir riskin yok şimdilik boşuna o kadar para vermeye gerek yok gazi,karataş, egepolde de yapabiliriz dedi.
ben de önümüzdeki ay 3 hastaneyi araştırıcam. kent, çınarlı ve gazi.
sizin nerde, nasıl ve na kadara olacak?
Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayımdaha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş
güzel annişler,
bakıyorum eşlerden konuşulmuş. benim eşimde malesef yardım etmeyenlerden.1-2 kez evi sildi süpürdü, 1-2 kez de beraber temizlik yaptık ama onun haricinde hiç bir yardımı yok bana.illa benim dürtüklemem gerekiyor bazen de onu dürtükleyene kadar kendim yaparım daha iyi diyorum. bende yavaş yavaş parçalara bölerek yapıyorum temizliğimi. marttan itibaren bende artık düzenli olarak temizlik için birini alacağım tabi her gün değil. ilk ay tam gün gelsin, sonra 2 haftada bir yarım gün gelsin diye düşünüyorum. yemek konusunda da eşimle anlaşamıyoruz ama artık onun da yemek konusunda benden beklentisi cok yok. kv de hep soylüyorum çok kötü alıştırmışsın diye. o da hak veriyor bana. şimdi Allah nasip ederse bizimde oğlumuz olacak ve ben inşallah onu böyle yetiştirmeyeceğim.
son olarak bugün yine bayağı bir kişi burdayken sevgili izmirli anne adayları siz nerede ne kadara doğum yapacaksınız?
eşim kent, ben çınarlı istiyordum ama dr. kenti çok önermem dedi fiyatları hem uçuk hem de kadro sürekli değişiyor diyor. çınarlı da bu sene fiyatlarına zam yapmış kentle yarışıyor artık dedi. senin herhangi bir riskin yok şimdilik boşuna o kadar para vermeye gerek yok gazi,karataş, egepolde de yapabiliriz dedi.
ben de önümüzdeki ay 3 hastaneyi araştırıcam. kent, çınarlı ve gazi.
sizin nerde, nasıl ve na kadara olacak?
biliyorsunuz şekerle aktif mücadelem tüm hızıyla devam ediyor.2 gündür günde 3 defa olmak üzere insülüne başladım.diyetede devam ediyorum.üç haftadır ağzıma makarna ,pilav,tatlı,çukulata vs... sürmedim.sebze yemekleri çorba et tavuk ile besleniyorum.sonuçta içimde bir bebek olmasa çok daha sert bir diyet uygulardım ama tatlı ve karbonhidratlı yemekler haricinde kendimide çok kısmıyorum diyebilirim.
şimdi sorun şu insülün kullanmaya başladığımdan beri beslenme düzenim değişmediği halde şekerim dahada yüksek çıkmay başladı.bu insülün düşürmeyecekmiydi şekerimi benim anlamadım gitti.acaba ilk başlayınca böyle bir tepkimi oluyor vücutta bunu yaşayan biri varmı artık bu şeker sinirlerimi çok bozmaya başladı.pazartesi doktorumla şeker ölçüm sonuçlarımı paylaşacağım ama bu durum ilginç geldi bana niye hala yüksek çıkıyorki bu şeker şimdi.
Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayımdaha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş
canım benım izmirde gezmediğim prof ve hastane kalmadı.sonunda hem drumu buldum hem de hastanemı. çınarlıya 2,5 aydır gidiyorum.drumdan çok memnunum. çınarlı muane ücretine zam bıle yapmadı 42 tl ıdı muane 45 oldu. Biz aralık gıbı dogum fıyatı sormuştuk drumuz 1500 cıvarı demişti.. şubatın başında sorduk gene 1500 civarı dendi. Ama benım drum oranın dru. Eger drunu dışardan getirirsen hem hastaneye hem dra ödüyormussun. Benım ıkı hafta sonra randevum var dogum ıznıne aayrılacagım. Gene sorarım. Valla ben drumdan cok memnunum ne derse kabulüm. O kadar proflara gittim de ne oldu ölçümü bile yanlış yapıyor. Ben drumla konustum benımkı hocam tup bebek hastanede yenıdogan var mı var yenıdogan yogun bakımıda var dedi.allahtan bırsey olmadıgı taktırde dogumu kendı yapacagına söz verdi ve erken dogum olasılıgıma karsı herseyı yapacagına garantı verdı. Ayrıca kadın doğum hastanesı oldugu ıcın acılınde gece sureklı nobetcı dr var.bu bile bana güven veriyor.kentın kalıtesı daha ıyıdır ama benım ıcın dr ve anestezı uzmanı önemlı..zaten ıkı gun yatıp cıkcaz
Ay kiyamam ya cok geçmiş olsun dikkat et canim yat hic kipirdama dualarimiz seninle .Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayımdaha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş
canım ben kent te kadın doğumdan ameliyat olmuştum ameliyat sonrası hasta bakıcılar biraz ilgisizdi, mesela ben tuvalete kalktım kendimi kötü hissttiğimi yanımda hemşirelerle gitmek istediğimi söyledim ilk götürdüler tuvalete o şekilde bırakıp çıkıp gitmişler ve ben tuvalette yerde bayılıp kalmışım düşünebiliyor musun annem kaldıramamış yerden falan filan bir de 10000 tl ameliyat parası ödedik 2-3 yıl önce, sonra ameliyat esnasında gözümü açık unuttular bi çıktım ameliyattan sağ gözüm kurumuş hiç birşey göremiyorum bi de kaç hafta boyunca gözümle uğraştım çok şükür ii şimdi, tabi doğum belki farklıdır sonuçta ben 4 saat operasyon geçirdim ama dediğim gibi kent bence aldığı parayı haketmiyor.
