• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
canım ben egepol gökalp beye gidiyorum.

süper bir haber bu :))
bende gökalp beye gidiyorum
gökalp bey bana 2 li testi yaptıktan sonra 3 lüye gerek yok dedi bir sonraki randevum 20.haftamı doldurduugmda
canım bana ayrıntılı ultrason doppler falan da bişi demedi merak ettim sana bunlarla ilgili bişi dedimi
bir sonraki randevuda görüşürüz dedi :))

Son düzenleme:
günaydın güzel anneler

cuma günkü doktor kontrolümüzde bebeğimizin cinsiyeti belli oldu nasipse bir kızımız olacak, ismini elif koymayı düşünüyoruz

bu arada merak eden arkadaşlar vardı 11+5 te yapılan ikili testte hcg 100 çıkmıştı :))

şimdi hemen anketide oylayacağım

Hayirli olsun.ikili teste gore cinsiyetler tuttu heralde genelde.ben hala ogrenemedimde boyle tahmin arastirmasi yapiyorum

Elif ismi cok guzel hem manası guzel hemde soylenisi guzel.. Yaşadığım sehirde hiç sevmediğim bi arkadasım koydu elif ismini kızına maalesef bende koysam sürekli karşıma çıkaracak diye koymayacagim yoksa bende elif koyardim bi tanesini. Elif sadece Arap alfabesinin ilk harfi degil belki biliyosundur Ebced hesabında da degeri 1 dir bu cihetle de bir ve tek olan Allah'ı temsil eden harfin adıdır ..

Bu anlamını bilmiyordum canım
arap alfabesinin ilk harfi ve dost, tanıdık, ışık saçan güzel kız anlamlarına geldiğini biliyordum
hem kuranda geçmesi hem anlamının güzel olması hemde kulağa hoş gelmesi açısından seçtik biz bu ismi
çevremdeki çoğu kişi yeni moda isim koyun diyorlar ama bu isim eşimin de benim de çok içimize sindi

Bu anlamını bilmiyordum canım
arap alfabesinin ilk harfi ve dost, tanıdık, ışık saçan güzel kız anlamlarına geldiğini biliyordum
hem kuranda geçmesi hem anlamının güzel olması hemde kulağa hoş gelmesi açısından seçtik biz bu ismi
çevremdeki çoğu kişi yeni moda isim koyun diyorlar ama bu isim eşimin de benim de çok içimize sindi

benimde çok sevdiğim arkadaşımın ismi:) adıyla yaşasın kızın maşallah:)

Kılzar merhaba :) 2 gün arayla gece uyurken bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım o acıyla . Ablamın hamilelik döneminde de olmuş magnezyum eksikliğinden oluyor demiş doktoru tabi 5 yıl önce :) Aranızda böyle olan var mı ? Doktoruma söyleyeceğim ama randevumu bekleyeyim diyorum ..

süper bir haber bu :))
bende gökalp beye gidiyorum
gökalp bey bana 2 li testi yaptıktan sonra 3 lüye gerek yok dedi bir sonraki randevum 20.haftamı doldurduugmda
canım bana ayrıntılı ultrason doppler falan da bişi demedi merak ettim sana bunlarla ilgili bişi dedimi
bir sonraki randevuda görüşürüz dedi :))

ne güzel mutlu oldum :) bana da 2 li test yaptırdı 3 e gerek yok dedi.benimde randevum 1 ay sonra .ben sordum ayrıntılı yapcaz dedi.3 ocak ta randevu aldım.cumartesi sabahdı randevum acil ameliyata çıktı bir sorun vardı.böbreğime bakcaklardı o da kaldı.

ne güzel mutlu oldum :) bana da 2 li test yaptırdı 3 e gerek yok dedi.benimde randevum 1 ay sonra .ben sordum ayrıntılı yapcaz dedi.3 ocak ta randevu aldım.cumartesi sabahdı randevum acil ameliyata çıktı bir sorun vardı.böbreğime bakcaklardı o da kaldı.

ben 3 lüyü sordum ayrıntılı sormak o an aklıma gelmedi
belki bana da 1 ay sonra söyler, c.tesi gününe randevu verdiklerini bilmiyordum, sen 3 ocakta mı yaptırcaksın,
acaba benimde şimdiden sorup randevu almam gerekir mii ayrıntılı için hemen veriyorlar mı randevu gününü

ben 3 lüyü sordum ayrıntılı sormak o an aklıma gelmedi
belki bana da 1 ay sonra söyler, c.tesi gününe randevu verdiklerini bilmiyordum, sen 3 ocakta mı yaptırcaksın,
acaba benimde şimdiden sorup randevu almam gerekir mii ayrıntılı için hemen veriyorlar mı randevu gününü

ben 3 lü yapıcakmıyız dedim hayır 1 ay sonra ayrıntılı yapıcaz dedi.ben çalışıyorum malum gökalp bey çok yoğun çok beklediğim için genelde cumartesi istiyorum ama bu sefer cumaya zor aldım malum yoğun biri.bana her ay gittiğimde 1 ay sonra görüşürüz diyor ve ben randevu alıyorum.ama ayrıntılı için al demedi hastaneyi aradım .doktorunuz al demediyse gerek yok dedi.

