2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ayyy bende pazartesi gitcem en son 750 gr dı sanırıminşallah 1 kilonun üzerine çıkmıştır kuzumm. 28+2 olacak pazartesi günü. geçmiyor günleeeeeeeeeeeeeerrrrrr
bu akşam kayınvalidemler geliyor kızlar ankaradan. kuzuma bana bişeyler almış hem onları getirecek hemde yarın eşimin doğumgünü onu kutlucaz beraber. kaç gündür hediye bakıyorum birtürlü içime sinen bişey bulamadm. pasta falanda ayarlamam gerek. birrr sürü işim var bugün koşturmayla geçer haftasonu annemlerle ilgilenirim birden pazartesi gelmiş olur inşallah

sanki sen değil de bebeğin ruyayı gormus gıbı..kimbilir nasıl bır psıkolojıde suan :) Allah hayra çıkarsın.

kızlar sanırım bol tekmeli bir gün bekliyoru beni.. benimki acayip sert burmaya başladı daha sabahtan
bu gece ilk defa kaburgalarım da ağrı hissettim ve şuanda hareketler midemde. inşallah dönmüştür kuzumda ayakları yukarıdan vuruyodur

güzel bir gün olsun günaydın anneler.

dün öyle yorulmuşumki bugün hala yorgun hissediyorum kendimi.bebek hareketsiz canım sıkılıyor bu yüzden doktorumu arayacağım yerindeyse gideyim diyorum.zaten iki haftada bir gel demişti şimdi gitsem birde 30. haftada giderim sonrada 32. haftada.izin için gideceğim zaten.dün yin eeşimle kapıştık yine çok ağladım çok.bu sabah bişey yokmuş gibi konuştuk bıktım bu duyarsızlıktan diyebilirim.aman neyse haftasonu tatilide geldi moralim düzelecek inşallah.

kızlar gunaydın..

işyerınde herkes hasta.. ben de kaptım sıfayı..

canım hıcbısey yemek ıstemıyor

parol ıcıcem ama tok karna olaydı ıyıydı..

ac tok ıcıcem artık..

aman dıkkat edın !!

biz de kapışıyoruz ya son zamanlarda saçma sapan sebeplerden..
dün abim aradı mesela.. sıkışıksanız para vereyım dedı.. bende yok abı ıstemem, tamam bebek ıcın cok harcama yaptık ama gerek yok sağol dedim..
ne var bunda?
neymiş: neden "çok harcama yaptık ama" cumlesını kurmusum... sankı para ıstıyomus gıbı olmusum.. bilmemne..

zaten konusmanın yarısında gırdı ıcerı.. hıcbısey anladıgı yok .. boşuna arıza cıkardı..

e ama ben çirkefimdir.. sıkıntı yok . ben de stresımı atmıs oldum.. konustum bıtbıt yaptım :))

sustum bı muddet ..

sonra laf attı duzeldık :)

onu duyarsızlık olarak dusunme.. belki de iletişim şekli budur.. :)

Ben de çok hastayım canım. Boğazım berbat, iltihap dolu kafamın içi.
Bugun oğlumun aşısı var, onu doktora götüreceğim, off ayakta duracak halim yok ((

Yuksek yastıkla hatta mumkunse oturur gıbı yatmaktan baska dogal cozum yok sanırım
Ciddi tıkanmalarda nefes açıcı fısfıslara izin veriyorlar, ama sanırım bunun ıcın astım olması gekıyor.

Gecmis olsun canim.izne cikmanada az kaldi esini dusunme bi oyle bi boyle olmamiz normal.sabaha kadar aglamak sadece sana ve ogluna zarar.erkekler arkasini donup uyuyor.guclu ol ki ustune fazla gelmesin
gunaydin gecmis olsun.lutfen bi seyler yedikten sonra yut

Bugun oğlumun aşısı var, onu doktora götüreceğim, off ayakta duracak halim yok ((

Gecmis olsun aa herkes hasta.guzell bi kahvalti yap insallah biraz kendini iyi hissedersin.asidan sonra da bu gun baska is yapma tembellik yap nasil olsa evdesin

