• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
ben yapıyorum rapor işini her ay, geçen hafta aldım bir kaç gün kendime geldim,güzel güzel kahvaltımı yapmayı özlemişim:) hamile olmanın tadı çıkmıyor iş yerinde . aralık ayında da son hafta almayı düşünüyorum.

her ay sorun olmuyormu ben özelde çalışıyorum surat yapıyorlar sonra.ama alıcam rapor bu defa çok kızgınım çok.

canım detaylıya 21. haftada gireceğim, 17. haftadan önce bir şey söylemem demişti doktorum söylemedi de. 3lü test için gittiğimizde öğrendik. gelişimi 18. haftadaymış, bebeğin pozisyonu uygunsa kesin görünüyor ama bacaklarını bağdaş kurup oturunca zor oluyor. acele etmek istemiyor doktorlar.

Sona neden saklayacaksınki zaten Ocak'ta sıfırlanıyor raporlar. Sen mi düşüneceksin boşver. Zaten doğumdan sonra bırakmayı düşünüyormuşsun. Hamileyken seni işten atamazlar yasak zaten. Onlar seni hiç düşünmez. Bu devlette bile böyle canım her yerde aynı bence.

evet hakılısın canım kimse düşünmüyor aslında çok şükür fiziksel bir rahatsızlığım yok ama psikolojimi bozuyor bazıları.patron yalakaları çok bol çalıştığım yerde maalesef bende niye katlanıyorumki alırım raporu yatarım evde diye düşündüm.işten atamazlarda surat yapıyorlar dönünce

Canım odediğin bendede oldu dün gece tutuldum resmen basamadım ayağımın üzerine:( özelliklede yorulduğum günler oluyor. inşallah bel fıtığı falan değildir:( daha ileride karnımız büyüynce ne hale geleceğiz bilemiyorum:(
karın demişken kızlar benm karnım acaip büyüdü. 6 aylık gibi:) hamile elbisesi aldım çok şirinn:) ham bir hamile olduğumu hissediyorum artık:)

Ya benimde karnım büyüyor ama normal mi bu kadar büyümesi bilmiyorum:44: çokta kilo almadım aslında ama kızçeme yarıyor heralde diye avutmak istiyorum kendimi :1:

tatlım bişe soracam...ayrıntılıda mi kesin öğrendin? önceden tahmin yürütmüşlermiydi? bende 15. haftaya yeni girdim kimse kesin bişe solemek istemio :(

Canım ben ilk 12+5 te ikili teste öğrendim kız olduğunu ama çok belliydi. Bizede gösterdi bakınca çok güldük edepsiz kız diye :))) diğer kontrolum kendi doktorumaydı o da 14 +0 daydı kendi doktorum da kız deyince rahatladım biraz :1: heralde değişmez bundan sonra :1:

Buarada herkese selamlarrr.. Geçen gün doğum günümdü artık kimse bana hediye almıyor kızlar herkes bebişe çalışmış resmen pembiş pembiş hediyeler doldu ortalık :1:

Merhaba arkadaşlar,
hafta sonu nete giremedim, o kdr çok şey yazmışsınız ki oku oku işten güçten anca bitirebildim.
ben yaklaşık 10 gün önce nezle olmuştum 3-4 gündür geçti. geçti ama özellikle akşamları çok kötü öksürüyorum.
ve karnımın alt kısmına ara ara şiddetli ve beni korkutan ağrılar giriyor.
ben de acaba bebek sık ve şiddetli öksürmekten dolayı zara görmüşmüdür. bebeğin aşağıya inmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
ayrıca öksürüğe ne iyi gelir?

ben yapıyorum rapor işini her ay, geçen hafta aldım bir kaç gün kendime geldim,güzel güzel kahvaltımı yapmayı özlemişim:) hamile olmanın tadı çıkmıyor iş yerinde . aralık ayında da son hafta almayı düşünüyorum.

