2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun dualarım seninle yat dinlen hiç kalkma bebeğin annesini üzmez inşallah bekler zamanını

çok geçmiş olsun canım dıkkatlı ol ve sakın kalma dedılerse kalma yat artık dayan ınsallah sonuna kadar tutabılırsın bebegını .

çok geçmiş olsun canım allah yardımcın olsun dualarım seninle yat dinlen hiç kalkma bebeğin annesini üzmez inşallah bekler zamanını

gEBE tAVUK BAYILDIM :) BIRDE SURU HALINDELER . HAHAHAAH

Canım ben kent te kadın doğumdan ameliyat olmuştum ameliyat sonrası hasta bakıcılar biraz ilgisizdi, mesela ben tuvalete kalktım kendimi kötü hissttiğimi yanımda hemşirelerle gitmek istediğimi söyledim ilk götürdüler tuvalete o şekilde bırakıp çıkıp gitmişler ve ben tuvalette yerde bayılıp kalmışım düşünebiliyor musun annem kaldıramamış yerden falan filan bir de 10000 TL ameliyat parası ödedik 2-3 yıl önce, sonra ameliyat esnasında gözümü açık unuttular bi çıktım ameliyattan sağ gözüm kurumuş hiç birşey göremiyorum bi de kaç hafta boyunca gözümle uğraştım çok şükür ii şimdi, tabi doğum belki farklıdır sonuçta ben 4 saat operasyon geçirdim ama dediğim gibi Kent bence aldığı parayı haketmiyor.

canımm çok geçmiş olsun. Moralini yüksek tut ve yataktan dışarı çıkma çok zor ama yapacak birşey yok.Insallah 32 ı haftayı tamamlayacaksın asla olumsuz düşünme. senin için 3 tane ayetel kürsi okudum. canım kanama öncesınde bır belırtı falan verdı mi..benım de 22 haftada bıle kanamam oldugu ıcın hala korkuyorum ..bel karın kasık agrısı falan oldu mu..senı üzmek istemıyorum ama biz de bilelim böyle belırtı olursa hemen dra gıdelım.

hastane işi herkesin derdi anladığım kadarıyla. ben de haftaya karar vericem artık panik olmaya başladım.

canım yürüyüş yapabiliyor musun? günde bir saat yürüyordu bir arkadaşım ancak öyle düşüyordu şekeri.

çok geçmiş olsun. inşallah sorunsuz atlatırsın arkadaşım.

benim dr da çalıştığım bankanın anlaşmalı dr ve bende çok memnunum. Değiştirmeyi düşünmüyorum zaten kendisi her hastanede doğurtabilirim diyor. Kent bize çok yakın olduğu için eşim kenti istiyor ama bende kent ile ilgili iyi şeyler duymadım. üstüne dr sürekli kadro vs değişiyor doğum ekip işidir vs diyor. Her gittiğinde farklı ebe,anestezi dr vs çınarlı için kötü birşey demedi. Sadece fiyatlarının artık kentle yarıştığını söyledi. Daha önce gazi de ameliyat olmuştum. O yüzden bu 3 hastaneden fiyat alıcam. çınarlı inşallah bize de uygun bir fiyat verir de ben de orda yaparım doğumumu

Ay kiyamam ya cok geçmiş olsun dikkat et canim yat hic kipirdama dualarimiz seninle .

o zaman hiç kente gidip fiyat almayım bari, boşa zaman harcamayım.

Canım merhaba ; bende senınle aynı seylerı yasadım yaklasık 25 gunden fazladır ınsulın kullanıyorum bende ılk zamanlarda aynı seylerı dusunuyordum , hep yuksek hep yuksek hıc o dedıklerı 95 aclık 120 tokluk goremedım bende .
Bende benzer sorularla doktora kosunca , Bu ısın bır matematıgın bır hesaplamasının olmadıgını soyledı , hele hele normal dıyabetten zıyade gebelık dıyabetının acıklanamayacak cok fazla sey ıcerdıgını soyledı de ıkna ettı adamcagız. Bugun 3 sefer ve 3 er unıte ınsulıne basladıysak doguma kadar bu mıktar 80 unıte bıle olabılırmıs . Dıyet yuruyuş ınsulın bır yere kadar etkılı ancak tamamen cozum degıl i çünkü vucudumuz artık bu ınsulınu kendısı uretmıyor.Senın su an ıcın ınsulın mıktarın yeterlı gelmıyor yanı az gelıyor doktorun ılk muaynede mıktarını arttıracaktır. B arada bende sekere baglı olarak bebegın amınıo sıvısı fazla cıktı canım sende ılk muaynende kontrol ettır .
Bu da soyle acıklanıyor malum bız dattttlı dapppdattlı anneler oldugumuz ıcın bebegımız de cok çiş yapıyormuş ve su fazla oluyormus.
Geçmiş olsun canım , görüşmek üzere ...
( google ın yalancısıyım )

o carpıntı aralarda bende de oluyor. gecelerı ozellıkle sırt ustu yattıgımda sankı bebegım fırladı fırlayacak gıbı oluyor o kdr net hıssedıyorumkı karnım tıtrıyor carpıntıdan. nıye bılmıyorum.. arada tansıyon yukselıyorsa belkı.. bılmem..

