Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya Rabb'imin büyük bir mucizesi bu düşünsene karnının içinde sen onunla konuşunda tepki veriyor. Doğduğunda senin kokunu nasıl benimsemişse senin kucağında susuyor. Böyle büyük birşeyi biz kadınlara verdiği için şükretmeliyiz belki de. Şimdi daha bir heyecanlanla bekliyorum yavrumu.annemi şimdi anlıyorum. Bu aralar o boğazımdaki düğüm bende de var. Bi ağlamak istiyorum bi ağlamak istiyorum ama yapamıyorum.Bende izledim şimdi youtube'dan..
Yaklaşık 1 saattirde pozitif doğum hikayeleri okuyordum..
Bi anda bugün telefonda eşimin,bebeğimizi çok merak ediyorum dediğide geldi aklıma..
Şimdi boğazımda koca bir düğüm..
An itibariyle düşündümde hep kendimizi mi düşünüyoruz acaba..
Şöyle doğum böyle doğum,şu hareket bu nefes..
Minikler bu süreçte ne yaşıyor acaba..Normal doğumda ya da sezeryanda canları acıyor mu? Nasıl bir savaş veriyorlar acaba onlarda bize kavuşmak için..
Hiç bişy anlamaz diyenlerden nefret ediyorum,çünkü hep duyduğum videolarda izlediğim doğum anından sonra annesine yaklaştırılan her bebeğin sustuğu..
Biz onları tanımaya çalışırken onlar bizi onca insanın içinden ayırt ediyor..
Nasıl bir mucize,nasıl bir güzelliktir bu..
Abimin cümleleri düşüyor aklıma,nasıl olurda inanmazlar Allah'a,en büyük kanıtı bir bebek diyor,ben gelişmeleri anlattıkça![]()
Kızlar aranızda şişmeye başlayan var mı? Benim artık ellerim davul gibi şişiyor kızımda da öyle olmuştum bunda da olacağım sanırım
Nası istersen oyle yaşamakta özgürsün insanlardan sıkılmış bunalmış olabilirsin de....bana da geri zekalı demesen de iyiydi geri zekalı degilim çünkü cok sükür..ınsanlarda kınadığın şeyi kendin yaptın ya simdi ? Senin Fikrinde degilim diye oldumu bu?
Evet arkadaslar arkadasın bahsettigi aylar öncesindeki geri zekalı kadın benim ve domatespatates arkadaşımın bu sekilde düşünmesi ve hitabı beni gercekten şaşırttı..hayatta bir adım one gecemeyenler baskalarının garip fikirlerine tamamen kapalı olanlardır kimse benim fikrime katılsın demiyorum ama en azından saygı duyulması gerekmez mi? Neyse.. Mühim degil de herkes lafını esirgemiyo çatır çatır... biz bi kere fikrimizi beyan ettik diye yemediğimiz laf kalmamıştı o yüzden şaşkınım biraz..daha da germeyeyim sizi neyse..
Kızlar aranızda şişmeye başlayan var mı? Benim artık ellerim davul gibi şişiyor kızımda da öyle olmuştum bunda da olacağım sanırım
Ay bu facebooktaki annesinden ayrılmak istemeyen bebeğin videosunu izledim okadar duygulandımki okadar güzelki nasılda annesinin başına koymuş elini miniğim süper izleyin mutlaka.![]()
kızlar benm baldırlarda kramplar artmaya başladı , sabahları o tutulmanın acıısyla uyanıyorum , siz de nasıl kramp giriyomu
kızlar benm baldırlarda kramplar artmaya başladı , sabahları o tutulmanın acıısyla uyanıyorum , siz de nasıl kramp giriyomu
Aranızda çok kilo alan var mı kızlar yaaa ben çok kilo aldım ve sanki forum daki tek çok kilo alan benmişim gibi geliyor. Allahım yaaa ne koca boğazlıyım yaaaaaa offffff![]()
Bende izledim canim cok duygulandim.birde babalara anneyle beraber bir alet takiyorlar anne tatli yiyiyor bebek hareket ettikce baba kendi hamileymis gibi hissediyor.o videoyu bulun birde babalar agladi ben agladim.hatta turkiyede bu aletten varmi araştırıyorum
