ben dr. a gidince çok heyecanlanıyorm yaa. ama bugun kendimi tutacagım heyecanımı belli etmicem :)ay ne güzel bizimde yarın bakalım büyümüş mü paşam benim :) bakalım ne kadar olmuş prenses kilosu boyu
günaydın kızlar
geçmiş olsun canım ben de aynı durumdayım boğazım çok acıyor. iş yerinde de kimse gözünün yaşına bakmıyor. şu gün bir bitseydi...
ben dr. a gidince çok heyecanlanıyorm yaa. ama bugun kendimi tutacagım heyecanımı belli etmicem :)
günaydın canım.çok geçmiş olsun.bize diyonda keşke sen dikkat etseydin.zaten nefes sıkıntısı çekiyoz bu dönemde bide grip filan düşünemiyorum.
günaydın günaydın....
bakıyomda herkes az çok tamamladı bebek hazırlıklarını.kıskançlıktan ölebilirim.ben elbiselerini almanın dışında hiçbirşey yapmadım.haftaya son çalışmam.izne ayrılmayı bekledim hep.hatamı yaptım acaba:44:hangi oda takımı olduğuna karar verdik aslında ama odasını boyatacaz perdesini dikecez evi komple temizleyecem.ama hep son aya kaldı.çok mu zorlanırım?ayyy düşündükçe sıkıntı bastı.1hafta daha sabredeyim.sonra artık herşeyi yoluna koyacaz inş
ben dr. a gidince çok heyecanlanıyorm yaa. ama bugun kendimi tutacagım heyecanımı belli etmicem :)
ay bende beklerken karnıma kraplar giriyor ntsde kalbim çıkacak gibi oluyor 20dk beklemek :)
hiç sorma o benim en büyük sorunum her dr gittiğimde tansiyonum sınırlarda çıkıyo geçen hafta gitmiştim aslında 1 ay görmedim diye oğlumu öyle heyecan yaptım ki dr bu hafta tansiyonunu ölç haftaya tekrar gel dedi sakin olmaya çalışıyorum ama yapamıyorum geçen hafta bize totosunu dönmüştü inşallah bu hafta yüzünü görürüz 1 ay beklemiştim inşallah sizin kız yüzünü dönüp annesine güzel güzel pozlar verir gülücükler atar
valla sorma bildiğin herkesi vicdan azabından öldürebilirim iş yerinde
bebek hazırlıgı olarak ben de hıcbısey yapmadım .. bıkac parca kıyafet aldım bebek arabası ve yatagı o kadar.. bısey de yapmıcam yanı.. cok abartıyoruz bence.. Allah askına ben abımın kıyafetlerıyle buyumus bı kız cocuguyum.. hıc odam olmadı.. hep korıdorda yerde ya da wc de ders calıstım (evımız cok ufaktı) salonda yattım cunku abım odasını paylasmazdı..
yanı bı sekılde buyuyosun.. hıcbıseyın eksıklıgını hıssederek buyumedım oldugu gıbı kabullenmeyı ogrettıler bana.. ınsallah ben de cocuguma ogretebılırım.. heves etmıyorum hıc öle seylere.. zaten annem cok heveslı oldugu ıcın ben bısey yapmıyorum :) o yapıo kafasına gore bıseyler.. :)
yavrumu daha once hıc hıssetmedıgım bı hisle seviyorum.. tuhaf bı sekılde bunun ona yetecegıne ınanıyorum.. hayallerım hep onunla zaman gecırmekle dolu.. hıc dusunmuyorum oymus buymus esyaymıs.. tek ıstedıgım aılesını sevmesı ve sayması.. baskaları "off keske bu aksam babam eve gec gelse de dızı seyredebılsek" derken benım cocugum "babam gelse de muhabbet etsek" desin.. bitek bunu istiyorum..
uzun oldu sanırım :)
ne atmışım içime arkadaş
Yuksek yastıkla hatta mumkunse oturur gıbı yatmaktan baska dogal cozum yok sanırım
Ciddi tıkanmalarda nefes açıcı fısfıslara izin veriyorlar, ama sanırım bunun ıcın astım olması gekıyor.
sanki sen değil de bebeğin ruyayı gormus gıbı..kimbilir nasıl bır psıkolojıde suan :) Allah hayra çıkarsın.
biz de kapışıyoruz ya son zamanlarda saçma sapan sebeplerden..
dün abim aradı mesela.. sıkışıksanız para vereyım dedı.. bende yok abı ıstemem, tamam bebek ıcın cok harcama yaptık ama gerek yok sağol dedim..
ne var bunda?
neymiş: neden "çok harcama yaptık ama" cumlesını kurmusum... sankı para ıstıyomus gıbı olmusum.. bilmemne..
zaten konusmanın yarısında gırdı ıcerı.. hıcbısey anladıgı yok .. boşuna arıza cıkardı..
e ama ben çirkefimdir.. sıkıntı yok . ben de stresımı atmıs oldum.. konustum bıtbıt yaptım :))
sustum bı muddet ..
