Rüyamda doğum yaptım kızlar

Yatakta yatıyordum başımda annem vardı,sancılarım vardı iyiydim,sonra hemşire açılma var mı diye bakmaya geldi,ıkınn ara ara dedi bana

Garip bir ağrıydı,ıkındım bir kaç kere sonra bebeği gördüm maşallahı vardı,uyanınca inşallah böyle sağlıkla kolay nasip eder Rabbim dedim,inşallah..

Hala etkisindeyim..
Rüyada doğum sıkıntıdan kurtulmak olarak yorumlanırmış :) Erkekse kız,kızsa erkek doğurmaya delaletmiş :) Bizim minik kız :) Rüyamdakide kız'dı :) Herşeyin hayırlısı bakalım.Psikolojik sanırım..Bu bebeğin eşi meselesinden sonra doğum düşüncelerim yine depreşti,eş şuan rahmi kapatmıyor yukarı çıkacak büyük ihtimalle ama çıkmadığı durumlarda mecburi sezeryan oluyormuş,ben sezeryandan çok korkuyorum da
Çoookkk şükürrrr :)) Bende öğrenebilsem bi kesin cinsiyetide eşime masraf çıkarsam
:))) Hayırlısıyla inşallah öğrenirsin canım,çok mutluluk verici..Hele eşya almak çok güzel çok almadım tabii ki ama insan ohh be diyorr :)
İnşallah İstanbul işinizde olur için rahatlar,yollarda uğraşmazsın daha fazla..
çok sevindim canım güle güle büyüt kızçeni Rabbim sağlık nasip etsin.
Kızlar kullandığım demir ilacı beni mahvetti geceni bir yarısı uyandım cumartesi günü nasıl kustuğumu anlatamam gözlerimden yaşlar geldi ağzımdan acı sular ölüyorum sandım midem ve yemek borum hem yaanıyor hem ağrıyordu ccok şükür bugün biraz rahatım ilacı kestim hayırlısı olsun bakalım...
Teşekkür ederim canım,amin inşallah..
Bende demir ilacını içemiyorum midem kasılıyor.Ama içmezsem doktorum iğneye başlarız dedi,zaten bir kere daha değiştirrmiştik ilacı..
İçtiğin saatleri ayarla,değiştir istersen,yatarken içiyorsan bu herkese iyi gelmiyor..
Hayırlı akşamlar canım.. Pazar olunca herkes kaybolmuş burdan kimsecikler yok:) herkes iyidir ins biz iyiyiz cok sükür göbüsümüzü büyütüyoruz :) biraz alışverişlere başladık biraz dinleniyoruz oyle geçiyo:)
plojovic kızın hayırlı olsun canım cok sevindim..allah kucağına almak nasip etsin.
Amiinn cümlemize nasip etsin inşallah

Son haftalarda ne kadar büyüyor di mi göbekler :)
tam kasık ağrısından kurtulmuşken hafta sonu yapacak çok işim vardı, çok ayakta kaldım, sağ boşluğumda inanılmaz ağrı başladı. inat ettim, zorladım kendimi daha da şiddetlendi, 2 gündür sağa yamuk şekilde duruyorum resmen. meğer kum döküyormuşum. ayağa kalkınca yürüyünce daha fena oluyor. yapacak bir sürü işim var, artık her gün yaptığım rutin işlere yetişemiyorum. sanki eski bir arabayla yokuş tırmanmaya çalışıyormuşum gibi hissediyorum. bedenim kaldırmıyor, çok çabuk yoruluyorum . işler birikiyor stres oluyorum, stres olunca acayip sigara istiyorum, içemeyince mutsuz oluyorum, mutsuz olunca iş yapasım gelmiyor, iş yapmayınca birikiyor... hava da kapkaranlık zaten.
Oyy oyy Allah kolaylık versin..Biraz daha sakiin :) Hepsini birden yapmamaya çalış işe yarar belki..Sıkmayın canınızı.