Sona neden saklayacaksınki zaten Ocak'ta sıfırlanıyor raporlar. Sen mi düşüneceksin boşver. Zaten doğumdan sonra bırakmayı düşünüyormuşsun. Hamileyken seni işten atamazlar yasak zaten. Onlar seni hiç düşünmez. Bu devlette bile böyle canım her yerde aynı bence.

kızlar nasıl sebepsiz rapor alınır ki bi miktar bel ağrısı dışında bi sıkıntım yok çok şükür de o yüzden doktoruma yaz bana 10 gün rapor nasıl derim:S çekiniyorum:( ama müthiş yoğun çalışıyorum akşam daha serviste uyuklamaya çalışıyorum...kendime bile hayrım yok hafta içi

bi yol gösterin şu beceriksiz kıza:))

Son düzenleme:
kızlar nasıl sebepsiz rapor alınır ki bi miktar bel ağrısı dışında bi sıkıntım yok çok şükür de o yüzden doktoruma yaz bana 10 gün rapor nasıl derim:S çekiniyorum:( ama müthiş yoğun çalışıyorum akşam daha serviste uyuklamaya çalışıyorum...kendime bile hayrım yok hafta içi

kendi doktorum sebep bile sormadı bana şu kadar rapor yazabilir misiniz diye sordum hemen verdi. aile hekimine de hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum çok yoruluyorum bir kaç gün dinlenmek istiyorum demiştim ben. alınıyor yani canım karşındaki anlayışlı ise. zaten yıllık izinler bir sene sonraya aktarılabiliyor ama rapor hakları aktarılmıyor o yüzden kullanıyorum ben. izinler bebek doğunca annelik izni de bitince çok lazım olacak.

eşim beklemediğimiz bir anda işinde maaş ve statüde yükseliyor.çok duygulandım :( Allah herkesin gönlüne göre versin her şeyi. amin.

Çokkkkk sevindim canin bu duyguyu iyi bilirim ilk oglumda yaşamıştım. Yokluk zamanimizda ogrendim hamileligimi simdi bakiyorumda nerden nereye evim yokdu evim var 10 yil borcum var ama kendi evim arabam yokdu esim sirket arabasi kullaniyordu kendimize ait arabamiz var.Allah bebekleri kismetiyle gonderiyor.:nazar: Herşey daha güzel olucak kızlar ;)

kendi doktorum sebep bile sormadı bana şu kadar rapor yazabilir misiniz diye sordum hemen verdi. aile hekimine de hamileyim kendimi iyi hissetmiyorum çok yoruluyorum bir kaç gün dinlenmek istiyorum demiştim ben. alınıyor yani canım karşındaki anlayışlı ise. zaten yıllık izinler bir sene sonraya aktarılabiliyor ama rapor hakları aktarılmıyor o yüzden kullanıyorum ben. izinler bebek doğunca annelik izni de bitince çok lazım olacak.

tamam canım deneyim o zaman, başarılı olursam haber ederim:) çok teşekkürler:46:

Hoşbuldum canımm... Eylül gelinleri topiğinde beraberdik burda yine beraberiz...:13: Bebişlerin tahmini doğum tarihleri de aynıymış :1: :16: Senin kızın oluyor dimi canım... Bişeyler aldın mı bebişe...

AA süpermiş:) birlikte planlamış gibi :):1:

Git doktoruna ben dayanamıyorum çok yoruldum ayaklarım belim ağrıyor falan de verir bence öküz değilse :):1:

Çokkkkk sevindim canin bu duyguyu iyi bilirim ilk oglumda yaşamıştım. Yokluk zamanimizda ogrendim hamileligimi simdi bakiyorumda nerden nereye evim yokdu evim var 10 yil borcum var ama kendi evim arabam yokdu esim sirket arabasi kullaniyordu kendimize ait arabamiz var.Allah bebekleri kismetiyle gonderiyor.:nazar: Herşey daha güzel olucak kızlar ;)

eşim 1,5 yıl önce büyük bir yerin müdürü iken haksızlığa uğrayıp işten çıkarılmıştı. çok üzücü günler geçirmiştik. 6 ay işsiz kalmıştı ve sürünmüştük.yeni işi hem memleketimizde hem de statü ve maaş olarak huzur olarak çok daha güzel. her şeyde var bir hayır gerçekten

