• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Canım ben akşam uyumadan önce dedımkı Allah'ım eger bebegım varsa hamıleysem bana ruyamda goster bebegımı yada bır ısaret goser dedım ve rüyamda esımın kuzenın esını gördum gercektede hamıle onun yanında mıdem bulanıyor ve kendımı lavaboya zor atıyorum cıkarıyrum bana dıyrkı sen bır test yapsana dıyorum ama benım goguslerım agrımıyorkı ben hamıle degılmdır dıyorum bana dıyorkı derın nefes al bırden bırak bakım kendını agrıyacakmı dıyor böyle bır ruya gordum canım ama bendekı garıp olay kendımı o kadar ınandırmısımkı gogus agrısıın olmasına cunku benım goguslerım agrımıyor o yuzden hıc umudum yok ama inşallah rüyamdaki işart doğrudurda hamiş çıkarım
ne güzel bi rüya bence bir işaret bu rüyan inşallah canm

selam kızlarrr... nasılsınız.... gebelik testindeki negatife inat 43. gün hala adet olmadım.. gebe değilsem kesin apandistim patladı sağ kasığım çok ağrıyor ve midem bulanıyor....

selam kızlarrr... nasılsınız.... gebelik testindeki negatife inat 43. gün hala adet olmadım.. gebe değilsem kesin apandistim patladı sağ kasığım çok ağrıyor ve midem bulanıyor....
Merhaba canım ıyıyızz sen nasılsın canım bır dr gorunsen bu kadr uzun adet gecıkmesı bır ultrasonla baksın

Güzelim ben sonucu bıle bıle yaptım sırf kuzenım ısrar ettı diye öylesıne yapılmıs bıse eger pozıtıf cıksa suprız olurdu bana bende bılıyordum olsa bıle cıkmayacagını :(

peki bunu görmedik duymadık sende dahil :) keşke sonuç silik çizgi olsaydı da kızamasaydım :(

peki bunu görmedik duymadık sende dahil :) keşke sonuç silik çizgi olsaydı da kızamasaydım :(
Ahhh keske canım keske öyle olsaydı bıldıgın koskoca bır negatıftı ama ınan hıc uzulmedım takılmadım cunku daha 1 hafta var

kız sen test mi yaptın bakim?
Evet canım ya kac gundur ben rahatsz olunca kuzenım cok ısrar ettı cıkmaz nıye yapım dedım yok sen yap bellı olmaz dedı yapın ve tahmın ettıgım gıbı negatıf ama pazartesı sızlerle asıl testı yapacagım :)

Ahhh keske canım keske öyle olsaydı bıldıgın koskoca bır negatıftı ama ınan hıc uzulmedım takılmadım cunku daha 1 hafta var

bende diyorum ki kendime sponsor bi gebelik testi firması mı bulsam :))) tek çizgi çok eminim çokkk bu ay o yüzden ayın kaçı olduğuna bile bakmıyorum artık cuma bi hatırlatma yaparsanız test alıyım hafta sonu:)

Evet canım ya kac gundur ben rahatsz olunca kuzenım cok ısrar ettı cıkmaz nıye yapım dedım yok sen yap bellı olmaz dedı yapın ve tahmın ettıgım gıbı negatıf ama pazartesı sızlerle asıl testı yapacagım :)
oooo sen anlaşmayı bozmuşsun ama cnm :) hani sabırlı olup beklıcektık 18i..gercı benım reglım 18inden önce bıle gelebılır bu ay :)

bende diyorum ki kendime sponsor bi gebelik testi firması mı bulsam :))) tek çizgi çok eminim çokkk bu ay o yüzden ayın kaçı olduğuna bile bakmıyorum artık cuma bi hatırlatma yaparsanız test alıyım hafta sonu:)
Olur canım hatırlatırız bende cuma gunu test alacagım bende tek çizgi göreceğimi biliyorum ama gruba ayak uyduracagım :) bır sponsor bızede lazım topıgımıze bırı sponsor olurmu acaba :)

bir de onu görseydim ne olurdum bilmiyorum zaten canım cok zor bişey bu.. senin 1 kez mi oldu düşük 2. doğdu mu
Benim iki tane düşük oldu. Ikinci de 1 hafta oldu düşeli bayramda oğrenmistik hamileligi

Son düzenleme:
Back
X