2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
:28:
Kızlar sabah uyandım ve sizinle dertleşeyim dedim... Dün kayınvalidem ile bebek odası bakmaya gittik. Onunla gitmemizin sebebi, illa ki ben alıcam torunuma odasını dediği için..Ama öncesinde bizi maskoya modokoya yolladı bakın orada da diye. Biz maskoda cok güzel bir takım begendik. ama dün Bagdat cad.sinde gözüne kestirdiği abuk subuk pahalı fiyatları olan magazaya götürdü. Ben modelleri hiç begenmedim, zaten bence dandik mobilyalara yeri itibariyle öle fiyatlara insanlara kakalıyorlar...Gerçi ben mobilya kalitesinden anlamam ama yine de gereksiz pahalı...Neyse magazada kendi kendine begendi, pazarlıgını yaptı, cıkınca da "Eee ne düşünüyosunuz?" dedi..Ben de acıkcası hem cok pahalı hem de begenmedim dedim. Ve o anda agzına geleni söylemeye ve bagırmaya basladı. Ben de seçme şansımız oldgunu düşünerek fikrimi söylemiştim, maskoya modokoya siz gidin diye söylediniz fln dedim ama nafile... Yemediğim laf kalmadı...Asla diğer begendigimiz magazaya gitmeyeceğini ve bunu alacagını söyledi. Böylece oglumun mobilyasını bile keyifle, zevkle seçememiş oldum...

Senin yerinde olsam ozaman almasının gerekmediğini bi şekilde kendimin alabileceğini söylerdim. Ve şimdi böyle yapıyorsa iki gün sonra bebeğin odasını bile biz aldık diyedebilir kayınvaliden asla böyle bir pirim vermezdim ben olsam. Kaba pis şey:47::37:

canım sendemi arabalı yatak aldın paşaya.çok şanslı bu veletler çok.eminim çok sevecektir.bizimki bayıldı akşam gidip tekerlerini seviyordu bir ara baktım çok komikti.sabahta anneannesine nasıl hevesle gösterdi bir görsen bide anlatıyor daha halısı gelicek ışıkları takılacak perde alıcak annem diye.onun gözlerindeki ışık öyle mutlu ettiki beni.çok iyi bir karar vererek oğluşuma oda almışım iyiki bebeğimizede eski odamızı hazırlayacağım ama onada yeni bir beşik alacağım.

çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım.inşallah herşey yolunda gider zamanında gelir kuzucuğun sen bol bol dinlen bu arada.

hay allah aksi başlamış gerçektende günün.bu saaten sonra iyi gitsin inşallah.

Herseyimiz aynı gidiyor vallahi annesi, ben de oğlumun eski odasını kızıma yapacagım. Oğlumun odası da degısecek, bozulur kırılır dıye endıselenıyorum. Insallah odasını sever ve senınıkı gıbı mutlu olur. Onun hayalkırıklıgı ya da uzuntu yasamasına dayanamam.

Kızlar sabah uyandım ve sizinle dertleşeyim dedim... Dün kayınvalidem ile bebek odası bakmaya gittik. Onunla gitmemizin sebebi, illa ki ben alıcam torunuma odasını dediği için..Ama öncesinde bizi maskoya modokoya yolladı bakın orada da diye. Biz maskoda cok güzel bir takım begendik. ama dün Bagdat cad.sinde gözüne kestirdiği abuk subuk pahalı fiyatları olan magazaya götürdü. Ben modelleri hiç begenmedim, zaten bence dandik mobilyalara yeri itibariyle öle fiyatlara insanlara kakalıyorlar...Gerçi ben mobilya kalitesinden anlamam ama yine de gereksiz pahalı...Neyse magazada kendi kendine begendi, pazarlıgını yaptı, cıkınca da "Eee ne düşünüyosunuz?" dedi..Ben de acıkcası hem cok pahalı hem de begenmedim dedim. Ve o anda agzına geleni söylemeye ve bagırmaya basladı. Ben de seçme şansımız oldgunu düşünerek fikrimi söylemiştim, maskoya modokoya siz gidin diye söylediniz fln dedim ama nafile... Yemediğim laf kalmadı...Asla diğer begendigimiz magazaya gitmeyeceğini ve bunu alacagını söyledi. Böylece oglumun mobilyasını bile keyifle, zevkle seçememiş oldum...

