2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
:26:
herkes iyidir inşallah bizde bugün kızımın park yetağını aldık yani siparişini verdik internetten en gec salı gelir sanırım zaten 2 yıl yada daha az kullanacağız diye pek pahalı bişey almadım ablamızın odasına geçecek baza alınacak sadece ebebekte indirim varmış bizde yatak bakıyorduk içine visco 85den 61 inmiş gittik baktık hemen aldık bide göğüs pedine ihtiyacım vardı oda indirimdeydi hemen aldım artık tek bana iç çamaşırı ve pijama gecelik kaldı zaten abladan kalanlarla büyüyecek yavrum park yatak için nevresim takımı tavsiye edeceğiniz yer varmı yada marka cok baktım ama içime sinen olmadı uyku setleride cok uc fiyatlar tavsiyelerinizi bekliyorum

Canım nevresimler ben hep unnado ve butik bebede görüyorum oraları takip et istersen fiyatlarda uçuk değil. Aldıklarınızda hayırlı olsun

herkes iyidir inşallah bizde bugün kızımın park yetağını aldık yani siparişini verdik internetten en gec salı gelir sanırım zaten 2 yıl yada daha az kullanacağız diye pek pahalı bişey almadım ablamızın odasına geçecek baza alınacak sadece ebebekte indirim varmış bizde yatak bakıyorduk içine visco 85den 61 inmiş gittik baktık hemen aldık bide göğüs pedine ihtiyacım vardı oda indirimdeydi hemen aldım artık tek bana iç çamaşırı ve pijama gecelik kaldı zaten abladan kalanlarla büyüyecek yavrum park yatak için nevresim takımı tavsiye edeceğiniz yer varmı yada marka cok baktım ama içime sinen olmadı uyku setleride cok uc fiyatlar tavsiyelerinizi bekliyorum

English home un nevresim takımlarini tavsiye ederim.

arkadaşlar yarın oyun parkı bakmaya gideceğim. sizler hangi marka aldınız ve sallanırken gıcırdama oluyor mu onu soracaktım.

Yok cnm birdaha bakılmayacak en son 100 lük bakılıyor. Bundan sonra doğuma kadar diyet yapacaksın. Kan şeker ölçüm cihazı alıp takip edeceksin kan şekerini. Doktor bunları söylemedi mi sana ?:44:

diyet dedi de ölçüm cihazı falan demedi..
teşşkrler

arkadaşlar yarın oyun parkı bakmaya gideceğim. sizler hangi marka aldınız ve sallanırken gıcırdama oluyor mu onu soracaktım.
x

Cnm yakin zamanda oda yapmayi dusunuyosan cok pahali bisey alma derim ben ilk kizimda uygun bisey aldim 4sene kullandim yatagi kaliteli sec derim ben cok gezdim ama int fiyatlar daha uygun geldi bizde bugun siparis verdik bu arada ozellik olarakta uzerinde tentene olanlar vat onlari tercih et derim gece isik felan rahatsiz etmiyor

Ya KIZLAR bebeğim hareket etmeye başladı akşam üzeri sonra saat 7 de kesildi yine 22 de bi kaç hareketi daha oldu arada 5 saat var çok fazla değil mi ya. Bu ara çok az hareket ediyor neden böyle çok korkuyorum çok üzülüyorum. O benim herşeyim. Bişey olursa ne yaparım. Çok korkuyorum ya. 2 saatte 10 hareket ne benimki bugün toplasan 15 kez ancak hareketini hissetmişimdir. Keşke internetten bakmasaydım hareketin nasıl sayıldığına. Şimdi çok endişeliyim :18::43::14:

canım içini rahat tut netteki herseyi okuma. ben 24. haftalarda süreklı saglık ocagına gıdıp kalp sesı dınletırdim. druma sordum hatta en son muanede bıle sordum. benım bebegım gunduz hıc oynamıyor. akşam babası gelınce bır baslıyor yatınca hele tekmelerı bellı oluyor.gece 12-01 gıbı oda uyuyor sanırım. dr normal canını sıkma bazen bır gun hıc hıssedemesende olabılır. 32 den sonra daha da buyucek en ufak hareketını hıssedeceksın dedı. şu an karnında rahat hareket edıyor dedi. anne huzursuz olursa hıc oynamazmış. kendını ne zaman mutlu hıssedersen oynar dedi. stres uzuntu yok dedi.

