ayyy bende pazartesi gitcem en son 750 gr dı sanırımhayırlı sabahlar canım. büyümüştür bebeğin canım. hatta duyunca sen bile şaşırırsın benim 24 haftalıkken 475 gram dı 28 de750 gramdı 29 da bir anda 1350 grm dedi doktor çok şaşırdım. ama artık böyle hızlı büyümeleri normal dedi doktor. bende pazartesi gidecem bakalım ne diyecek meraktayım. güzel bi mucize rabbim herkese nasip etsin inşallah.
arkadaşlar bu gece resmen ruyamda dar bir yerden geçmem gerekiyor ben surekli oraya sıkışırım diyorum. bir uyandım nefes alamıyorum. offfff. midem falan bulanıyor. kendime gelemedim hala. 31.0 dayım nasıl dayanıcam 9 hafta daha bu nefes olayı çok kötü. var mı formülünüz. bebek dönmüş başı ağaııdaydı bugun kontrolde sevindim şimdi şaşkınım böyle geçmez 2 ay daha...Allah yardımcımız olsun. gerçekten zor sınavlar bunlar...
güzel bir gün olsun günaydın anneler.
dün öyle yorulmuşumki bugün hala yorgun hissediyorum kendimi.bebek hareketsiz canım sıkılıyor bu yüzden doktorumu arayacağım yerindeyse gideyim diyorum.zaten iki haftada bir gel demişti şimdi gitsem birde 30. haftada giderim sonrada 32. haftada.izin için gideceğim zaten.dün yin eeşimle kapıştık yine çok ağladım çok.bu sabah bişey yokmuş gibi konuştuk bıktım bu duyarsızlıktan diyebilirim.aman neyse haftasonu tatilide geldi moralim düzelecek inşallah.
kızlar gunaydın..
işyerınde herkes hasta.. ben de kaptım sıfayı..
canım hıcbısey yemek ıstemıyor
parol ıcıcem ama tok karna olaydı ıyıydı..
ac tok ıcıcem artık..
aman dıkkat edın !!
arkadaşlar bu gece resmen ruyamda dar bir yerden geçmem gerekiyor ben surekli oraya sıkışırım diyorum. bir uyandım nefes alamıyorum. offfff. midem falan bulanıyor. kendime gelemedim hala. 31.0 dayım nasıl dayanıcam 9 hafta daha bu nefes olayı çok kötü. var mı formülünüz. bebek dönmüş başı ağaııdaydı bugun kontrolde sevindim şimdi şaşkınım böyle geçmez 2 ay daha...Allah yardımcımız olsun. gerçekten zor sınavlar bunlar...
Ben de çok hastayım canım. Boğazım berbat, iltihap dolu kafamın içi.
Bugun oğlumun aşısı var, onu doktora götüreceğim, off ayakta duracak halim yok((
güzel bir gün olsun günaydın anneler.
dün öyle yorulmuşumki bugün hala yorgun hissediyorum kendimi.bebek hareketsiz canım sıkılıyor bu yüzden doktorumu arayacağım yerindeyse gideyim diyorum.zaten iki haftada bir gel demişti şimdi gitsem birde 30. haftada giderim sonrada 32. haftada.izin için gideceğim zaten.dün yin eeşimle kapıştık yine çok ağladım çok.bu sabah bişey yokmuş gibi konuştuk bıktım bu duyarsızlıktan diyebilirim.aman neyse haftasonu tatilide geldi moralim düzelecek inşallah.
gunaydin gecmis olsun.lutfen bi seyler yedikten sonra yutkızlar gunaydın..
ac tok ıcıcem artık..
aman dıkkat edın !!
