- 1 Ekim 2013
- 1.199
- 182
- 123
gidemedim ben daha kocis gelmedi beklemedeyim =) aay valla ne guzel anlatmisin duygularima tercumanben de ondan korkuorum cocuk buyumeden gitmek lazim yoksa hic gidemeyiz cunku cocuk gitmek istemez hakli da olur yani istememek de biz turkiyede dogup buyuduguuz icin orayi istioz o da burayi isticek dogal olarak- ya en azindan kafa dengim bi arkadasim olsaydi hic olmazsa tutunurdum azcik da olsa valla illet oluom bir de buranin milletine bi tane cakasim gelio irkcilik yapiom
esimin bi arkadasi yaza evlenio esini getircek buraya bakalim belki o gelince birbirimize destek oluruz arkadas oluruz belki de zamanla severim buralari suan pek sanmiorum ama bekleyip görucez zamanla- belki bigun firsat olursa seninle de tanisiriz kader kismet
ben burayi kuruttum ahan da kis geldi gelecek derken geri gitti yahuu kar mar yok ahan da kesildi yine =) geldim ben buraya hamile oldugumu ögrendim ilk ayda zatii fazla olmadi geleli
Bende terstim buranin insanlarina karsi kendilerini surekli iyi yapma guleryuzlu yapma cabasi icindeler...
Benimde esim ve o izmirli arkadasimin eside ayni yerde calisiyordu oda ben gelmeden cok sevinmis turkiyeden biri gelicek diye daha nisanliyken esim anlatiyordu geldim ama tanistirmaya kalmadan tesadufen dil kursunda tanistik cok sasirdik cok sevindik oda hamileydi ozamanlar... Allahim sukurler olsun dedi ilk görunce tabi benim yeni 2 haftam oldugu icin niye sukrettigini sonradan anlayabilmistim

cok iyi anlasiyorduk ama ordan tasininca uzaklastik kaynanamlarin yakininda oturuyoruz simdi oda 2 saatlik uzak bize eski oturdugumuz yerde Flen diye kucuk bir yerde yasiyor ister istemez görusmuyoruz artik en son oglu oldugunda gittim kizi bile olmustu haberimiz yoktu birbirimizden malesef...
okulu sevmiyorsun sanirim ama orda cevre yapmak mumkun gerci geneli somalyali veya arap olunca insan istemiyor

bizde uzak sayilmayiz 1-2 saat en cok insan istediktne sonra zamanla görusebilir dedigin gibi nasip kismet belli olmaz

benim ilk geldigim senenin kisi berbatti eksi 30 lari bulmustu 4 sene evvel nefes bile alamiyordum sonra gittikce idare oldu derken bu sene hic kis gelmedi valla bunada sukur gelmeez olsun öyle kis