Hediye olsun mutlu olsun derken başa kakma olmuş bu. Eşniz ne dior bu duruma peki, konussanız netlesmedı ıse almasanz ıcınıze sınmeyen takımı? Sıze bagırması fılan ne kadar cırkın, hedıye alıyorumuzerıne bır de laf edıyorlar mantıgı mı bu, ne kadar da cırkın eger oyleyse... Bu patık tulum degıl kı begenmezsen gıydırme... Tabıı kı sız sececeksınız begeneceksınız. Su bebek ve dogum olayları neden ınsanların ıcındekı canavarları ortaya cıkarıyor ben hıc anlamadım gıttı........

günaydinnnnnnnnnnn güzellll bi okadarde pimpirikliii anne adaylarii :D bisi soram..şekerr yüklemesinden sonra başla bi test bekliyomuu bizii......yada sadece artıkk dogumami gidecegizz:49:

Bildiğim kadarıyla beklemiyor. Bundan sonrası son dönemeç:)

Canım inan ben de çok korkuyorum benim kızım çılgın gibi oraya burayı dağıtacak mı diye, inşallah akıllı uslu evlatlar nasip eder Allah hepimize.

Canım yazdıkların o kadar hoşuma gitti ki, hepsinde oldukça haklısın ben daha hiç doğum yapmadım bakalım hangisini yapmak kısmet olacak ama tüp bebek diye endişem iki katına çıkıyor sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah.

Canım çok faydalı oluyor tabii ki, ayrıca şu tulumlar mı kundaklar mı adı her ne ise süpermiş :10:

Hoşgeldin canım, doğum olaylarını konuşmaya başladık çok şükür :)

Ayyyy ben yeni gördüm yaaaaa, nasıl tatlı nasıl şekerler Allah'ım çok duygulandım yaaaa.

Canım günaydın, oğluşuna yeni odası hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Aman canım kahvaltını ihmal etme ben yataktan çıkmadan daha bayılacak gibi oluyorum resmen " açııııııııımmmmmm" diye kalkıyorum zaten o yüzden 10 kilo aldım ya.:52::52::52:

Kalbinle başbaşa kalmayı sağla kendine , yapabileceğin en buyuk o olacaktır kendine. O sana muhakkak hem yavrun hem de kendın ıcın en dogru seyın ne oldugunu soyleyecektır. Icındekı hıssı dınle, kımseyı degıl.

Günaydın Canlar...

Biz bugün kızımla 26+1
:nazar: olduk inşAllah. Rahim ağzında kısalma gibi bir sıkıntımız var. Doktorum Erken doğum riskin olabilir dedi. Düşük iğnesi oluyoruz ve 1 aydır evde yatıyoruz. Bebeğim biraz daha gelişip büyüyene kadar da yatmaya devam edeceğiz. Belli kiloya ve gelişime ulaştıktan sonra da doğumumuz ne zaman olur henüz belli değil. İnşAllah bebeğimi gelişimini tamamlamış olarak sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı bekliyoruz.

Canım geçmiş olsun. Allah sağlıkla ve zamanında kucağınıza almanızı nasip etsin.

canım, sanada çok üzüldüm. neden kaynanalar böyle olur ki?
o canı taşıyan biziz. ve bizim bebeklerimiz. tabiki de bizim beğendiklerimizin olması gerekiyor. sonuçta bizim evimize alınıyor o malzemeler.

Çok şaşırdım resmen kaş yapim derken göz çıkarmış:53: keşke eşinide alsaydın yanına o ikna ederdi annesini sonuçta pahalı bi ürün değil istediğiniz neden hem güzel olmayan hemde içinize sinmeyen bir ürünü almakta bu kadar inatçı ki:27:
Bizimkiler cimri pek bişey almazlar ama böyle alınacagına alınmamasıda daha ıyı hamile halinle senı kızdırıp uzmesıde yanlış madem kararı kendın verıcektın benım gelmeme gerek yoktu deseydın:51:

Kızlar valla anlamanız öyle iyi geldi ki, teşekkür ederim yorumlarınız için...

