2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513

ben kullanıyorum.. bılmıyorum bı sıkıntısı olur mu .. ınternetten baktım hıc hoş degıl soylenenler.. gebelıkte de c segmentınde oldugunu bılıyorum.. herhnagı bı bulgu olmadıgı ıcın ne onerıde bulunuyolar ne tamamen yasaklıyolar.. ama ben kullandım kullanıyorum.. ha ole cok abartmıyorum bır de genzıme kacırmamaya ozen gosterıyorum.. cok kullanınca burun kemıgını bıle erıtıyomus cok kullanılırsa..

özetle tavsıye etmıyorum ama ben kullanıyorum.. :44:

cok darda kalırsan tuzlu su cek burnuna.. bol bol yuzunu yıka ıyı gelıyor..

Canım bi daha olursa bi çay bardağı suya bir çay kaşığı tuz bi çay kaşığı karbonlar koy karıştır burnuna çek. İlaç kullanma.

Son düzenleme:
canım çokçok geçmiş olsun.. umaarım daha iyisindir. dikkat et kendine üzme ne olur. benm arkadaşımda 32de doğum sancısı ve açılmayla alındı hastaneye şimdi hap falan derken 35 oldu dr herşey yolunda dedi. 36 yı bekliyo onlarda sonra hapı bırakıcaklar bebiş ne zman isterse ozman gelcek. merak etme korkma sen bişeycik olmaz yeterki canını sıkma dinlen bolbol

Herkese slmm...
ben normal doğum düşünmüyorum fakat hastanede karar kılamadım,Ankara dayım, kızımı HRS de doğurmuştum çok da memnundum ama şimdi okadar masrafa gerek yok diye düşünüyorum,takibim Etlik doğum evinde yapılııyor fakat eşim orada doğum yapmamı istemiyor, sezeryan olacağım için ,doğum için iyi olabilir fakat ,doğum sonrasından şüpheliyim diyor, seni ve bebeği hemen göremeyiz,nasıl bakarlar acaba vs vs bisürü şey sıralıyor hatta ya bebek karışırsa bile dedii
velhasıl özel araştırmaya başladım daha önce özel bir hastanenin müşaviridim onlar sağolsun birkaç randevu ayarladılar, bi görüşücez bu hafta sağlıcakla alalım bebişlerimizi inşallahhh
buarada kayınvalidelere geçtik cumartesi günü doğuma kadar oradayız, şimdilik bir sıkıntı yok kızımda sabah uykusuna doyacak enazından
hepimize sağlıklı mutlu bol tekmeli haftalar....

yok canım merak etme deniyor çok kilo almayın falan diyede geçen ay dr dayken 130 kilo kadına normal doğum yaptırdı dr um pırt diye doğuruverdi vallahi

Aynen harfi harfine katiliyorum canim. Bende tavsiye etmiyorum ama kullandimmi kullandim çünkü bir gece ölücem sandim gece gece su kaynatip sogutup tuz ve karbonatla karıştırıp burnuma siktim banamisin demedi bende en son careyi otrivine de buldum.

günaydın tatlı anneler 3 gündür sesim kısıldı herhangi bir hastalık belirtimde yok ama ses te yok. en çok oğlumun işine geldi artık ona bağırmıyormuşum bana öyle dedi beyfendi

bir kaç gündür bende gribim nefes darlığıda başladı. burun sprayi kullanmaya başladım. eşim bile gece benim nefes alışıma uyandı sen böyle nefes almıyordun uyuyamıyorum dedi. şuan bile mide yanması baş ağrısı nefes darlığı öldürüyor beni üstüne üstelik bu bel ağrısıı off offf

Amin canım inşallah Allah hayırlı dogumlar nasıp etsın hepımıze.. iyi haftalar olsun :)

yok canım merak etme deniyor çok kilo almayın falan diyede geçen ay dr dayken 130 kilo kadına normal doğum yaptırdı dr um pırt diye doğuruverdi vallahi

oyy anamm cok ıyıymıss!! ınsallah benım doktorum da sezeryan dıye tutturmaz da douma yakın kapı kapı dr aramam..

aynen dun gece de ben öluyordum! sıktım valla.. ona ragmen yııne de tıkanmıs gece.. sabaha bogazım les gıbı kurumus bı sekılde uyandım..agzımı kapatamıyorum zaten.. sımdı saglık ocagına gıdıp 1 hafta rapor ıstıcem.. ınsallah verır.. işe gıdemem bu halde

canim ben hiç çekmem nefes darligi ama aynı bende gecelerii ison nefesimi veriyorum gibi oluyo....neden anlamıs diilimm......

