Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
cok gecmis olsun Allah bebeginizi vaktinde yollar ins. 37 den sonra...bol bol su tuketin wc ihtiyaci disindada kalkmamaya calisin cogu bitti azi kaldi zatenKızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
geçmiş olsun canım. ben bu konuyu bi araştırayım yağıda ilkdefa duyuyorum :) çok cahilim çookkkk
hemoroid normal doğuma engel değil ama doğum sonrası sıkıntılı oluyor, ben ilk doğumumda hemoroidle normal doğum yaptım, korkutmak istemem ama sonrasında çok çektim doğum sancılarını doğumdan sonra defalarca çektim sabahlara kadar ,şimdi yine var ve doğuman daha çok korkutuyor beni o ağrılar hatta sırf bu yüzden sezeryan istemek bile aklımdan geçmiyor değil
Cok uzucu.bende korkuyorum.ve hic kimseden duymadim.acaba bebegin dogum raporunda kacinci haftada dunyaya geldigi yaziyor mu?
selam kızlar, 1 haftadır netim yoktu takip edemedim,
bebek aspirini kullanan arkadaşlar niye kullanıyorsunuz, bende kullanıyorum ama kanı sulandırsın diye, siz ne çin kullanıyorsunuz?
geçen hafta doktora gittim suyum sınırda imiş 3 litre su içiceksin dedi.
birde,
günde 1 tane yumurta beyazı 1 avuç fındık ve 2 tane ceviz ihmal etme dedi.
balık yağı hapıda içiyorum siz içiormusunuz kızlar.
ben çok ilaç kullanıyorum sanırım
decavit, ferrum, aspirin, balık hapı, devit 3
Kızlar şimdi hastaneden geldim.. kv otururken esim ve kaynpederim tartışmaya başladı ve ciddi moralim bozuldu. Kasık ağrım başladı ve 1 saat sonra duramaz hale geldim.. iç camasirimda ıslaklık hissedince apartopar hastaneye gittik. Ultrasyonda suyumun azaldığını söyledi doktor ve nst ye baglanmamı istedi. Nst de sancılarım çıktı ve serum taktı. Cok korktum hele eşimin eli ayagi titredi sebep olduğunu düşündü. Doktor yatıcaksın hiç kalkmıcaksın bol bol su iciceksin suyun azalmış dedi. Serum taktırdı eve yeni girdim. Ne olur dua edin bebeğim daha çok ufak daha cok erken 30 haftalık daha cok korkuyorum insallah bisey olmaz elimi oynatmam daha. En azından 36. Haftaya kadar o bebeğin orda kalması lazım dedi doktor.
Ben baktım cnm gerçekten guzel gorunuyor. Parcaların hepsıne ıhtıyacın varsa uygun gorunuyor cunku sadece yatak koruyuculu nevresimler bıle ıyı markalarda 300 TL cıvarında....Arkadaslar bugun evkur da deco bianca markasinin bebek nevresim ve havlu setine baktim.cokkaliteli ve guzel buldum.12 parca icindekiler;
Yenidogan havlu
bornoz
canta
onluk
kundak
kirlent
yastik
nevresim
yorgan
yatak koruyucu
carsaf
kese
Fiyati pesin 210 tl, taksitlu 235 tl.
resim ekleyemedim.deco bianca 12 parca bebek seti diye cikiyor nette.
fiyati nasil.bana yardimci olurmusunuz rica etsem,
kalitesi son derece diyecek yok,
yok canım hatta bebeğin kilosu az bile ama suyu fazlaymış doktor sıkı takip dedi 2 haftada bir görüşüyoruz artık.şekerimde düşmüyor çıldıracağım
Duymuştum bunu..Emzirme döneminde cok sıkıntı ysşayan bi tanıdığımın cok cici bir teyzesi söyledi,limon gb ez kes damlat dedi yaraysa hemen geçer dedi,şimdiden ara ara ysparsanda iyi gelir dedi.Sıkıntı ceken tanıdığımda çok canı yandığı kopmalar meydana geldiği için kremlerdrn sonuç alamayınca denemiş,tabi çok kötü ya can havliyle direk yarım yarım dsyamış göğüslerine,geçmiş ama öyle uzun tutunca koku kslmış biraz bebiş kısa bir süre emmemiş :))sizde duydunuz mu bilmiyorum ama soğan göğüs çatlaklıklarını önlüyormuş. yengemden duydum 1. gebeliğinde bebek daha emmeden soğanı göğüslerine sürmüş ve çatlaklık acı falan olmamış. 2. gebeliğinde bişey olmaz diye sürmemiş ve pişman olmuş. inanmadım ilkte saçma geldi . bir yakınım doğumdan hemen sonra göğüslerine kuru soğan bas, hiç çatlak olmaz demişti. bende olurmu öyle şey göğüsüm soğan kokacak bebek emmek istemeyecek sonra deyip kabul etmemiştim.bugün netten araştırdım birçok insan soğanı onaylıyor yakınım kendi gelinin bunu denemiş ve evet gelininde hiç yara olmadı ve emzirme sorunu yaşamadı. bende deneyebilirim bunu. sadece kokusu rahatsız ediyor ve düşündürüyor beni..