biliyorsunuz şekerle aktif mücadelem tüm hızıyla devam ediyor.2 gündür günde 3 defa olmak üzere insülüne başladım.diyetede devam ediyorum.üç haftadır ağzıma makarna ,pilav,tatlı,çukulata vs... sürmedim.sebze yemekleri çorba et tavuk ile besleniyorum.sonuçta içimde bir bebek olmasa çok daha sert bir diyet uygulardım ama tatlı ve karbonhidratlı yemekler haricinde kendimide çok kısmıyorum diyebilirim.
şimdi sorun şu insülün kullanmaya başladığımdan beri beslenme düzenim değişmediği halde şekerim dahada yüksek çıkmay başladı.bu insülün düşürmeyecekmiydi şekerimi benim anlamadım gitti.acaba ilk başlayınca böyle bir tepkimi oluyor vücutta bunu yaşayan biri varmı artık bu şeker sinirlerimi çok bozmaya başladı.pazartesi doktorumla şeker ölçüm sonuçlarımı paylaşacağım ama bu durum ilginç geldi bana niye hala yüksek çıkıyorki bu şeker şimdi.
kızlar benim kalbim çok hızlı atıyor. evlenmeden öncede vardı ama özellikle bu gebelik döneminde sıcak odaya girdiğimde bayılcak gibi oluyorum elim ayağım tutmuyor. bi çarpıntı oluyor. şeker yüklemesi iyi sonuç verdi bende tansiyonda yok anlamadım gitti. bazen göbeğimdende kalp atışı gibi tıktık sürekli hareketler hissediyorum sanki bebeğimin kalbi göbeğime dayanmış gibi off saçmaladımsizdede benim gibi çarpıntı oluyor mu.?
canımm çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut ve yataktan dışarı çıkma çok zor ama yapacak birşey yok.Insallah 32 ı haftayı tamamlayacaksın asla olumsuz düşünme. senin için 3 tane ayetel kürsi okudum. canım kanama öncesınde bır belırtı falan verdı mi..benım de 22 haftada bıle kanamam oldugu ıcın hala korkuyorum ..bel karın kasık agrısı falan oldu mu..senı üzmek istemıyorum ama biz de bilelim böyle belırtı olursa hemen dra gıdelım.
Bebeğin başı aşağıda rahim ağzına baskı yapıyor canım çok hareketli kafasıyla itiyor kendini bu yüzden rahimde incelme olmuş canımo carpıntı aralarda bende de oluyor. gecelerı ozellıkle sırt ustu yattıgımda sankı bebegım fırladı fırlayacak gıbı oluyor o kdr net hıssedıyorumkı karnım tıtrıyor carpıntıdan. nıye bılmıyorum.. arada tansıyon yukselıyorsa belkı.. bılmem..
bende 2. tip şeker olduğu için tam bılemıyorum .. ben ne kdr yersem yıyeyım sekerım en fazla 119 cıkıyor .. hep 70 lerde 80 lerde.. ama teyzem ınsulin kullanıyor bu yenı ınsulınlerınde aynı etkıyı yaratıyor.. yanı eskıden ınsulın olduktan sonra yarım saat beklemek zorundaydı yemek yemek ıcın.. smdı hemen yıyebılıyor ama az yedıgınde sekerı daha cok yukselıor.. acaba vucut az yendıgınde depodakı glıkozumu yakıyor?! boylelıkle seker daha yuksek cıkıyor olabılır..
Allah yardımcın olsun canım ya umarım hakkında herseyın hayırlısı olur. rahmın neden ıncelmışkı? bence hıc sıkma canını bol dınlenmeyle ve de ılaclarını duzenlı alırsan bu ısı kotarırsın. Allah buyuktur.
canım benim geçmiş olsun yat bari sürekli yorma kendini. atlatırsın inşallah dualarımız sneinleMerhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayımdaha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş
Bebeğin başı aşağıda rahim ağzına baskı yapıyor canım çok hareketli kafasıyla itiyor kendini bu yüzden rahimde incelme olmuş canım
Canım çok şiddetli bel ağrım oldu Pazartesi günü içime doğmuş gibi bebeğin kıyafetlerini yıkadım yorgunluktan ağrıyor diye düşündüm gece 11 gibi yatmaya geçiyorduk eşimle tuvalete girdim idrardan sonra peçeteye kan geldi benimde 21. Haftada olmuştu yine böyle ama açılma falan yoktu ozaman..hemen hastaneye koşturduk kanama tekrar olmadı hatta çamaşırım hiç batmadı diyebilirim ama farklı durumlarla karşılaştık açılma ve incelme gibi maalesef..daha 1100 gram çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?