ben yapıyorum rapor işini her ay, geçen hafta aldım bir kaç gün kendime geldim,güzel güzel kahvaltımı yapmayı özlemişim:) hamile olmanın tadı çıkmıyor iş yerinde . aralık ayında da son hafta almayı düşünüyorum.
her ay sorun olmuyormu ben özelde çalışıyorum surat yapıyorlar sonra.ama alıcam rapor bu defa çok kızgınım çok.
canım detaylıya 21. haftada gireceğim, 17. haftadan önce bir şey söylemem demişti doktorum söylemedi de. 3lü test için gittiğimizde öğrendik. gelişimi 18. haftadaymış, bebeğin pozisyonu uygunsa kesin görünüyor ama bacaklarını bağdaş kurup oturunca zor oluyor. acele etmek istemiyor doktorlar.
Sona neden saklayacaksınki zaten Ocak'ta sıfırlanıyor raporlar. Sen mi düşüneceksin boşver. Zaten doğumdan sonra bırakmayı düşünüyormuşsun. Hamileyken seni işten atamazlar yasak zaten. Onlar seni hiç düşünmez. Bu devlette bile böyle canım her yerde aynı bence.
evet hakılısın canım kimse düşünmüyor aslında çok şükür fiziksel bir rahatsızlığım yok ama psikolojimi bozuyor bazıları.patron yalakaları çok bol çalıştığım yerde maalesef bende niye katlanıyorumki alırım raporu yatarım evde diye düşündüm.işten atamazlarda surat yapıyorlar dönünce