oldu oldu çok büyüdüler yaa.
aman canım 3 dikişin lafı mı olur? :)) Maşallah güzel atlatmışsın...Normal doğumda olabiliyor neticede...Yırtığa da normal diye bakmak, hee ama çok olmassa iyi olur demek daha rahatlatıcı geliyo bana..Ben kendime öyle diyorum en azından..HErkesin de anatomik yapısı bir değil, kiminde az oluyor, kiminde çok... Doğum yaklaştıkça heyecan da artıyor haliyle...hele ki ilk doğum olunca :) Kaç gebeyle doğuma girdim, ama kendi doğumu başka tabi insanın :)))
Kızım 1, 5 kilo olmuş sizceee nasılll
sana da merhaba canım
ama kelin merhemı olsa basına surer be anacım.. ben cok ısım buldum hıcbırını esım begenmıyor :/
bora
mert ali
uras
doruk
batu
atakan
kıvanç
efe mert
barlas
giray
böle gıdıyor..
bizimkinin adı "anonim, admin" falan .. bu tıp bırsey olacak herhaldeortada buluşamadık.. sen seç içinden :))
kurabiyeleri daha doğrusu gıda tarzı şeyleri son haftalara bırakabilirim ama böle çatallar bardaklar süsleniyor ya altın yastığı, bide böle ağaç gibi bişi yapılıyor onları diyorum magnetli ürünleri falan bir sürü şey var sepeti tepsisi vb. aklımda oturtamıyorum bi türlü
çok masraflı şeyler değil bence hepsi tülden ibaret örn. geçenlerde bi arkadaşımız pembe keçeden bebek arabası modeli kesmiş arkasınada tül yapıştırmış sanırım içine bebek şekeri yada naftalin sabun vb. koyacak çok masraf çıkardığını düşünmüyorum. ama emek istiyor o ayrı.
Canım bende sadece renkli çikolatalardan alacağım bi kilo yeter. Başka hastaneye gelenler için bişey yapmayacağım. Abartıya gerek yok. Hepsi masraf ve beziydi belki mamasıydı mendiliydi derken doğumdan sonrada çok paraya ihtiyacımız olacak. Olmazsada hiç bişey olmaz
baby shower gıbı bısey yapsam orada pasta borek corek yapsam.. ılla hastaneye sart mı kı? onlara harcayacagım parayla bebegıme bıse alırım.. yanı cımrı bırı degılımde bu tıp seyler sankı para tuzagı gıbı gelıo bana..
ama benım de aklıma soktunuz smdı.. dur bakalım :))
Nasilsiniz arkadaslar ? Uzun suredir yazmiyorum ama takip etmeye calisiyorum . 28+1 olduk biz bebegim 1100 gr 3 gundur lekelenmem var yatisim istendi erken dogum riskinden hastanelerde yer yok.dun aksamdan sabaha kadar hastanedeydim nst ye bagladilar cok sancim cikmadi ama muayenede cook ufak bi aciklik oldugunu gordu dr. Cok zor biseymis o muayenehala lekelenmeler dewam ediyo suan ewdeyim ve cok korkuyorm erken dogumdan dualarinizda beni unutmayin nolur
herkese hayırlı günler
bacımın bugün dr kontrolü vardı iyi geçmiş şükür kg sini, boyunu falan söylememiş ... herşey normal gelişimi gayet iyi demiş
yanlız bebeğin pozisyonu ters miş ama dr daha vakti var dönebilir demiş bakalım hayırlısı:26:
birde tekrar 1 ay snra için randevu vermiş artık 2 haftaya düşmesi gerekmiyor mu?? :44:
aramızda ilk kim doğuracak acaba.. ilk sayfadaki listeye bakılırsa
psikologanne
Anneyimyinehamileyim
moonserose1607
doadoa
dalokaysmom
bize yazın mutlaka olur mu? nasıl oldu? bız ne yapalım? unutmamamız gereken şey? yada aklınıza gelmedıgı ıcın pişman oldugunuz neler var..?
UNUTMAYIN BIZI YANI :)
Herkese merhaba
Kızlar yardım pleaseee:18::18::18:
İsim konusunda çok kararsısız malesef....
aylar süren araştırmalarımız ve tartışmalarımız sonucu iki isime indirebildik...
Aras veya bartu....
sizce hangisi, ben karar veremiyorum eşim de bi o kadar kararsız...
yalnız biz isimin yanına bir isim daha düşünüyoruz..birine karar verdik de ikincisi kalmış gibi
ee sizler ne diyosunuz iki isim kulağa hoş gelmesi de önemli tabi....
ağrı falan mı oluyoda yürüyemiosun yoksa yorulduğun için mi
bende ilk doğumumda kesiden çok korkuyordum ama hiç korktuğum gibi değilmiş sanırım uyuşturuluyor kesi yapılırken ama doğumdan sonra dikişler biraz uğraştırdı, bu ikinci doğumum olucak bundada kesi yapılırmı acaba ,tabi yırtılmasından iyiyidir kesi yapılması ama sonrasında sıkıntı yaşamamak için merak ediyorum
canım bu haftalarda bırden buyuyor bebek .. benım 28+.. , 29. hafta gıbı ınanılmaz sancım vardı buyumeden oturu..yavas hareket etmeye calıs.. ben egzersızle attım sancıyı.. açma germe yaptım.. cok ıyı gelıyor..
tavsıye ederım yapabılırsen
niye okadar aşşağıdaki ? bence bi doktora görün hamileliğin son haftalarında göbek aşşağıya iner benim bildiğim .. Allah kuzucuklarımızı korusun vaktinde saatinde sağlıkla gelmelerini nasip etsin ..
büyük bir olasılık gerek kalmaz çünkü bebek büyük olmadığı sürece çok nadir diğer doğumlarda gerek kalmıyor kesi ye.
Evet sanirim buyuyo birden ama bukadar agri olabilecegini düşünemiyorum yani. Senindemi böyleydi sen birde bebek asagida 3cm falan var cikmasina demistin dimi canim. Acaba benmde mi oyleki buyuzdenmi bukadar asagida duruyorki?
aramızda ilk kim doğuracak acaba.. ilk sayfadaki listeye bakılırsa
psikologanne
Anneyimyinehamileyim
moonserose1607
doadoa
dalokaysmom
bize yazın mutlaka olur mu? nasıl oldu? bız ne yapalım? unutmamamız gereken şey? yada aklınıza gelmedıgı ıcın pişman oldugunuz neler var..?
UNUTMAYIN BIZI YANI :)
Arkadaşlar, benim başım dönüyor bugünlerde. tansiyonum genelde 10 - 6. normal yani. neden olabilir?
dün az kalsın araba çarpıyordu
Canım beklenen tarihe göre böyle ama bana doktorum diyo ki hep bu tarihe alıstırma kendini, daha erken de, geç de olabilir, 42'ye kadar yolu var diyoo :))
Ama dogurur dogurmaz yazacam direk hastane odasından sizlere...bu koca süreci beraber geçiriyoruz, sonu da paylaşcas elbette..Sonra da mayıs anneleri dogum kilolarını veriyor diye bir topic acalım ama hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?