2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Cok uzucu.bende korkuyorum.ve hic kimseden duymadim.acaba bebegin dogum raporunda kacinci haftada dunyaya geldigi yaziyor mu?

saglik ocagi faktorunu unutmustum.iyi oldu hatirlattigin canim.kizma bana ama.bu zor calisma sartlarindan son zamanlarimda en az hasarla kurtulurum diye dusunuyorum
Dr.ile henuz konusmadik.bende vereceginden pek umutlu degilim acikcasi.

kızlar benim ilk hamileliğimde hiç çatlağım olmamıdı diye sevinirken 37 haftadan sonra bir çatladı o çatlayış.bundada hiç problem etmiyorum artık..tek problem bağırsakların çalışmaması bence öncekindede şimdikindede aynı sıkıntı zorlanıyorum..
hangi HASTANE VE DOKTORLAR PAYLAŞALIM...

Arkadaslar bugun evkur da deco bianca markasinin bebek nevresim ve havlu setine baktim.cokkaliteli ve guzel buldum.12 parca icindekiler;
Yenidogan havlu
bornoz
canta
onluk
kundak
kirlent
yastik
nevresim
yorgan
yatak koruyucu
carsaf
kese
Fiyati pesin 210 tl, taksitlu 235 tl.
resim ekleyemedim.deco bianca 12 parca bebek seti diye cikiyor nette.
fiyati nasil.bana yardimci olurmusunuz rica etsem,
kalitesi son derece diyecek yok,

o sırt ağrısı benide öldürücek ne gece uyutuyo ne gündüz ağrıdan durabiliyorum ne yapcam hiç bilmiyorum

bana biraz pahalı gibi geldi ama kaliteside çok iyi diyosan sen bilirsin

selam kızlar, 1 haftadır netim yoktu takip edemedim,
bebek aspirini kullanan arkadaşlar niye kullanıyorsunuz, bende kullanıyorum ama kanı sulandırsın diye, siz ne çin kullanıyorsunuz?

geçen hafta doktora gittim suyum sınırda imiş 3 litre su içiceksin dedi.

birde,

günde 1 tane yumurta beyazı 1 avuç fındık ve 2 tane ceviz ihmal etme dedi.

balık yağı hapıda içiyorum siz içiormusunuz kızlar.

ben çok ilaç kullanıyorum sanırım

decavit, ferrum, aspirin, balık hapı, devit 3

düşük tehliken var demişti önceki doktor belki hatırlarsınız, 2 gün çok moralimi bozdu başka bir hastaneye gittim herşeyn yolunda olduğunu söyledi.
sizede can sıkıcı şeyler söylerlerse hemen doktor değiştirin kızlar, moralinizi bozmayın....

Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.

teşekkürler canım. ah bi bilsem. ama hamileyken daha zormuş.

çok sağol canım inşallah yaa. geçsin artık çekilmiyor çünkü

tamam canım yazarım inşallah. sana da çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin.

canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. allah korur inşallah. kalkma bol bol dinlen. hiçbirşeyi de kafana takma. herşey yoluna girer senin ve bebeğinin sağlığı hepsinden önemli. gerçi sıkma demek kolay ama ne yapalım başka teselli de gelmiyor aklıma. dualarım senin ve bebeğinle.

slm canım. benim belimden kasıklarıma vuran bi sancı vardı. ilk başlarda çok korktum bebeğe birşey olacak diye. idrar yaparken bu sancı daha da artıyor. iki gün bekledim üçüncü gün dayanamadım acile gittim orada testler yapıldı öyle çıktı ortaya. sana da çok geçmiş olsun dikkat et.

Allah yardımcın olsun, sakin huzurlu ortamlara ihtyaç var, kimsenin umrunda olmuyor bazen. İnsallah zamanını bekler yavrular.

Rabbim ikinizi birden korusun. Gonlune gore saglikla dunyaya getirirsin inşallah. Peki stres mi tetikledi su azalmasini? Yoksa baska etkenlerde var mi?

çok geçmiş olsun canım inş dinlenmekle iyi olursun bebeğinde hayırlı bi ekilde zamanın da gelir kendini daraltma dualarımız senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…