x

Cnm yakin zamanda oda yapmayi dusunuyosan cok pahali bisey alma derim ben ilk kizimda uygun bisey aldim 4sene kullandim yatagi kaliteli sec derim ben cok gezdim ama int fiyatlar daha uygun geldi bizde bugun siparis verdik bu arada ozellik olarakta uzerinde tentene olanlar vat onlari tercih et derim gece isik felan rahatsiz etmiyor

canım oda biraz zor çünkü kiracıyım. kraft düşünüyorum markasını ama kararsızım.

canım biz chicco lullaby lx aldık. kurulumu çok kolay. ayrıca dıger park yataklara göre daha saglam dayanıklı duruyor. dıgerlerı yıkılcakmış gıbı duruyordu ve brandaları ınceydı.tıtresımı var . sallama özellıgı var..tekerlekli. saglam durması nedenıyle aldık. yalnız sana tavsıyem araba ya da yatak tarzı şeyleri e bebek joker gıbı yerlerden degılde çarsıdan bebek magazalarından pazarlık yaparak alırsan daha ucuza gelıyor ve 10 a kadar boluyorlar benım kvde öyle aldı bıze.

canım biz chicco lullaby lx aldık. kurulumu çok kolay. ayrıca dıger park yataklara göre daha saglam dayanıklı duruyor. dıgerlerı yıkılcakmış gıbı duruyordu ve brandaları ınceydı.tıtresımı var . sallama özellıgı var..tekerlekli. saglam durması nedenıyle aldık. yalnız sana tavsıyem araba ya da yatak tarzı şeyleri e bebek joker gıbı yerlerden degılde çarsıdan bebek magazalarından pazarlık yaparak alırsan daha ucuza gelıyor ve 10 a kadar boluyorlar benım kvde öyle aldı bıze.

canım chicco da düşündüm de onun sallama aparatı yok diye elemiştim. var mı citten. bide kaça aldın canım. ya zaten ben de internetten almayı düşünmüyorum gözümle görüp almak istiyorum

Merhaba kızlar.. İNsanın ister ilk hamileliği ister ikinci olsun anne huzursuzsa bence hemen doktora gidilmeli. Kızımda bebeğim hiç hareket etmemişti dru aradım atla gel dedi eger ogün gitmeseymişim bebeğimi kaybedermişiz. O yüzden hareketleri önemseyin.

Merhaba kızlar.. İNsanın ister ilk hamileliği ister ikinci olsun anne huzursuzsa bence hemen doktora gidilmeli. Kızımda bebeğim hiç hareket etmemişti dru aradım atla gel dedi eger ogün gitmeseymişim bebeğimi kaybedermişiz. O yüzden hareketleri önemseyin.

yaaa bugün hemen hemen hiç kıpırdamadı karnımı biraz salladım korktum artık çünkü kıpırdanmaya başladı rahatladım hah dedim yaşıyo. peki neden gitmeseydin kay edecektin bebeğini?

Allah acılarını göstermesin .. dikkat etmek lazım gerçekten..

Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?

Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyle:( Var mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?

Kızlar, sizce Destan nasıl bir kız ismi?

Buarada biz hala kesin isim bulamadık. Bekledikçe bulduğumuz isimlerden de soğuduk, ne olacak böyle:( Var mı halen isim bulamayan, yoksa herkes artık son kararını verdi mi?

ahhhh sorma canım yaaa aynı dert bizde de var insan kendi evladına hiç bi isim yakışştıramıo millete ahkam kesmek kolaydı eskiden ama şimdi kendi çocuğuma güzel bir isim bulamadım. Ama sadece etrafta şunu gözlemledim herkesin onayladığı sevdiği bir isim bulmak çok zor milletin bulduğu ismi ben beğenmiyorum benim bulduklarımı onlar o yüzden fazla da başkalarının fikirlerine takılmamak lazım sanırım ben akasya ya da hüma koyucam, mesela gönlüm akasyadan yana ama kimse de beğenmio amannnn ne bileyim yaaaa çok zor çokkkk

ahhhh sorma canım yaaa aynı dert bizde de var insan kendi evladına hiç bi isim yakışştıramıo millete ahkam kesmek kolaydı eskiden ama şimdi kendi çocuğuma güzel bir isim bulamadım. Ama sadece etrafta şunu gözlemledim herkesin onayladığı sevdiği bir isim bulmak çok zor milletin bulduğu ismi ben beğenmiyorum benim bulduklarımı onlar o yüzden fazla da başkalarının fikirlerine takılmamak lazım sanırım ben akasya ya da hüma koyucam, mesela gönlüm akasyadan yana ama kimse de beğenmio amannnn ne bileyim yaaaa çok zor çokkkk

Akasya cok orjinal bir isim. Bence Akasya'lar güzel, akıllı ve çok güçlü kadınlar olurlar. Benim de listede dikkati çekmişti.

