herşey cok gzeldi bugün dısarı cıktık biraz dolastık gedik,sonra eşim yine cıktı evde eksik bişeyler vardı,eve geldiginde ses cıkarmayınca askım diye iki kere üst üste seslendim,o da ne var ne var diye cevap verince halyle suratım asıldı. sonra sanki ben suçluymusum gbi surat asmamı mevzu ederek o bikaç bişey söyledi ve konusmamaya basladı. ben sadece biraz naz yapmak istemiştim oysa. o öyle yapınca ben de kendmi anlatmka adına burda mevzu edecek bişey olmadıgını söyledim ve hamile olan oymus gibi sürekli sorun cıkarıp trip attıgını söyledim,sana bişey demeye cekinir hale geldim bu da beni sıkıyor dedim. vay efendim bunları diyen ben miyim. önce su sesinden nefret edyorm kes diye hakaret etti ben aglmaya baslayınca da kalkıp kapılara tekme atmaya basladı. beni dşünebiliyor musunuz. o kaar zoruma gittiki karnımdaki bebegi bile düsünmeyip böyle pervasızca hareketler yapması. bi türlü kendimi dizginleyemedim ve sinir krizi geçirdim resmen. hçbirşey yapmadı yapmadıgı gibi de biraz daha aglarsam beni tüm apartmana rezil edecegni söyledi sanki az rezil olmusuz gbi. şimdide hiçbirşey olmamıs gibi banyo yapıyor,benimse gözümün yası kurumadı. neden bir gününmüz bir günümüzü tutumuyor, neden benim kocam da baskaları gibi küsütügmde sadece neyin var diye sormuyr da böyle saldırıyor. o kadar zıtki tavırları bir gün hersey günlük gülistanlıkken bir gn cehennem. böyle yasmaktn bıktım. hamileyim aglıyorum karnımı tutatarak kocam karsımda elinden gelse bana tekme tokat girisecek. allahım bana bebegime yardım et diyorum sdece....