5-6 parmak kadar :)) çok silik ama :))Hamileyken bebek hayali kuruluyor ya hani hep, inan buyudukce daha daha tatlı oluyorlar. Insallah herkes yasar bu guzellıklerı.
Ben de sabah sabah ağladım.
Diğer konudaki teori de tutmasın evet ıns ama oldukca saglam bır teorı sanırım. Olcunce lutfen haber ver.
Hiç bilmiyorum herkeste olur mu illa :) benimkide çok silik..benım neden olmuyo acabaa :44:
geçmiş olsun canım. ben bu konuyu bi araştırayım yağıda ilkdefa duyuyorum :) çok cahilim çookkkk
içim rahatladı şimdi saol.
bende başlıcam karar verdim. sadece yürüyüşle olacak iş deil anladığım kadarıyla.
Benimkide bazen elini disari cikaricakmis gibi hissediyorum :) tam cikisvyerini ittiriyor yada vuruyor :)
Rabbim ikinizi birden korusun. Gonlune gore saglikla dunyaya getirirsin inşallah. Peki stres mi tetikledi su azalmasini? Yoksa baska etkenlerde var mi?
Allah yardımcın olsun, sakin huzurlu ortamlara ihtyaç var, kimsenin umrunda olmuyor bazen. İnsallah zamanını bekler yavrular.
Geçmiş olsun canım inş bişey olmaz. Yat dinlen az kaldı zaten. Allah yavrularımızı zamanı gelince verdin bizlere. 37 den sonra inş
cok gecmis olsun Allah bebeginizi vaktinde yollar ins. 37 den sonra...bol bol su tuketin wc ihtiyaci disindada kalkmamaya calisin cogu bitti azi kaldi zaten
Allah ın ıznıyle hıcbısey olmaz sen rahat ol .. her şerde bi hayır vardır. merak etme bence senin miniğin elini masaya vurmuş şimdiden "bu evde huzursuzluk ıstemıyorum" diyesakın sıkma canını..
Çok çok geçmiş olsun, yüreğim hopladı okurken. İnşallah anlık bir stres ve sıkıntıdan kaynaklanmıştır.Bundan sonra hem yatarsın hem de stresten uzak durmana dıkkat eder yakınların o zaman duzelır ve zamanında gelır yavrun.
çok geçmiş olsun dualarım seninle canım.bol bol dinlen üzme sakınkendini
Arkadaslar bugun evkur da deco bianca markasinin bebek nevresim ve havlu setine baktim.cokkaliteli ve guzel buldum.12 parca icindekiler;
Yenidogan havlu
bornoz
canta
onluk
kundak
kirlent
yastik
nevresim
yorgan
yatak koruyucu
carsaf
kese
Fiyati pesin 210 tl, taksitlu 235 tl.
resim ekleyemedim.deco bianca 12 parca bebek seti diye cikiyor nette.
fiyati nasil.bana yardimci olurmusunuz rica etsem,
kalitesi son derece diyecek yok,
amin canım saol.. dün bayağı uzun bi yürüyüş yaptım sanırım birazda o etkili oldu.. ama akşamki tartışma resmen tuzu biberi oldu..
inşallah.. daha çok erken çok ufak hiç bi hazırlığım yok.. aklım başıma geldi ama en yakın zamanda bütün ihtiyaçları yıkamayı ütülemeyi hazır edicem..
