- 26 Mart 2014
- 474
- 8
- 118
7 gun adet oluyorum ve 28 gunde bir. Internetten yumutmrtlama tarigi hesaplandigini biliyordum da bu alet neyin nesi onu merak ettimCanım adetin kaç gün ve ne kadar da bir adet oluyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gun adet oluyorum ve 28 gunde bir. Internetten yumutmrtlama tarigi hesaplandigini biliyordum da bu alet neyin nesi onu merak ettimCanım adetin kaç gün ve ne kadar da bir adet oluyorsun
7 gun adet oluyorum ve 28 gunde bir. Internetten yumutmrtlama tarigi hesaplandigini biliyordum da bu alet neyin nesi onu merak ettim
aynı seyı yasıcam gibi bi duygu var bende de![]()
olabilir canım çok ümitlenme... en doğrusu kan testi... bende idrar da negatif çıktı 2 düşüğümde... herşeyin hayırlısı...
bir kaç gün ben de yedim ama tam olarak ne zaman, nasıl kullanılıyor biliyor musun?
ayy szn adınıza heycanlandm sabırsızlıkla beklıyorum ama giremeyebilirim dedem yogun bakımda her an bişi olablir maalesef![]()
Kıııııız bu yazını okumadan az evvel yani 5 dk önce lavabodaydım çamaşır suyunu deneyeyim diye ve idrarımı plastik bir bardağa yapıp inceledim ve hatta içindeki toz gibi olan şeylere bakıp bunlar ne yaa dedim şimdi bu yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem sevindim hem de çok güldüm![]()
Gozun aydin canim
Sanki icine toz serpmis gibi olunca buyuk ihtimal hamissin
aaaaaaa hadı gozun aydın yaptınmı kan tahlılı falan
İnşallah canım, kist çıkmasında her sonuca razıyım en çokta gebeliğe, sende durum ne bat dündü senin
Kızlar çamasırsuyunu basverın sıze baska bıryerde okudugum ve dogruluk payı var az önce aklıma geldı gene bu sıtede okumustum hamılelık belıtısı dıye bende yaptım ama tesadufen oldu benımkı ben ıdrar testı yapmıyoırdum hamıle kadıgım ay testlerım sılık cıkıyordu oyuzden pek hamıle olduguma inanmamıstım ..neyse fazla lafı uzattım yapacagınız sey adet gunun yaklastıysa ıdrarınızı seffaf bı kapa yapın ve ınceceyın içinde tortular vrsa hamıle oluyormussun oyle okumustum ve bede test yaparken baktım tozlar vardı kabın ıcersınde aklıma gelmısken soylıyeyım dedım
Ve keseyi gördük buğünn çok mutluyummm tşk ederim cnm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kıııııız bu yazını okumadan az evvel yani 5 dk önce lavabodaydım çamaşır suyunu deneyeyim diye ve idrarımı plastik bir bardağa yapıp inceledim ve hatta içindeki toz gibi olan şeylere bakıp bunlar ne yaa dedim şimdi bu yazıyı okuyunca hem şaşırdım hem sevindim hem de çok güldüm![]()
bu yumurya takibi nasil yapiliyor arkadasim ya ben yeniyim de cok acemiyim daha yeni ogreniyorum ben bu resmi gorunce hamilelik testi zannettim![]()
Camasir suyunu yaptinmi peki ?
offfffff bu nasıl birgün yaAğlamaktan canım çıktı, burda neşeli olmaya çalışıyorum ama tv ye ne zaman baksam paramparça oluyorum, kızlar hepimiz dua edelim, bir kişi daha sağ çıksın
yaptım canım plastik bardağa yaptım idarımı üzerine döktüm bardağın bütün kenarları baloncuk oldu bu kadar köpürmedi yani
Hayirlisi olsun bakalim bende kan testinemi gitsem diye dusunyorum