- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Benimde eşim çok yardımcı sağolsun,telefonda bile sürekli hatırlatıyor dikkat et uğraşma birşeyle diye..Şimdi bebiş için dikkatli,çalışırkende yardım ederdi birlikte yapardık temizlik vs..Hiç değişmedi..
Ailenin çok etkisi olduğuna inanıyorum,kayınpederim evde sadece ütü yapmaz hersey gelir elinden ve çok düzenlidir,eşim aynı babası :)
Bende geçenlerde araştırdım bu konuyu..Jilet doğum sonrası dikiş vs olduğunda zorlar mı diye..Sonra gördüm ki birden doğuma giden herkese bu yöntem uygulanıyor demek çok etkisi yok..Bazı doktorlar önermiyor ağda son zamanlarda açılmaya sebep olabileceğinden,cildin hassaslaşmasından canı daha çok yaktığı söyleniyor,kanamalar olabiliyormuş,tabii bunların yanında ağdadan doğuma gidenlerde var :) Tamamen bünye meselesi sanırım..Ben sandalye yardımıyla gördüm işimi belki yardımcı olur,bilemedim..Diğer türlü eğilmek fln zor bacaklarda bile..
Klasik ışıklı müzikli birşey olur mu bilemedim ama süs için istiyorsan,küçük kasnakla keçelerden yapabilirsin boyunuda ayarlayabildiğin için kolay olur
Bana da hep ağdanın aldığından çok çekip bıraktıklarının acısı olduğunu düşünüyordum :) Makinede tek tek almıyor,tuttuğunuda es geçmiyor :) Şimdi kullanmıyorum ama o kadar zor değil
Arada oluyor canım,her yazdığımıza cevap gelmiyor üzülme :) Geçmiş olsun..Naz yap tabii arada böyle :)
Ailenin çok etkisi olduğuna inanıyorum,kayınpederim evde sadece ütü yapmaz hersey gelir elinden ve çok düzenlidir,eşim aynı babası :)
merhabalar. ben size bir konuda danışacaktım. şimdiye dek 2 defa özel bölge için ağdaya gittim ikiside trajik biçimde çok acı çekerek sonlandığı için ameaaan yiaaa deyip jilete devam ettim. Ancak şuan artık jilet meselesini kendim halledemez duruma geldim. göremiyorum. görsemde eğilemiyorum nefes nefese kalıyorum. size hamilelik döneminde jiletten ağdaya dönen var mı diye soracaktım. acaba bir sakıncası olurmu? çok acırsa kasılmayı falan tetiklermi? ne yapacağım bilmem .
Bende geçenlerde araştırdım bu konuyu..Jilet doğum sonrası dikiş vs olduğunda zorlar mı diye..Sonra gördüm ki birden doğuma giden herkese bu yöntem uygulanıyor demek çok etkisi yok..Bazı doktorlar önermiyor ağda son zamanlarda açılmaya sebep olabileceğinden,cildin hassaslaşmasından canı daha çok yaktığı söyleniyor,kanamalar olabiliyormuş,tabii bunların yanında ağdadan doğuma gidenlerde var :) Tamamen bünye meselesi sanırım..Ben sandalye yardımıyla gördüm işimi belki yardımcı olur,bilemedim..Diğer türlü eğilmek fln zor bacaklarda bile..
kızlar daha önce eklemiştim ama gözden kaçtı sanırım bizim beşiğimiz resimdeki sizce buna dönence takılırmı yada dönence yerine takılabilicek başka şeyler biliyomusunuz
Eki Görüntüle 995758
Klasik ışıklı müzikli birşey olur mu bilemedim ama süs için istiyorsan,küçük kasnakla keçelerden yapabilirsin boyunuda ayarlayabildiğin için kolay olur

alt kısmı makıneyle nasıl alıyosunuz kızlar yaaa
bıldıgın epılator aletıylemı alıyosunuz! agda daha az acıtır yahu en azından tek acıda mılyon tane kıldan kurtuluyosunuz.. makınede tek tek tek tek .. işkence değil mi!!!
anaaamm şaştım valla! helal
Bana da hep ağdanın aldığından çok çekip bıraktıklarının acısı olduğunu düşünüyordum :) Makinede tek tek almıyor,tuttuğunuda es geçmiyor :) Şimdi kullanmıyorum ama o kadar zor değil

aşk olsun arkadaşlar dün paylaştım bunu bir kişi de geçmiş olsun demedi çok kırıldım yaa. ben ne sıkıntım varsa buraya yazıyorum ama hiç cevap yazan olmuyor![]()
Arada oluyor canım,her yazdığımıza cevap gelmiyor üzülme :) Geçmiş olsun..Naz yap tabii arada böyle :)