2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Mayıs Ayı BAT Tarihlerimiz

Ofaskmiacaba --------------> 3 Mayıs ----------> 2. deneme
Garf26 ---------------------> 13 Mayıs ----------> 1. deneme
Nazligamzelim ------------> 19 Mayıs ----------> 2. deneme
Pettyy ----------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Esra51 ---------------------> 20 Mayıs ----------> 3. deneme
Gldnglnck ------------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
İsimsizcisim ---------------> 20 Mayıs ----------> 1. deneme
Sebebiumut ---------------> 21 Mayıs ----------> 2. deneme
Uzum34 --------------------> 22 Mayıs ----------> 2. deneme
Mrv0640 -------------------> 22 Mayıs ----------> 7. deneme
Mogami --------------------> 23 Mayıs ----------> 1. deneme
Emilinarzusu --------------> 25 Mayıs -----------> 1. deneme
Sadenur222 ---------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Elif5541 --------------------> 26 Mayıs -----------> 2. deneme
Blummmm -----------------> 28 Mayıs -----------> 2. deneme
Bahar111-------------------> 29 Mayıs -----------> 2. deneme
Esra_the_teacher-----------> 3 Haziran ---------> 2. deneme
Misslaydbird ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Kardeleeeen ----------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Tazegelin2323 --------------> 6 Haziran ---------> 1. deneme
Ezma001 --------------------> 9 Haziran ---------> 5. deneme
Azee13 ----------------------> 9 Haziran ---------> 2.deneme
26May -----------------------> 10 Haziran --------> 2.deneme
Melin54 --------------------> 12 Haziran ---------> 1. deneme

Not: Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz sayfaya yazabilirsiniz.
Gazamız mübarek olsun

offfffff bu nasıl birgün ya :( Ağlamaktan canım çıktı, burda neşeli olmaya çalışıyorum ama tv ye ne zaman baksam paramparça oluyorum, kızlar hepimiz dua edelim, bir kişi daha sağ çıksın

Ahhcanım ben somaya cok yakın oturuyorum tanıdıklarımız da var tv yazan gibi değil en az 500 olu var maalesef Allahım sabır versın ailelerine :(

Ahhcanım ben somaya cok yakın oturuyorum tanıdıklarımız da var tv yazan gibi değil en az 500 olu var maalesef Allahım sabır versın ailelerine :(

Ciddi misin yaa offff :( Allah hepimize sabır versin inş yakınların hayatta ve iyidir, Rabbim sabır versin

:49:Günaydın güzellikler... Bugün güzel haberler alacağımız hayırlı bir gün :54:

Günaydın herkesee :) hayırlı haberler aldığımız bir gün olsun inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

herkeze benden de gunaydınn allah herkezın gonlune gore ve hayırlısını versın :D

ben dun dayanamadım denedım o dedıgınızı seffaf kaba koydum ıdrarım koyuydu ama bussuru sey vardı ıcınde acaba benmı ole gormek ıstıyorum dedım ama yok gercekten vardı camasırsuyuda doktum beyaz balaoncuklar olmaya baslamıstı amaoğlum annne deyınce doktum kabaracakmıydı bılmıyorum ama beyaz olmaya baslamıstı ustu hadı hayırlısı mogamı sende yaptınmı

kızlar ben çamaşır suyu testini malesef yapamadım annemlere gitmek zorunda kaldım ama bu gece kan tahliline gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

kızlar ben çamaşır suyu testini malesef yapamadım annemlere gitmek zorunda kaldım ama bu gece kan tahliline gitmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı

hadı hayırlısı canım kacgun kaldı adetıne cıkar ama kanda varsa yarın guzel haberlerını alırız ınsallah 1 saatte cıkıyo zaten

of çok umutlu değilim ama ilaç kullanmam gerekiyo iyice şüpheye düştüm sonradan vicdan azabı çekmektense

ilaç kullanman gerekıyosa kesınlıkle yaptır ozaman ondan sonra kullan varmı bı belırtın falan benımde ayın 22 de bendede bı belırtı yokzaten otekındede yoktu varsada ben anlamadım sankı hıc hamıle kalmadım bılmıyomusum gıbı ya ılkmıs gıbı

ilaç kullanman gerekıyosa kesınlıkle yaptır ozaman ondan sonra kullan varmı bı belırtın falan benımde ayın 22 de bendede bı belırtı yokzaten otekındede yoktu varsada ben anlamadım sankı hıc hamıle kalmadım bılmıyomusum gıbı ya ılkmıs gıbı

yok canım aslında tamamen adet belirtilerim başladı ama ine tehlikye atmıyım diyorum benim bat 19 mayıs

git istersen canım içinde aklında kalmasın bakarsın güzel bir sonuç alırsın ama beklediğin çıkmazsa üzülmek yok ona göre, ya bekle sonuç daha kesin olsun ya da yap ama negatif olursa üzülme

Bulunduğun yerdeki saglik ocagina kayitli değilim yaparlarmi genede test eskiden misafir gibi gösterip yapyolardi simdi bilmiyom

petty sen calisiiyor muydun? Bence calismiyorsan git kan testine icin icini yemesin biz de merakimizi dindirelim :52: :52: :52: :52: :52: :52: :52:bu arada kac aylik evliydin ?

Maalesef evlendikten sonra şehir değişikliğinden dolayı isimi bitakmak Zorunda kaldim ahhh bu özel şirketler ahhh :) 7. Ayindayim evliligiminde tatlim..burada kayitli değilim saglik ocagi yaparmi genelde DİE dusunyom iste

Back
X