Cok uzucu.bende korkuyorum.ve hic kimseden duymadim.acaba bebegin dogum raporunda kacinci haftada dunyaya geldigi yaziyor mu?canım benım bı arkadasım aynısını yapmak ıstedı.. ama kurum sonradan farkına vardı ve sorun oldu.. dogum ıznınden 2 hafta kesıldı.. fazladan calıstıgıyla kaldı..
kaldıkı sen acaba 40. haftana kadar calısabılecekmısın bakalım...ben gecen hafta "keske 40. haftaya kadar calısmama ızın verılse" dıyodum , bu hafta acaba 32 de cıksam mı dıyorum.. artık son zamanlar ve hıc bellı olmuyor 1 gunun 1 gununu tutmuyor..
yıne de sen bılırsın tabı..
canım benım bı arkadasım aynısını yapmak ıstedı.. ama kurum sonradan farkına vardı ve sorun oldu.. dogum ıznınden 2 hafta kesıldı.. fazladan calıstıgıyla kaldı..
kaldıkı sen acaba 40. haftana kadar calısabılecekmısın bakalım...ben gecen hafta "keske 40. haftaya kadar calısmama ızın verılse" dıyodum , bu hafta acaba 32 de cıksam mı dıyorum.. artık son zamanlar ve hıc bellı olmuyor 1 gunun 1 gununu tutmuyor..
yıne de sen bılırsın tabı..
saglik ocagi faktorunu unutmustum.iyi oldu hatirlattigin canim.kizma bana ama.bu zor calisma sartlarindan son zamanlarimda en az hasarla kurtulurum diye dusunuyorumBence doktor yapmaz böyle bişeyi. Sağlık ocağında bilgilerini alıyorlar bu sağlık bakanlığına gidiyor takiplerini yapıyorlar belki doktorunda bildiriyor. Bunu etik olarak çalışan hiçbir doktor yapmaz canım ve bunu istediğin için sana kızabilir bile. Ben doktor olsam kızardım.
kızlar ben geceleri uyuyamıyorumsırtım öyle ağrıyor ki sanki arkadan biri bıçak saplıyor gecenin bir yarısı uyanıyorum ağrıdan öyle yorgun hissediyorum kendimi yataktan yorgun kalkıyorum. Oğlum hep sağ taraftaydı dün de sol tarafa geçti galiba orada hareket ediyor anlamadım sanki döndü size de böyle şeyler oluyor mu?
Arkadaslar bugun evkur da deco bianca markasinin bebek nevresim ve havlu setine baktim.cokkaliteli ve guzel buldum.12 parca icindekiler;
Yenidogan havlu
bornoz
canta
onluk
kundak
kirlent
yastik
nevresim
yorgan
yatak koruyucu
carsaf
kese
Fiyati pesin 210 tl, taksitlu 235 tl.
resim ekleyemedim.deco bianca 12 parca bebek seti diye cikiyor nette.
fiyati nasil.bana yardimci olurmusunuz rica etsem,
kalitesi son derece diyecek yok,
cnm bendede son 1 haftadır arada bir sanki adet olcakmışım gibi sancı oluyor,korkuyorum bende
Günaydınlar, ne kadar çok taş ve kum döken hamilemiz var. Nilfa da vardı... Bu kadar acılı, sıkıntılı bir rahatsızlığın hamileliği bulması nasıl da kötü bir tesadüf, acaba hamilelik olan taşın düşmesini mi tetikliyor nedir? Çok geçmiş olsun arkadaşlar, Allah yardımcınız olsun gerçekten. Bizleri haberdar edin, dualarım sizinle...
çok çok geçmiş olsun
çok geçmişş olsunnn canımmm inş... şimdi daha iyiisnnn gebelikte bende sık sık duyuyorum böbrek rahatsızlıklarıı taş dökmeyiiihamilelikte hormonlarr ve dolaşım sistemii farklı çalıştığından vücudumuzz daa değişiklik gösterio hemenn ama sıkma canını dinlenn bolbol su iççç hemen düzelirrr inşallahhh
en son salı günü gittim. her şey yolunda dedi doktorum. cuma da göz doktoruna gittim. göz damarlarımda ödem oluşmuş. durumun vahim dedi. retina uzmanına yönlendirdi. üniversite hastanesine gideceğim pazartesi günü. kalıcı olacak diye korkuyorum. gerçekten görmem çok bozuldu. hayatımda ilk defa görme sorunu yaşıyorum hem de birden bire oldu. :111:
kaburgam batıyor. özellikle sol göğsümün altı çok batıyor. sırt bel ağrısı zaten geçtim artık onları. hiçbiri önemli değil. kalıcı sağlık sorunlarımız olmasın, bebeklerimiz sağlıklı olsun önemli olan bu. yoksa diğerleri geçiyor. 20 hafta durmadan kustum ben. o günler geçti ya... bu günler de geçer.
pazartesi yaz buraya bebeğin ne haldeymiş bakalım.
Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
sağol canım. allah razı olsun.
cnm cok geçmiş olsun öncelikle ne gibi şikayetlerle gittin dr cnm benimde geçmeyen kasık ağrım var belimden bacağıma vuran kraplarım idrarda kanda görüldü cok detaylı bakılmadı belki ondan mı anlamadı ki varmı acaba bende kum ???
Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
Rabbim ikinizi birden korusun. Gonlune gore saglikla dunyaya getirirsin inşallah. Peki stres mi tetikledi su azalmasini? Yoksa baska etkenlerde var mi?Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?