2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

Allah hayırlısını versin. İnşallah kolay doğum yaparız az arazla herbirimiz.

efe ismini ben de eğeniyorum ya da ege ikinci isimlerimizden biri olabiir..ama doruk da favori isimlerimin arasındadır:)) ama teyzemin kızı bebeğine daha yeni koydu malesef.(((çok zor işmiş yaaaaaa

ya canm hastane içi öyle bebek arabası ağaç filan çok süsülü şeylere gerek olmadığını düşünüyorum...gelen zaten 5 dk. ancak kalıyor, hastanede bebek çikolataları bi de extradan ikinci bir ikram olursa yeterlidir diye düşünüyorum... diğerleri içi mevlütte olabilir bence..

aynen cnm doğumda hastanede filan çok abartmamak lazım ama gelene de ikram şart bence....pastanelerde çok güzel bebek çikolataları var kilosu 100 TL filan 2 kilo alınsa eve daha sonradan gelenlere de ikram edilir...

tamamen katılıyorum cnm... abartmadan, ama imkanımız varsa küçük küçük bişeyler hazırlanabilir bence....
mesela alıcağımız bebek çikolatalarını koycağımız tepsiyi kendim süslemeyi düşünüyorum..evde gümüş bi tepsimiz var mavi tüllerle kurdela filandı biter gider...bi de gümüş şekerliğim var onu da süsleyip ikinci bir ikram olabilir....hastane için yeterlidir, ayrıca evde de ziyarete gelenlere böyle ikram edilir...hem abartmamış oluruz hem de şık olur...

Allah yardımcın olsun canım..Dualarımdasın..İnşallah zamanı yaklaştığında sağlıkla kucağına alırsın..

Buna da şükür,sağlık olsun..
Ben dün devlete gittim tahlillerim için,doktor aynı bu şekildeydi,hiç bir bilgi yok hersey iyi dedi o kadar ve 4 hafta sonra gel dedi..
Normalde özele gidiyorum en son 29 Ocakta gitmiştim o zaman doktorum şimdilik 1 ay sonra olsun randevu sonra sıklaştıracaz demişti,Pazartesi gideceğim bakalım ne diyecek,yazarım yine..

Kızım 1, 5 kilo olmuş sizceee nasılll

Maşallah miniğeee :)

yazıyorum deneyimlerimi sık sık canım benim. inşallah katkım olur.

ben örneğin gecelikle rahat ettim. 2-3 penye geceliği çantanıza atın. ben bebeğime mama hiç vermedim, genelde ilk gunler bebek ememeyince hemen mama veriliyor hatta biberon isteniyor. ben eve gidince sıkıp kaşık ile verdim. hiç emzik kullanmadım, yarım kundak yaptım, kanguru kullandım. bebek masajı için saf zeytin yağı kullandım. bebeğimi 3 ay odamda beşik içinde yatırdım, sonra odasına geçirdim. herzaman oto koltuğu içinde yolculuk etti bebeğim.(kendimce doğrularım bunlar)

Bence aras bizde esimle ilk aras dusunmustuk daha sonra saymakla bitiremeyecegim bir suru isim :)) en son mehmethana karar verdik

büyük bir olasılık gerek kalmaz çünkü bebek büyük olmadığı sürece çok nadir diğer doğumlarda gerek kalmıyor kesi ye.

Evet sanirim buyuyo birden ama bukadar agri olabilecegini düşünemiyorum yani. Senindemi böyleydi sen birde bebek asagida 3cm falan var cikmasina demistin dimi canim. Acaba benmde mi oyleki buyuzdenmi bukadar asagida duruyorki?

Amin canim insallah. Pazartesi dr kontrolum inşallah unutmam soylemeyi cunku bebisimi gorunce tutulup kalıyorum. Herseyi unutuyorum sormayı

Benimde cumartesi gunu randevum var. Ilk dogum sezaryrn oldugu icin ikinciyi riske atip normal dusunemiyorum ama sezaryrn icin gun vermemesini istiycem gidince:) dogum basladigi zaman sezaryen olayim diyecegim bakalim kabul edecekmi

Evet sanirim buyuyo birden ama bukadar agri olabilecegini düşünemiyorum yani. Senindemi böyleydi sen birde bebek asagida 3cm falan var cikmasina demistin dimi canim. Acaba benmde mi oyleki buyuzdenmi bukadar asagida duruyorki?

evet mumkun.. ben cok agrı hıssetmem belki ağrı eşik degerlerımız farklıdır.. hiç adet sancısı çekmem mesela.. aslında epeyce agrı yasadım ama oğlum başaşağı durduğu için sanırım daha farklı bölgelere yayıldı agrım.. ama asagıda oldugu ıçın gebeliğin sancılı gececek demişti doktorumm canımmm..

Canım beklenen tarihe göre böyle ama bana doktorum diyo ki hep bu tarihe alıstırma kendini, daha erken de, geç de olabilir, 42'ye kadar yolu var diyoo :))

Ama dogurur dogurmaz yazacam direk hastane odasından sizlere...bu koca süreci beraber geçiriyoruz, sonu da paylaşcas elbette..Sonra da mayıs anneleri dogum kilolarını veriyor diye bir topic acalım ama hahaha

Arkadaşlar, benim başım dönüyor bugünlerde. tansiyonum genelde 10 - 6. normal yani. neden olabilir?
dün az kalsın araba çarpıyordu

Canım bu haftalarda baş dönmesi olur yazıyor kitapta, az önce okudum...demek ki normal, telaşlanma hemen :) tansiyonunu ölç gene ara ara, yükselirse dikkat etmek lazım

evet o topiğe benım kesınlıkle ıhtıyacım varrr

arkadaşlar 31 haftalık gebeyim ve çatı kemiklerim çok ağrıyor nerdeyse yürüyemiyorum benimle aynı sorunu yaşayan varmı? sizce normalmi? önümüzdeki 2 ay ne yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…