2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

burdayım tatlım :) evet bende çok üzüldüm korktum Allah kimseye yasatmasın benım bu aykı agrılarım çok farklı yerlerde 18 gelseydı bir

az kaldı :) benim ağrı sızı göğüste bi şey hiç bi yok şu an çok normalim sanırım bu ay 20sinde adet olucam gününde bakalım

canım benm iyi ki varsınız sizinle dertleşebileceğiimi bildiğim için yazdım buraya çünkü evde kimseyle bunu konusamıyorum bebeğim ultrason resimlerini atmışlar beni hatırlamasın görüp diye nasıl unuturum ben onu yasadıklarımı ilk öğrendiğimdeki sevincimi eşimin gözlerindeki o sevinci cok kötüyüm ama sabrediyorum dayanmaya calışıyorum..

ben de cmrtsi öyleyim özellikle sağ kasık ve bacağım ağrıdı ben tüm gün gezmektendir diye düşündüm

ben de cmrtsi öyleyim özellikle sağ kasık ve bacağım ağrıdı ben tüm güz gezmektendir diye düşündüm
kuzum aynen cumartesı yemek yapacagım zorla ayaakta durdum bolgemın bacakla bırlesım kısmı cog agrıyordu ve pazar gunude ust bacagımın ıc kısımları sızlıyordu sımdıde sol tarafım agrıyor

az kaldı :) benim ağrı sızı göğüste bi şey hiç bi yok şu an çok normalim sanırım bu ay 20sinde adet olucam gününde bakalım
benımde göguslerde agrı yok canım atesımı ölçmedım bakalım canım kısmet bellı olmaz

kuzum aynen cumartesı yemek yapacagım zorla ayaakta durdum bolgemın bacakla bırlesım kısmı cog agrıyordu ve pazar gunude ust bacagımın ıc kısımları sızlıyordu sımdıde sol tarafım agrıyor
Haftaya bugün bu saatlerde ne duygular içinde olucaz bakalım..

canım benim gitmesin hevesiniz üzülürüm ben sadece acım azalsın istedim onun için yazdım ben sizinle herşeyimi paylaştım şimdiye kadar inşallah sizden güzel haberler alıp sizin kadar sevincem ekimde de rabbim inşallah yeniden yüzümü güldürecek

bizde ne kadar söyledik afrodit gibi temizlik yaptık afrodit gibi şöyle böyle hep aklımızda dilimizdeydin ( sen dikkat edince hamile kalabiliyorsun bunu gördün bu sonucun nedeni bi belli olsun ona göre önlem alırsın moralini boz haklısın bizde olsak kötü oluruz ama rabbimin vardır bi bildiği belki o bebiş doğsa sağlıklı olmayacaktı belki sen doğuma kadar bi şeyler yaşayacaktın bundada bir hayır vardır bilmediğimiz rabbim bundan sonrasında sağlıklı bir bebek versin ve hiç bir anneye evladının acısını göstermesin inşallah eşinle birbirinize destek olmayı yaralarınızı sarmayı gördünüz bu sizi sıkı sıkı bağlar ve bebeğiniz gelince daha mutlu bağlı birbirinin değerini herkesten çok bilen bi aile olursunuz

herkese merhabalar
günümüz aydın güzel bir hafta olsun inşallah

ilk paylaştığında nasıl hissetmiş ki gelmiş paylaşmış belliki paylaşmaya ihtiyacı var bizi öyle önemli görmüş dedim içimden biz sana sıkıı sıkı sarılırız ki :)) hem sevinçleri hem üzüntüleri paylaşıcaz gitme aramızdan gülelim eğlenelim sürekli olanları yeniden düşünüp üzme kendini öyle öyle zaman geçer ekimde yeniden sevinelim inşallahh zaten bizde ekime kadar tık yok sonra başka topiğe ışınlanıyoruz :))))

evet canım tek tesellim o zaten rabbim hayırlısını verecek diyorum isyan etmiyorum bekletmeden verecek tekrar bi yavru bana da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…