Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar ,
bende 12+3 haftalık gebeyim .Dün ikili tarama için gittim ense pilisi 1,4 çıktı.10 gün sonra kan tahlili çıkıcak.Doktorum iyi dedi ense pilisine.Sizlerin ki kaç çıktı acaba ? ayrıca cinsiyeti içinde % 70 erkek dedi.
canım bende bugun yaptırdım 12+2 mişim. 1.03 çıktı. cinsiyet içinde erken dedi.
canım bende bugun yaptırdım 12+2 mişim. 1.03 çıktı. cinsiyet içinde erken dedi.
aynısı bende de var hızlıca doğrulduğumda, ya da yattığım yerden kalkarken saplanma şeklinde oluyor. doktoruma söyledim, e yavaş doğrulman lazım bu uyarı dedi.o bende sık sık oluyor canım, bozma moralini.. kalkarken yatarken, sağ sol fark etmiyor aniden bıçak saplanması ya da kesik acısı gibi bir ağrı.
Günaydın![]()
hayırlı sabahlar anneler. sizlere bişey sormak istiyorum.benim özellikle sabhları şiddetli karın ağrım oluyo.her uyukudan uyandığımda göbeğim çatlayacak gibi şiş ve sancılı.benim gibi olan var mı aranızda? afedersiniz sabah lavabosuna çıktığımda çok ağrılı idrar yapıyorum.yani karnım sancılanıyo rahmim değiil.ne ayapacağımı bilmiyorum![]()
benim 13+2 ile 1 hafta öndeydi.Boyu da 7 cm dedi.iki kere evirdi çevirdi çıkıntı var dedi. Bidahakine kesin belli olur dedi.Bazı doktorlar emin olmadan söylemiyorlar.Sağlık lı olsun da inşallah .1 ile 3 arası iyi diyorlar ama yinede kan tahlili önemli.
canım dr bana 20. haftadan sonra başlamayı uygun görüyorum dedi Omega 3 için. Ben de hiç balık yemiyorum da
Tünaydın kızlarrr
çin takvimi ne kadar doğru çıkar acaba
Normal Yaşınız 24.
Mart ve Sonrası Doğduğunuz için
Yaşınıza +1 Eklendi
Çin Takvimine Göre Gebelik Yaşınız 25.
Çin Takvimine Göre Çocuğunuzun Cinsiyeti Erkek
Günaydın güzel anneler, nasılsınız bakalım...
Kızlar ben yine korkmaya başladım. Yemeklerden tiksindiğim için sağlıklı beslenemiyorum. Kilo verdim. Göbeğim hiç çıkmadı. En son 1 ay önce gitmiştim doktora. Uzun zaman bebeğimi göremeyince acaba onu besleyebildim mi, acaba iyimi diye çok korkuyorum. Cumartesi kontrolümüz var. Zaman geçmiyo sanki.
İçim hiç ama hiç rahat değil.
miraclemiracle
cnm akıntın kahveye döndüyse bitiyor demektir
senin ne zamandır ve hangi sıklıkla oluyor kıntıların
benim maalesef 1 aydır pembe akıntım var,düşmesini bekliyoruz,ultrasonda bile bakamıyorum
her gün ağlıyorum
bi de öğretmenim,okulda kanamam olacak diye korku yaşıyorum sürekli![]()
benimkide cumartesi günü bakıldı 6.9 cm idi, bir hafta önde görünüyor, ilkinde benim de enseyi ölçemedi, dün ikili testin sonucunu aldım, çok şükür risk düşük çıkmış fakat raporun alt kısmına son adet tarihi ile ultrason ölçümü uyumlu değil, 1 haftalık farklılık var yazmışlar, acaba bu kötü bir şey mi diye endişelendim bende, sizin doktorunuz bu, önden gitme durumu ile ilgili bir yorum yaptı mı?
arkadaşlar bir sorum olucak yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. demir ilacını nasıl ve ne zaman alıyosunuz kimi doktor sabah aç karnına yemekten bir saat önce, kimisi yemekten bir saat sonra tok karnına diyomuş acaba kişiden kişiye gebelik durumuna göre mi değişiyo hatta burda mı yazmıştı bir arkadaş aklımda kalmış demir ilacının emilimi çok zor gerçekleşiyor diye sabah aç karnına limonlu suyla alınması iyiymiş sizin fikriniz nedir.
selam kızlar ,
bende 12+3 haftalık gebeyim .Dün ikili tarama için gittim ense pilisi 1,4 çıktı.10 gün sonra kan tahlili çıkıcak.Doktorum iyi dedi ense pilisine.Sizlerin ki kaç çıktı acaba ? ayrıca cinsiyeti içinde % 70 erkek dedi.
gerçekten mi biraz rahatladım şimdi yaa ben de hiç yiyemiyorum kokusu bile midemi bulandırıyo üzülüyodum 14 hafta oldu doğru düzgün balık yemedim diye
Bana doktorum dedi ki öğlen yemeğinden 1 saat sonra al ve 1 saatte çay,kahve,süt içme dedi.eczane sana aç karnına sabah yazıcak uygulama dedi.Mide ağrısı ve bulantısı yapabiliyormuş.Zaten bende bolca mevcut .O yüzden bu şekilde uyardı .Ayrıca elevit verdi.Onu da akşam yemekten sonra alıyorum.
merhaba canım. canım korkmanı gerektirecek hiç bir şey yok bende aynı durumdayım yediğim hiçbirşey kalmıyor midemde hepsi çıkıyor hamile kaldığımda 67 kiloydum şu an 58 kiloyum tam 9 kilo verdim. başta bende çok korkuyordum bebek gelişmiyor diye. ama doktorum o gıdasını alıyor gelişimi güzel sen merak etme dedei. o yüzden senden endişelenme.:9