- 5 Şubat 2013
- 1.222
- 279
- 103
- 34
dondurucuya poğaca börek atma fikrine bayıldım ben bunu uygularım canımBenimde akıntım aşırı oluyor banada dr ftil verdi kullanmazsam suyumda azalma olabileceğini söyledi akıntıyı azaltmak içinmiş. maşşallah 1.5 kg olmuş demek miniğin az kaldı kızlar benim küçüğümde 1160 gr mış 4 gün oldu gideli
off şimdi kaynanam geldi,haftaya bana misafir gelcekmiş,şimdiye kadar evime gelmediler,en kötü zamanda evime geliyorlar birde yanlarında başka misafirde getiriyorlar,delircem sonunda,ne kadar anlayışsız insanlar var of ya,kendileri geliyor ok birde başkalarını topluyorlar onuda çagırcaz bunuda çagırcaz diye,kendilerinede misafir gelince çocuk hesabı yapıyorlar şu kadar çocuk oluyor bu kadar çocuk oluyor diye kabul etmiyorlar
yaa aynı bende kıskançlık krizlerine giriyorum hazırlıklarını bitirmiş anneleri görünceben kıyafetlerin anca 5 te 1ini almışımdır bide internetten bi park yatak aldım okadar başkada hiç bişeyim yok kv umreye gidiyolar yarın gece onların gelmesini beklicez ne yazıkki 10 gün sonra burdalar ayy ozaman neler alıcam ben kızıma
senin yatacak yatağı var enaznından bizde o da yok.içimden hep böyle geçiyo ben mart ayını temizlik ve hazırlıkla geçirecem ve nisan ortalarında bebeğime kavuşacam.nasip artık hayırlısı
kaynananı yakalarsam
Merhaba güzel annişler,
Daha kızımın yatağını almadık. Kaynanamla kaldığımız için oda yapamıyoruz odamıza beşik koyacağız. İki yıl sonra ayrı eve çıkma ihtimalimiz var. Oda zaten küçük hemde çok tıkış tıkış o yüzden ikeadaki şu yatağı düşünüyorum.
Eki Görüntüle 999905
sizce mantıklı bir alışverişmi olur? kararsız kaldım da. Kullanışlı olur mu?
kızlar herkes aynı dertten muzdarip sanırım. erkekler bu dönemde malesef daha çok depresyoına giriyor. allah sonumuzu hayır etsin diyorum.
off şimdi kaynanam geldi,haftaya bana misafir gelcekmiş,şimdiye kadar evime gelmediler,en kötü zamanda evime geliyorlar birde yanlarında başka misafirde getiriyorlar,delircem sonunda,ne kadar anlayışsız insanlar var of ya,kendileri geliyor ok birde başkalarını topluyorlar onuda çagırcaz bunuda çagırcaz diye,kendilerinede misafir gelince çocuk hesabı yapıyorlar şu kadar çocuk oluyor bu kadar çocuk oluyor diye kabul etmiyorlar
güldürdün beni Allahda seni güldürsünkaynanamında suçu yokki burda cnm,napsın kadını aramışlar sibele gelcez oturmaya evini görmedik demişler,oda birşey diyememiş,benide arasalar mecbur kabul ederdim ama onların düşünmesi lazım,2 yıl olcak nerdeyse evleneli bari bebek olunca gelselerdi durdular durdular tam kendimi kötü hissettigim zamanda geliyorlar maalesef,geçenlerde yine böyle misafir agırladım akşam onlar gidincede sancıdan kıvrandım,ben mayısı beklemeden dogururum bu gidişle :18:
Ben iyi değilim okadar. Misafir kabul edemem şuan deseydin ya canım. Ya da akşam kocana söyle o söylesin annesine. Bence kabul etme bişey olur vicdan azabını sen çekersin kaynanana bişey olmaz. Kimlerin oğlu olacaktı. Ah sizi gidi kaynanalar ve kaynana adayları :)
e canım uygun bi dille kaynanana anlatsan belki seni anlamış olur.ondan rahatsızlık duyuyormuş gibi değilde hani sen yabancı değilsin yanlış anlama deyip başlarsan söze belki o da seni anlar ve gelmek isteyenlere doğumda birlikte gideriz der
kabul etsem bir dert etmesem ayrı bir dert valla,keşke insanlar biraz anlayışlı olsalar,1 2 hafta önce eşimin halasının kızı sivastan gezmeye gelmişti,bende ayıp olmasın diye bir akşam çaya çagırmıştım,o günde eşi gelip alcakmış kadını,bende akşam çaya çagırmış olsamda kek kurabiye falan birşeyler hazırlıyordum tel çaldı baktım kaynanam çayı koy biz geliyoruz dedi,saat 4,misafirleri almış eminönüne gezdirmeye götürmüş acıkmışlar dışardada birşey yememişler,ben aakşam çaya çagırdım diye bana getirdi misafirleri,elim ayagıma dolaştı resmen fırında pişenler,pişmeyi bekleyenler,mutfak dagınık,onlar gelene kadar 2 3 çeşit daha birşeyler yaptım,eşimde geldi o ara saolsun oda yardımcı oldu,kaynanam geldi misafirlerden önce,hani ne hazırladın diyor,ben 5 çayınamı çagırdım akşam çaya çagırmıştım dedim,kadının kocası gelip alcak bende buraya çagırdım diyor,eşimi zor sakinleştirdim birşey deme annene diye,kurduk masayı geldiler karınlarını doyurdular,kadının eşi geldi masa ortada kaldı gittiler,kaynanamda saolsun onlarla çıktı yardım edimde toplayalım demedi,mutfak zaten savaş çıkmış gibiydi,yine herzamanki gibi eşimden fayda oldu beraber topladık ama ayaklarımın üstüne basamaz hale geldim,yine aynısı olcak biliyorum
Hata etme dost tavsiyesi arkadasım... Sana acımayana acıma.
Ben iyi değilim okadar. Misafir kabul edemem şuan deseydin ya canım. Ya da akşam kocana söyle o söylesin annesine. Bence kabul etme bişey olur vicdan azabını sen çekersin kaynanana bişey olmaz. Kimlerin oğlu olacaktı. Ah sizi gidi kaynanalar ve kaynana adayları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?