bende 2. tip şeker olduğu için tam bılemıyorum .. ben ne kdr yersem yıyeyım sekerım en fazla 119 cıkıyor .. hep 70 lerde 80 lerde.. ama teyzem ınsulin kullanıyor bu yenı ınsulınlerınde aynı etkıyı yaratıyor.. yanı eskıden ınsulın olduktan sonra yarım saat beklemek zorundaydı yemek yemek ıcın.. smdı hemen yıyebılıyor ama az yedıgınde sekerı daha cok yukselıor.. acaba vucut az yendıgınde depodakı glıkozumu yakıyor?! boylelıkle seker daha yuksek cıkıyor olabılır..

Allah yardımcın olsun canım ya umarım hakkında herseyın hayırlısı olur. rahmın neden ıncelmışkı? bence hıc sıkma canını bol dınlenmeyle ve de ılaclarını duzenlı alırsan bu ısı kotarırsın. Allah buyuktur.

ankaradaki arkadaşlar ben tobb hastanesini düşünüyorum, kötü bir şey duyan varmı? benim için tecrübeler önemli.:26:

Canım çok şiddetli bel ağrım oldu Pazartesi günü içime doğmuş gibi bebeğin kıyafetlerini yıkadım yorgunluktan ağrıyor diye düşündüm gece 11 gibi yatmaya geçiyorduk eşimle tuvalete girdim idrardan sonra peçeteye kan geldi benimde 21. Haftada olmuştu yine böyle ama açılma falan yoktu ozaman..hemen hastaneye koşturduk kanama tekrar olmadı hatta çamaşırım hiç batmadı diyebilirim ama farklı durumlarla karşılaştık açılma ve incelme gibi maalesef..daha 1100 gram çok küçük

selam oferta, aynisini bende yasiyorum. benim gece ve sabah degerlerim ac karnina olsa bile hep 100 üstü, normalde 60-90 arasi olmasi gerekiyormus. gece karaciger fazla seker üretiyormus bu da sabaha kadar devam ettigi icin o iki deger yüksekmis. o yüzden bende iki gece yatmadan evvel 1 doz insüline basladim. ertesi gün deger insülinsiz daha düsük iken (92-97 arasi) insülin kullandiktan sonra bir gece önceden birden 100 üstü olmaya basladi. dedim herhalde yanlis yapmisimdir ya da belki vücut alisana kadar böyledir ama dün geceki dozdan sonra yine bu sabah yüksek cikti. bu gece yatmadan evvel dozu yükseltecegim, doktorum 2-3 doza kadar yükseltebilecegimi söylemisti, bende 2IE yerine 4IE sikacagim bu kez bacaga. insallah yarinki deger daha düzgün olur. o zamanda düzelmezse yarin en gec doktorumu arayip soracagim. cuma günü de zaten tekrar diyetisyene gidecegim bu kez yediklerimi daha da incelemek istiyorlar. anladigim kadari ile fazla protein bile sekeri yükseltebilirmis o yüzden süt ürünlerini de doktorum kisitla demisti. dogrusun, insülin aslinda sekeri düsürmesi gerekirken neden daha öncekinden daha da yükseltiyor bende anlamadim. en gec yarin ögrenirim. sende doktorundan ögrendiklerini paylas olur mu?

Bebeğin başı aşağıda rahim ağzına baskı yapıyor canım çok hareketli kafasıyla itiyor kendini bu yüzden rahimde incelme olmuş canım

canım benim geçmiş olsun yat bari sürekli yorma kendini. atlatırsın inşallah dualarımız sneinle

Bebeğin başı aşağıda rahim ağzına baskı yapıyor canım çok hareketli kafasıyla itiyor kendini bu yüzden rahimde incelme olmuş canım

20 subatta doktora gttıgımde aynısını bana da soyledı kontrolden sonra ama bende ara ara sancılanmadan baska bıse yok :S acaba endıselenmelımıyım.. yanı dogum pozısyonunu coktan almıstı zaten bebegım ama hıc kanama yasamadım..3cm kalmıs cıkmasına.. ama benım acılmam yok tabı.. bılmıyorum nasıl olur..

Allah yardımcın olsun canım umarım yaramazını saglıkla sıhhatle kucagına alırsın..ınsallah zamanından once dogmaz.Allah buyuktur.

allahım bebeklerimizi korusun.ne olur ev iş falan yapma kendini yorma yat dinlen..bana kaç aydır hersey yasak 10 dkdan fazla hareket bile yasak. şimdı druma hak verdim.bebege kılo aldıran muz bulgur süt kaşar peyniri bol bol ye canım.. aklınada kötü şey getirme.allahın ıznıyle biz de anne olacagız

Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz canım dikkat et kalkma yat dinlen bi kaç hafta

çok geçmiş olsun canım,doktorun dediklerine kesinlikle dikkat et, eminim bebeğin zamanında gelecektir. dua edeceğim senin için de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…