günaydın kızlar.biz geldik. umarım sizler iyisinizdir.çünkü ben malesef iyi değilim.dün misafirlerim vardı herşey güzel gitti.çok eğilip kalktığımdanmı bilmiyorum bizim bicirik yan pozisyona geçmiş demek.gece sabaha kadar uyumadı ve benide uyutmadı.anlayamadım hiçmi uyumuyo bu bebek.mahvetti beni.sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo.zaten sırt üstü mümkün değil.canım acıyo.nasıl sabah oldu bilmiyorum ama çok uykusuz yorgun ve bitkinim.halim yok konuşmaya o derece.

günaydın tatlı anneler 3 gündür sesim kısıldı herhangi bir hastalık belirtimde yok ama ses te yok. en çok oğlumun işine geldi artık ona bağırmıyormuşum bana öyle dedi beyfendi
çok geçmiş olsn canım bolbol ıhlamur kuşburnu ballı ballı tüket. geçer hemen. bu çocuklarda çok fenaa çok:)

yorgunluktanda bazen uyuyamıyor insan belki ondandır.

ay aynı seyleri yaşamışız benimkide aynı eşim bile karsı koltuktan napıyor nasıl hareketler öyle dedi canım cok acıdı gece aşağı aşağı tekmeledi wcden çıkamadım sabaha kadar şimide öyle cok aktif :))) fıkır fıkır

haftasonu ne çok şey konuşulmuş böyle oku oku bitiremedim
eşimin doğumgünü sebebiyle eve 19 kişi topladım tabi amcalar halalar vs. arkadaş değil.. oyüzden ben daha çok yoruldum. iki gündür karnım taş gibiydi ama neyseki geçti.
karındaki çizgiden konuşulmuş bendede var baktım 5 parmak civarı oluyor. ikiyle çarpmak daha mantıklı. yalnız kızlar ben okumuştum onu biyerde hamilelerin yüzde 20-30unda oluyormuş hiç bir zorunluluğu yada vitamin vs eksikliğinden değil. tamamen rastgele bişey yani
uyku problemine değinilmiş ben yaklaşık iki haftadır deliksiz uyuyorum. gece nasıl yatıyorsam sabah öyle kalkıyorum ölü gibi hatta sol bacağımın kenarında böyle değişik bişeyler çıkmaya başladı kuruluk gibi acaba hep sola uzun süre yattığım içinmi bilmiyorum ama bu sorunsuz uyumakta beni korkutuyor bebiş olunca nasıl alışcam diye haftasonu bebişimin dolabını yerleştirdim ben:) kayınvalidem ütüledi ben dolaplara koydum bebişimle ilgili hiç bir eksiğimiz kalmadı çok şükür sadece halısı duvar kağıdı ve dolabının cam olan kısımlarının perdesi kaldı onlaıda inşallah bu hafta halletcem.
son olarak bugun dr kontrolümüz var inşallah herşey yolundadr.

yorgunluktanda bazen uyuyamıyor insan belki ondandır.

hiç yorulmadımki.sağolsun görümcelerim ve kızları hep ilgilendiler.ben evsahibi olarak yönlendirdim hep.ama ne bilim şuan halsizliğimi anlatacak kelime bulamıyorum.yolda gelirken sallana sallana hadi bit artık yol dedim.sonra aklıma artık bu son hafta idare et fikri düştü.aslında bi yandan seviniyorum artık evdeyim diye.bi yandanda çok üzülüyorum.artık nete giremicem.sizlerden haber alamıcam.bi dahaki dönüşüm sanırım eylül ayını bulucak.doğum izni yıllık izinler filan baya zaman edecek.hayırlısı olsun ama geçen eşimle konuştum.ilk evlendiğimizde birbirimize söz verdik evimize sanal alem asla girmeyecek.pc yok net yok dedik.ama sizlerden ayrılmamak istediğimi söyleyince istersen alırım dedi pc yı.bi yandan alsın sizden kopmayayım diyorum bi yandan da evde sanal alem olmasını hiç istemiyorum.

hiç sorma canım.sabah yatakta oturdum eşime anlatıyom gece şöyle yaptı böyle yaptı diye senmisin beni babama şikayet eden karnımdaki dalgalanmaları görmen lazımdı.zaten ne zaman babası kızımız durmuyo babası kılıklı diyorum anında tekme yiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…