Biz alırız desem, deve kini var, bir küser kii, aylarca konuşmaz..Öncesinde benzer bir tecrübemiz var çünkü...Ben öyle bir durumda daha çok yıpratıyorum kendimi...Eşime gelince daha ılımlı bir şekilde konuşmaya çalıştı, ona da bağırdı...Çok dominant hatta accık canavarımsı bi anne :)))) Ben teşhisini de koydum ama neyse hehehe

Artık mobilyayı bugün sipariş vercekmiş telefonda, en son öyle dedi...Ben de teperek kullanırım ömrü kısa olur :Pp
Şaka bir yana muhtemelen terbiyesiz, nankör gelin fln ilan edildim... Salon takımı fiyatına bebek odamız olmasına itiraz ettim diye... :)

günaydın kızlar.bugün çok daha iyi kalktım yataktan hastalığım biraz daha iyi .dün oğluşumun arabalı odası geldi öyle güzelki benim bile içine girip yatasım geldi ne şanslı şimdiki çocuklar.haftasonu ufak tefek tadilat olacak odada sonrada oğluşumu geçireceğim odasına.kendi odasını bırakma konusunda hiç sorun yapmadı şaşırdım.kardeşimde burda yatar artık diyor :1::1::1:

dün çok sevinmiş olmalıkı geldi geldi öptü beni.bugün çok yoğunum ofiste işlere dalmadan merhaba diyeyim dedim hepinize.

nerden aldınız ben de alıcam belki

canım tüp bebek diye endişelenme 3 ay dan sonra doktorlar bile artık normal gebe statüsünde sayıyor bizi.sağlıkla gelecek yavrularımız inşallah.
İnşallah öyle olur canım, alışveriş merkezine bile gidince kendimi hiç çalışmadığım bir sınava girmiş gibi hissediyorum. Bakıyorum anneler babalar birşeyler alıyorlar sepetleri dolduruyorlar bebek mağazalarında ben halen bakıp bakıp geri dönüyorum. İnşallah bebeğime yetecek bir anne olabilirim, hem doğum konusunda hem bakım konusunda.

Canım inan ben de çok korkuyorum benim kızım çılgın gibi oraya burayı dağıtacak mı diye, inşallah akıllı uslu evlatlar nasip eder Allah hepimize.

Canım yazdıkların o kadar hoşuma gitti ki, hepsinde oldukça haklısın ben daha hiç doğum yapmadım bakalım hangisini yapmak kısmet olacak ama tüp bebek diye endişem iki katına çıkıyor sağlıkla kucağımıza almamız nasip olur inşallah.

Canım çok faydalı oluyor tabii ki, ayrıca şu tulumlar mı kundaklar mı adı her ne ise süpermiş :10:

Hoşgeldin canım, doğum olaylarını konuşmaya başladık çok şükür :)

Ayyyy ben yeni gördüm yaaaaa, nasıl tatlı nasıl şekerler Allah'ım çok duygulandım yaaaa.

Canım günaydın, oğluşuna yeni odası hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Aman canım kahvaltını ihmal etme ben yataktan çıkmadan daha bayılacak gibi oluyorum resmen " açııııııııımmmmmm" diye kalkıyorum zaten o yüzden 10 kilo aldım ya.:52::52::52:

gün tuhaf başlayınca haliyle aç kaldım.gerçi kayınvalidem ısrarla kahvaltı hazırlamak istedi ama kıyamadım.hazırlanıp eşimi bekledim.ha geldi gelecek derken saat baya geç oldu.içim geçiyordu inan.

canım sendemi arabalı yatak aldın paşaya.çok şanslı bu veletler çok.eminim çok sevecektir.bizimki bayıldı akşam gidip tekerlerini seviyordu bir ara baktım çok komikti.sabahta anneannesine nasıl hevesle gösterdi bir görsen bide anlatıyor daha halısı gelicek ışıkları takılacak perde alıcak annem diye.onun gözlerindeki ışık öyle mutlu ettiki beni.çok iyi bir karar vererek oğluşuma oda almışım iyiki bebeğimizede eski odamızı hazırlayacağım ama onada yeni bir beşik alacağım.

çok geçmiş olsun dualarımız seninle canım.inşallah herşey yolunda gider zamanında gelir kuzucuğun sen bol bol dinlen bu arada.

hay allah aksi başlamış gerçektende günün.bu saaten sonra iyi gitsin inşallah.

inşallah canım.çok sğl. sizin paşanında odası hayırlı olsun.güle güle sağlıkla eskitsin inş.