Kızlar bu konu daha evvel konuşuldu mu bilmiyorum malesef kaçırdım ama bu ara bu konuyu çok önemsemeye başladım. Geçenlerde bir yakınımızı kanserden kaybettik hastalığı yenmesi adına hekimleri kök hücre alabilmek için çok mücadele verdi malesef başarılı olamadılar ve hastamızı kaybettik. Çok trajik bir konu ve bu kadar sert konuya girmek ne derece doğru bilemiyorum tabi ki öncelikle allah evlatlarımıızı hiçbir hastalıkla sınamasın ve bize bağışlasın ancak daha sonra neden ben bunu yapmadım diye pişmanlık duymak da var. İşte bu nedenle ben minnak yavrumun kordon kanını dondurtmayı düşünüyorum. sadece küçük yavru değil allah korusun bir sorun olduğunda en başta kardeşi ve 1 derece aile yakınlarına da dokuların uyması halinde faydası var ve kök hücre alma işlemi sadece doğum esnasında yapılabiliyor. Sizlerden bu konuda araştırma yapmış olan bilgi edinen arkadaşlarım var mı acaba konu hakkında paylaşımda bulunsak :)
kordon kanı bankacılığı yapan bir kaç tane kuruma rastladım şimdiye kadar, en son görüştüğüm firma 1000 Euro istiyordu kanı saklamak için, ayrıca her yıl 100 Euro veriyorsun. teorikte sanki herkesin mutlaka yaptırması gereken bir şey gibi görünüyor ama gerçekte ne kadar faydalı ve gerekli bu konuda doktor arkadaşlarıma ve kendi doktoruma sormayı planlıyorum bende. daha fazla bilgi sahibi olunca paylaşırım mutlaka

benimde sağ kasığımda sabahtan beri çok şiddetli batma şeklinde ağrılar oluyor adet sancısı gibi sanki.bende bebeği hissedemiyorum ama düzenli hissetmek için erken olduğunu düşünüyorum.ağrım o kadar arttıki bir ara sağ bacağım uyuştu resmen.şu saat oldu hala ağrım var eğer çok geçmezse bir doktora gitmeyi düşünüyorum.ilk çocuğumda değil ama çok evhamlıyım bende.oğlumda hiç böyle şeyler yaşamamıştım ne ağrı nede başka bir şey.[/QUOTE]
bende de 2 gün sürdü özellikle sağ tarafta hareket ettikçe artan batma şeklinde ağrı, progestan verdi doktor. onu içince kalçamı, bacaklarımı hareket ettiremedim, eğilip damacanadan su dolduramadım, yerimden 10 dakikada falan doğrulabildim, ama geçti. neden o kadar şiddetliydi bilmiyorum. idrar yolu enf yoksa normal diyorlar telaş etme.
arkadaşlar cuma günü doktor cinsiyeti görebilmek için karnıma ve rahmime baya bir bastırdı
ogünden beridir 3 gün hem kasıklarım hemde göbek deliği çevrem devamlı sızladı ara ara agrım oldu çok ehvamlandım
bu sabah kalktıgımda iyiydim eger geçmeseydi doktora gidicektim
16.17. haftalarda bu tarz ağrı çeken oldu mu ?
çevremdeki hamileler bebek büyüdüğü için karın kasların ve kasıkların agrımıştır doktorun bastırmasıyla alakası yok dediler

bu arada içinizde izmirde olup egepol hastanesine giden var mı
bu haftalarda böyle ağrıları olan çok kişi var, bende de oldu, doktor muayenesi esnasında üşümüş olabilirsin, soğuk jel vs. bastırmaktan olduğunu sanmıyorum.

tam kasık ağrısından kurtulmuşken hafta sonu yapacak çok işim vardı, çok ayakta kaldım, sağ boşluğumda inanılmaz ağrı başladı. inat ettim, zorladım kendimi daha da şiddetlendi, 2 gündür sağa yamuk şekilde duruyorum resmen. meğer kum döküyormuşum. ayağa kalkınca yürüyünce daha fena oluyor. yapacak bir sürü işim var, artık her gün yaptığım rutin işlere yetişemiyorum. sanki eski bir arabayla yokuş tırmanmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum. bedenim kaldırmıyor, çok çabuk yoruluyorum . işler birikiyor stres oluyorum, stres olunca acayip sigara istiyorum, içemeyince mutsuz oluyorum, mutsuz olunca iş yapasım gelmiyor, iş yapmayınca birikiyor... hava da kapkaranlık zaten.