kızlar,idrarımda lökosit çıktı,dr uro care ve fitil verdi
aranızda kullanan var mı,düşük riski de var
lütfen bana cvp yazın,dr a sordum,düşecekse zaten düşer dedi

merhaba benimde idrarımda çıktı tek kullanımlık bir ilaç verdi iyi düşün iyi olsun düşük riskini aklına getirme bol bol su iç ve moralini yüksek tut geçmiş olsun

merhaba arkadaslar gecen hafta karın delıgımın altında sertlık karında sertlık vardı hatta bır tarafta sertlık toplanıyordu. bız bebek sanıyorduk bır arkadasım bu haftalarda karnın sert olmadıgını söyledı hemen drumu aradım hemen sabah gel dedı. drumda bu haftada bebegı hıssedemessın ve sertlık olmaz davul gıbı gergındı karnım ve ıdrar yapmada sıkıntı vardı. ıdrar tahlılı ve bobrek ultrasonu yapıldı.ıdrarda kan, enfeksıyon göruldu.lökosıt 56 ,,erıtrosıt 17 cıktı. radyalojı uzmanı bobreklerde buyume ıdrarın gerı kaçmasından bahsettı hemen sonucları aldım drum ürolojı uzmanına gönderdı. ıdrar yıolları enfeksıyonu cıktı ve hamılelıgımıde soyedım antıbıyotık yazdı maksipor 500 luk.. ıcınde de hamıleler kullanabılır yazıyor. kendı drumda rahatlıkla kullanabılırsın zaten ben de bunu yazacaktım ama urolojı uzmanının görmesınıde ıstedım dedi. ıkı gundur kullanıyrum karnım yumusacık oldu agrım kalmadı ıdrarımı rahat yapıyorum ınsallah bebegıme bırsey olmaz..ıcınızde ıdrar yolu ıltıhabı gecıren oldu mu..drum hamılelıkte yaygın korkma dedı ama gene de ıcım rahat degıl. böyle sorun yasayan oldu mu acaba
geçmiş olsun ben geçirdim ama kültür testinde üreme olmadığından antibiyotik vermedi dr antiseptik kullandım sadece
Merhaba arkadaşlar,
hafta sonu nete giremedim, o kdr çok şey yazmışsınız ki oku oku işten güçten anca bitirebildim.
ben yaklaşık 10 gün önce nezle olmuştum 3-4 gündür geçti. geçti ama özellikle akşamları çok kötü öksürüyorum.
ve karnımın alt kısmına ara ara şiddetli ve beni korkutan ağrılar giriyor.
ben de acaba bebek sık ve şiddetli öksürmekten dolayı zara görmüşmüdür. bebeğin aşağıya inmesi gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
ayrıca öksürüğe ne iyi gelir?
canım öksürmekten bebeğe birey olacağını ssanmıyorum üşüttüğümüz için oluyor,ayva çekirdeklerini yarım ay bardağı suya koy 1 gün beklesin su jel kıvamını alıyor onu içtiğin şeylere kat tatsız kokusuz birşey ama göğsü yumuşatıyor ıhlamurun iine ayva kabuğu koy o da iyi geliyor öksürüğe zencefil bal karışımı da vücut direncini arttırıyor yalnız balın hakiki olmasına dikkat et bilindik markaların bile ballarına güvenilmiyor geçmiş olsun canım

ok yoruluyorum bu aralar halsizim de yazar zaten

canım geçmiş olsun umarım atlatırsın,içini ferah tut herşey olacağına varır

slm kızlar..buaralar kendimi çok mutsuz ve yorgun hissediyorum.. çok çabuk sinirleniyorum ve herşeye ağlıyorum..sizde böyle şeyler yaşıyormusunuz? yoksa bnmi olup olmdk herşyi dert ediniyorum kendime?

İnci çok sevindim hayırlısı olsun ...
Kızlar sol tarafımda sanki bebeğim sürekli oynuo gibi gelio nası desem içten hissediyorum ama elimi Koyuncu hiç bir his yok sanki içerden gıdıklıo gibi :)) kelebekler var gibi ...

Back
X