2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım geçmişolsun inan çok üzüldüm biliyorum tesellisi yok söylediklerimizin ama nolur kendini yıpratma Allahım bu acını yeni bi bebekle unutturur inşallah rabbim yardımcın olsun kendine dikkat et

hayirlibolsun cnm ne guzel habr bu masallah bereketli bir ay kacinci denemen tatlim ozel birsey uyguladin mi
Teşekkür ederım canım aylardır soğan suyu ıcıyorum zaten bu ay catlatma ıgnesı vurulacaktım yumurta takıbı yaptırdım fakat esımın nobetınden dolayı ıgneyı vurduramadım cunku ılıskı olmayacaktı 2 gun. adetım bıttıkten sonra hergun 3 ıncır ve havuc yedım yumurta gelıstırıyo ve kendı kendısıne catlamasını saglıyo.bırde dualarım var tabi :) bu sefer catlamıs yumos ve bırlesmıs cok sukur spermle :) darısı ısteyen herkese olsun ınsallahh

canım geçmiş olsun inanamadm kıyamadım sana Allahım bi daha yaşatmasın ne diycegım bilemedm

hayırlı olsun canım bebişin Allahım sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah

Kızlar sitenin değişikliği hiç iyi olmamış bence önceki hali daha güzeldi
Rahis tebrik ederim canım Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı canım

Canım belırtı olarak adetten 9 gun once goguslerıme dokunamıyodum ustune yatamıyodum normalde adetten bıkac gun once sıser ve agrır. kasık ve bel agrım hep vardı normaldede olur zaten ama 2 gundur agrı azaldı artması gerekırken kınormalde adete 3 gun kala su tulumuyla gezerım agrıdan. ona gore agrım yok sayılırdı benı suphelendırende buydu :)

Zor bi durum canm ama elden ne gelir allah sabr versin lütfen çok yıpratma kendini allahn takdri

Canım geçmişolsun inan çok üzüldüm biliyorum tesellisi yok söylediklerimizin ama nolur kendini yıpratma Allahım bu acını yeni bi bebekle unutturur inşallah rabbim yardımcın olsun kendine dikkat et
sağol canım dik durmaya calışıyorum eşimin yanında ama zor gercekten.. 3 ay hamile kalma dedi doktor

Ne güzel bi mutluluktur kimbilir.. Gözünaydın canım benim

sagol canım benım gercekten cok farklı bı duyguymus agladım zaten dırek esım oy atmaya gelmıstı gorevden dedım oy atalım hastaneye gıdelım nıe dedı test cubugunu gosterdım kac haftalık baba oldugunu ogrencez dedım guldu hadı oy atmayalım ozaman dedı :)

["rahis, post: 36459590, member: 604371"]Canım belırtı olarak adetten 9 gun once goguslerıme dokunamıyodum ustune yatamıyodum normalde adetten bıkac gun once sıser ve agrır. kasık ve bel agrım hep vardı normaldede olur zaten ama 2 gundur agrı azaldı artması gerekırken kınormalde adete 3 gun kala su tulumuyla gezerım agrıdan. ona gore agrım yok sayılırdı benı suphelendırende buydu :)[/QUOTE]

Tebrik ederim canm benim allh sağlkla kucağna almayı nadip etsin inşallah

sağol canım dik durmaya calışıyorum eşimin yanında ama zor gercekten.. 3 ay hamile kalma dedi doktor
canım cok üzüldüm ama hiçbirimiz senin kadar üzülemez bu gerçek.sabırlı olmaya calıs.mevlam daha cok bebek verecek sana inş

[QCNN E="afrodit26, post: 36459622, member: 228389"]duydum canım dün hastaneye gidince doktor ultrasondan baktı bebeğe kese bozulmamış dedi kalp atışını da duyduk ama olmadı[/QUOTE]

Cnm ya zor bi durum anlıyorum seni :-(

canım cok üzüldüm ama hiçbirimiz senin kadar üzülemez bu gerçek.sabırlı olmaya calıs.mevlam daha cok bebek verecek sana inş
amin canım inşallah bugun yaysadıklarımı allah hiçbirinize göstermesin bu günleri bana unuttursun tek dileğim bu

3ay ne ki hepimiz aylardır bekliyoruz ki yeterki sağlıklı hayırlı olsun ama geç olsun gönül hemen olsun istiyo sabırsızız sen bundan sonra kendine daha da iyi bak rabbim tekrardan nasip edicek inş şükür hamile kalmanda sıkıntı yok böyle düşün

tek tesellim bu zaten canım bu acımı unutturacak bi yavru verecek rabbim inşallah

Çok geçmiş olsun canım..Rabbim sabır versin bir daha yasatmasın inş.

yarın sabah doktora gidiyorum kızlar şu mantar derdim için inş cabuk gecer de onumuzdekı ay bebek için daha umutlu çalışırım.yumurtamada bakmasını isteyecegım çatlamadımı ne oldu yumurta merak edıyorum..regliye kaldı 8 gün kızlar 1 hafta sonra testlerinizin sonuçlarını görücez akmı karamı bakalım ( inş hayırlı haberlerımız olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…