- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Kıslaaarrrr ben de 12+4 günlük hamileyim doktor beni bu cuma günü ikili test için çağırdı acaba çok mu geç olur? Bi de ben burda doğum hastanesine gidiyorum siz böyle kalp sesini duydum, fotoğrafını aldım hareketlerini izledim filan diye anlatınca öyle özeniyorum ki. Ben şimndiye kadar bunların hiçbirini görmedim ve duymadım. sadece durumunun iyi olduğunu söylediler. bi de ultrasonda az bişi gördüm. Şuan kaldığım yerde böyle bir şey mümkün değil göstermiyorlar eşimi içeri almıyorlar bebeği bile zor görüyorum ayak üstü bakıyorlar kaldı ki kalp atışını duycam. Özele gitmek istiyorum ama çevremdekiler daha erken ne gerek var büyütme cinsiyetinde gidersin filan diyorlar siz özele mi gidiyorsunuz doğuma mı? Ne yapmalıyım yardım edin özele gideyim mi?kalp atışını doğum hastanesinde duyamaz mıyım öyle bi imkan yok mu acaba? bu gidişimde sorucam neden bu kadar özensizler ki
![]()
Öncelikle gözünaydın :) Ben özele gidiyorum hiç gereksiz birşey değil,büyütme ne demek hayatını bebek beklemekle geçiren insanlar var.7. haftada kalp atışını detaylı ultrasona girdiğimde duymuştum.İlk çocuğun galiba ve şöyle düşün.Öncelikle şimdi yaşayacakların ve sonra yaşayacakların için çevrendeki herkesten etkilenme derim,eşinle ortak karar alman yeterli çevrendekilerle değil.İlk gittiğim günden beri bütün ultrason fotoğrafları var ayrıca telefonla çekilmiş.Son gidişimizde kıpır kıpırdı ve videoya çekmişti kuzenim.Tam haftandasın bende 12. haftada gitmiştim en son ve kıpır kıpırdı,inanılmaz bir duygu.Bence insanları dinleme,bunlar hep hatıra kalacak.Eşinide kendinide miniğinizden mahrum etme bence,gerçekten herşeye değer.Eşini öyle görmek ayrıca çok çok güzel bir duygu,ekranın önünde dönüp duruyordu eşim hepimiz gülüyorduk
Çevrendekilere de ayrıca çok kızdım
Buarada aynı gün evlenmişizz
Son düzenleme: