2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

7 gun adet oluyorum ve 28 gunde bir. Internetten yumutmrtlama tarigi hesaplandigini biliyordum da bu alet neyin nesi onu merak ettim

Ovulasyon testi canım o, LH hormonunu kontrol ediyor ve ona göre yumurtlamadan 24-36 saat önce ikinci çizgi çıkıyor çizginin en koyu olduğu gün çatlamaya denk geliyor

bir kaç gün ben de yedim ama tam olarak ne zaman, nasıl kullanılıyor biliyor musun?

canım adetinin 2.gününden başlayıp 12. gün de dahil olmak üzere aç karına yiyosun :)) miktarına da gelince...kimisi sabah akşam birer tatlı kaşığı diyo kimisi de günde bir tatlı kaşığı yeterli diyo :44::44: ben bir tatlı kaşığı yiyorum :16:

Kıııııız bu yazını okumadan az evvel yani 5 dk önce lavabodaydım çamaşır suyunu deneyeyim diye ve idrarımı plastik bir bardağa yapıp inceledim ve hatta içindeki toz gibi olan şeylere bakıp bunlar ne yaa dedim şimdi bu yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem sevindim hem de çok güldüm :D

Gozun aydin canim
Sanki icine toz serpmis gibi olunca buyuk ihtimal hamissin

Gozun aydin canim
Sanki icine toz serpmis gibi olunca buyuk ihtimal hamissin

İnşallah canım, kist çıkmasında her sonuca razıyım en çokta gebeliğe, sende durum ne bat dündü senin

Birkaç gün içinde ne kadar da çoğaldık hadi inş hepimiz muradımıza ederiz de sayfanın modu değişir buradan devam ederiz. Ya kızlar ben BATı bilemiyorum onun için ovulasyon tarihini de kestiremiyorum. 29 nisanda adet oldum. her ay 3-5 gün erken gelir bende 30 günü pek tamamlamam. geçen ay taktığım için 30. gün geldi bakalım bu ay n'olcak hayırlısını versin Rabbim. :53:

İnşallah canım, kist çıkmasında her sonuca razıyım en çokta gebeliğe, sende durum ne bat dündü senin

Beklemedeyim canim
Belki psikolojiktir die bekliyorum
Daha adet olmadim ama dun siyah bi kan geldi
Tekrar negatif gormek istemiyorum
Kesin emin olunca test yaptircam

Kızlar çamasırsuyunu basverın sıze baska bıryerde okudugum ve dogruluk payı var az önce aklıma geldı gene bu sıtede okumustum hamılelık belıtısı dıye bende yaptım ama tesadufen oldu benımkı ben ıdrar testı yapmıyoırdum hamıle kadıgım ay testlerım sılık cıkıyordu oyuzden pek hamıle olduguma inanmamıstım ..neyse fazla lafı uzattım yapacagınız sey adet gunun yaklastıysa ıdrarınızı seffaf bı kapa yapın ve ınceceyın içinde tortular vrsa hamıle oluyormussun oyle okumustum ve bede test yaparken baktım tozlar vardı kabın ıcersınde aklıma gelmısken soylıyeyım dedım

maalesef bende tortu yok zaten hamiş olma umudumda yok ama neyse...

Kıııııız bu yazını okumadan az evvel yani 5 dk önce lavabodaydım çamaşır suyunu deneyeyim diye ve idrarımı plastik bir bardağa yapıp inceledim ve hatta içindeki toz gibi olan şeylere bakıp bunlar ne yaa dedim şimdi bu yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem sevindim hem de çok güldüm :D

Camasir suyunu yaptinmi peki ?

offfffff bu nasıl birgün ya :( Ağlamaktan canım çıktı, burda neşeli olmaya çalışıyorum ama tv ye ne zaman baksam paramparça oluyorum, kızlar hepimiz dua edelim, bir kişi daha sağ çıksın

bu yumurya takibi nasil yapiliyor arkadasim ya ben yeniyim de cok acemiyim daha yeni ogreniyorum ben bu resmi gorunce hamilelik testi zannettim:(

Ovulasyon testi DİE geciyo canim adetin bittikten sonra yapmaya basliyosun yumurtladiginda çift çizgi olyo iliskiye giriyosun :)

offfffff bu nasıl birgün ya :( Ağlamaktan canım çıktı, burda neşeli olmaya çalışıyorum ama tv ye ne zaman baksam paramparça oluyorum, kızlar hepimiz dua edelim, bir kişi daha sağ çıksın

Sorma ayni durumdayim sırf TV ye bakmamak için netteyim hep allahim yardimcilari olsun sabirlar versin

Hayirlisi olsun bakalim bende kan testinemi gitsem diye dusunyorum

git istersen canım içinde aklında kalmasın bakarsın güzel bir sonuç alırsın ama beklediğin çıkmazsa üzülmek yok ona göre, ya bekle sonuç daha kesin olsun ya da yap ama negatif olursa üzülme

Back
X