[sıze=3]canım bebek şekerlerini şimddien yapınca doğum tarihleri nasıl eklenecek , doğtuktan sonra tarih netleşince yaptırılmıyo mu[/sıze]günaydın güzel anneler
herkes iyidir inşallah kasık ağrılarım geçti gibi arada oluyor sanırım üşütüyorum diyorum benim idrar yollarıyla ilgili gibi geliyor hayırlısı bakalım bu arada kıyafetleri yıkamaya başlayın derim 3 gündür yıkıma yapıyorum daha ütüye geçemedim son zamanlar zorlar gerçekten bide istanbulda oturanlara sorum olacak eminönünde uygun diyorlar fiyatlar bebek sekeri için bildiğiniz yer varmı int bi blogta okudum 120 liraya 75 adet seker yapmış ama metal gemi seklinde orijinal duruyor klasik değil bana uygun geldi keçe felan yapan birkaç yerler görüştüm 4 liradan başlıyor en basiti tanesi 7 liraya kadar çıkıyor 50 adet yapsam yeter bana emin önü hakkında bilgisi olan paylasabillirmi? Haftaya eşim izin alabilirse hafta içi gitmeyi düşünüyorum artık ağırlaştık sonra cok zor olur herhalde![]()
yok canım olur böyle şeyler :) muuzu ben de deneyeyim ben dde her gn olmuo ama sık sık oluyo kısa sürüo ama müthiş bir ağrı, bu arada muz kime kilo yapıo bana mı bebeğe mi, ben bebeğe yapıo die duymuştumayyy canım az önce yazını alıntılamışım ama şuursuzca olmuş biraz bu ne dio deme yani :) kafa sünger kafa oldu :) Bu arada bugün de yazmıştım ben çok muz ve süt tüketiyorum ondan kramp girmiyor bacağıma ama magnezyum ve kalsiyum eksikliğinden oluomuş canım magnezyuma başla bence bu arada muz kilo yapıo ve şeker vs durumun varsa tehlikeli tüketirken dikkatli olmakta fayda var :)
canım bir arkadaşa da sordum sana da sorayım merak ettim doğum olmadan bebek şekeri yaptılmalı mı , üzerine doğum tarihleri yazılıo ya o kısmı şimdiden ne yapıosunuzKizlar ben magnetli ve lavantali olan bebek suslerinden yaptirmak istiyorum.gidip bakip begenip siparis verebilecegim bir dukkan biliyormusunuz.internetten bir turlu cesaret edemiyorum.sepet, tepsi, bardak, kapi susu falanda alicam.simdiden tesekkurler
Canim ben 4.kilo 5kilo arasinda gelip gidiyorum 15gundur hic kilo alnadim bende korkmaya basladim sutumu yumurtami eksitmiyom ama ins bebis aliyodur verirsin cnm sutu felan light ic cok fark ediyo yada az yagli icAranızda çok kilo alan var mı kızlar yaaa ben çok kilo aldım ve sanki forum daki tek çok kilo alan benmişim gibi geliyor. Allahım yaaa ne koca boğazlıyım yaaaaaa offffff![]()
Ben aksam 7den sonra yemegi kestim mide yanmalarim kesildi az az sik yemegi dene hem hazimsizlik yapmiyor bide dr bana gavisgon surup verdi cok kotu olursam iciyorumyemek yedikten sonra çok halsiz düşüyorum çok şişiyorum 1 saat sürüyor kendime gelmem yatıp yatıp kalkıyorum...midem çok yanıyor:26::26:gaviscon içtim bakalım
Cnm facede var ama kk sitesindede var face sitesindedeo viedeoyu bulamadım ben bir türlü canım ya. ne diye arattıysam gogle da çıkmadı. sen nerden izledin??
[sıze=3]canım bebek şekerlerini şimddien yapınca doğum tarihleri nasıl eklenecek , doğtuktan sonra tarih netleşince yaptırılmıyo mu[/sıze]
sen işte ben evde sıkıntılı bir gün desene.
yemek yedikten sonra çok halsiz düşüyorum çok şişiyorum 1 saat sürüyor kendime gelmem yatıp yatıp kalkıyorum...midem çok yanıyor:26::26:gaviscon içtim bakalım