- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373

Kızlar sabah uyandım ve sizinle dertleşeyim dedim... Dün kayınvalidem ile bebek odası bakmaya gittik. Onunla gitmemizin sebebi, illa ki ben alıcam torunuma odasını dediği için..Ama öncesinde bizi maskoya modokoya yolladı bakın orada da diye. Biz maskoda cok güzel bir takım begendik. ama dün Bagdat cad.sinde gözüne kestirdiği abuk subuk pahalı fiyatları olan magazaya götürdü. Ben modelleri hiç begenmedim, zaten bence dandik mobilyalara yeri itibariyle öle fiyatlara insanlara kakalıyorlar...Gerçi ben mobilya kalitesinden anlamam ama yine de gereksiz pahalı...Neyse magazada kendi kendine begendi, pazarlıgını yaptı, cıkınca da "Eee ne düşünüyosunuz?" dedi..Ben de acıkcası hem cok pahalı hem de begenmedim dedim. Ve o anda agzına geleni söylemeye ve bagırmaya basladı. Ben de seçme şansımız oldgunu düşünerek fikrimi söylemiştim, maskoya modokoya siz gidin diye söylediniz fln dedim ama nafile... Yemediğim laf kalmadı...Asla diğer begendigimiz magazaya gitmeyeceğini ve bunu alacagını söyledi. Böylece oglumun mobilyasını bile keyifle, zevkle seçememiş oldum...
Senin yerinde olsam ozaman almasının gerekmediğini bi şekilde kendimin alabileceğini söylerdim. Ve şimdi böyle yapıyorsa iki gün sonra bebeğin odasını bile biz aldık diyedebilir kayınvaliden asla böyle bir pirim vermezdim ben olsam. Kaba pis şey