Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar büyük ihtimalle bir tane daha paşa geliyor evimize.elbette yanılma payı var ama yüksek ihtimal erkekmiş bizim ufaklık.çok tatlıydı hoplayıp zıplıyordu yaramaz olacak bu ufaklıkta galiba :44:
Hayırlısı olsun,bizede erkek olabilir dedi,kızda olabilir dedi..:)))
Günaydın...
Benim kabızlık dışında bir şikayetim kalmadı arkadaşlar..Bazen ağlıyorum bile..4-5 gün çıkmadığım oluyor,şaşırmış vaziyetteyim.
Dr.ilk önce duphalac verdi ,işe yaramadı.Geçen hafta gittiğimde bebeklere bile kullanılabilen meyve-sebze prebiyotik lif takviyesi verdi yok fayda etmiyor..Bir ara sinameki çayı yapıcaktım o dereceye geldim ama yapmadım sabah çıktım evden..Dr.az yiyorsun ondan olabilir dedi.Sabahları gün kurusu kayısısı yiyorum.Bol su içiyorum..Ben nerde hata yapıyorum anlamadım(((((
Sizler nasıl bi önlem alıyorsunuz arkadaşlar,dayanamayacak durumlara geldim artık((
inşallah iyidirler.RABBİM onları korusun.bende çok problem etmiyorum ama bazen bıçak saplaması gibi keskin bi ağrı vuruyo.olduğum yerde kalıyorum
benim de bu hafta kasığıma 3-4 kez kramp girdi. kramp gibi de değil de kasılma. olduğum yerde hareket edemeden kaldım. canım çok yandı. birkaç dakikaya geçti ama korktum. yarın doktor randevum var soracağım. zaten bi lokma kızım. bebek nereme sığacak merak ediyorum. şu an içeride kavga var sanırım. organlarım isyanda. en çok da midem.göbeğim aldı başını gitti. gören 5 aylık sanıyor. ne yapayım içeride yerim yok. olanı dışa veriyorum.
![]()
Günaydın...
Benim kabızlık dışında bir şikayetim kalmadı arkadaşlar..Bazen ağlıyorum bile..4-5 gün çıkmadığım oluyor,şaşırmış vaziyetteyim.
Dr.ilk önce duphalac verdi ,işe yaramadı.Geçen hafta gittiğimde bebeklere bile kullanılabilen meyve-sebze prebiyotik lif takviyesi verdi yok fayda etmiyor..Bir ara sinameki çayı yapıcaktım o dereceye geldim ama yapmadım sabah çıktım evden..Dr.az yiyorsun ondan olabilir dedi.Sabahları gün kurusu kayısısı yiyorum.Bol su içiyorum..Ben nerde hata yapıyorum anlamadım(((((
Sizler nasıl bi önlem alıyorsunuz arkadaşlar,dayanamayacak durumlara geldim artık((
Günaydın...
Günaydın...
Handcare adli bi arkadas 13+3 te ikili test icin gidicem cinsiyeti belli olur diye yazmis.yazisini bulumadim alinti yapamadim.canim bildigim kadariyla 13+6 dan sonra ikili test zamani bitiyor.bazi bebekler onden gidior 13+3 de 14+3 cikabiliyor.dikkat et nolur zamanini kacirmis olma canim.ikilini yaptir sonra tekrar git istersen.
zaten arayacağım önce dr u görüşünü almadan kafama göre gitmem...ama bana görünmezse 3lüye gelirsin demişti o yüzden zamanını kaçırırım diye çok endişe yapmadımCanım ikili için çok erteleme istersen. Bazen bebek dönmüyo ölçüm yapamıyolar. Sonrası için tekrar çağırıyor doktor o zamanda geç olmasın testler için. Bir daha konuş istersen doktorunla.