Rüyamda doğum yaptım kızlar:53: Yatakta yatıyordum başımda annem vardı,sancılarım vardı iyiydim,sonra hemşire açılma var mı diye bakmaya geldi,ıkınn ara ara dedi bana:53: Garip bir ağrıydı,ıkındım bir kaç kere sonra bebeği gördüm maşallahı vardı,uyanınca inşallah böyle sağlıkla kolay nasip eder Rabbim dedim,inşallah..:53: Hala etkisindeyim..
Rüyada doğum sıkıntıdan kurtulmak olarak yorumlanırmış :) Erkekse kız,kızsa erkek doğurmaya delaletmiş :) Bizim minik kız :) Rüyamdakide kız'dı :) Herşeyin hayırlısı bakalım.Psikolojik sanırım..Bu bebeğin eşi meselesinden sonra doğum düşüncelerim yine depreşti,eş şuan rahmi kapatmıyor yukarı çıkacak büyük ihtimalle ama çıkmadığı durumlarda mecburi sezeryan oluyormuş,ben sezeryandan çok korkuyorum da :53:

Çoookkk şükürrrr :)) Bende öğrenebilsem bi kesin cinsiyetide eşime masraf çıkarsam :D

:))) Hayırlısıyla inşallah öğrenirsin canım,çok mutluluk verici..Hele eşya almak çok güzel çok almadım tabii ki ama insan ohh be diyorr :)
İnşallah İstanbul işinizde olur için rahatlar,yollarda uğraşmazsın daha fazla..

çok sevindim canım güle güle büyüt kızçeni Rabbim sağlık nasip etsin.

Kızlar kullandığım demir ilacı beni mahvetti geceni bir yarısı uyandım cumartesi günü nasıl kustuğumu anlatamam gözlerimden yaşlar geldi ağzımdan acı sular ölüyorum sandım midem ve yemek borum hem yaanıyor hem ağrıyordu ccok şükür bugün biraz rahatım ilacı kestim hayırlısı olsun bakalım...

Teşekkür ederim canım,amin inşallah..
Bende demir ilacını içemiyorum midem kasılıyor.Ama içmezsem doktorum iğneye başlarız dedi,zaten bir kere daha değiştirrmiştik ilacı..
İçtiğin saatleri ayarla,değiştir istersen,yatarken içiyorsan bu herkese iyi gelmiyor..

Hayırlı akşamlar canım.. Pazar olunca herkes kaybolmuş burdan kimsecikler yok:) herkes iyidir ins biz iyiyiz cok sükür göbüsümüzü büyütüyoruz :) biraz alışverişlere başladık biraz dinleniyoruz oyle geçiyo:)

plojovic kızın hayırlı olsun canım cok sevindim..allah kucağına almak nasip etsin.

Amiinn cümlemize nasip etsin inşallah:16:
Son haftalarda ne kadar büyüyor di mi göbekler :)

tam kasık ağrısından kurtulmuşken hafta sonu yapacak çok işim vardı, çok ayakta kaldım, sağ boşluğumda inanılmaz ağrı başladı. inat ettim, zorladım kendimi daha da şiddetlendi, 2 gündür sağa yamuk şekilde duruyorum resmen. meğer kum döküyormuşum. ayağa kalkınca yürüyünce daha fena oluyor. yapacak bir sürü işim var, artık her gün yaptığım rutin işlere yetişemiyorum. sanki eski bir arabayla yokuş tırmanmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum. bedenim kaldırmıyor, çok çabuk yoruluyorum . işler birikiyor stres oluyorum, stres olunca acayip sigara istiyorum, içemeyince mutsuz oluyorum, mutsuz olunca iş yapasım gelmiyor, iş yapmayınca birikiyor... hava da kapkaranlık zaten.

Oyy oyy Allah kolaylık versin..Biraz daha sakiin :) Hepsini birden yapmamaya çalış işe yarar belki..Sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
Kılzar merhaba :) 2 gün arayla gece uyurken bacağıma kramp girdi uykumdan uyandım o acıyla . Ablamın hamilelik döneminde de olmuş magnezyum eksikliğinden oluyor demiş doktoru tabi 5 yıl önce :) Aranızda böyle olan var mı ? Doktoruma söyleyeceğim ama randevumu bekleyeyim diyorum ..

Evet canım calsiyum magnezyum eksikliğinden oluyo süt iç bol bol:)

ben 3 lü yapıcakmıyız dedim hayır 1 ay sonra ayrıntılı yapıcaz dedi.ben çalışıyorum malum gökalp bey çok yoğun çok beklediğim için genelde cumartesi istiyorum ama bu sefer cumaya zor aldım malum yoğun biri.bana her ay gittiğimde 1 ay sonra görüşürüz diyor ve ben randevu alıyorum.ama ayrıntılı için al demedi hastaneyi aradım .doktorunuz al demediyse gerek yok dedi.

ben de hastaneyi arayıp sormayı düşünüyordum ozaman benimde sormama gerek yok
10 ocakta bir sonraki randevum(20.haftam doldugunda) o gittiğimde yapar heralde

selam kızlar:31:
kontrolümüze bir hafta var, bu hafta da tetanoz aşımı olmayı düşünüyorum. gerekli değil diyenler var çevremde. inşallah çok ağrı sızı yapmaz. sizler yaptıracak mısınız?

Back
X