Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde bir haftadır acayip ağrılarım var......nesi normal bunun ya.........ben birinci oğlumda hiç böyle olmamıştım...
Teşekkür ederim :) ya bende başlayım diyorum ama dolapta bekleyecek diyede düşünüyorum. Ama yavaştan başlarım artık.
Dalan roxy yi çoğunlukla öneriyorlar sanırım. Bende ondan alıp bi deneyim, en azından bitkisel bir ürünmüş.
Ya yok, bayagi arastirdim... Mutlaka sirt ustu uyusun diyorlar. Amerikan Pediatri Akademi'sinin websitesinden de kontrol ettim.
http://www.healthychildren.org/Engl...ep/pages/Sleep-Position-Why-Back-is-Best.aspx
''Onceden yan yatisin da uygun olacagi dusunuluyordu bazi doktorlar tarafindan ama arastirmalar yan yatisin da guvenlik nedeniyle uygun olmadigini gosteriyor'' falan yaziyor... Bazi ozel saglik durumlari olan bebekler icin bazi istisnalar olabilirmis, ama bunu doktorunuzla konusun diyor...
Turkiye'de yan yatma yastiklari satiliyor mesela, burada satilmiyor bulamadim...Belki o yastiklarla uyumak uygun olabilir ama hic bilemiyorum... Hatta halamlar o yastiklardan gonderelim sana cok isimize yaradi bizim diyorlar.. Kizlar siz de bir sorsaniza doktorlara, oradakiler ne diyor bu yan yatma yastiklari icin?
arkadaşlar bende hazırlamak istiyorum kıyafetlerini ama dolapta beklerken yeniden toz olacak diye bekliyorum. bu seferde hem kuzenim hem de yakın bir tanıdığım erken doğum yaptı korkuyorum da geç kalmaktan. en makul zaman ne vakittir ki acep??
canım ben yerleştirdim ne olur ne olmaz diye dalin granül sabun tozu kullanıyorum yumuşatıcı falanda kullanmıyorum. biraz büyüyene kadar böyle deva etcem 6 aydan sonra falan omo ya geçeim diyorum bebek sıvı deterjanı.Merhabalar herkese;
Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?
ayyy ne güzel gelmiş gitme günün 32den sonra 2 haftaya düşürcekler sanırım. off çok uzun çookkBenide 28 de gidince 32 de çağırdı canım üstelik şekrrimde var neyseki pazartesi gidicem az kaldı. Senin kilosu iyi benim 28+o da 1200 dü :)
gün günü tutmuyoki canım pozisyon değiştiriyorlar sürekli e ona görede karında şekli değiştiriyor. normaldir heraldekızlar herkes şikayetlerinden bahsetmiş, bende dün bacımla konuşurken (en son 2 hafta önce görmüştüm) o gördüğün karnım yok oldu diyo. bebeğin hareketlerinin de daha ağırlaştığını söylüyo varmi aranızda karnı küçülen![]()
günaydın herkeseee....
arkadaşlar artık gaz ypan hiçbirşey yememeliyiz,zaten yeterince şişizşaka bitarafa fasulye bulgur turp aman haa zaten gaz yapar budurumda 2 kat gazz
ya kızlar benim de tabiri caizse altımdan çıkacak sanki bebeik çok aşağıda rahatsız oluyorum çok,bugün izin alıp gitmeye çalışacağım çok korkuyorum:26:
kızlar az once eve yurume bandı almaya karar verdım :)
kocikoşu ıkna etmem gerekecek :)
bu arada bugun balık yagı ıcmedım.. daha da ıcmem.. ınsallah yavrumda bı sorun yoktur..
bugun ogrendıgım bır bılgıyı de aktarayım; balık yagı hapları derın denız balıklarından alınan yaglarla yapılıyormus.. onlarda da civa fazla oldugu ıcın zehırleme rıskı cok yuksekmıs..
bır de bısey daha soylıcem .. benım hamılelıgımden once de dolasım bozuklugum vardı.. gebelıkle daha da cok arttı.. bu konuyla ılgılı dolasım bozuklugu ıcın ılac kullanan var mı aranızda?