Kızlar spor yapıyormusunuz. Benim bir spor salonuna üyeliğim vardı hamilelikten önce. Hamile kalınca 3 ay gitmedim. Şimdi riskli dönemler geçince gidip yavaş yavaş yürüyüş yapıyorum 40-45 dk. İyi geliyor tembel tembel yatmıyorum tavsiye ederim:)
arkadaşlar daha önce leslie sansone ile yürüyen var mı aranızda
ben hamileliğimde 12.haftayı doldurduktan sonra leslie nin 1 mil olanı ile yürümeyi düşünüyorum
bir de youtube da hamileler için aerobik videosu buldum bu baya hareketli gibi geldi bana :)
linki de eklemek istiyorum
Denise Austin: Prenatal Cardio Workout- Fit & Firm Pregnancy - YouTube
var mı daha önce hamileliğinde leslie sansone ile yürüyen?
Bu da leslie sansone ile yürümeyi düşündüğüm partlardan birinin linki
Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube
ben doğumdan sonra denemiştim ama devam ettirememiştim bebekle zor olmuştu
arkadaşlar daha önce leslie sansone ile yürüyen var mı aranızda
ben hamileliğimde 12.haftayı doldurduktan sonra leslie nin 1 mil olanı ile yürümeyi düşünüyorum
bir de youtube da hamileler için aerobik videosu buldum bu baya hareketli gibi geldi bana :)
linki de eklemek istiyorum
Denise Austin: Prenatal Cardio Workout- Fit & Firm Pregnancy - YouTube
var mı daha önce hamileliğinde leslie sansone ile yürüyen?
Bu da leslie sansone ile yürümeyi düşündüğüm partlardan birinin linki
Walking - Part 1: Start Quick & Easy - YouTube
Günaydın...
ben hergün ya bir tane greyfurt yada portakal yiyerek çözdüm canım ayrıca süt tabi ama soymadan keserek yiyorum lifli yediğin zaman tuvalet ihtiyacın oluyor.ve her sabah kalktığımda 1 bardak su bende günde 2 kere cıkmaya basladım şimdi
hepinize günaydın bu arada bebeişlerimi görmeye gideceğim
ama cok sancım vardı gece ve sabaha karşı sabah sanki bebeişler cıkıverecekmiş gibi altta baskı vardı
cinsiyetlerini merak etmiyo değilim öğreniversem ne güzel olur :) hayırlısı artık umarım kötü bişey cıkmaz
canım geçmiş olsun, bir kaç gün çorba ağırlıklı beslensen acaba rahatlatır mı ? bir de mesela ben fazla fındık yiyince ya da sütlü patates püresi yiyince rahat tuvalete çıkıyorum, seninde varsa öyle besinler onları dene istersen..stres yapma sakın stres daha çok arttırır, rahatlamak da iyi geliyor, ılık bir banyo sevdiğin bir şarkı güzel şeyler düşünmek..
lavabo ihtiyacın olsada olmasada hergün belli bi vakitte git otur bekle.ben kuru kayısı erik pestilini düdklüde pişirip blendırdan geçirdim.tatlı yada ekşi sevmeye bağlı olarak ya şeker ekle yada limon sık.bardak bardak meyve suyu gibi iç.çok etkisi var.ve gerçekten ayemek yiyorsan o da yapıyor.sık sık yemeye çalış.ayrıca sbahları kahvaltıdan sonra mutlaka bi tane elma yiyorum.o da iyi geliyor
günaydın prenscim
bence sinameki içme
kabızlık sorunu bende de vardı, her sabah kuru incir yiyorum ben ve bol su içiyorum
1,5 lt lik şişe hep yanımda faydasını gördüm tavsiye ederim
cnm slm, bebeğin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin inşallah. bende aynı problemleri yaşadım halende geçmiş değil, pırasa karnabahar yemekleri iyi geliyor, kayısyıda akşamları 2-3 tane yiyorum. ama çok zorda kalırsam gliserin fitil kullanıyorum, kadınlar kulübünden doktorada danışmıştım kullanabilirsin demişti. ama istersen sen kendi doktorunuda sor öyle kullan.