amin canım.. Rabbim yavrularımızı hayırlı zamanda kucağımıza almayı nasip etsin..
doktorda aynılarını söyledi ben normal doğum düşündüğüm için yürümem gerektiğini düşünüyodum ama doktor en azından 36. haftaya kadar kalkma dedi..
baba oğul boğa burcu ve her bir araya geldiklerinde sürtüşmeler ortaya ıkıyo.. daha öncede bin kez uyardım eşiimi en azından benim yanımda yapmayın diye onunda şimdi aklı başına geldi.. bir musibet bin nasihattn eftalmiş bunu gördük :)
inşallah canım valla o nst çekilirken yatakta neler düşündüm bi bilsen.. hem ağlıyorum hem eşime daha hastane çıkışı bile almadık diyorum sanki herşey bitti o kaldı.. resmen nasıl cahiilim bu konuda onu anladım..
saol canım teşekkür ederim ..
Günaydın herkese. Uykular artık eskisi gbi olmuyor sanırım bebişe hazırlık yapıyor vücut. Uykusuz çok günlerimiz olucak artık. Bnm göğüslerimde acayip kaşıntı var. Dr krem vermişti ama işe yaramadı. Kaşımaktan yara oldu kanadı.
Hosgeldın canım. Az kalmıs ızınlı olmana. Tam neden ucretsız zın olacagını anlamadım, yasal olarak uzunca bır zaman maaslı sekılde calısmıyor olman lazım. Sorun mu cıkardılar yıne?Merhaba kuzularım Nasılsıniz 4 5 gündür giremiyorum yoğunluktan
Geçmişe ara ara baktım erken doğum riski olan arkadaşlar varmış umarım zamanını bekler bebisler kendinize dikkat edin
Kıl tüy meselesi açılmış hamilelikten beri jilet kullanıyorum Ne olacak halim Bilmem...
Göbek çizgisine hemen bakacağım çok merak ettim
30. Haftada işten çıkıyorum 32 ye kadar sigortami yatıracaklar sonra ücretsiz izin...15 martta özgür ve zügürt bir bayan olacağım...
Öyle işte kızlar bizden bu kadar şimdilik önemli gelişmeler varsa lutfen söyleyin bana 60 sayfa oku oku bitmez çünkü okuyana kadar siz bi 60 sayfa daha konusursunuz...
Gecmıs olsun. Ben gebelıgın basından berı kullanıyorum.fda daıly. Doktor hergun dese de ben ıkı gunde bır ya da daha aza dusurdum.selam kızlar, 1 haftadır netim yoktu takip edemedim,
bebek aspirini kullanan arkadaşlar niye kullanıyorsunuz, bende kullanıyorum ama kanı sulandırsın diye, siz ne çin kullanıyorsunuz?
geçen hafta doktora gittim suyum sınırda imiş 3 litre su içiceksin dedi.
birde,
günde 1 tane yumurta beyazı 1 avuç fındık ve 2 tane ceviz ihmal etme dedi.
balık yağı hapıda içiyorum siz içiormusunuz kızlar.
ben çok ilaç kullanıyorum sanırım
decavit, ferrum, aspirin, balık hapı, devit 3
Herkeste olur sanıyordum, burada okuyunca anladım olmayan da varmıs. Ablamı aradım (doktor) sordum; sacmalama dedı bana:) Madem tıbbı bır anlamı yok unutuyoruz bu halk arası sacma soylentıyı.Olmasın olmasın. Demekki öyle bişey yok ozaman teoriyi çürütüyor. Oh bende korkmuştum 4 parmaktan. Olsaydı görürdün bence görünmeyecek bi çizgi değil. Ama demekki herkeste olmuyormuş :)
Ayak ve sirtimda olusan problemler icin gorus bildiren arkadaslara tesekkur ederim. Benzeri problem yasayanlar icin son durumu soyleyeyim. Benim de sekerim cikti ve diyetteyim. Unlu ve sekerli gidalari menumden cikarinca agrilarim da kesildi. Eskisi kadar siskin de durmuyorum.
Yok o dogru degıl cunku hepımız alıyruz artık folık asıt, gebelıgı planlarken bıle. Ben herkeste var sanıyordum.kızlar karındaki bu çizgi folik asit yetersizliğinde oluyormuş bi sitede okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?