- 7 Ağustos 2013
- 1.010
- 838
- 123
Hayırlı günler anneler. Öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür ederim. Eve geldim. Zor bir gece geçirdim ama şimdi daha iyiyim. Normalde hamile değilken de düşürürdüm taşı ama hamileyken daha zormuş. Önceden anlardım taş düşürdüğümü ama hamilelikten kaynaklansa gerek bu sefer değişik bi ağrıyla başladı. Allah yardımcımız olsun. Diğer rahatsız olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun. Bu arada çalışan annelere Allah kolaylık versin. Benim evde zor geçiyor sizler bir de işde geçiriyorsunuz.
çok geçmiş olsun..
Kızlar, bi çoğumuz Mayıs tarihliyiz ama Nisan'da dogum yapanlar cok olur..mesela ben Mayıs'ı görebileceğimi pek sanmıyorum :))Nisan 15 gorsem ikizlerle zaten 36 haftalık oluyorum heralde sevincimden havalara uçarım..bu topigin ilk dogum yapanlarından biri ben olurum heralde..allah hepimize zamanlı vakitli saglıklı doğumlar nasip etsin..dua edin de Nisan'da doğurayım daha erken olmasın ins..
Canım ben gaziantep de oturuyorum.
Kızlar, bi çoğumuz Mayıs tarihliyiz ama Nisan'da dogum yapanlar cok olur..mesela ben Mayıs'ı görebileceğimi pek sanmıyorum :))Nisan 15 gorsem ikizlerle zaten 36 haftalık oluyorum heralde sevincimden havalara uçarım..bu topigin ilk dogum yapanlarından biri ben olurum heralde..allah hepimize zamanlı vakitli saglıklı doğumlar nasip etsin..dua edin de Nisan'da doğurayım daha erken olmasın ins..
Hayırlı günler anneler. Öncelikle geçmiş olsun dileklerinde bulunanlara teşekkür ederim. Eve geldim. Zor bir gece geçirdim ama şimdi daha iyiyim. Normalde hamile değilken de düşürürdüm taşı ama hamileyken daha zormuş. Önceden anlardım taş düşürdüğümü ama hamilelikten kaynaklansa gerek bu sefer değişik bi ağrıyla başladı. Allah yardımcımız olsun. Diğer rahatsız olan arkadaşlara da çok geçmiş olsun. Bu arada çalışan annelere Allah kolaylık versin. Benim evde zor geçiyor sizler bir de işde geçiriyorsunuz.
slm lar bende seyrantepe tokide 4 sene oturdum şimdi bursadayım.çok alışmışım oralara
canım benim çok geçmiş olsun bi arkadaşta yazmış zaten yoğur suyu iç diye bende onu sölicektim iyi geldiğini bende duymuştum özelliklede yoğurdu kendi yapma imkanın varsa onların suyu daha çok oluyo hayırlısıyla atlat inşallah
Slm canım. Ben de beykent deyim 9 ay oldu buraya taşınalı. Normalde osmaniyeliyim. Oradan geldim. Tayin falan mı bursaya.
Çok sağol canım evet bir iki kişi daha söyledi. Annem geldi bugün memleketten süt getirmiş onu mayalayıp yarın deneyecem inşallah.
