2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Canım tek gebe oldugun için birsey diyemeyeceğim zaten son kontrolümde doktorum artık ağrıyı daha gök önemseriz dedi..yani aslında bunlar yalancı dogum kasilmalari ama ikiz gebelik riskli guruba girdiği için doktorlar tedbir almak durumunda kalıyo.cunku allah korusun erken dogum yapan arkadaslarımız oldu..sanırım tek gebelikte cok da onemli degil..5-10 dk aralıklarla düzenli kasilma yasarsan ki ins olmaz acile gidip nst ye girebilirsin için de rahat eder..dedigin gibi düzensiz olması hiçbişe ifade etmiyor bende de var..

iyi akşamlar hamişler.. hepiniz iyisinizdir umarım... doğumlarımıza çok az bi zaman kaldı:18: ben çok korkuyorum. siz doğum şeklinize karar verdinizmi

normal dogum ınsallah ıstıyorum :)

kesık ıstemıyorum ama engel olmak cok zor doktorlara bu konuda..

bakalım hayırlısı :)

sen karar verdın mı?

normal dogum ınsallah ıstıyorum :)

kesık ıstemıyorum ama engel olmak cok zor doktorlara bu konuda..

bakalım hayırlısı :)

sen karar verdın mı?

hayırlısı olur inş cnm. :) bende normal doğum istiyorum ama bu korkuyla nasıl başa çıkıcam onu bilemiyorum

Kızlar nefes alamıyorum ben normalde de nefes darlığı çekerim hep hamilelikte iyice arttı ve suan burnum da tikali otrivine kullanabilir miyim??? Hiç kullanan oldu mu aranızda internetten baktim okuduklarımi beğenmedim ama çıkar yol arıyor zira hiç nefes alamıyorum yoksa ölcem nefessizlikten bu gece((

cnm geçmiş olsun bende cok cektimde dr bana vermedi bişey burnuna tuzlu su cek cnm bol bol acıyor doğal acıcı :))

Canım o an bebeğinin durduğu sekli alır karnın..benim iki bebegin kafası belli oluyo mesela genelde biri sagda biri aşağıda gibi..bazen ortada tamamen toplanıyo..yani onemli olan rahminin sımsıkı toplanıp kasilip tas gibi olması..gec kalmis olmazsın canım nst de belli olur zaten ciddi bi kasilma olsa..birde serviks boyu kisalmiyorsa bu kasilmalar bise ifade etmiyo

tuzlu su kullan burnuna çek, oturmaya yakın yastıklarla uyu, okyanus suyu varsa onu kullanabilirsin aslında. çok geçmiş olsun. ben de aralarda fena daralıyorum ama burun tıkanıklığı çok fena.

cnm geçmiş olsun bende cok cektimde dr bana vermedi bişey burnuna tuzlu su cek cnm bol bol acıyor doğal acıcı :))

tuzlu su kullan burnuna çek, oturmaya yakın yastıklarla uyu, okyanus suyu varsa onu kullanabilirsin aslında. çok geçmiş olsun. ben de aralarda fena daralıyorum ama burun tıkanıklığı çok fena.
Kızlar böyle geçici şeyler deniyorum zaten durmadan enjektorle burnuma okyanus suyu gönderişim var ki kendimden igreniyorum kendimden
kızım 1600 gr olmuş çok şükür herşey şimdilik yolında

Maşallah kızına kaç haftalıksın

[SUP][/SUP]
Saol canm gercekten cok ilgilendin sana dua edicem Allahim bebeklerini sagsalim kucagina aldirsin insallah.dua etmekten baska yapacak bisr yok simdilik ama bu hafta gidicem doktora bakalim nr dicek burda paylasirim cnm

o sertleşmeler bendede oluyo bebiş yer değiştiriyo diye bazen sağda bazen solda şişik duruyor

Benimde oluyordu bi ara ama şimdi pek olmuyor. Otururken karnımın bi bölgesi sertleşiyor ama ben onu bebeğim ittiriyor diyorum. Birde sağa yattığımda rahatsız olup ittiriyor. Ozaman sertleşiyor.

Sertleşmen yer tümsekleşiyorsa o bebeğinin hareketi olabilir ki. Sırtını kafasını dayıyor olabilir.

hayırlısı olur inş cnm. :) bende normal doğum istiyorum ama bu korkuyla nasıl başa çıkıcam onu bilemiyorum

perine masajı ve kegel egzersızı arastır bak ınternetten..
bır de sancın geldıgınde bacaklarını kendıne dogru cekmeye calıs nefes egzersızlerını ıhmal etme (1 derın nefesı mum sondurur gıbı huf huf huf huf seklınde verıyorsun) sancın geldıgınde yatma yuru! cok onemlı!

dogum yaparken bagırma..

bır de ınanırmısın bılemem ama "fatma anamızın eli" diye bı ot varmış hacdan gelen.. dogum sancın geldıgınde onu suya atıp kaynatıyormussun o açıldıkca vajına da acılıyomus...

bir de doguma yakın hurma ye..

bunlar bu forumdan ogrendıklerımın ozeti :))

benı bıraz olsun rahatlattı :) senı bılemem :) bı nefeste kurtulalım ınsallah..

sorma canım başladım yine ama bitti neyseki bugun 16.30 da inşallah kuzumu görcem sonra kesin yine 1 ay sonra gel dicek ama ben itiraz etcem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…