• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba kızlar :KK36:İzmirden selamlar buralar sıcaaakkk sıcaak çok sııcaaakkkk :confused: benim mide bulantılarım hatsafhada gece hiç uyumadım nerdeyse bulantılardan :eek:

gülü seven dikeni konumundasın desene :)) annesini üzmeye mi başladı bezelye :) inşallah bulantılar çok olmaz :(

Merhaba kızlar :KK36:İzmirden selamlar buralar sıcaaakkk sıcaak çok sııcaaakkkk :confused: benim mide bulantılarım hatsafhada gece hiç uyumadım nerdeyse bulantılardan :eek:
Merhaba canım Adanda çok sıcak bebıs nasıl canım hamılelıgın cılvelerını cekıyorsun suan desnee canım saglıklı olunda gecer canım :)

şeytan diyo bekleme kızları git test yap :)ama sonra içimden bi ses yapma diyo:KK20:hangisini dinlesem:):)
O zaman ben itiraf ederim ben dün akşam test yaptım negatif çıktı ve negatif çıkacagıı bıle bıle yaptım ben cok rahatsız olunca kuzenım arkadasım ısrarla yap yap dedıler onları kırmamak ıcın yaptım ama 18 de tekrar yapacagım yapma canım bence bekle

hemen silkeliyorum kendimi canlanıyorum bebek fikri beni hayata döndürdü sanki :)) şimdi haftaya zamanında adet olursam hemen ov testi alıp çalışmalara başlıyorum :)))
aferin aferin bende cumartesi dr gideceğim bakalım ne diyecek dr

O zaman ben itiraf ederim ben dün akşam test yaptım negatif çıktı ve negatif çıkacagıı bıle bıle yaptım ben cok rahatsız olunca kuzenım arkadasım ısrarla yap yap dedıler onları kırmamak ıcın yaptım ama 18 de tekrar yapacagım yapma canım bence bekle

neneneeeeeeee :( inanmıyorum predictor mu yaptın ama şimdiden hiç biri sonuç vermez sende biliyorsun hani geçen ay ki gibi hata yapmayacaktık ah elisa ahh neyse bi şey demiyorum sonuç yeterince :(

bak sen test yapmış bide saklıyo:):)bende yapasım var ama negatif görecem eminim çünkü adetten önce çıkmıyor genelde :mad:mecbür bekleyecem

neneneeeeeeee :( inanmıyorum predictor mu yaptın ama şimdiden hiç biri sonuç vermez sende biliyorsun hani geçen ay ki gibi hata yapmayacaktık ah elisa ahh neyse bi şey demiyorum sonuç yeterince :(
Güzelim ben sonucu bıle bıle yaptım sırf kuzenım ısrar ettı diye öylesıne yapılmıs bıse eger pozıtıf cıksa suprız olurdu bana bende bılıyordum olsa bıle cıkmayacagını :(

bak sen test yapmış bide saklıyo:):)bende yapasım var ama negatif görecem eminim çünkü adetten önce çıkmıyor genelde :mad:mecbür bekleyecem
Çekindim kuzum ya söylemeye ama ben negatfı gorecegımı bıle bıle yaptım uzulmedım o yuzden sırf kuzenım ısrar ettıgı ıcın öylesıne yaptım asıl isteyerek merakla yapacagım test sızlerle yaacagım test dun yaparken hıc heyecananmadım ama sen yapma canım gördukkı cıkmıyor bekleyelım 18de yapalım hayırlı sonucları alalım ınsallah

Sallayacagız canım benım yeterkı guclu olalım bende hepımız ıstıyoruz bebegımızı ınsallah pazartesı hayırlı haberlerını alacagız ben ınanıyorum üzülmek yok :KK20:
Kızzz sen test mi yaptın bakıyım kaçak seniii: )) banada arada esmiyor değil; esincede yapmamak için hemen çişimi yapmalıyım diyorum koşarak wc ye gidiyorum: ) az önce biraz etrafı toparladım nası nefes nefese kaldım sanki kalbim ağzımda atıyodu şimdi uzandımda geçti:( eğer hamişsem belirtikerim yüksek ısı kalp çarpintısı ve gözaltı seğirmesi (icat edilmemiş belirtiler:))

Kızzz sen test mi yaptın bakıyım kaçak seniii: )) banada arada esmiyor değil; esincede yapmamak için hemen çişimi yapmalıyım diyorum koşarak wc ye gidiyorum: ) az önce biraz etrafı toparladım nası nefes nefese kaldım sanki kalbim ağzımda atıyodu şimdi uzandımda geçti:( eğer hamişsem belirtikerim yüksek ısı kalp çarpintısı ve gözaltı seğirmesi (icat edilmemiş belirtiler:))

Evet canım ya isteyerek yapılan bir test degı asıl test sızlerle yapılan olacak canım ben kalp carpıntısını duymustum yuksek ateste var bence sen hamıssın fazla yorma kendını canım yınede kısmet hersey tabıkı bekleyelım sabırla :KK36:

Back
X