- 24 Eylül 2013
- 12.157
- 13.601
- 298
Şaka mı yapıyorsun,,,,,,,,,, Benim evimi tarif ediyorsun hem de birebir... Antreden mutfakta camın önündeki masaya kadar... Nasıl oluyor ki bu acaba? Tek tutmayan birşey var; eşimin masayı topluyor olması)))))))))))
Tek tutmayan sey guzelmis :))))))
Ara ara boyle oluyor sasirmadim tuttuguna ama nasil oluyor bende bilmiyorum :)
Kızlar yaf bebişler ve bizler iyice kendimize gelince bi bulusalım yaf... Özlemle bakıorum her gun buraya, iyi ki varsınız
Cok istiyorumm ama baska sehirdeyimde..
Herkesin yaka karti fln olsa rumuzlari yazsa :))))
Cok sekerr :)))
Lohusa psikolojisi herhalde bendekide :)))
Off galiba mastit oldum( Gogsume dokunamiyorum, usuyorum kemiklerim kiriliyor agzimda aci bir tat :/ Kompres de yaptim masaj da emzirdim de. Kizimda da olmustu cok cekmistim. Gecer insallah. Sipa da sabahtan beri uyanik alti temiz kkarnitok uykusu var uyumuyor. Her yolu denedim. Buyuk kizim acikti sıkıldı onla da ilgilenemiyorum. Evde mutfak kalk gidelim diyor salon b.k yeme otur diyor. Isyan bayragini hazirlamak uzereyim.
Kuvete ilik su doldurup bekleyip sagmak gerekiyor gecen arkadasimin basina geldi boyle duzeldi diyecegim ama sen bana simdi kufur mu ediyorsun desen haklisin 2 cocuk ev ve kuvette ilik ilik bekleme zor gb..
Bilemedim :)
Bugun 40. Günümüz ama dünden beri kanamam var...
Adetim büyük ihtimal... Acaba buna rağmen ben ve kızım 40. Abdestimizi alıpta temızlenebilir miyiz yoksa adetin bitmesinidemi bekliyceğim?
Gusul abdestini alacaksin her zaman..Bitincede adet oldugundaki gb yine bitti diye alirsin..40 ayri bisy canim..
Hamileligin en guzel yanlarindan biride regl olmamasiydi sanirim :)
Kızlar selam oğlum doğduğunda 3500gr di 3 gun sonra 3250 ye düştü 19 günlükten kontrole götrdk 3500 gr geldi kilosu yani dogum kilosuna 19 günde almıştı Dr sınırın altında dedi mama takviyesi önerdi ben istemedim son bi şans olarak bir hafta bekleyelim dedi eğer kilosu normale donmesse mamaya başlaman şart dedi sımdı ctesi gunünü bekliyoruZ sabırsızlıkla sizin bebişler bir ayda ne kadar kilo aldılar yada dogum sonrası ne kadar zamanda aynı kiloyu yakaladılar bana fikir verir mısınız morallerim sıfır suanda
iPhone 'den Kadınlar Kulübüi
Benim ki dogdugunda 2640 ti 4. gun saglik ocaginda 2700,10.gun hastanede 2900,aylik kontrolundede 3600 cikti..
Duzenli olarak degil ama bazi gunler gogsumden inmedi ve istedigi gb gelmiyordu devaminda,ac oldugunu hissettigimde mama takviyesi yaptigim oldu ayda toplasan 5 kez flndir..Mamaya cok kati bakmamak gerek,gercekten verdigim o sayili zamanlarda ise yaradi bosuna yorulumasindansa..
bir de son bir soru daha kızlar
az önce saglık ocagından aradı ebe,bebegin alık kontrol sonuclarını sordu bir de kalça ultrasonunu sordu. bizi doktor ikinci ay dedi o da bu ay da cekebilirdi dedi. sizinkiler hangi ayda cektirdiler ultrasanu acaba,buna da geç kalmayayım vitamin gibi
Aylik kontrolde istedi bizim doktor dun yaptirdik..
Bazi doktorlar 2. ay istiyor daha saglikli sonuc diye..
Bizimkide erken teshis her zaman onemlidir dedi hemen mi cekilmeli diye sordugumda..
Doktoruna sorularini sor canim boyle kendini uzme..