2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
günaydın canım.çok geçmiş olsun.bize diyonda keşke sen dikkat etseydin.zaten nefes sıkıntısı çekiyoz bu dönemde bide grip filan düşünemiyorum.

valla sorma bildiğin herkesi vicdan azabından öldürebilirim iş yerinde

bebek hazırlıgı olarak ben de hıcbısey yapmadım .. bıkac parca kıyafet aldım bebek arabası ve yatagı o kadar.. bısey de yapmıcam yanı.. cok abartıyoruz bence.. Allah askına ben abımın kıyafetlerıyle buyumus bı kız cocuguyum.. hıc odam olmadı.. hep korıdorda yerde ya da wc de ders calıstım (evımız cok ufaktı) salonda yattım cunku abım odasını paylasmazdı..

yanı bı sekılde buyuyosun.. hıcbıseyın eksıklıgını hıssederek buyumedım oldugu gıbı kabullenmeyı ogrettıler bana.. ınsallah ben de cocuguma ogretebılırım.. heves etmıyorum hıc öle seylere.. zaten annem cok heveslı oldugu ıcın ben bısey yapmıyorum :) o yapıo kafasına gore bıseyler.. :)

yavrumu daha once hıc hıssetmedıgım bı hisle seviyorum.. tuhaf bı sekılde bunun ona yetecegıne ınanıyorum.. hayallerım hep onunla zaman gecırmekle dolu.. hıc dusunmuyorum oymus buymus esyaymıs.. tek ıstedıgım aılesını sevmesı ve sayması.. baskaları "off keske bu aksam babam eve gec gelse de dızı seyredebılsek" derken benım cocugum "babam gelse de muhabbet etsek" desin.. bitek bunu istiyorum..

uzun oldu sanırım :)
ne atmışım içime arkadaş

ben dr. a gidince çok heyecanlanıyorm yaa. ama bugun kendimi tutacagım heyecanımı belli etmicem :)

hiç sorma o benim en büyük sorunum her dr gittiğimde tansiyonum sınırlarda çıkıyo geçen hafta gitmiştim aslında 1 ay görmedim diye oğlumu öyle heyecan yaptım ki dr bu hafta tansiyonunu ölç haftaya tekrar gel dedi sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum geçen hafta bize totosunu dönmüştü inşallah bu hafta yüzünü görürüz 1 ay beklemiştim inşallah sizin kız yüzünü dönüp annesine güzel güzel pozlar verir gülücükler atar

ay bende beklerken karnıma kraplar giriyor ntsde kalbim çıkacak gibi oluyor 20dk beklemek :)

ayyy sormayın bir de ben heyecandan wc ihtiyacım gelip duruyor dr. mesanemizin boş olması alzım diyor fakat ben zaten boş gidiyorum ama daha adımımı atmadan geliyor :) hastanede giriyorum wc ye tekrar. sonra dr yine diyor boş değil :)

hastanede ikramlar ve evde ikramlar konuşulmuş benim burda kimsem yok eşimin arkda gelirmi bilmiyorum tanışmadım bile 6 ay oldu ama :) annem babam kardeşim gelir zaten kızımda hiç bişey yapamadım içimde cok kaldı ne oda süslendi ne içecek ne yiyecek bişey aldılar odaya düşünün eşim cicek yaptırmış onu bile sokmadılar şimdi merakım var diyorum ama kimse gelmiyeceksede ne gerek var diyorum cok karışığım şeker hamurundan kurabiye yapacaktım hala düşünüyorum kapıyı süsletirim artık mevlütte en yakın akrabalar toplanıp geliriz diyolar o zamanda küçük hediyeler alıp dağıtırım heves felan kalmadı yani ne planlarım var ((

inşallah herşey gönlünce olur canım

Yuksek yastıkla hatta mumkunse oturur gıbı yatmaktan baska dogal cozum yok sanırım
Ciddi tıkanmalarda nefes açıcı fısfıslara izin veriyorlar, ama sanırım bunun ıcın astım olması gekıyor.

saol cnm, gerçekten korkunç bir his Allah kimseye vermesin. bir ara sigara içtiğimi dusununce hatta bazı hamilelerin içebildiğini dusununce daha da daraldım. zor gerçekten. 1-1.5 saat sonra nefesimi unutunca sakinleştim uyumaya gittim. sonunda biraz yuksek yastık bulup uyuyabildim dediğin gibi. nefes açııcılara gerek olmaz inşallah.

aslında bu ara sadece bağırarak iletişim kuruyoruz eşimin çok merhametsiz olduğunu düşünüyorum.

yaşasııınnnnnn kızcemi görüş günümüz geldi süslendik püslendik 13 de onu görecez :)

evet çok sık ağlıyorum yoksa çatlarım ama valla eşimle kanlı bıçaklıyız artık yanımda bile yatmıyor düşün yani.