Bugun oğlumun aşısı var, onu doktora götüreceğim, off ayakta duracak halim yok((
günaydın cnm,Canım bu haftalarda baş dönmesi olur yazıyor kitapta, az önce okudum...demek ki normal, telaşlanma hemen :) tansiyonunu ölç gene ara ara, yükselirse dikkat etmek lazım
yaşasııınnnnnn kızcemi görüş günümüz geldisüslendik püslendik 13 de onu görecez :)
çok geçmiş olsun canım.dikkatli ol sık sık yürüyüş yap.hamilelikte tansiyon kolesterol ALLAH yardımcın olsunbugün tahlil sonuçlarımı aldım yeni geldim eve kolestrol fırlamış resmen çok yüksek çıktı... idrar tahlili yaptırmam lazımmış enfeksiyon çıkmış kanda belli olurmu ki?
tabi tansiyonda etkili ama kan değerlerimiz çok düştüğü için kendimizi hep halsiz bitkin bulantılı hissedebiliriz.kendimden biliyorum.tuzlu ayran iç çok kötü olduğunda ve ayaklarını havaya dik.Arkadaşlar, benim başım dönüyor bugünlerde. tansiyonum genelde 10 - 6. normal yani. neden olabilir?
dün az kalsın araba çarpıyordu
benim hastanede 450 alıyo ama malesef istanbulda değilim.İstanbulda yasayan arkadaslar sezeryan dogum ucreti 1000tl altinda olan bildiginiz hastane var mi ? Arkadasim normalde hep devlete gidiyordu durumu iyi olmadigi icin, sadece doguma emsey hospitale gidecekti orasi kabul ediyor normalde gelmese bile sadece doguma gelen hastayi, dogumhaneye hic erkek girmedigi icin sehirdisindan falan gelenlere alisiklar. Neyse arkadas 1000tl yi gecmedigi icin oraya gidecekti ama ikiz oldugu icin daha yuksek fiyat vermisler, dogumu da yaklasti simdi baska hastane ariyo. Gecenlerde birisi dogum ucreti 450 olan bi hastaneden bahsetmisti, istanbulda miydi o acaba ?
günaydın canım.eşlerde bizimle birlikte zorlu bi süreç geçiriyolar.sık sık ağlıyorsun.inan çok üzülüyorum.bak herşey geçiyo düzeliyo sen ağladığın ve üzüldüğünle kalıyorsun.biraz umursamaz olmayı denesengüzel bir gün olsun günaydın anneler.
günaydın canım.çok geçmiş olsun.bize diyonda keşke sen dikkat etseydin.zaten nefes sıkıntısı çekiyoz bu dönemde bide grip filan düşünemiyorum.kızlar gunaydın..
ac tok ıcıcem artık..
aman dıkkat edın !!
çok çok geçmiş olsun.ALLAH yardımcın olsun canımBen de çok hastayım canım. Boğazım berbat, iltihap dolu kafamın içi.
Canım Mevlüt için bebek şekerlerini ben yaptım 100 tane. Güzel olsun diye biraz fazla malzeme almıştım ama 200 lira tuttu. Kapı süsleme işini hastanede eşim yaptıracak ben doğumdayken. Çikolata Ersen kilosu 90 lira dediler uu bence yeter. Bayağı masraf oldudaha Mevlüt'de pilavı var tatlısı var.
kızlar merak ettim sezeryan yapılacaksa bu hazırlıklar normalde , normal doğum olcaksa zaten 1-2 saat içinde hastaneden çıkılmıyo mu o arada ne kadar kişi gelcekki zaten gelen eve gelmez mi hastane iççin bu hazırlıklar fazla değil mi :)
Gecmis olsun canim.izne cikmanada az kaldi esini dusunme bi oyle bi boyle olmamiz normal.sabaha kadar aglamak sadece sana ve ogluna zarar.erkekler arkasini donup uyuyor.guclu ol ki ustune fazla gelmesin
gunaydin gecmis olsun.lutfen bi seyler yedikten sonra yut
Gecmis olsun aa herkes hasta.guzell bi kahvalti yap insallah biraz kendini iyi hissedersin.asidan sonra da bu gun baska is yapma tembellik yap nasil olsa evdesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?