2014 Mayıs Anneleri

BEBEKLERİNİZİN CİNSİYETLERİ NE OLACAK?

• Ankete Katılan
    513
Kızlar ya birsey soracam göğüsleriniz sütlendi mi bende hala bi değişiklik yok bu durum normal mi anormal mi ilk aylarimda şişti büyüdü sonra eski halini aldi 7. Ay bitmek üzere ama bi değişiklik yok :5:

Benım kredı kartıydı. Banka kartında da sıfre, son kullanım tarıhı, guvenlık no gırılıyor ya ben artık gozuk korktu sadece sanal kart kullanırım.
Benım kartımdan gecenın bır vaktı Kolumbıya pezosu 1000 tl tutarında sozde mobılya alısverısı cekılmıstı. Banka ıade ettı ama ugrastım.

ay canım gecmiş olsun ya.uğrasmakta sabır ister kolayca halletmiyolarda.ama şimdi daha da korktum.sanal kartı dusunucem galiba

9 kilo aldım bende yaaaa:) sen nasılsın sanırım geçmişin hepsini okuyamıorum ama sanırım rahatsızmışsın

sağol canım evet rahatsızım biraz ama bebekle ilgili bir problem yok çok şükür kansızlık ve demir eksikliğinden kaynaklanan halsizlik ve baş dönmeleri. ama neyi okuyamadığını anlayamadım canım.

Son düzenleme:
Kızlar ya birsey soracam göğüsleriniz sütlendi mi bende hala bi değişiklik yok bu durum normal mi anormal mi ilk aylarimda şişti büyüdü sonra eski halini aldi 7. Ay bitmek üzere ama bi değişiklik yok :5:

bnm 3.aydan sonra sıvı gelmeye başladı sağ göğsümden şimdide soldan gelio. sütlendimi derken bu sıvı gelmesini mi d,yorsun

bnm 3.aydan sonra sıvı gelmeye başladı sağ göğsümden şimdide soldan gelio. sütlendimi derken bu sıvı gelmesini mi d,yorsun

Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayım :43: daha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş :43:

Çok çok geçmiş olsun arkadaşım inşallah zamanlı gelir miniklerimiz.. Yat dinlen hiç yorma kendini bebişlerimiz gelince yeterince yorulacağız zaten :))

Amin canım, ınsallah. Anne olmak her anıyla çok keyıflı:))
Evı supurmeme ızın vermıyordu oglum. Supurgenın ucunu cıkarıp onu ıcıne cekecekmıs gıbı yapıp evde kovalamaca oynadık kıkır kıkır gulduk. Sonra da soktum banyoya yıkadım. Az once bıseyler yedırıyordum dondu bana, annecım en buyuk anne sensın, baska buyuk anne yok dedı optu, ruhum cıktı sankı yerınden:)) Hoş belkı de çocuk cok buyuksun derken belki de şişkosun kocaman oldun demek istiordu onu da bılmıyorum:p :)))))))

Ne güzel ya.. Düşünsene bi insan var karşında .ve onun için hayattaki en önemli kişi sensin... Derler ya hep çocuk sevgisi başka diye anne sevgiside bambaşka, kimse seni onun sevdiği gibi sevemiyor ne büyük ayrıcalık.. :nazar:

Strip te kanın tamamen dolmasına dikkat et. Yoksa doğru ölçmüyor. Başlarda benimde tokluklarım çok düşük çıkıyordu meğersem yeterince kan almadığım içinmiş. Tokluğada 1 saat sonra bakmaya çalış. Ikinci saat düşüyor zaten şeker biraz.
Allah allah benimkiler o yüzden mi düşük çıkıyor acaba? :44: bi yerde de kanı çıkarmak için çok sıkmayın parmağınızı, deriden çıkan su kanı sulandırıp şekeri daha düşük çıkarabilir gibi bişey diyordu.. Kafam karıştı şimdi :27:

Kızlar,
Size anlatmam ve danışmam gerek. Yardımcı için bir sürü kişiyle görüşüyorum birkaç gündür. Son yardımcıyı çok sevmiştim, içimden çok üzüldüm her geleni onunla kıyaslıyorum, bu sefer güvenebileceğim biri olmasını çok istiyorum.

Tam böyle karamsar bir şekilde düşünüp üzülürken, ezan okunmaya başladı. İçten bir şekilde dua ettim; Allah'ım suanda birilerinin kalacak eve, yere ihtiyacı var, iyi bir insan zor durumda ama karsısına ıyıler cıkmıyor. Benım de guvenecegım ıyı bırıne ıhtıyacım var ama o da benım karsıma cıkmıyor. Bır vesıle et bızı karsılastır Yarabbı dıye dua ettım...