bende hala bişey yapmadım nedendir bilinmez hiç hevesimde yok daha yıkanacaklar ütülenecekler de eksikler ortaya çıkacak.ne bileyim eşimin umrunda değil bende ilgilenmiyorum artık

kıyamam ya.canım benim yataklarınızı ayırmanız çok kötü olmuş.ne olursa olsun rica ediyorum ayrı yataklarda uyumayın.yoksa sıkıntılar öfkeler dahada büyüyo.en güzel geçirmemiz gerken günleri böyle stresli ağlayarak üzülerek geçirmek çok kötü bişey.ve bildiğim kadarıyla öyle büyük sorunlarda yok aranızda.sadece hep hırçınsınız iletişimlerinzde.daha sakin olmaya çalış.bırak kendisi bağırdığıyla kızdığıyla kalsın.sen kendini üzme ve cvp verme.ayrıca eşin umursamıyo diye sende bebeğine duyduğun heycanını ertelemen hata olur bence.heleki tüp bebek.ne zorluklarla olmuş.kıymetini bilmek lazım.benim9 ay olmadı.ölecektim meraktan.her karnıma baktığımda ALLAHIM sana bin şükür diyorum ve onu üzecek hiçbişey yapmıyorum.bazen hormonlardan dolayı içim daralır ağlarım aklıma bebeğim gelir hemen durur kızarım kendime.ne yapıyorum ben.hamile kalayımda ağrıdan sızıdan duramayayım derdim.şimdi çok şükür benimle kuzum.ağlamakta neyin nesi.siler gözyaşımı dua ederek rahatlarım.ne olur sende artık üzme bebeğini.hem büyük oğlunu düşün onada yazık.evde huzur olmayınca garibim nasılda etkileniyordur.unutma sevgi ve saygıyı çocuklarımız ilk biz ailelirnden öğreniyor.lütfen bol bol dua oku ve sabırlı olmaya çalış.

yahu hemen ne bıraktın kendını! bı kendıne gel aaa!
ne olmus yanı bagırıstıysanız.. olur ole seyler. beklentı ıcıne gırme. gırınce daha cok kırılıyosun ıster ıstemez.. her yaptıgı batıyor..

eğer yapabılırım dıyorsan alıp karsına konusmayı dene duzgunce sakince AĞLAMADAN sakin bir ses tonuyla..
ben senden su davranısları beklıyorum hayatım egerkı yapamayacaksan tam aksını de yapma lutfen.. cunku bu hareketlerın benı fazlasıyla kırıyor.. uzuluyorum.. sana karsı nefret duyamam senı cok sevıyorum (öyle hıssetmesen bıle bunu dıle getırdıgınde aslında oyle hıssettıgını anlıyorsun) ve senı bu kadar sevdıgım ıcın de bu sevgıyı paylasmak ıstıyorum fakat öfke nobetlerımız yuzunden basarılı olamıyorum.. bana yardımcı ol bu konuda..

gibi... bişeyler soyle..

senı tenkıt ederse de ; tamam öyleyse bana bagırarak kendımı duzeltmem ıcın yardımcı olmuyorsun.. benım duzelmemı ıstıyorsan nasıl olmalıyım onu soyle duzelt benı.. hayat arkadasları kımı zaman bunun ıcın vardır..

gibi bişeyler de işte..

en azından sen adımını atmıs olursun..

yatagını ayırdıysa o da kırılmıştır.. emin ol.. erkekler bellı etmez ama onlarda bızım gıbı hıssederler..

ben bunları uyguladım .. şimdi ne kadar kavga edersek edelım ben bılıyorumki brbirimizi çok seviyoruz.. eşim de biliyor ki küs oldugumuz zamanlarda en ufak lafıyla uzatmadan gülücem konuşçam.. o yuzden arayı yapmaktanda kaçınmıyor karşılıgını olumlu bı sekılde alacagını bılıyor cunku.. korkmuyor terslenmekten.

sen bılırsın canım yaa. cok bılıyo gıbı konusmakta ıstemıyorum ama bız boşanmak uzereydık .. hergun bagırıs cagırıs... cok kotuydu .. inanamıyorum hala nasıl bu hale gelebıldık ..

ister yap ıster yapma dedıklerımı .. ama kendıne de zarar verme BUL BIR YOLUNU!!!

üzüldüm canım ama bence umrundadır eşinin öyle düşünmemeye çalış. odaları da ayırmayın iletişimini iyice koparmayın bence. senin onun desteğine ihtiyacın var, açıkca söyle anlamazsa ne ala.

sıkma canını mevlutte yaparsın cokta dert degıl boyle seyler..vallahi bak :)

Ben De sabah kızımı sevdim biraz sağ tarafına yatınca iteklemeye başlıyor. Sağa yatıyordum tabi bi ittiriyor sanki dışarı çıkacak. Elimi koydum çok sertti tabi. Sanırım ayağıydı çünkü küçük bi yer sertti bayağı sevdim çok hoşuma gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…