çok kötu durumdayım![]()
günaydın kızlar.
ya benim yavrum hep sırtımı yaslamamı istiyo sanki.hiç dik oturamıyorum.içimi kemiriyo sanki.çok aşağıda tuhaf şeyler hissediyorum.ayyy dayanamıyorum.şu3 günde geçeydide artık evimde huzurla uzanaydım rahat edeydim.
Merhabalar herkese;
Arkadaşlar sizler bebişinizin kıyafetlerini yıkayıp yerleştirmeye başladınızmı? Yoksa henüz erkenmi 30+2 deyiz.
Birde deterjan olarak en güveniliri sizce hangisi?
bende kendimi koltuğa yaslıyom ama işyeri işte.gelen giden oluyo.karnım yaslanınca ben burdayım diyo.utanıyorum sürekli doğruluyorum bizim kızdanda hemen tekme yiyom
ayy aynen etkisi sadece 1 hafta annemde kzııyo çok gidiyosun diye ayda 1 gitmeme bile taktı çokmuş. çatlarım gitmezsemallah tan çalışıyoruz bide evde olsak ogünleri nasıl geçircez acaba?:44:
ay ben daha hiç bişey almadım ya.bulunduğum ilçede hem çeşit yok hemde pahalı.netten alacam.ama eşim erken daha diye aldırmıyo.hepsini birden alırız sonra diyo.içimde kalıyo valla.sadece bakmakla yetiniyorum.
bu aralar benim adet ağrısı gibi ağrılarım arttı.zaten en bastan beri vardı.dr.a her söylediğimde yorulmaktan yada çok düşünmekten dedi.galiba bebeğim aşağıya doğru kendisine yer açıyor diyorum bende kendimce.sizinde varmı böle ağrınız dr.a sordunuzmu
slm lar yurumr bandını şimdi fazla yuruyemediğinizden dolayı evde egzersiz amaçlımı alacaksınız?yoksa doğum sonrası egzersizler için mi?
eğer şimdi ise herhangi bir elektrik kesintisinde aniden duran modeller tehlike yarattığından düşme riski çok yuksekmiş yine burda konuşulmuştu sanırım yada bilmiyorum tvde bi kadın doğumcu söylemişti.bu tarz kazalardan kendinizi koruyun lutfen...![]()
Ya 3 gün kaldı ya geçmek bilmez şimdi . Bak bize. Daha 6 hafta var hiç sayıyormuyuz. Mırın kırın ediyormuyuz. Etseler çare yok çünkü beklemek zorundayız. Ama benimde 3 gün kalınca kesin bende böyle olurum. Dayanamıyorum artık demeye bi hafta önceden başlarım. Tabi 37 ye kadar sabredenilirsek. 32 de alacak olsaydım benimde 3 günüm kalmıştı :,(
Rabbim yardimcin olsun ben evden is yapiyorum sizin gibi olsam zorlanirdim gercekten. Az kaldi senin icinde insallah 3 gun sonra hep ayaklarini uzatan bi annesi olacak:)
Bizimkilerde oyle doktor duskunu diyo elini karnindan cek ayip diyolar takmiyorum valla doktorsuzluktan canim kocami birakip geldim hakkini vermem lazim:))
Bende hic birsey almadim daha canim ayni senin gibiyim bakmakla yetiniyorum. Esim mart 15ten sonra aliriz dedi bakalim insallah olacak bu ay:)
kızlar herkes şikayetlerinden bahsetmiş, bende dün bacımla konuşurken (en son 2 hafta önce görmüştüm) o gördüğün karnım yok oldu diyo. bebeğin hareketlerinin de daha ağırlaştığını söylüyo varmi aranızda karnı küçülen![]()