Kızlar nefes alamıyorum ben normalde de nefes darlığı çekerim hep hamilelikte iyice arttı ve suan burnum da tikali otrivine kullanabilir miyim??? Hiç kullanan oldu mu aranızda internetten baktim okuduklarımi beğenmedim ama çıkar yol arıyor zira hiç nefes alamıyorum yoksa ölcem nefessizlikten bu gece((
Kızlar nefes alamıyorum ben normalde de nefes darlığı çekerim hep hamilelikte iyice arttı ve suan burnum da tikali otrivine kullanabilir miyim??? Hiç kullanan oldu mu aranızda internetten baktim okuduklarımi beğenmedim ama çıkar yol arıyor zira hiç nefes alamıyorum yoksa ölcem nefessizlikten bu gece((
perine masajı ve kegel egzersızı arastır bak ınternetten..
bır de sancın geldıgınde bacaklarını kendıne dogru cekmeye calıs nefes egzersızlerını ıhmal etme (1 derın nefesı mum sondurur gıbı huf huf huf huf seklınde verıyorsun) sancın geldıgınde yatma yuru! cok onemlı!
dogum yaparken bagırma..
bır de ınanırmısın bılemem ama "fatma anamızın eli" diye bı ot varmış hacdan gelen.. dogum sancın geldıgınde onu suya atıp kaynatıyormussun o açıldıkca vajına da acılıyomus...
bir de doguma yakın hurma ye..
bunlar bu forumdan ogrendıklerımın ozeti :))
benı bıraz olsun rahatlattı :) senı bılemem :) bı nefeste kurtulalım ınsallah..
yok canım merak etme deniyor çok kilo almayın falan diyede geçen ay dr dayken 130 kilo kadına normal doğum yaptırdı dr um pırt diye doğuruverdi vallahikızlar bişey sorcam
ben şuanda 80 kıloyum .. hamılelıkte 10 kılo aldım..
31. hafta 9 - 13 kılo arası almak normalmış..
hersey norml gıdıyor ama hamıle kalmadan once kıloluydum.
normal dogum yapabılmem ıcın kılomun bı onemı var mı acaba..
yanı "75in ustundeysen normal dogum yapamazsın" gbı bısey var mı?
Aynen harfi harfine katiliyorum canim. Bende tavsiye etmiyorum ama kullandimmi kullandim çünkü bir gece ölücem sandim gece gece su kaynatip sogutup tuz ve karbonatla karıştırıp burnuma siktim banamisin demedi bende en son careyi otrivine de buldum.ben kullanıyorum.. bılmıyorum bı sıkıntısı olur mu .. ınternetten baktım hıc hoş degıl soylenenler.. gebelıkte de c segmentınde oldugunu bılıyorum.. herhnagı bı bulgu olmadıgı ıcın ne onerıde bulunuyolar ne tamamen yasaklıyolar.. ama ben kullandım kullanıyorum.. ha ole cok abartmıyorum bır de genzıme kacırmamaya ozen gosterıyorum.. cok kullanınca burun kemıgını bıle erıtıyomus cok kullanılırsa..
özetle tavsıye etmıyorum ama ben kullanıyorum.. :44:
cok darda kalırsan tuzlu su cek burnuna.. bol bol yuzunu yıka ıyı gelıyor..
Herkese slmm...
ben normal doğum düşünmüyorum fakat hastanede karar kılamadım,Ankara dayım, kızımı HRS de doğurmuştum çok da memnundum ama şimdi okadar masrafa gerek yok diye düşünüyorum,takibim Etlik doğum evinde yapılııyor fakat eşim orada doğum yapmamı istemiyor, sezeryan olacağım için ,doğum için iyi olabilir fakat ,doğum sonrasından şüpheliyim diyor, seni ve bebeği hemen göremeyiz,nasıl bakarlar acaba vs vs bisürü şey sıralıyor hatta ya bebek karışırsa bile dedii
velhasıl özel araştırmaya başladım daha önce özel bir hastanenin müşaviridim onlar sağolsun birkaç randevu ayarladılar, bi görüşücez bu hafta sağlıcakla alalım bebişlerimizi inşallahhh
buarada kayınvalidelere geçtik cumartesi günü doğuma kadar oradayız, şimdilik bir sıkıntı yok kızımda sabah uykusuna doyacak enazından
hepimize sağlıklı mutlu bol tekmeli haftalar....
yok canım merak etme deniyor çok kilo almayın falan diyede geçen ay dr dayken 130 kilo kadına normal doğum yaptırdı dr um pırt diye doğuruverdi vallahi
Aynen harfi harfine katiliyorum canim. Bende tavsiye etmiyorum ama kullandimmi kullandim çünkü bir gece ölücem sandim gece gece su kaynatip sogutup tuz ve karbonatla karıştırıp burnuma siktim banamisin demedi bende en son careyi otrivine de buldum.
Kızlar böyle geçici şeyler deniyorum zaten durmadan enjektorle burnuma okyanus suyu gönderişim var ki kendimden igreniyorum kendimden
Maşallah kızına kaç haftalıksın
çok geçmiş olsn canım bolbol ıhlamur kuşburnu ballı ballı tüket. geçer hemen. bu çocuklarda çok fenaa çok:)günaydın tatlı anneler 3 gündür sesim kısıldı herhangi bir hastalık belirtimde yok ama ses te yok. en çok oğlumun işine geldi artık ona bağırmıyormuşum bana öyle dedi beyfendi
günaydın kızlar.biz geldik. umarım sizler iyisinizdir.çünkü ben malesef iyi değilim.dün misafirlerim vardı herşey güzel gitti.çok eğilip kalktığımdanmı bilmiyorum bizim bicirik yan pozisyona geçmiş demek.gece sabaha kadar uyumadı ve benide uyutmadı.anlayamadım hiçmi uyumuyo bu bebek.mahvetti beni.sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo.zaten sırt üstü mümkün değil.canım acıyo.nasıl sabah oldu bilmiyorum ama çok uykusuz yorgun ve bitkinim.halim yok konuşmaya o derece.
çok geçmiş olsn canım bolbol ıhlamur kuşburnu ballı ballı tüket. geçer hemen. bu çocuklarda çok fenaa çok:)
günaydın kızlar.biz geldik. umarım sizler iyisinizdir.çünkü ben malesef iyi değilim.dün misafirlerim vardı herşey güzel gitti.çok eğilip kalktığımdanmı bilmiyorum bizim bicirik yan pozisyona geçmiş demek.gece sabaha kadar uyumadı ve benide uyutmadı.anlayamadım hiçmi uyumuyo bu bebek.mahvetti beni.sağa yatıyorum olmuyo sola yatıyorum olmuyo.zaten sırt üstü mümkün değil.canım acıyo.nasıl sabah oldu bilmiyorum ama çok uykusuz yorgun ve bitkinim.halim yok konuşmaya o derece.
yorgunluktanda bazen uyuyamıyor insan belki ondandır.
ay aynı seyleri yaşamışız benimkide aynı eşim bile karsı koltuktan napıyor nasıl hareketler öyle dedi canım cok acıdı gece aşağı aşağı tekmeledi wcden çıkamadım sabaha kadar şimide öyle cok aktif :))) fıkır fıkır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?