Canım bu haftalarda baş dönmesi olur yazıyor kitapta, az önce okudum...demek ki normal, telaşlanma hemen :) tansiyonunu ölç gene ara ara, yükselirse dikkat etmek lazım
günaydın cnm,
dün eve gidince DR u aradım sordum. tansiyonuna bak düşükse normaldir diyor. ewet biraz düşük ama benim tansiyonum hep 10 a 6-7 dir zaten. yani aslında normalim gibi.
ama DR ısrarla tansiyondandır diyor.
bence biraz tansiyon etkiliyor birazda yorgunluk falan üst üste gelince özellikle akşamları enerjim bitiyor.
Allah'ım kazasız belasız şu günleri sağlıkla atlatırız inş.

günaydın kızlar

geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım boğazım çok acıyor. iş yerinde de kimse gözünün yaşına bakmıyor. şu gün bir bitseydi...

bugün tahlil sonuçlarımı aldım yeni geldim eve kolestrol fırlamış resmen çok yüksek çıktı... idrar tahlili yaptırmam lazımmış enfeksiyon çıkmış kanda belli olurmu ki?
çok geçmiş olsun canım.dikkatli ol sık sık yürüyüş yap.hamilelikte tansiyon kolesterol ALLAH yardımcın olsun
Arkadaşlar, benim başım dönüyor bugünlerde. tansiyonum genelde 10 - 6. normal yani. neden olabilir?
dün az kalsın araba çarpıyordu
tabi tansiyonda etkili ama kan değerlerimiz çok düştüğü için kendimizi hep halsiz bitkin bulantılı hissedebiliriz.kendimden biliyorum.tuzlu ayran iç çok kötü olduğunda ve ayaklarını havaya dik.
benim hastanede 450 alıyo ama malesef istanbulda değilim.
günaydın canım.eşlerde bizimle birlikte zorlu bi süreç geçiriyolar.sık sık ağlıyorsun.inan çok üzülüyorum.bak herşey geçiyo düzeliyo sen ağladığın ve üzüldüğünle kalıyorsun.biraz umursamaz olmayı denesen
günaydın canım.çok geçmiş olsun.bize diyonda keşke sen dikkat etseydin.zaten nefes sıkıntısı çekiyoz bu dönemde bide grip filan düşünemiyorum.
çok çok geçmiş olsun.ALLAH yardımcın olsun canım

günaydın günaydın....
bakıyomda herkes az çok tamamladı bebek hazırlıklarını.kıskançlıktan ölebilirim.ben elbiselerini almanın dışında hiçbirşey yapmadım.haftaya son çalışmam.izne ayrılmayı bekledim hep.hatamı yaptım acaba:44:hangi oda takımı olduğuna karar verdik aslında ama odasını boyatacaz perdesini dikecez evi komple temizleyecem.ama hep son aya kaldı.çok mu zorlanırım?ayyy düşündükçe sıkıntı bastı.1hafta daha sabredeyim.sonra artık herşeyi yoluna koyacaz inş

o kadar tuttumu gerçekten ben hiç öle düşünmemiştim

kızlar bişey soracağım dr sormaya utanıyorum benim döllenme tarihim cok net belli hatta ben hamile kaldığımda 1 kerede mi yok cnm felan demiştim şimdi bu tarihi göre bebeğin doğum tarihi belli olurmu erken gec son adete göre hesaplanıyor ama döllenme tarihi netse değişirmi ki bu arada en yüksek dönemde kalmışım yumurtlama döneminde :))

:)))) ben bu konuda tamamen yanlış anlaşıldım sanırım. bardak çatal süslemek kapı süsü bez pastası kurabiye falan dedim ama hepiniz bunları hastanede bırakıp geliniceni sandınız :)) ben doğumumu devlet hastanesinde yapıcam büyük ihtimallede oraya bişi götürmiycem yada götürücem bilmiyorum ilk doğumum ama eve gelenler olarak değerlendirirseniz doğumdan sonra sizi görmeye gelenler için daha oturmuş olucak sanırım fikrim. yoksa ben kolanya şişesini süsleyip hastaneye götürüp neden orda bırakayım ki :))))

Canım yedıde esımın kahvaltısı ıcın uyanıyorum, o arada yıyorum bıseyler. Oglumu yedırıyorum. Asıdan sonra coz verdım odul olarak lunapark ıstıyor. Sozumu tutmam lazım
Sonra evde yemek gunluk toplama , oğlumun yedırmesı yıkaması pesını toplaması zaten yetıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…