Biz alırız desem, deve kini var, bir küser kii, aylarca konuşmaz..Öncesinde benzer bir tecrübemiz var çünkü...Ben öyle bir durumda daha çok yıpratıyorum kendimi...Eşime gelince daha ılımlı bir şekilde konuşmaya çalıştı, ona da bağırdı...Çok dominant hatta accık canavarımsı bi anne :)))) Ben teşhisini de koydum ama neyse hehehe

Artık mobilyayı bugün sipariş vercekmiş telefonda, en son öyle dedi...Ben de teperek kullanırım ömrü kısa olur :Pp
Şaka bir yana muhtemelen terbiyesiz, nankör gelin fln ilan edildim... Salon takımı fiyatına bebek odamız olmasına itiraz ettim diye... :)

boşver.alırsa alsın.bence keyfini sür.şimdiden hayırlı olsun :1::1::1:

Ben sade bir kumastan emzirme önlugu alicam ama farklari varmiki bilemedim
bu urunun anlatiminda bebegin hareketlerini rahatca görebilirsiniz diyor.Eki Görüntüle 965133

bu urunde ise bebegin hareketlerini görup görmeme gibi bir durumu anlatmiyor
Eki Görüntüle 965134

önde halka gibi bisey var su mavilinin bebegi emzirirken görulebilir gibi ama emin olamadim kullanan veya bilen varmi ?
ilkinde göruluyor ama öyle cok desenli birseyde almak istemiyorum ama mavilide gözukmuyorsa mecbur kokos olani alicam:23:

Ben halkali olandan kullanmistim cok isimi gormustu. Kizim 20 ay emdi, ben de gezmeyi cok sevdigim icin vazgecilmezim olmustu. Tavsiye ederim. Bir sure sonra bebek hareeketleniyor buyuyor saga sola cekiyor ortuyu o zaman zorlaniliyor ama yine de kullanisli.

İnşallah öyle olur canım, alışveriş merkezine bile gidince kendimi hiç çalışmadığım bir sınava girmiş gibi hissediyorum. Bakıyorum anneler babalar birşeyler alıyorlar sepetleri dolduruyorlar bebek mağazalarında ben halen bakıp bakıp geri dönüyorum. İnşallah bebeğime yetecek bir anne olabilirim, hem doğum konusunda hem bakım konusunda.

o kadar güzel anlatmışsın ki ağzına sağlık aynen bende öyleyim alışveriş merkezlerindeki bebek mağazalarına bakıyorum bir sürü şeye alamadan çıkıyorum neler kullanıcam neler yapıcam hiç kestiremiyorum.. annelik konusunda bile şüphelerim var ona yetebilecekmiyim bakabilecekmiyim uykusuz kalabilirmiyim her ihtiyacını karşılayabilirmiyim diye :18: annemin küçük kızı olarak hep nazlı büyüdüm eşimde sağolsun hep nazlıyor çocuğum için daha güçlü durabilecekmiyim diye korkuyorum ama dururum herhalde annelik çipi bana da takılacak ve süperkahraman olucam inşallah:9:

Canım bizimki de bir çöp almadı halen diyor ki, önce ben alacağım sen benden sonra gelirsin ancak o zaman alabilirsin. İlk başlarda ne dediğini anlamamıştım da şimdi anlıyorum. Beni anneliğe bile layık göremiyor sen bilemezsin diyor kadın ben de mal gibi yüzüne sırıtıyordum aman ne güzel birşeyler alacak kızıma diye.

nerden aldınız ben de alıcam belki
sen nerde oturuyorsun canım.benim aldığım yer VETSA diye bir marka internetten bak istersen fabrikası çatalcada gidip yerinde gördük önce sonra sipariş verdik adamlar çilek dahil bir çok ünlü markaya yapıyorlarmış aslında vetsa kendi markaları.ürün dün geldi kalitesini beğendik ben tavsiye ederim.fiyatıda internet sitelerinde 1500 gözüküyor biz çalışma masasını almadık birtek 900 tlye 6 taksitle aldık.bence böyle bir takım için çok iyi bir fiyat dediğim gibi mobilya kaliteside çok çok iyi.zaten normalde çilektede aynı modeli görebilirsin.ama fiyatı 3-4 kat fazla.

hiç merak etme o öyle doğal bir süreçki kendiliğinden öğreniliyor.

Günaydın Canlar...

Biz bugün kızımla 26+1
:nazar: olduk inşAllah. Rahim ağzında kısalma gibi bir sıkıntımız var. Doktorum Erken doğum riskin olabilir dedi. Düşük iğnesi oluyoruz ve 1 aydır evde yatıyoruz. Bebeğim biraz daha gelişip büyüyene kadar da yatmaya devam edeceğiz. Belli kiloya ve gelişime ulaştıktan sonra da doğumumuz ne zaman olur henüz belli değil. İnşAllah bebeğimi gelişimini tamamlamış olarak sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur. Dualarınızı bekliyoruz.

geçmiş olsun Allah tamamına erdirsin.