Bırkac saat sonra telefon caldı, bana yabancı bırını gonderecektı aracı kurum, onun aılevı bır sorunu cıkmıs baska bırı gelse olur mu dedıler, tamam dedım. Gelen kız Turk'tu... (Turk yatılı yardımcı bulmak cok zor nerdeyse ımkansız) esınden yıllar once ayrılmıs, buyuk bır oglu var (13 yasında) memlekette anneanneyle kalıyormus. Bu kızcağız, bırkac sene yatılı calısıp para bırıktırıp oglunu buraya almak ıstıyor. Kalacak sureklı bır yerı, aılesı yok, cok ıhtıyacı var calısmaya... Gozlerınde okudum halını...Çok uzuldum.

Sonradan aklıma geldı acaba bugun ettıgım duanın karsılıgı mıydı gelen bu kısı? Tek sorunu, seker hastası olması, muhakkak gunde bır kez ınsulın vurulacak derecede hem de. Esım bıraz buna takıldı, calısmasını etkıler dıyor. Sızın bır bılgınız var mı bu tıp seker hastalarının yorucu bır ıs yapmaması mı gerekli acaba, bu tur ıslerde calısma durumları nasıl oluyor?

selam kızlar..

yav bısey sorcam benım bu kasıklarımdan aşağısı leş gibi karıncalanıyor kac gundur..
hele ayaklarım uyusuk uyusuk..

sankı devamlı calıstırılan bısey vınlarya , öyle vınlıyor bacaklarım.. nedirki acaba ?

(bugun uyuyakalmısım hava da cok soguk ısten ızın aldım evdeyım .. dınlenırsem gecer ınsallah.. hoş evde bı ton ıs var ama cok yormıcam kendımı ınsallah :) )

sızde de var mı bole bısey?
Geçmiş olsun demir eksikliğinden olabilir

kızlar iyi aksamlar internetten alışveriş yapanlar hangi sitelerden yapıyorsunuz.ürünler nasıl çıkıyor.henuz bir cöp bile almadım.oldugum yerde pek secenek yok ve bu yuzden pahalı.netten almaya da biraz cekiniyorum kötü çıkarsa diye.
Butikbebeden aldik tum giyimimizi takip ettigin surece cok uygun urunleri geliyor zaten bi kac gunde bir degistiriyorlar hep stokta bitmeden almakta lazim tabi urunleri hem kaliteli hem uygun sadece siparis uzerine geldikleri icin biraz vakit aliyor yollamalari 10-14 gun arasi kadar

kızlar benim kalbim çok hızlı atıyor. evlenmeden öncede vardı ama özellikle bu gebelik döneminde sıcak odaya girdiğimde bayılcak gibi oluyorum elim ayağım tutmuyor. bi çarpıntı oluyor. şeker yüklemesi iyi sonuç verdi bende tansiyonda yok anlamadım gitti. bazen göbeğimdende kalp atışı gibi tıktık sürekli hareketler hissediyorum sanki bebeğimin kalbi göbeğime dayanmış gibi off saçmaladım :50: sizdede benim gibi çarpıntı oluyor mu.?
Bazen uyanirken kendimi sirt ustu yatmis olarak göruyorum ve oyle uyudugum gunlerde bendede siddetli kalp carpintisi oluyor nefesim kesiliyor sanki tum damarlarim atiyor gibi hatta bu sabah öksurerek kalktim nefesim kesildi bi an öteki dunyaya gidiyorum sandim :27:
oyuzden sagima ve soluma yastik kattim ki uyurken yanlislikla sirt ustu yatmiyayim...
göbekte hissettigin kalp atisi gibi olan hareketlerde buyuk ihtimalle bebisin hickiriklaridir :1: benimde oluyoyr.
kimi zaman solda oluyor o hickirik atislari ve sag tarafima kadar hopluyor gibi biraz komik oluyor :1:

Merhaba kızlar 2 gündür hastanedeydim bugün taburcu oldum..kanama oldu gittim rahim incelmiş 2 cm de açılmam olmuş bebek doğum pozisyonunu almış erken doğum olabilirmiş ve bundan sonraki zamanlarımı hep yatarak geçirmek zorundayım :43: daha fazla açılma ve incelme olmasın diye bir sürü ilaç alıyorum kızlar ne olur dua edin dualarınızda ihtiyacımız var çok hareketli bebeğim korkuyorum en azından 32 haftayı tamamlamak gerekiyormuş :43:
Dualarim seninle insallah 32 degilde 38 leride görursun moralini yuksek tut ve surekli istirahat et uzan tuvalet ihtiyacin disinda kalkma
birde arkadasimdada böyle bir durum olmustu 30 undan önceydi sanirsam surekli uzandi basini bile yikama demisti doktoru 2-3 ay basini hic yikamadi hergun vucudunu sildi esi onun 7. ayin sonuna kadar buyuk ihtimalle gelir dedikleri bebek sukur 35-36 arasi dogmustu simdi cok saglikli tombik bir kizi var :nazar:

Back
X