sonra laf attı duzeldık :)
onu duyarsızlık olarak dusunme.. belki de iletişim şekli budur.. :)
Gecmis olsun canim.izne cikmanada az kaldi esini dusunme bi oyle bi boyle olmamiz normal.sabaha kadar aglamak sadece sana ve ogluna zarar.erkekler arkasini donup uyuyor.guclu ol ki ustune fazla gelmesin
gunaydin gecmis olsun.lutfen bi seyler yedikten sonra yut
Gecmis olsun aa herkes hasta.guzell bi kahvalti yap insallah biraz kendini iyi hissedersin.asidan sonra da bu gun baska is yapma tembellik yap nasil olsa evdesin
yaşasııınnnnnn kızcemi görüş günümüz geldisüslendik püslendik 13 de onu görecez :)
çok geçmiş olsun canım.dikkatli ol sık sık yürüyüş yap.hamilelikte tansiyon kolesterol ALLAH yardımcın olsun
tabi tansiyonda etkili ama kan değerlerimiz çok düştüğü için kendimizi hep halsiz bitkin bulantılı hissedebiliriz.kendimden biliyorum.tuzlu ayran iç çok kötü olduğunda ve ayaklarını havaya dik.
benim hastanede 450 alıyo ama malesef istanbulda değilim.
günaydın canım.eşlerde bizimle birlikte zorlu bi süreç geçiriyolar.sık sık ağlıyorsun.inan çok üzülüyorum.bak herşey geçiyo düzeliyo sen ağladığın ve üzüldüğünle kalıyorsun.biraz umursamaz olmayı denesen
günaydın canım.çok geçmiş olsun.bize diyonda keşke sen dikkat etseydin.zaten nefes sıkıntısı çekiyoz bu dönemde bide grip filan düşünemiyorum.
çok çok geçmiş olsun.ALLAH yardımcın olsun canım
günaydın günaydın....
bakıyomda herkes az çok tamamladı bebek hazırlıklarını.kıskançlıktan ölebilirim.ben elbiselerini almanın dışında hiçbirşey yapmadım.haftaya son çalışmam.izne ayrılmayı bekledim hep.hatamı yaptım acaba:44:hangi oda takımı olduğuna karar verdik aslında ama odasını boyatacaz perdesini dikecez evi komple temizleyecem.ama hep son aya kaldı.çok mu zorlanırım?ayyy düşündükçe sıkıntı bastı.1hafta daha sabredeyim.sonra artık herşeyi yoluna koyacaz inş
Napicaz dayanicaz arkadaşım . Ben zor zamanlarimda cocuk sahibi olamayan insanlari dusunuyorum offf bile dememiz lazim aslinda ama tabi bazen bir yere kadar dayaniyor insan :/
aslında bu ara sadece bağırarak iletişim kuruyoruz eşimin çok merhametsiz olduğunu düşünüyorum.
evet çok sık ağlıyorum yoksa çatlarım ama valla eşimle kanlı bıçaklıyız artık yanımda bile yatmıyor düşün yani.
bende hala bişey yapmadım nedendir bilinmez hiç hevesimde yok daha yıkanacaklar ütülenecekler de eksikler ortaya çıkacak.ne bileyim eşimin umrunda değil bende ilgilenmiyorum artık
aslında bu ara sadece bağırarak iletişim kuruyoruz eşimin çok merhametsiz olduğunu düşünüyorum.
evet çok sık ağlıyorum yoksa çatlarım ama valla eşimle kanlı bıçaklıyız artık yanımda bile yatmıyor düşün yani.
bende hala bişey yapmadım nedendir bilinmez hiç hevesimde yok daha yıkanacaklar ütülenecekler de eksikler ortaya çıkacak.ne bileyim eşimin umrunda değil bende ilgilenmiyorum artık
hastanede ikramlar ve evde ikramlar konuşulmuş benim burda kimsem yok eşimin arkda gelirmi bilmiyorum tanışmadım bile 6 ay oldu ama :) annem babam kardeşim gelir zaten kızımda hiç bişey yapamadım içimde cok kaldı ne oda süslendi ne içecek ne yiyecek bişey aldılar odaya düşünün eşim cicek yaptırmış onu bile sokmadılar şimdi merakım var diyorum ama kimse gelmiyeceksede ne gerek var diyorum cok karışığım şeker hamurundan kurabiye yapacaktım hala düşünüyorum kapıyı süsletirim artık mevlütte en yakın akrabalar toplanıp geliriz diyolar o zamanda küçük hediyeler alıp dağıtırım heves felan kalmadı yani ne planlarım var((
inşallah herşey gönlünce olur canım
katılıyorum canım, Allah kazasız belasız kavuşmamızı naip etsin,inşallah.
kızlar sanırım bol tekmeli bir gün bekliyoru beni.. benimki acayip sert burmaya başladı daha sabahtan
bu gece ilk defa kaburgalarım da ağrı hissettim ve şuanda hareketler midemde. inşallah dönmüştür kuzumda ayakları yukarıdan vuruyodur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?