Evet o halkayı merak edıyorum mavılıde varsa onu alıcam sanırım digerı bıraz kokoş geldi bana ama coguda desenli sevıyor:44:

çok önemli değil bu tur seyler ben tulbent eşarp bişiler aldım 1-2 renk desen onlarla emzirdim. zamanla onları da attım memişlere bebişlere özgürlük...

Günaydın Canlar...

Biz bugün kızımla 26+1
Umarim zamanında gelir kuzun dualarımiz seninle

Canım bizimki de bir çöp almadı halen diyor ki, önce ben alacağım sen benden sonra gelirsin ancak o zaman alabilirsin. İlk başlarda ne dediğini anlamamıştım da şimdi anlıyorum. Beni anneliğe bile layık göremiyor sen bilemezsin diyor kadın ben de mal gibi yüzüne sırıtıyordum aman ne güzel birşeyler alacak kızıma diye.
Insanlar ne kadar kaba saba bir de bayan anne olacak bunlar yazık hiç dusunmuyorlar kas yaparken göz çıkartmak bu

çok kızdım şimdi. şu başrolü ben asla kaybetmem çabası nedir yahu... sen daha iyi biliyorsundur da bazı insanlar herzaman önde söylediği olsun sonra da bunu herkese göstersin merakında. almayın çok naziksiniz başka bir ihtiyacımızı alırız deseydin. inanamadım şu muhabbete ne istersen onu al canım yoksa her sabah her gun o odaya girdiğin de bu olayı hatırlayacaksın. pöffff

çığlık atıcam şimdi ne oluyor bugun bizim gunumuz bizim bebişlerimiz bizim hatalarımız doğrularımız. yardım etmek değil hep ben biliyorum yönlendiriyorum. en gencimizin annesi 45 yaşında olgunluk nerde bu ne kibir.

sen nerde oturuyorsun canım.benim aldığım yer VETSA diye bir marka internetten bak istersen fabrikası çatalcada gidip yerinde gördük önce sonra sipariş verdik adamlar çilek dahil bir çok ünlü markaya yapıyorlarmış aslında vetsa kendi markaları.ürün dün geldi kalitesini beğendik ben tavsiye ederim.fiyatıda internet sitelerinde 1500 gözüküyor biz çalışma masasını almadık birtek 900 tlye 6 taksitle aldık.bence böyle bir takım için çok iyi bir fiyat dediğim gibi mobilya kaliteside çok çok iyi.zaten normalde çilektede aynı modeli görebilirsin.ama fiyatı 3-4 kat fazla.

hiç merak etme o öyle doğal bir süreçki kendiliğinden öğreniliyor.

çok teşekkür ederim güle güle kullanın sevgiyle mutlulukla dolu anılarla eskisin... bakarım çatalcaya mimarobadaydık 6 ay öncesine kadar.

Ben adem güneşin ve nevzat tarhanın kitaplarını aldım okuyorum gerçekten cok memnun kaldım inanılmaz ince detaylar var canım..Sıra Doğan cüceloğlunda onunda yaklaşımlarına bayılıyorum.

Nevzat Tarhan'ın evlilik ve psikoloji ile ilgili birkaç kitabını okudum, çocuklarla ilgili kitabı da mı var canım ona da bakayım?
:emir_bebek: Aynı şekilde Cüceloğlu'nun da çocuklarla ilgili kitabı olduğunu bilmiyordum..

Adem Güneş insanın çocuklara bakış açısını çok değiştiriyor ve güzelleştiriyor.. Hem okuyorum hem dinliyorum onu. Ama öğrendiklerimi uygulayabilecek miyim bilmiyorum, çevreden çocuk yetiştirmeye çok karışılıyor çünkü, herkes kendi doğrusunu bastırıyor annelere.. Bana öyle olmaz diye toz pembe hayaller kurmadan "karışılacak ama ben nasıl bir tavır geliştireceğim" buna odaklanıyorum. Birçok akraba (eşimin tarafından) bir arada yaşayan bir muhitteyiz, inşallah çocuğumuzu kendi istediğimiz gibi öğrendiğimiz doğrularla yetiştirebiliriz hayırlısıyla..

Back
X