Canım 12 Mayıs benim tarihim dedigim gibi 14 Nisan'da 36 bitiyo 29 Nisan'da 38 bitiyo ki 38 o gören ikiz hamile arkadasımız yok sayılır..benim kuzumun biri pozisyon olarak ters su an eger donerse normal dogum deneyecez ins..yoksa maalesef sezeryan..ki ben normal yapmayı cok istiyorum ins kızım doguma kadar döner..Canım normalde mayısın kaçına denk geliyordu. Telefondan giriyorum ondan göremiyorum. Bide senin büyük ihtimalle sezaryan dimi. Doktorun tarih vermedimi
:) canım bende Nisan diyorum cunku benim Mayıs'ı görmem bi ilk olur kk de:) 36 haftayı göreyim diye dua ediyorum kuzularım için..canım o duygu bende de var nedense hep nisanın son haftası diye geçiyo içimden bide doğum ne zaman diyenlere de ben nisanın son haftası diyorum :) ilginç ama o günlere odakladım kendimi bide herkez erkek çocuk 9 ay 10 günü dolduruyo kızlar 9 ayı bile doldurmuyo diyolar ya onun etkisindeyim sanırım :)
Evet canım orasıyla burası arasında çok fark vardır. Evler suriyelilerden dolayı çok pahalı artık güç yetmiyor inanki.o yüzden merkezde bütçemize göre ev bulamadık.Bende burayı çok sevdim. Zaten memlekete de yakın. Ondan dolayı da iyi oluyor.:)yıllarca tayin dolayısıyla bir çok şehir gezdik.şimdi malulen emeklilikten dolayı eşimin memleketi olan bursaya yerleştik.gezdiğim yerlerden en çok antep i bırakmak zor geldi.ordaki arkadaşlıklarım başkaydı buralarada zamanla alışılacak tabiiki ama ekonomik yaşam orda daha iyiydi.burda yaşam çok pahalı...çarşı pazar ev fiyatları eğitim sağlık vs.gerçi suriyelilerden dolayı anteptede çok değişiklikler olduğunu duyuyorum hala orda ikamet etmekte olan arkadaşlarımdan.
sağlık burda çok pahalı hastaneler yetersiz mecbur özele yöneliyoruz muayene fiyatları en ucuzu 50-60 arası tahliller 20 den başlıyor .halbukii antepte böle değildi bi çok arkadaşım hatem primier sanko gibi hastanelerde 400 500 arası herşey dahil fiyatlarla doğumlarını gerçekleştirdiler.sankoda çocuk doktorumuz vardı 20 tl uzman 25 tl prof fiyatırdı emara 20 tl verirdim.burda ise fiyatlar faiş...anlamaıyorum ordakiler doktorda burdakiler ne.istanbulda anadolu hastanesine muayene oldum emeklilerden 10 tl alıyoruz dediler dondum kaldım.:))
burda sağlık çokkk pahalı çokkkk
Evet canım bir hafta yanımda kalacak. Onlarda korktu iki gündür sancılanınca. Bizde erken doğum çok annem teyzem kuzenlerim hep erken doğum yaptılar annemlerde korktular bende öyle olurum diye. Şimdi uzanıyorum. Bol bol dinlrnecem. Zaten gece uykularım yok artık. Bari gündüzleri dinlenirim.ooh süpermiş hem annem yardımcı da olur sende rahat rahat dinlenirsin
Canım 12 Mayıs benim tarihim dedigim gibi 14 Nisan'da 36 bitiyo 29 Nisan'da 38 bitiyo ki 38 o gören ikiz hamile arkadasımız yok sayılır..benim kuzumun biri pozisyon olarak ters su an eger donerse normal dogum deneyecez ins..yoksa maalesef sezeryan..ki ben normal yapmayı cok istiyorum ins kızım doguma kadar döner..
Hımm anladım canım. İnşallah. Allah gönlüne göre versin. Bende büyük ihtimal misan olur doktor 23 nisandan sonra okabilir dedi. Zaten en son tarihte 2 mayıs.
Herkese mutlu haftasonlari benim ev bu aksam 20 kisi gorecek:)) esimin dogumgunu kayinvalidemler geldi ankaradan burdaki akrabalari kendi ailemi falanda cagirdim hep birlikte olucaz. Simdiden dusundukce yoruluyorum:)) evdeyim bugun ise gitmedim temizlik yapıyorum. Kizlar bi ev supurdum tutuldum kaldim vallahi. Napcaz biz böyle. Birdeeee kizimin dolabini yerlestirdim nihayet. Herseyini yikadim utuledim dolabina koydum bir ara resinlerini cekip aticam buraya. Hepinizi opuyoruz simdi toz alcaz kizimla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?