• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
kızlarr bugün ikili tarama testimizi aldık sonuclar cok iyi dedi doktorumuz ense kalınlıgımızda çok iyi herşey yolundaymış şükürr:16: iki hafta sonra 3 lü taramaya çağırdı tam 16 haftalık oluyoruz ozamanda.yalnız biz görüşmedeyken dotorum acil doguma cagırıldı ve ultrasyondan göremedk bebişimi:14: doktorm 2 hafta sonra bakalm hem cinsiyetide kesinleşmş olur dedi. kızlar bide bu hcg beta degerimiz 26.1 çıkmış sayfada 50 nin üstü olursa kız altı olursa erkek gibi şeyler okumuştum bilginiz var mı? bize 12. haftada doktorumz yüksek ihtimal erkek demişti sağlıklı olsunda bebişim hiç farketmez ama alışveriş için merak ediyoruz işte:16:

bende ara renkler almaya çalışıyorum ama elim hep pembelere gıdıyor cnm:1: artık npm erkek derse kızı olan bırıne hedıye ederım:1: ayy anneannler hep öyle dmkkı bnım annemde öyle benden dha heycanlı..şimdiden başlamş patik fln örmeyee:6: ellerine kurbn olurum ben onların..
benim annemde ben daha hamile kalmadan dayanamamış gitmiş pembe zıbın almış:9::9:

benim annemde ben daha hamile kalmadan dayanamamış gitmiş pembe zıbın almış:9::9:

Benimki çeyizime bile koymuştu, bebek patikleri, bebek battaniyesi :D
2 senedir de zor zaptediyordum valla :)
Duyar duymaz da gidip hemen alışveriş yapmış zaten, Neyseki yeşil almıştı.
Artık Pembe pembe alabilir :)

Evet canım birde ben zaten örgü bilmiyorum iyi oldu. Sorma geçen gün kanz a girdim çok pahalı ama gerçekten harika elbiseler var ya. Kız için şortlar tüylü bolerolar falan erkek için takımlar falan çok güzeldi.

bende örgü fln hiç bilmiyorum canım:1: bklm cinsiyetler belli olsun başlarız alışverişlere :16:

Bunu da ilk defa yapıyorum. Değişik bişeymiş pek bişi anlamadım ama :) Böyle çıktı. Ara dönemdeymişim.

10.04.2013 ile 12.12.2014 arası ara dönemdir.
Bu dönem anne için erkek, baba için kız dönemidir.

Eki Görüntüle 862088

Bende baktım :)) bendede ara donem anne icin kiz baba icin erkek yazıyor ne demek oldu anlamadım

Bende Çin takviminde kız çıkıyor.Bu cinsiyet tahmininde de erkek çıkıyor :) Sizde tahminler olunca bunda ne çıkacak diye merak ettim ama ara dönem çıkmış.O da babaların ve annelerin belli dönemlerinde hormonlarına bağlı olarak değişen birşey sanırım.Hayırlısı, bekleyip göreceğiz :) 21 gelse de gidip görsem miniğimi,cinsiyetini göstermese de olur :109:

Son düzenleme:
Bende Çin takviminde kız çıkıyor.Bu cinsiyet tahmininde de erkek çıkıyor :) Sizde tahminler olunca bunda ne çıkacak diye merak ettim ama ara dönem çıkmış.O da babaların ve annelerin belli dönemlerinde hormonlarına bağlı olarak değişen birşey sanırım.Hayırlısı, bekleyip göreceğiz :) 21 gelse de gidip görsem miniğimi,cinsiyetini göstermese de olur :109:
canım ben de baktım kız gösteriyor doktor da bana kız dedi zaten. :)

Demekki bu haftalarda hepimiz aynınız benimde başladı karın ağrım nazar dedirtdim kendime galiba cok iyi geçiyordu :( iki sene oldu Sezeryan dogum yapmıştım bide karın büyüdükce Sezeryan yeri acır mi diye korkum var :(((

Benimde korkum var eski sezeryan yerim karnım büyüdükçe acırmı acaba merak ediyorum.

Canım ilk hamileligimde bende cok heves etmiştim Fetusun ısınmasına sebep olur falan demişlerdi doktorunda bişey olmaz dediyse bende alayım cok beğenmiştim kayıtta yapılabiliyormus daha sonra dinlemek icin :)))

İnternetten bakıncam canım dışarıda nerede satılır hic bilmiyorum

ben kullanırken bebek altı aylıktı daha dopler cihazı karnıma koyar koymaz kıpırdanmaya başlardı çok rahatsız olurdu.o yüzden gerçekten ihtiyacım yokken hiç kullanmadım çünkü bebeğin rahatsız olduğunu çok net anlıyordum.

ben fındıkzadeki medicalcilerden almıştım.Karagün iş merkezindeki.

bir mayıs anneside burda :) 14+4üm :)

sat:07.08.2013

yalnız benim bebeğim kesin 18ağustosta yada 24ağustosta olduunudüşünüyorum. ozaman 18ağustosa 9ay 10günmü eklemem lazım ortalama doğum tarihi için.

çok karıştı kafam. ilk hamileliğim. bide sürpriz bebek. cinsiyeti kesin değil. hcg 41çıktı. çin takvimi kız- rus takvimi erkek diyor. ilk zamanlar mide bulantımoluyor ama 1aydır çok şükür rahatım. ekşiyide tatlıyıda yiyorum. cildim ilk zaman bozulmuştu ama artık düzelmeye başladı. karnımda hala öyle hamile gibi durmuyor. sizce nedir cnsiyet :) bu hafta gidecem dr.a ama dr daha söylemezse diye korkuyorum :)

Ay canım benimde 21 inde kontrolum 3 hafta geçmek bilmedi. Gün sayıyorum resmen. İnşallah cinsiyeti de kesinleşir ozaman 17. Haftada olacağız. Bazı bebişler 22. Haftaya kadar bile göstermeyen oluyormuş :)

Ay canım benimde 21 inde kontrolum 3 hafta geçmek bilmedi. Gün sayıyorum resmen. İnşallah cinsiyeti de kesinleşir ozaman 17. Haftada olacağız. Bazı bebişler 22. Haftaya kadar bile göstermeyen oluyormuş :)

...evet mesela ben dogumda ogenmıstım:)))
saklayınca...

Dün akşam sağ kasığıma bir ağrı girdi . Şimdide hareket edince sağ kasığıma sancı gibi giriyor. Neden olur anlamadım:44:

Mutlu, huzurlu haftasonlari herkese.Biz kayinvalideme geldik.Oglum babaannesini ozlemis.Manti yapicaz beraber seviyorum ben kayinvalidemi ya esim sehir dışında olunca atladik geldik :) Gece uyurken ayağıma kramp girdi fena sicradim.Magnezyum eksikligim var büyük ihtimal.doktor kontrolumuz 7 aralikda bana cok uzun geliyor. Zaman çabuk gecsin istiyorum :)

Arkadaslar bugun kontrole gittik 4 gun geriden gelirken 3 gun ileri ciktik :)) kipir kipirdi yavrum, ayaklari ile karsiya dayanip kendini ileri atiyordu :) ultrason cihazi ile hafifce vurdu doktorum aninda basini cevirip bakti :) 6.5 cm olmus cinsiyetini goremedik ama ellerini ayaklarini hareketlerini gorduk cok sukur, ikili test icin kan verdim, ense kalinligi 1,6 cikti, bir hafta sonra alacaz sonuclari :)

Back
X