Bizim düşündüklerimiz; İpek, Eylül, Arya, Rana, vb isimler. Bekledikçe hepsinden soğuduk. Sence içinde kulağa hoş gelen hangisi?

kepekli ekmek demir emilimini azaltıyormuş cnm çavdar ve tam buğday ekmeği dönüşümlü yemek daha iyiymiş
nasil yani yaaa ben kepek ekmegini zor yiorummm bide cawdar bugdayyy miiiii
Kızlar şeker konusunda bana doktorum pilav,makarna,bulgur,hamur işi yok dedi.pekmez,reçel,tahin,çikolata,simit yok.tatlı yok.sadece et, balık, sebze ve salata yiyerek dikkat et dedi.bende içimden oldu yaşamıyalım bare dedim kek yok hiç bişe yok yaa:50: 3 kilo daha almışım toplamda 8 kilo etti normalde 12 kilo diyorlar 3 aya 4 kilo kaldı nasıl olcak bu iş:18:
sacmaaa selam et onaaaa.......herseyden tadiorum doymuorummmmm....tabiki degerlerimiz farklidir tatlim ama....bulgr pilavi falan abartmisss....benim listemde pilaw da war ekmekte ama senin yuksekse bilemem lakin beyaz ekmek ve hamur isini kesmek bile dusurdu bnm sekerimi sekeri cikaran tatli degildir die okuorum ben yedigimiz gidalardaki karbonhidrat ve katjilarmis
arkadaşlar benim şeker yükleme sonucum çok. garip.
ilk testte açlık 80, 50 gr yukleme ile de 167 çıkmıştı dr tekrarlayalım dedi.
100 gr la tekrarladık
aclık 88
1 saat 216
2 saat 140
3 saat 204 çıktı. dahiliyeye yönlendirdi oda tatlıyı kes dedi 6 öğün yemek yemeliymişim...
ee şimdi nolcak tekrar bakılcakmı acaba? 50 gr neysede 100 gr olan perişan etti beni bayılcaktım nerdeyse..

yok baskada cihaz wermedi mi benim de 6 ogunnn yogurt meyve 1 dilim ekmek sut falan filan derken doyuom zaten ama yetmio :47: cihazimla takip ediom

Akasya cok orjinal bir isim. Bence Akasya'lar güzel, akıllı ve çok güçlü kadınlar olurlar. Benim de listede dikkati çekmişti.

Bizim düşündüklerimiz; İpek, Eylül, Arya, Rana, vb isimler. Bekledikçe hepsinden soğuduk. Sence içinde kulağa hoş gelen hangisi?

Canım hepsi de güzel ama hepsini ayrı ayrı yorumlamak gerekirse İpek ismini biz çok beğeniyoruz çok zarif kulağa hoş gelen birisim bence hem de kimsenin yadırgamayacağı herkesin hoşlanacağı bir isim listende benim favorim İpek, Eylül ismi birz hüzünlü gelir bana nedense hele de doğanın canladığı neşenin mutluluğun ayı olan mayıs ayında doğacak bir çocuk için Eylül çok karamsar ama güzel mi güzel , Arya gerçekten orijinal bence hem de içinde a harfi bol miktarda var ve sonu da a harfiyle bitiyor dediklerine göre bu tarz isimler karaktere çok olumlu yansıyormuş ve başarılı çocuklar oluyorlarmış, Rana ismi bence Arya ve İpek yanında sönük kalıyor eğer zarif asil yumuşak huylu bir kız istiyorsanız İpek çok yakışır, eğer atılgan başarılı kendi ayakları üstünde duran bir kız istiyorsanız Arya çok yakışır :)

diyet dedi de ölçüm cihazı falan demedi..
teşşkrler
olmadi simdi dahiliciye zaten sekeri takip et die yollup dahilici nasil wermez cihaz hergun nasil takip etcen hayatim bunu bir sor bakkkkk

ii guzelde arkadasim biz zaten yetrince pimpirikliyizzz sen bole kestitirp atarsan biz catlariz...ne kadar oynamadi bebegin ne warmista hayati kurtarildi bi acikla su kizanlarina....ben 26 saat falan dinledim baktim tik yokkk gittim hemen acile nst ye bisi yokmus allah sukr simdi diomki 27.saate kadar beklerim uyuyo heralde kuzu ....

Back
X